TG Telegram Group Link
Channel: آفرینش
Back to Bottom
#اطلاعیه
#تمدید_ارسال_آثار
#شماره_پنجم_فصلنامه_ماه‌گرفتگی

جهت اطلاع دبیران؛ نویسندگان و پژوهشگران و مخاطبان ارجمند، ارسال مطالب جهت فصلنامه پنجم ماه‌گرفتگی به دلیل درخواست متقاضیان تا بیست و هفتم اردیبهشت‌ماه تمدید شد.
خواهشمند است مطالب خود را تا موعد مقرر از طرق زیر ارسال نمایید:

ایمیل دبیرخانه فصلنامه جهت ارسال آثار:
[email protected]

لینک ارتباط با مدیر اجرایی سرکار خانم الناز آفاق جهت ارسال آثار:
https://hottg.com/elnazafagh1

آدرس سایت خانه‌جهانی‌ماه‌گرفتگان:
www.mahgereftegi.com

#ادبیات #نشریه_ماه_گرفتگی #فراخوان_اثر

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
۲۵ اردیبهشت، روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم #فردوسی، پاسبان فرهنگ و زبان ایرانی گرامی باد!

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
Forwarded from Yoonoss🌾
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
"رزم سهراب و گُردآفرید"

خُنیاگر: #کیخسرو_پورناظری
دست‌افشانی: #شاهرخ_مشکین_قلم و #کاترین_گونزالس

رزم رستم و گردآفرید یکی تمثیل‌های زیبای برابری ارزش زن و مرد در ایران باستان در شاهنامه است.
کاترین گونزالس یکی از رقصده‌های بی‌نظیر گروه نکیسا "به رهبری شاهرخ مشکین قلم"، با آنکه نَسَب ایرانی ندارد و زبان فارسی را آگاه نیست اکثر داستان‌های باستانی ایران را به زیبایی هرچه تمام‌تر به تصویر کشیده.
آدم‌ها به همه چیز
عادت می‌کنند؛
مخصوصاً اگر
از آدم بودن دست بکشند...

#ژوزه_ساراماگو
#کوری

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
کاش بچه ها نمی مردند...
کاش برای مدتی کوتاه به آسمان می رفتند
و آنگاه که جنگ تمام شد سلامـت به خانه باز میگشتند
و وقتی پدر و مادرشان میپرسیدند کجا رفته بودید؟
میگفتند رفته بودیم با ابرها بازی کنیــم

#غسان_کنفانی

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
آلیس مونرو، نویسنده کانادایی برنده نوبل ادبی درگذشت

آلیس مونرو، نویسنده کانادایی برنده نوبل ادبی در نود و دو سالگی در اثر کهولت سن و ابتلا به آلزایمر در خانه سالمندان در اونتاریو درگذشت. به گزارش خبرگزاری فرانسه ناشر او این خبر را تأیید کرده است. مونرو یکی از مهم‌ترین داستان‌کوتاه‌نویسان جهان بود. او جوایز بی‌شماری را به خاطر داستان‌های کوتاهش دریافت کرده است. از جمله جایزه بوکر در سال ۲۰۰۹ و جایزه نوبل ادبی در سال ۲۰۱۳.  او که در سال ۱۹۳۱ در اونتاریو متولد شده بود، در کشورهای انگلیسی‌زبان خوانندگان پرشماری دارد و از نویسندگان پرفروش به‌شمار می‌آید. پدر او کشاورز و مادرش معلم مدرسه بود. او نویسندگی را از نوجوانی شروع کرد و اولین داستانش به نام «ابعاد یک سایه» در سال ۱۹۵۰ زمانی که هنوز دانشجوی دانشگاه وسترن اونتاریو بود منتشر شد. او سال ۱۹۵۱ دانشگاه را ترک کرد تا ازدواج کند. در سال ۱۹۶۳ به ویکتوریا نقل مکان و کتابفروشی «کتاب مونرو» را افتتاح کرد و سال‌ها در همان کتابفروشی مشغول کار بود. او دو بار ازدواج کرد و چهار دختر به دنیا آورد که از آن میان یکی از فرزندانش پس از تولد درگذشت. او در مصاحبه‌ای درباره تجربه مادری گفته بود: «اعتراف می‌کنم که من هرگز نمی‌خواستم مادر باشم. اتفاقی بود که افتاد. امیدوارم سوءتفاهم پیش نیاید. من عاشق بچه‌هایم هستم. اما از عهده وظیفه مادری به عنوان یک وظیفه خطیر برنمی‌آمدم. حسی نسبت به آن نداشتم. مشغول نبرد آزادی‌بخش خودم بودم. الان که مادربزرگ شده‌ام، تازه دارم حس مادری را تجربه می‌کنم. دیوانه بچه‌ها هستم.» از آلیس مونرو آثاری هم به فارسی ترجمه شده است: «فرار» به ترجمه مژده دقیقی (انتشارات نیلوفر)، «رؤیای مادرم» به ترجمه ترانه علیدوستی (نشر مرکز)، «دست مایه‌ها» به ترجمه مرضیه ستوده و «دورنمای کاسل راک» به ترجمه زهرا نی‌چین (نشر افراز). مونرو در نوشتن داستان‌های کوتاه مهارت داشت. رهایی زن، رابطه مادران با دخترانشان، آزادی و عشق از مضامین آثار اوست.

