TG Telegram Group Link
Channel: آفرینش
Back to Bottom
🔴 جدیدترین شماره روزنامه آوای کرمانشاه منتشر شد
♦️شماره ۱۶۶۷سال بیست‌ونهم
♦️سه شنبه ۴ اردیبهشت ماه
♦️با ما همراه باشید 👇
Avayekermanshah.ir
@avayekermanshah

#آوای_کرمانشاه

#آفرينش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
شماره 12 مجله «هنر و جامعه» »- در زمینه های هنر، اندیشه، و ادبیات- (با قیمت 300 هزار تومان) منتشرشد. شما می توانید نسخه کاغذی مجله را با ارسال پستی رایگان خرید نمایید. برای این امر کافیست مبلغ 300هزار تومان به شماره کارت 5859831065829292 (بانک تجارت/ علی حامد ایمان) واریز کرده و تصویر فیش واریزی و نشانی و کد پستی خود را به آی دی زیر ارسال کنید.
@Ali_Hamed_Iman

#هنر_و_جامعه #مجله_هنر_و_جامعه

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
در عصر انفجار اطلاعات ، فیلسوف و اندیشمند راز ورز بیونگ - چول هان به دنبال افسون مجدد دنیاست.

افسون مجدد

مشکلات تهی‌دستی و پراکندگی روایت، واقعی هستند. آنها در گفتگوها با تقریباً هر شخصی که می‌شناسم ظاهر می‌شوند. اما من متقاعد نشدم  آنطور که هان در ابنتدای کتاب ادعا میکند ما "پسا روایت" هستیم.
یکی از لذات خواندن کارهای هان، این است که او معمولاً مباحث خود را با مفاهیمی ختم می‌کند که امکان روایت‌های مخالف یکدیگر  را فراهم می‌کنند، حتی اگر به طور صریح توضیح ندهد که این روایت‌های مخالف  چگونه باید باشد.
کتاب «بحران روایت» در حالی که به واقعیت نظر دارد آنرا قبول میکند و به آن خوش آمد میگوید. این کتاب "نگاه خیره ماندگار"، خوانندگان خود را می‌خواهد. پس از خواندن کتاب هان، بر این  سوال تامل کردم  که چگونه نگاه واقعیت می‌تواند مجدداً افسون شود (نه از طریق عدم وجود صفحه های نمایش ، بلکه با حضور آنها ).
در ابتدای امسال در شهر مکزیکو، هنرمندی بنام چاویس مارمول* یک نسخه نه‌تنی از یک سر عظیم نقشبندی شده ی اولمک (اولین تمدن مزوآمریکایی شناخته شده)** را بر روی یک خودروی تسلا مدل 3 آبی رها کرد. سراولمک یک سال پس از اعلام طرح تسلا برای ساخت یک کارخانه عظیم در شمال مکزیک بر روی تسلا افتاد.
سراولمک مارمول به دلیل  نگاه مستقیم و نافذش، بسیار توجه‌برانگیز است. تسلا و صاحب شرکت آن، ایلان ماسک، نمایانگر باجگیری  شرکتی-اولیگارشی هستند که از بحران روایتی و جنگل اطلاعاتی که هان به آن اشاره می‌کند، بهره می‌برند.
با این حال، این قدرت  نشان داد بطرز سرگرم کننده ایی در مقابل وزن روایی سر اولمک شکننده است. برای خرد شدن تسلا توسط سر اولمک، مارمول باید به گذشته نگاه کند و به سرهای اولمک گذشته گوش کند. او باید به داستانی  که آنها بیان می‌کنند در روشنایی تجربه خود بنگرد.
بکمک هم، مارمول و سراولمک یک اجتماع روایی ایجاد می‌کنند. آنها از ما می‌خواهند که  گوش کنیم. در روایت مارمول، داستان‌فروشی تسلا ضعیف و ناتوان زیر وزن روایت بومی سرزمین و مردمش است.
مارمول این داستان را با یک تصویر انتقال می‌دهد. به ماسک می‌گوید: "ببینید چه کاری می‌توانم بوسیله این سرفوق‌العاده با ماشین بدشانس شما بکنم".
در "بحران روایت"، هان به خوانندگان خود می‌گوید که بزرگترین تهدید برای داستان‌فروشی سرمایه‌داری تشکیل اجتماعات روایی واقعیست. من  به آن اضافه  میکنم که  در تشکیل این اجتماعات مقاومت روایی، چندگانه‌گرایی ضروریست. آنها در فضای آنلاین و در فضاهای مادی بطور طبیعی شکل می‌گیرند.
اجتماعات روایی امروزی هنوز می‌توانند حرف بزنند و گوش بدهند، حتی با گوشی هوشمند در دست.