#آایس_مونرو #ادبیات #نوبل

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
‍ ‍ برگی از تقویم تاریخ

۲۷ اردیبهشت زادروز عباس معروفی

(زاده ۲۷ اردیبهشت ۱۳۳۶ تهران -- درگذشته ۱۰ شهریور ۱۴۰۱ آلمان) شاعر، رمان‌نویس، نمایش‌نامه‌نویس، ناشر و فعال موسیقی

او فعالیت ادبی‌اش را زیر نظر هوشنگ گلشیری و محمدعلی سپانلو آغاز کرد و فارغ‌التحصیل هنرهای زیبای تهران در رشته ادبیات دراماتیک شد و حدود ۱۱ سال معلم ادبیات دبیرستان‌های هدف و خوارزمی بود.
نخستین مجموعه داستان او با نام «روبروی آفتاب» در سال ۱۳۵۹ در تهران منتشر شد و پیش و پس از آن نیز داستان‌هایش در برخی مطبوعات به‌چاپ می‌رسید اما با انتشار «سمفونی مردگان» بود که نامش به‌عنوان نویسنده تثبیت شد.
در تابستان ۱۳۶۰ که ساختمان کانون نویسندگان ایران توسط دادستانی انقلاب پلمب شد، وی زیر نظر هیئت دبیران کانون "احمد شاملو، هوشنگ گلشیری، باقر پرهام، محمد محمدعلی و محمد مختاری" با شکستن پلمب، اسناد کانون را به‌جای امن رساند تا جان اعضای کانون محفوظ بماند.
در سال ۱۳۶۶ به‌ عنوان مدیر اجراهای صحنه‌ای، مدیر ارکستر سمفونیک تهران و مدیر روابط عمومی "سه سال و نیم" بیش از ۵۰۰ کنسرت موسیقی از هنرمندان مختلف را کشور به اجرا درآورد. مجله موسیقی «آهنگ» نیز به سردبیری او در همین دوران انتشار یافت و در سال ۱۳۶۹ مجله ادبی «گردون» را نیز پایه‌گذاری کرد و به‌طور جدی به‌کار مطبوعات ادبی روی آورد. سبک و روال او در این نشریه با انتظارات دولت مغایر بود و موجب فشارهای پی در پی و سرانجام محاکمه و توقیف آن شد.
وی در پی توقیف «گردون» ناگزیر به‌ترک میهن شد و به آلمان رفت و مدتی از بورس «خانه هاینریش بل» بهره گرفت و یک سال هم به‌عنوان مدیر در آن خانه کار کرد. وی «خانه هنر و ادبیات هدایت» بزرگترین کتابفروشی ایرانی در اروپا را در خیابان کانت برلین، بنیاد نهاد و به‌کار کتابفروشی مشغول شد و کلاس‌های داستان‌نویسی‌اش را نیز در همان محل تشکیل داد. چاپخانه و نشر گردون هم در همین مکان برقرار شد که بیش از ۳۰۰ عنوان کتاب از نویسندگان تبعیدی و آثار ممنوع در ایران را منتشر کرد.
او همچنین بنیان‌گذار سه جایزه ادبی قلم زرین گردون، قلم زرین زمانه و جایزه ادبی تیرگان است.