نویسنده: #هیدر_بلیکی
مترجم : #پیمان_اربابی
#بیونگ_چول_هان

*چاویس مارمول مجسمه ساز ۴۲ ساله مکزیکی با انداختن یک مجسمه نه تنی بر روی ماشین تسلا به شهرت رسید. هدف وی هجو کارخانه تسلا و صاحب آن ایلان ماسک بود.

**مجسمه ی سر اولمک متعلق به هزار سال قبل از میلاد مسیح و تمدن مزو آمریکایی اولمک در مکزیک است تبحر مردمان این تمدن در مجسمه سازی مشهور است و مارمول در اثر خود از این مجسمه الهام گرفته است.

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
اشعار برگزیده اولین جشنواره نماشعر
ویژه بهار
در اردی بهشت ۱۴۰۲
به صورت آلبوم ورق خور در سایت توتم منتشر شد

اشعار برگزیده را در سایت توتم  بخوانید
اسامی شاعران  در فهرست آلبوم :

۱-آرزو نوری
۲-سید مهدی نژادهاشمی
۳-فانوس بهادروند
۴/ایرج عبادی
۵-کامیل قهرمان اوغلو
۶-محمدرضا زادهوش
۷-کیا یارسان
۸-گلشن آفرنجه
۹-کتایون اسلامی
۱۰-جعفرکریمی





https://totem-mag.com/dp-34-1528-1

@totemmag

https://www.instagram.com/p/C6HZXYjOmSE/?igsh=YTIydG82eTF1YjU5

#ادبیات #هنر #توتم #مجله_توتم

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
ازدواجِ تَموز و ایشتار
.
.
این صحنه، وصالِ ایشتار، الهه عشق آکَد و بابِل، به تَموز، خدایِ چوپان را به تصویر می‌کشد. در بین النهرین قدیم، پیوند تَموز و ایشتار که به پیوند مقدس نیز معروف بود، آغاز بهار، فراوانی و باروری در نظر گرفته می شد. ایشتار که یکی از قدیمی‌ترین الهه‌ها است، در اساطیر سومری اینانا نامیده می‌شد. تَموز با نام‌های خدای چوپان و دوموزی پرستش می‌شد. بر اساس اساطیر، ایشتار تَموز، خدای چوپان را به عنوان شوهر خود برگزید. تَموز نیمی از سال را در دنیای زیرین و نیمی دیگر را در زمین می‌گذراند. هر پائیز، ایشتار برای نجات تَموز به دنیای زیرین می‌رفت و وقتی بهار می‌آمد، این دو دوباره در زمین با یکدیگر بودند. با آمدن خدای چوپان به زمین، محصولات زراعی و میوه‌ها رشد کرده و باروری به زمین می‌آمد. تَموز، خدای چوپان، نام خود را نیز به ماه جولای، متناظر با زمانی که زمین‌های خشک بین النهرین حاصل خیز می‌شدند، داده است.
@farhadhas

از کانال #فرهاد_حسن_زاده

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
جوان شگفت زده پرسید : بزرگترین دروغ جهان چیست ؟

پیرمرد گفت : این که در لحظه‌ی مشخصی از زندگیمان، اختیارمان را بر زندگی خود از دست می‌دهیم و از آن پس، سرنوشت بر زندگی ما فرمانروا خواهد شد !

این بزرگترین دروغِ جهان است !