آثار
رمان:
سمفونی مردگان (۱۳۶۸)
سال بلوا (۱۳۷۱)
پیکر فرهاد (۱۳۸۱)
فریدون سه پسر داشت (۱۳۸۲)
ذوب شده (۱۳۸۸)
تماما مخصوص (۱۳۸۹)
نام تمام مردگان یحیاست (۱۳۹۷)
مجموعه داستان
روبروی آفتاب (۱۳۵۹)
آخرین نسل برتر (۱۳۶۵)
عطر یاس (۱۳۷۱)
دریاروندگان جزیره آبی‌تر (۱۳۸۲)
شاهزاده برهنه (۱۳۹۷)
چرخ گردون با گل‌ریز عباس پور (۲۰۱۵)
کتاب دوم با گل‌ریز عباس پور (۲۰۱۵)

نمایشنامه:
تاکجا بامنی (۶۲–۱۳۶۱)
ورگ (۱۳۶۵)
دلی بای و آهو (۱۳۶۶)
آونگ خاطره‌های ما (سه نمایشنامه) (۱۳۸۲)
آن شصت نفر، آن شصت هزار (۱۳۶۱)
و خدا گاو را آفرید (۱۳۹۷)

شعر:
نامه‌های عاشقانه و منظومه‌ عین‌القضات و عشق (۲۰۱۱)
چهل ساله‌تر از پیامبر (۲۰۱۸)

مقالات:
این‌سو و آن‌ سوی متن (تجربه‌ها و تکنیک‌های ادبیات داستانی) (۲۰۱۲)
مجله
مجله موسیقی آهنگ
مجله ادبی گردون
مجله ادبی آیینه اندیشه در سال ۱۳۷۱ سه شماره چاپ شد و شماره چهارم توقیف شد.

جوایز:
جایزه هلمن هامت (مشترکاً با هوشنگ گلشیری) ۱۹۹۶
جایزه روزنامه‌نگار آزاده سال، اتحادیه روزنامه‌نگاران کانادا ۱۹۹۶
جایزه "بنیاد انتشارات ادبی فلسفی سور کامپ" برای رمان سمفونی مردگان ۲۰۰۱
برنده جایزه بنیاد ادبی آرتولد تسوایگ در سال ۲۰۰۲

🆔 @bargi_az_tarikh

#برگی_از_تقویم_تاریخ

#ادبیات #عباس_معروفی

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
#در_باب_قانون_و_خشونت
#بنیاد_عرفانی_اقتدار
#سعید_جهانپولاد_ژاک_دریدا



¤زور قانون چنین است :
زور قانون = «بنیاد عرفانی اقتدار»

¤ همه چیز مربوط به خشونت و زور قانون ، معنوی است: شبحی که خود را به صورت قدرت، اقتدار،  زور و دیکتاتوری نشان می دهد و در قالب تصمیمات، فرمان‌ها  و تجویزها بیان می شود.

¤ساختار بنیادی قانون توتولوژیک ( همان گویی) است: این ساختار با اجرای کنوانسیون هایی به وجود می آید  که تعیین می کنند خشونت قانونی یا غیرقانونی است.(ژاک دریدا درباره قانون و خشونت)

سه گزاره بالا از ژاک دریدا در باب قانون ، خشونت و عدالت واسازانه است .

خشونت ،خشونت می‌زاید. این گزاره‌ای نه چندان فلسفی است.با دیدن خشونت عریان نیروهای امنیتی و گشت ارشاد در این چند ماهه و در طول یک سال و اندی  قبل ، پرسشی عمیق و البته هولناک را پیش روی ما می‌گذارد.و آن مسئله چرایی افزایش خشونت و خشونت ورزی در بین ما ایرانیان است ؟( من فعلا  با جغرافیای خودمان کاردارم) ترویج خشونت و اعمال خشونت در بین مردم یک سرزمین ،نشانه زوال اخلاقیات و ارزش‌ها، گسست و پارگی از فرهنگ و ملیت تاریخی و نیز انفصال از اشتراکات زبانی و اندیشگی است و نشانه انحطاط و بن بست سیاسی ، امنیتی ،اقتصادی ، فرهنگی و روابط تعاملی اجتماعی ،ملی و چه بسا روابط بینا فردی و بیناجهانی ماست. و صدالبته نشانه عمق فاجعه انفصال مردم از حاکمیت و ایدولوژی آن، جایی که شعائر اصل "وحدت" ملی و یکپارچه‌گی سرزمینی در کثرت تنوعات قومی و ملی مثل یک طنز گزنده تراژیک است . تلخ است و گاه چنان مضحک که تنها می شود ،در بهت و حیرت برگزارش کنی. این رشد فزاینده خشونت ورزی ، ترویج خشونت و اعمال آن و تشدید سیاست های دولتی و امنیتی کردن جامعه از طریق روش‌های فراقانونی حاکمیت و تاسیس ارگان‌های موازی و نیابتی تا چه میزان می‌تواند امنیت روانی جامعه و فرد‌فرد ایرانیان را در جغرافیای خود و بیرون از آن  مختل کند ؟و تا چه حد رقت انگیز و نکبت بار می‌تواند چهره آشفته و هرج و مرج طلب ، خشونت ورز و از همه مهمتر تشتت‌فرهنگی و ملی ما و  زوال هویت ایرانی ما را در چشم جهانیان به رخ کشیده و بازتاب دهد. به نظرم همه می‌دانیم آن بخش راست افراطی و اصول‌گرا و ایدولوژیست های حاکمیت(  با سیاست های ناکارآمد و شکست خورده مراقبتی و محافظتی و .. نیز  آشفته‌گی در روابط اجتماعی و  نزول  و رکود اقتصادی و فروپاشی اخلاق و معنویت آرمانی،) حتا تصورش را هم نمی‌کردند که بعد از چهل و اندی سال ،بوقیدن در شیپور خشونت و "امر مقدس خشونت" ، نه تنها دیگر اعتبار و ارزشی در نزد مردم و سطوح متنوع سرمایه اجتماعی و ملی ندارند . بلکه بی گمان در آتش خشم  مردم و خرمن خشونت انباشته کرده‌اشان گرفتار خواهند شد. معمولا حکومت‌ها وقتی در چنین ورطه سقوط فرو می افتند .این جنبه خشونت را در دوسوی مرز سرزمینی اعمال می‌کنند. که زمان بیشتری برای بقا بدست آورند. به قول نیچه "آنکس که از نبرد با دشمن تامین معاش می‌کند ،علاقه دارد دشمن اش زنده بماند ".جنگ خیابانی اینروزها حاکمیت با زنان و حق پوشش اختیاری و دشمن پنداری و تئوری توطئه تریبون داران حکومتی مصداق بارز گفته ژاک دریدا است .
¤ همه چیز مربوط به خشونت و زور قانون ، معنوی است: شبحی که خود را به صورت قدرت، اقتدار،  زور و دیکتاتوری نشان می دهد و در قالب تصمیمات، فرمان‌ها  و تجویزها بیان می شود.

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
کولی‌ها مَثَل قدیمی دارند که می گوید: «کسی که زودتر اعتراف کند بازنده است». کسی که زودتر بگوید «دوستَت دارم» بازنده است زیرا طرفِ مقابل با شنیدن این حرف لبخند معنی داری می‌زند و می‌فهمَد که مَحبوب است و لذا از این پس رابطه را کنترل می‌کند . اگر خوش شانس باشید این دو کلمه در زیرِ نور شمع همزَمان به زبان می آیند . و اگر خیلی خوش شانس باشید اصلا نیازی به بیانِ آن نیست .. و عمَلا نشان داده می‌شوند .

#رابرت_مک_کی

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
۲۸ اردیبهشت، روز ملی گرامیداشت حکیم عمر خیام نیشابوری گرامی باد!

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
انتشار کاغذی فصلنامه بین‌المللی ماه‌گرفتگی در کشور سوئد
شماره سوم و چهارم/پاییز و زمستان ۱۴۰۲
انتشارات: نشر کتاب ارزان / سوئد

ISSN:2004-9129

سپاس از مدیریت انتشارات نشر ارزان در سوئد جناب علیمرادی گرامی


معرفی نشرِ کتاب ارزان
35 سال خدمت به هنر و ادبیاتِ ایران
م. روان‌شید

نزدیک به سی‌و‌پنج سالِ پیش «نعمت علیمرادی» مهاجر ایرانیِ گریزان از سانسور، در سوئد سنگ بنای «نشر کتاب ارزان» را گذاشت و تا امروز بیش از سه دهه است که این انتشارات در استکهلم (سوئد) در خدمتِ اهالی قلم ماندگار شده است.
چاپ و انتشارِ بیش از 300 کتاب در زمینه‌های شعر، داستان، تحقیق، تحلیل و پژوهشِ فرهنگی، فلسفه، تاریخ و ادبیاتِ کودک و نوجوان به زبان‌های فارسی، کردی، سوئدی، انگلیسی، ارمنی و... حاصل بیش از سه دهه فعالیتِ نشر کتاب ارزان است.
فراز و فرودهای بسیار در کارِ نشر هرگز نتوانست درگاهِ  این عمارتِ فرهنگی را ببندد...