#پائولو_کوئلیو

#کیمیاگر

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
نگاهی‌به‌داستان‌بلند‌
«گرگ‌کتابها«اثر»مصطفی‌فلاحيان«

#ناهيد_شمس در شماره ۱۵۸۰ روزنامه #نقدحال

داستان از زبان دوم شخص روايت مي‌شود. روايت نويسنده‌اي که با گرگي درگير است. ‌گرگي که در‌واقع با کتاب زاويه دارد و از اين جهت نويسنده را رصد مي‌کند و به او حمله‌ور مي‌شود. البته راوي مي‌گويد که ممکن است اين گرگ از خواب‌هايش بيرون پريده باشد. گويا او اطميناني از وجود گرگ ندارد. به‌همين دليل است که براي اطمينان از وجود اين گرگ که در همه‌جا خصوصا مجتمع محل زندگي‌اش کمين کرده از همسايه‌ها سوال مي‌کند. اما جواب‌هاي سربالا و‌ گيج آنها نشان مي‌دهد که هيچ نقطه‌ي اشتراکي با راوي و درکي از سوال او ندارند.
اما راوي به اين تعقيب و گريز يک‌نفره با گرگ کتاب‌ها ادامه مي‌دهد تا جايي‌که اين گرگ باعث مرگ همسر راوي مي‌شود. همسري که مخاطب هيچ شناختي از او ندارد و راوي هم گويا او را به هيچ‌ فرض کرده و در‌مورد او اطلاعاتي در حد چند جمله بيشتر نمي‌دهد. به‌همين دليل است که وقتي همسر راوي توسط گرگ دريده مي‌شود، تاثر مخاطب براي او‌، در حد دريده‌شدن کتاب‌ها بيشتر نيست. گويا همسر راوي از اول در داستان ظهور کرده تا به‌زودي توسط گرگ کتاب‌ها دريده شود.
اما تنهايي راوي در مقابل اين گرگ دردناک است. او حتي نمي‌تواند از دست اين گرگ به قانون پناه ببرد، چون قانون به‌طرزي ناعادلانه او را متهم مي‌کند. وقتي راوي در روزنامه مي‌خواند که به قتل زنش متهم شده است به منزل برادرش مي‌گريزد.‌ خانواده‌ي برادر که درکي از او به‌عنوان نويسنده و روشنفکر ندارند او را به سخره مي‌گيرند، راوي در منزل برادر هم‌ بيش از پيش خود را تنها حس مي‌کند. اما گرگ کتاب‌ها هم‌چنان دست به کار است و قرباني بعدي دقيقا فرزند برادر راوي است‌، يعني کسي که هيچ صنمي با کتاب و نويسنده ندارد. اما راوي در پايان قرباني تفکر دون‌‌کيشوت‌وار خود مي‌شود و در جنگي نابرابر به قتل مي‌رسد.
در گرگ کتاب‌ها‌، نويسنده پيش از آن‌که درگير روايت داستاني باشد، مصر است بر انتقال مفاهيم‌ و روايت از همين نقطه است که ضربه خورده. حتي در اسم کتاب هم اين اصرار ديده مي‌شود. اما قلم روان و سرد نويسنده‌، همين روايت ساده را خواندني کرده است.

@naghdehall

#ادبیات #نقد_حال #آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
کافکا، یک سال پیش از مرگش، به دیدن خواهرش الی و سه خواهرزاده‌ی کوچکش در مرکز تفریحی موریتز آلمان رفت. یکی از بچه‌ها سکندری خورد و زمین افتاد. قبل از اینکه بچه‌های دیگر به اون بخندند، کافکا برای آنکه بچه‌ی زمین‌خورده به خاطر بی‌دست‌و‌پایی‌اش نزد بقیه سرافکنده نشود با لحنی تحسین‌آمیز گفت: «چقدر قشنگ ادای زمین خوردن درآوردی! چقدر عالی بلند شدی!» شاید بتوان امیدوار بود (احتمالا امیدی واهی) که روزی «کسی» این کلمات رهایی‌بخش را به ما بگوید.

برچیدن کتابخانه‌ام
یک مرثیه و ده گریز
نوشته‌ی آلبرتو مانگل
ترجمه‌ی نیما م.اشرفی
نشر کتاب مان
صفحه‌ی ۵۵

#یک_جرعه_کتاب
#کلمات_رهایی‌_بخش

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
Audio
یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم
شعر از افشین یدالهی
دکلمه فریده مارزوک

https://hottg.com/marzockacademy
#مجله_ادبی_هنری_اجتماعی_توتم


#فراخوان


مجموعه ادبی هنری اجتماعی توتم
در ادامه فعالیت نشر الکترونیک خود در  ادامه ی موضوعاتی مسوولانه و دغدغه‌مند؛
آثاری را به صورت هفتگی در سایت به ثبت می رساند لذا آماده ی دریافت مقالات، آثار ادبی، هنری ، فلسفی و اجتماعی همراهان و مخاطبان جدی خود، می باشد.
از این رو دعوت به‌عمل می آید؛ آثار ارزشمند خود را  در قالب ورد با الصاق عکس مولف و عکس‌های مربوط به متن  به دفتر دبیرخانه ی توتم
ارسال نمایید.

ارسال آثار با #موضوع_آزاد بلامانع است.

#شرایط_نشر_آثار؛

#عدم انتشار مطلب در مجلات دیگر #پیش از #توتم

#تایید دبیرخانه ی #توتم که متشکل از دبیران و مشاوران توتم می باشد.

#توتم در گزینش و انتخاب آثار ارسالی جهت نشر #آزاد است.

#تبصره ؛
مطلب ارسالی بیش از #سه_هزار_کلمه نباشد.

#پانویس:

#آلبر_کامو معتقد است انسانی که بیاموزد با رنج هایش تنها بماند و‌ بر اشتیاقش به گریز، چیره شود دیگر چیز زیادی نمانده تا یاد بگیرد.

#رولان_بارت در #خاطرات_سوگواری در باب تنهایی چنین سخن می کند؛ «شبی سرد و زمستانی. گرمم، گرچه تنها؛ و درمی‌یابم گریزی ندارم جز خو گرفتن به این انزوا؛ به سر کردنِ در این انزوا، همراه و  ‌تنگ‌بسته به حضورِ غیابت»
در ازدحام حضورهای غایب، غیبتی غریب و‌ سمج، گلوی را می فشارد و ناخشنودی از باهم بودن، رنج هایی غیرقابل اذعان را با روایت ما در‌می آمیزد! رنج هایی که آدمی را به صرافت می اندازد تا فضایی به نام اعتماد را پس بزند و به تنهایی خود گسیل شود.
هر چه هست تنهایی؛ امکانی از تفکر را فراهم می سازد تا انسان ابزورد، راه حلی برای برون رفت از تراژدیِ ملال، ترس و کاهلی جمعی را خنیاگرانه در گوش  خویشتن و هم نوعانش بخواند زیرا یقین دارد کلمه، شفا می بخشد و در پیش‌رویِ تهی، محلی از رویش و دست یازی  به خودبسندگی های مطلوب ایضا شکوفایی را می گستراند.


آیدی دبیر اجرایی  مجله برای دریافت آثار

@solmaaz_nasrabadi


#قابل توجه #مخاطبین ارزشمند نشریه #توتم


ایمیل مجله

[email protected]




مدیریت مجله و سایت ادبی ، هنری، اجتماعی توتم

@totemmag

https://hottg.com/totemmag

#ادبیات #هنر #فلسفه #توتم #نشریه_توتم

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
#اطلاعیه

انجمن  ادبیات داستانی
در  مجله ی توتم با حضور
#دکتر_شیما_سلطانی_زاده
#دکتر_تجلی
#فریبا_صدیقیم
#سارا_محمدی_نوترکی
در فضای تلگرام
آثار  داستانی مخاطبان توتم را   برای نشر در مجله و سایت
خوانش و  تایید می نماید
اثاری  که مورد تایید انجمن  دبیران داستان قرار گرفته باشند در نوبت نشر قرار می گیرند و اثار مورد تایید واقع نشده به اطلاع نویسندگان اثر مربوطه خواهد رسید . لذا در نشر داستان های خود صبور باشید.


مدیریت مجموعه ‌ی توتم

@totemmag

#ادبیات #داستان #توتم #نشریه_توتم

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
گاه زمان همچون باد می گذرد و شعله و آتش فاجعه را خاموش می کند. گاه نسیمی بیش نیست و تنها شعله را می تاراند. اما گاه می شود که نوزد. در این صورت لحظه ها متوقف می شوند، چرا که زمان از پس احساس بر نیامده است. و آتش فاجعه از زیر خاکستر زمانه زبانه می کشد و اخگرهایش از نو جان و تن را می گدازند...