به‌زودی گفت‌و‌شنودی مفصل با مدیر نشر کتاب ارزان منتشر خواهد شد.


لینک مطالعه مطلب را در لینک‌های پیوست دنبال کنید.

#ادبیات #ماه_گرفتگی
#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
بیست‌وچهارمین شماره‌ی مجله ادبی هنری اجتماعی مستقل توتم ویژه«تنهایی»منتشر شد

در این شماره می‌خوانید

۱-سخن سردبیر
رویامولاخواه
--------
بخش فلسفه و علوم اجتماعی
۲-ایده ای در باب تکرار و صیرورت
دکتر ایمان نمدیان پور

۲-همجواری و تقابل فلسفه و ادبیات به گواه تاریخ
آیدین آریایی
۳-تنهایی، واکاوی یک لغت
محمدهادی دانش
۴-از درد تنهایی تا لذت تنهایی
اعظم کشاورز
۵-روان شناختی متن و زبان متن.
عابدین پاپی
۶-تنهایی، زهدانی برای زایش هویت راستین
بهمن عباس زاده
۷-بررسی توتم مار و بز کوهی کـُردان:جواد مفرد
------
بخش خبر
۸-ادبیات ضد جریان است، متهمی دائما در حال گریز
گفتگو با حسین رسول زاده، شاعر، نویسنده٫ منتقد
پرسشگر:روح الله آبسالان
-------
بخش ادبیات کودک و نوجوان
۹-ملالت های تنهایی در کودکی، امیرارسلان حدیدی
۱۰-از نقل تا فهم،تاملی در ترجمه اصطلاح«ادبیات کودک»در زبان فارسی
سیدعلی کاشفی خوانساری
۱۱-یادداشتی بر نمایش دلقک
صادق کیانی مقدم کارشناس تئاتر
----
بخش هنر
۱۲-موضوع تنهایی نوشته گروه آرت بال به مدیریت شقایق بالندری
نویسندگان: دکتر الناز زاهد روان درمانگر
نی‌تا غریب‌زاده هنر درمانگر
شقایق بالندری:هنرمند

هنرسینما..
۱۳-در ستایش فراموشی، یادداشتی بر فیلم حافظه به کارگردانی میشل فرانکو، امیر حسین تیکنی
----
ادبیات داستانی
۱۴-بررسی عنصر مکان در دو داستان تخت ابونصر از صادق‌هدایت و بازار وکیل از سیمین دانشور
نوشته پرنیان خجسته‌حال
۱۵-سوژه بودگی شخصیت اصلی در نمایش‌نامه‌ی زندگی یک هنرمند نوشته‌ی ژان آنوی،پروانه مهرگان
۱۶-خلاقیت کف دستی،بررسی مجموعه داستانی از فرشته پناهی، حسین نوروزی‌پور
۱۷-تحلیلی بر داستان آلیس پای آتش نوشته یون فوسه برنده جایزه‌ی نویل ۲۰۲۳
فرحناز مردانی
۱۸-سپتولوژی یون فوسه و ایمان در رمان و تخیل
نوشته‌ی کیتی کارل
ترجمه دکتر عباس شکری
۱۹-یادداشتی بر داستان تامارا نوشته‌ی شهنازشهبازی
سارامحمدی نوترکی
۲۰-یادداشتی بر مجموعه داستان "آواز در دامنه تنهایی"
نوشته دکتر مجتبی تجلی
امیرحسین تیکنی
-----داستان ها