جزیره سرگردانی (ص277)

سیمین دانشور

8 اردیبهشت زادروز #سیمین_دانشور

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
کاش دنیا دست زن‌ها بود‌. زن‌ها که زاییده‌اند یعنی خلق کرده‌اند و قدرِ مخلوق خودشان را می‌دانند. قدر تحمّل و حوصله و یکنواختی و برای خود هیچ کاری نتوانستن را. شاید مردها چون هیچ وقت عملاً خالق نبوده‌اند، آنقدر خود را به آب و آتش می‌زنند تا چیزی بیافرینند. اگر دنیا دست زن‌ها بود، جنگ کجا بود؟

#سیمین_دانشور (۱۳۵۳). سووشون‌. چاپ ششم. تهران: خوارزمی‌. صفحهٔ ۱۹۵.

📗شعر، فرهنگ و ادبیات
@mohsenahmadvandi

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
طرح اندیشه سیاسی لاک


مسئله اساس نظریه سیاسی لاک نیز مثل مسئله هابز است چرا انسان جامعه سیاسی یا به اصطلاح جاری آن زمان جامعه (مدنی را میسازد چگونه این کار صورت میگیرد؟

لاک ، مالکیت خصوصی را نیز در طرح وارد میکند با اینکه پرسش اصلی اندیشه لاک با هابز یکی است اما پاسخی را که لاک برای این پرسش پیدا میکند با پاسخها هابز
متفاوت است.

لاک از همان مبادی و مفروضات هابز یعنی اراده و استمداد عقل در تشکیل جامعه سیاسی بر بنیاد حق طبیعی صیانت نفس آغاز کرد، اما برخلاف هابز به جای حکومت اقتدارگرا به حکومت محدود و مشروطه رسید .
دلیل این امر ،صرف نظر از انگیزه های بیرونی و ترجیحات ایدئولوژیکی این بود که لاک بین مفروضات هابز و نتایجی که از این مفروضات گرفته بود تناقض منطقی می دید لاک چنین میاندیشید که مبادی و مفروضات هابز با نتایجی که استنتاج کرده است سازگار نیست .

چرا باید قرارداد اجتماعی افراد به استقرار حاکمی راه ببرد که مردم بر او کنترل نداشته باشند عقل حکم میکند که حاکمی با قدرت مشروط و
محدود .بیافرینند .

لاک برای استنتاج نتایجی متفاوت با نتایج هابز از مبادی نظریه ها بز تعبیر تازه ای ارایه کرد و بدین سان مفاهیم وضع طبیعی وضع مدنی قرارداد اجتماعی و نحوه تشکیل دولت در نظریه لاک محتوای تازه ای پیدا کرد.

وضع آزادی و انقیاد به قانون طبیعی است.

کمبود این وضع نبود داور بی،طرف قانون نوشته و قوه ای برای اجرای قانون طبیعی است.
بنابراین افراد ابتدا وارد یک قرارداد اجتماعی میشوند و وضع مدنی را ایجاد می.کنند بعد این جامعه مدنی ضمن یک قرارداد دیگر با حاکم حکومتی را برای رفع کمبودهای فوق تشکیل میدهد این حکومت مشروط و محدود است و به منزله امانتدار جامعه مدنی است نه ملازم آن و حاکم بر آن چنین حکومتی باید از حق حیات آزادی و مالکیت مردم محافظت کند .
Shima

https://hottg.com/marzockacademy

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
▪️ دوشیزۀ تارانتو


سوگواری کنید، آلسیون‌های¹ زیبا،
ای پرندگان سپند و دلپسندِ تتیس²،
آلسیون‌ها به سوگ بنشینید؛