۲۱-داستان کوتاه گرگ نوشته‌ی سیما خسروی
۲۲-داستان پرتگاه نوشته‌ی سپهر قنبری

۲۳-داستان سلفی ایوب بهرام
----
بخش ترجمه


۲۴-معرفی و ترجمه هایکوی مدرن ترکیه، کادیر آیدمیر
دکتر سعید جهانپولاد
----
۲۵-بخش شعر و ادب به کوشش سیمین بابائی
۱-کامیل قهرمان اوغلو
۲-مهری رحمانی
۳-وحید رضایی
۴-شیما سلطانی‌زاده
۵-محمدرضا شیرین‌نیا
۶-حسرت محمدابادی
۷-پیمان سلیمانی
۸-حسن سهولی
۹-امین پارسانیا
۱۰-علیرضا کاشف
۱۱-سعید جهانپولاد
۱۲-رضوان نوابی
۱۳-فانوس بهادروند
۱۴-حمید تیموری فرد
۱۵-زلیخا احمدی

لینک دانلود مجله از سایت👇🏼
https://totem-mag.com/dp-34-1554-1

آدرس سایت
totem-mag.com

پست در اینستاگرام
https://www.instagram.com/p/C3IlAJRKaM7/?igsh=amM5OWZhOWFibTk5

ایمیل دبیرخانه‌ی توتم
[email protected]

تلگرام توتم
@totemmag

#ادبیات. #فرهنگ #توتم #نشریه_توتم

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
کرگدن اسپانیا شماره هشتم،
روایت، داستان
پرونده‌ای برای رفاقت و چند یادداشت درباره جادو
سینما و موسیقی و کتاب
سایه‌سار دیدنی‌ها و شنیدنی‌ها
یادداشت‌هایی درباره غربت
مجله را می‌توانید از لینک زیر تهیه فرمایید.
خرید مجله کرگدن اسپانیا داوطلبانه است و کمک به تداوم انتشار آن به
حساب می‌اید.
بازنشر این پست لطف شماست.
https://rhinomags.gumroad.com/l/kargadan8
@kargadanspain

#ادبیات #هنر #کرگدن #نشریه_کرگدن. #کرگدن_اسپانیا

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
فصل نامه لیروا ویژه پارسی زبانان.pdf
3.7 MB
#اخبار‌دریچه
فصل نامه لیروا ویژه فارسی زبانان منتشر شد
با مطالعه آن با آثار بعضی از نویسندگان فارسی زبان آشنا می شوید
@daricheh93
dariche93.ir
#مجله_ادبی_هنری_اجتماعی_توتم


#فراخوان


مجموعه ادبی هنری اجتماعی توتم
در ادامه فعالیت نشر الکترونیک خود در  ادامه ی موضوعاتی مسوولانه و دغدغه‌مند؛
آثاری را به صورت هفتگی در سایت به ثبت می رساند لذا آماده ی دریافت مقالات، آثار ادبی، هنری ، فلسفی و اجتماعی همراهان و مخاطبان جدی خود، می باشد.
از این رو دعوت به‌عمل می آید؛ آثار ارزشمند خود را  در قالب ورد با الصاق عکس مولف و عکس‌های مربوط به متن  به دفتر دبیرخانه ی توتم
ارسال نمایید.

ارسال آثار با #موضوع_آزاد بلامانع است.

#شرایط_نشر_آثار؛

#عدم انتشار مطلب در مجلات دیگر #پیش از #توتم

#تایید دبیرخانه ی #توتم که متشکل از دبیران و مشاوران توتم می باشد.

#توتم در گزینش و انتخاب آثار ارسالی جهت نشر #آزاد است.

#تبصره ؛
مطلب ارسالی بیش از #سه_هزار_کلمه نباشد.




آیدی دبیر اجرایی  مجله برای دریافت آثار

@solmaaz_nasrabadi

آیدی دبیر شعر
@simin_babaei

#قابل توجه #مخاطبین ارزشمند نشریه #توتم


ایمیل مجله

[email protected]




مدیریت مجله و سایت ادبی ، هنری، اجتماعی توتم

@totemmag

https://hottg.com/totemmag

#ادبیات #توتم #آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#مصاحبه
#ویدئو

▪️اورهان پاموک از فرهنگ ایران و تٲثیر شاهنامه بر آثارش می‌گوید:

من در سال ۲۰۰۳ به تهران رفته بودم...
و آن چیزی که هر روزنامه‌نگار و هر روشنفکر در سفر به ایران حس کرد و با دیگران در میان گذاشته بود را با خودم گفتم... که آاا ایرانیان چقدر به آداب و رسوم خود وابسته هستند، چقدر زیاد شاعران خود را می‌شناسند، متون قدیمی برای آن‌ها، متون غیر قابل فهم، دشوار، فراموش‌شده و بار سنگینی که باید آن را فراموش کرد نیست. همه‌ٔ آن‌ها حافظ را، نظامی را، فردوسی، عمر خیام، مولانا و شاعران دیگرشان را به‌خوبی از حفظ می‌گویند.