میرتو، دوشیزۀ تارانتو³،
در فرجامِ روزگارش
با کشتی به کرانه‌های کامارین‌⁴ می‌رفت،
آنجا که هیمن⁵، به ناز و آواز، با نی‌لبک‌ها
او را به خانۀ معشوق می‌بُرد.
حریرِ سپید،
زر و زیوری که روزِ بزم بازوانش را می‌آراست،
و مُشکی که بر گیسوی زرگونش می‌ریخت،
پای سدرها، زیر صخره پنهان بود.
تنها بر فرازِ کشتی ایستاده بود
و بر اختران باژ می‌خواند،
ناگهان طوفان که در بادبان می‌دمید
بر تنش پیچید: پریشان و دور از جاشوان
فریاد برآورد و در موج‌ها فروافتاد.
دوشیزۀ تارانتو در آغوشِ موج‌ها بود
و اندامِ زیبایش در خیزاب‌ فروغلتید.
تتیس، با دیدۀ نمناک،
از چشمِ دیوهای درنده
در شکافِ صخره‌ نهانش داشت؛
به فرمان او، نرئیدهای⁶ پری‌رو‌
از فرازِ آشیان‌های خیس برخاستند،
او را به کرانه‌ بردند
و به خدای بادها سپردند.
به فریاد، در دوردست، یاران را فراخواندند؛
پریان بیشه‌زار، چشمه‌ها و کوهساران،
بر سینه‌‌ها کوفتند و ماتم گرفتند
و بر مزارش به تکرار گفتند: افسوس!

افسوس! تو را به خانۀ معشوق راهی نبود،
حریرِ سپید پیکرت را نپوشاند،
زیوری بر بازوانت نپیچید
و مُشک بر گیسوانت نریخت.

پی‌نوشت‌ها
۱. پرندگان افسانه‌ای که بر دریا آشیان داشتند
۲. مادرِ آخیلوس و‌ ایزدبانوی دریای مدیترانه
۳. شهری در جنوبِ ایتالیا
۴. شهری در سیسیل
۵. ایزدِ زناشویی
۶. دختران نره، ایزدبانوان دریای مدیترانه

▫️شعری از آندره شنیه، شاعرِ فرانسوی
برگردان به پارسی: فهیمه جهان‌آبادی

▪️آستراخان کافه | مجالی برای هم‌هوایی | کانالی برای راه یافتن به جهان سیال موسیقی و ادبیات

🌀@astrakancafe

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
غروب‌هایی که مٙستیم
ترانه‌هایی که با سوت می‌زنیم
شادند.
در صورتی که همان ترانه‌ها
در پنجره یک قطار
شاد نیستند...

#اورهان_ولی

#آفرینش 👇

@afarineshdastan
@afarineshdastan
#روایت_خبر

مسابقه «روایت‌نویسی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران» برگزار می‌شود.

فراخوان نخستین دوره مسابقه «روایت‌نویسی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران» منتشر شد.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) بر اساس این فراخوان، قالب اثر ارسالی باید روایت داستانی از ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ کلمه باشد و متن آثار ارسالی به این مسابقه نباید پیش از این در جای دیگری منتشر شده باشد. شرکت در این مسابقه برای عموم آزاد است و عموم علاقمندان می‌توانند روایت حضور خود در ادوار نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را بنویسند.
علاقه‌مندان برای شرکت در این مسابقه می‌توانند تا سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ نسبت به ثبت‌نام و ارسال آثار خود از طریق آدرس revayat.ketab.ir اقدام و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۹۱۰۰۶۳۶۳-۰۲۱ داخلی ۸۱۰ تماس حاصل کنند.
از برگزیدگان این مسابقه در سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تقدیر می‌شود.

ibna.ir/x6mvd

ما را دنبال کنید در:
@adabi_revayat

http://revayatedastan.ir

https://instagram.com/anjoman_revayat?igshid=r5pq8xt5gtxm

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
#فراخوان_مقاله_و_پژوهش
#شماره_پنجم
#فصلنامه_مطالعاتی_انتقادی_ماه_گرفتگی

فراخوان مقاله، پژوهش و...
برای شماره پنجم فصلنامه ماه‌گرفتگی

نویسندگان و پژوهشگران ارجمند
نشریه ماه‌گرفتگی برای شماره پنجم خود، آماده پذيرفتن مقالات، جستارها و نقد وپژوهش‌های شما در حوزه علوم انسانی، سینما، فلسفه، هنر، ادبیات، تاریخ، جامعه‌شناسی و... می‌باشد.

ایمیل دبیرخانه فصلنامه برای دریافت آثار :

[email protected]


#ماه_گرفتگی #فصلنامه_ماه_گرفتگی

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
Audio
MP3 Recorder
جلسه چهارم درسگفتار "جامعه شناسی نقد ادبی- هنری" که به بحث در خصوص سه سنت نقد جامعه شناختی هنر و ادبیات اختصاص یافته است.در هر یک از این سنت ها ابتدا بحث می شود که ادبیات به چه کار می آید یا کارکرد آن چیست و دوم پرسیده می شود وظیفه نقد ادبی یا منتقد ادبی در برخورد با این کارکرد ادبیات چیست: سنت کلاسیک ها، سنت نئو کلاسیک ها و سنت پساختارگراها.در دو سنت اول گفته می شود ادبیات چیزی نیست جز نظام معنایی که یا در خدمت قدرت است یا علیه قدرت یا به توجیه بودن ما در این جهان می پردازد.در سنت سوم گفته می شود ادبیات حد و مرز رابطه ما با جهان، خودمان و دیگری را مشخص می سازد و مساله آن نه "خلق معنا" بلکه "ممکن ساختن ارتباط" است.دعوت میکنم این فایل را بشنوید.
http://hottg.com/mostafamehraeen
◂ ◃عاشق آهنگهای خارجی با ترجمه ای؟
📼@foreignmusixx

◂ ◃"55" روزه انگلیسی بزبان مادری حرف بزن
📼@Engmarya_k

◂ ◃مکالمه آسان زبان
📼@oxfor

◂ ◃دنیای شگفت انگیز و بانمک حیوانات
📼@ProtectAnimals

◂ ◃روزی صد لغت انگلیسی حفظ کن
📼@engquo

◂ ◃انگلیسی از ابتدا بیاموز بدون کلاس رفتن
📼@eng_asan

◂ ◃ایموشن کد پر نتیجه/کد های مقدس رایگان
📼@eshg_servat

◂ ◃لغت 504 آموزش رایگان 25 روزه
📼@EnglishMarya

◂ ◃""انگلیسی ازصفر درکوتاهترین زمان""
📼@languagemother

◂ ◃تست بزن و انگلیسی فول شو
📼@amoozesh_TV_ir

◂ ◃دل نوشته های تورکی استانبولی
📼@Sokaklarsiirleri

◂ ◃انگلیسی کودکان و نوجوانان Kids English
📼@EnglishKidsEnglish

◂ ◃کانال آموزشی ترکی استانبولی
📼@termeybabakachal

◂ ◃کنکور زبانت رو 100درصد بزن
📼@fast_quizes

◂ ◃انگلیسی عالی بدون معلم بدون کلاس
📼@EnglishWithFiles

◂ ◃آفرينش؛ جستجویی در ادبیات و هنر
📼@afarineshdastan

◂ ◃سنتهاودروغها(حورا بِرَهْما)
📼@dastane_man_jelde1

◂ ◃فن بیان و گویندگی برای مبتدیان
📼@amoozeshegooyandegi

◂ ◃کانال سریال انگلیسی
📼@swallowielts9

◂ ◃انگلیسی آسان روزی پنج دقیقه
📼@alfacod

◂ ◃از تولید ب مصرف
📼@Online_shop_lantan

◂ ◃آیلتس "7" رایگان 45 روزه
📼@SpecialIELTS

◂ ◃آموزش انگلیسی فقط در 25روز (تضمینی)
📼@HiEnglish1

◂ ◃آموزش انگلیسی کودک و نوجوان
📼@Clips4Kids

◂ ◃آنچه که ثروتمندان نمی خواهند شما بدانید
📼@servatmandan_7

◂ ◃گرامر+گرامر  برای صحبت کردن
📼@grammarfad

◂ ◃آموزش زبان تورکی استانبولی به روش دکتر ییلماز
📼@TOMERTUURK

◂ ◃بیندیشید ثروتمند شوید 
📼@servatmandan_n

◂ ◃انگلیسی آسان Easy English کلاس آنلاین
📼@asSimpleasABC

◂ ◃با سابلیمینال بدون هزینه رویاهاتو بساز
📼@Subliminal_novin

◂ ◃تقویت زبان انگلیسی عمومی!
📼@ehbgroup504

◂ ◃زبان بدن دیگران را بشناسید
📼@Ravanshenasiomomi

◂ ◃آهنگ های انگلیسی با ترجمه
📼@behboud_music


🗓 1403/2/10
HTML Embed Code:
2024/04/30 03:16:43
Back to Top