برای ما (متون قدیمی ترکیه) در وضعیّت دور‌شده‌ای است.

همان‌طور که می‌دانید به‌خصوص از زمان صفویان، از بالکان‌ و وین تا دهلی یک فرهنگ بزرگ اسلامی وجود داشته است که در مرکز روشنفکری و در مرکز سیاسی آن فرهنگ ایران قرار داشت.

ما به بهانه‌ٔ اینکه می‌خواهیم مدرن شویم فراموش کرده‌ایم.

من مخالف این فراموش کردن هستم. از دید من مدرن شدن این است که متون قدیمی را دوباره به‌شکل دیگری با یک سری تغییرات و یا فراموشی بخش اعظم آن و با انتخاب بخش‌هایی از آن ارائه داد.


@Jahan_Eshraghi
.
بعضی وقت ها
دوست داشتن، حیاتی دیگر است

زنده نگه داشتن کسی درونت
حتی با وجود این فاصله های دور...

ازدمیر آصف

#ادبیات #هنر #فلسفه

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
جمله سازی انگلیسی در 30 جلسه😳
https://hottg.com/+PqM-Fr_3fxPIgj_I

وکیل پایه یک دادگستری
‏⎚@ADLIEH_TEAM

55" روزه انگلیسی بزبان مادری حرف بزن
‏⎚@Engmarya_k

تقویت زبان انگلیسی عمومی!
‏⎚@ehbgroup504

با سابلیمینال بدون هزینه رویاهاتو بساز
‏⎚@Subliminal_novin

انگلیسی آسان Easy English کلاس آنلاین
‏⎚@asSimpleasABC

لغت 504 آموزش رایگان 25 روزه
‏⎚@EnglishMarya

گرامر+گرامر  برای صحبت کردن
‏⎚@grammarfad

چگونه دیگران شیفته خود کنیم
‏⎚@Ravanshenasiomomi

فایل و آزمون های حقوقی
‏⎚@failazmoon

کنکور زبانت رو 100درصد بزن
‏⎚@fast_quizes

انگلیسی کودکان و نوجوانان Kids English
‏⎚@EnglishKidsEnglish

کانال آموزشی ترکی استانبولی
‏⎚@termeybabakachal

انگلیسی آسان همراه با فیلم
‏⎚@yourEnglishzone

انگلیسی عالی مبتدی تا پیشرفته کودک و بزرگسال
‏⎚@EnglishWithFiles

کاش اینجا بودی به انگلیسی
‏⎚@zabanschool123

تکست و شعر به همه زبان‌ها و برای همه‌جا
‏⎚@TextPedia

آیین دادرسی مدنی
‏⎚@aeindadrass

آفرينش؛ جستجویی در ادبیات و هنر
‏⎚@afarineshdastan

انگلیسی آسان روزی پنج دقیقه
‏⎚@alfacod

دل نوشته های تورکی استانبولی
‏⎚@Sokaksiirleri

آیلتس "7" رایگان 45 روزه
‏⎚@SpecialIELTS

به خاطر شک زنش رو کشت
‏⎚@hamrah_ba_dr_holakouee

تست بزن و انگلیسی فول شو
‏⎚@amoozesh_TV_ir

آموزش انگلیسی کودک و نوجوان
‏⎚@Clips4Kids

""انگلیسی ازصفر درکوتاهترین زمان""
‏⎚@languagemother

آموزش جامع زبان تورکی استانبولی دکتر ییلماز
‏⎚@TOMERTUURK

ایموشن کد پر نتیجه/کد های مقدس رایگان
‏⎚@eshg_servat

روزی صد لغت انگلیسی حفظ کن
‏⎚@engquo

دنیای شگفت انگیز و بانمک حیوانات
‏⎚@ProtectAnimals

مکالمه آسان زبان
‏⎚@oxfor

آهنگ های انگلیسی با ترجمه
‏⎚@behboud_music

⚠️با انگلیسی کتابی خداحافظی کن⚠️
@ucantoo

🗓 1403/2/31
HTML Embed Code:
2024/05/20 22:56:50
Back to Top