TG Telegram Group Link
Channel: آفرینش
Back to Bottom
کارل یونگ، در یکی از کتابهایش در باره گفت و گوی خود با یک سرخ پوست بومی آمریکایی می نويسد که این سرخ پوست با برداشتی که از سفیدپوستان داشت به این مطلب اشاره می کند که بیش تر سفیدپوستان چهره ای عصبی، چشمانی خیره و رفتاری سنگدلانه دارند. او می گوید: 《سفیدپوستان همیشه در جستجوی چیزی هستند. آنها در جستجوی چیستند؟ آنها همیشه چیزی می خواهند و بی قرار و ناآرام به نظر میرسند. نمیدانيم سفید پوستان چه میخواهند. ما فکر می کنیم که آنها دیوانه هستند.》
البته این جریان نهفته و مداوم بی قراری، بسیار پیش از تمدن صنعتى غرب آغاز شده، اما تمدن غربی که اکنون سراسر جهان را فراگرفته است و شامل بیش تر کشورهای شرق نیز میشود، به شکل بیماری مزمنی تجلی یافته است. این بیماری در زمان حضرت مسیح (ع) و نیز ششصد سال پیش از دوران او، در زمان بودا و حتی قبل از آن وجود داشته است. حضرت مسیح (ع) از یارانش می پرسد: 《چرا همیشه نگران هستید؟ آیا نگرانی می تواند یک روز به زندگی شما بیفزاید؟》 و بودا می گوید: 《ریشه تمامی رنجها همواره در نیازها و خواسته های ماست.》
مقاومت در برابر 《لحظه حال》به صورت یک اختلال جمعی، از بنیاد به نبود آگاهی درباره 《بودن》 مربوط میشود و پایه تمدن صنعتى غیر انسانی ما را شكل میدهد. فروید نیز وجود این جریان نهفته بی قراری را تشخيص داده بود و در کتاب خود با نام 《تمدن و ناخشنودی های آن》، مطالبی در این باره نوشته است. لیکن او ریشه واقعی بی قراری را شناسایی نکرد و نتوانست به امکان رهایی از آن پی ببرد. این اختلال جمعی، تمدنی بسیار خشن و اندوه زده را آفریده است که نه تنها برای خود، بلکه برای کل حیات روی این سیاره هم خطر به شمار می آید.


#اکهارت_تله
#نیروی_حال

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan


پذیرفتن این باور که می‌توانید کاری را به‌خاطر خودتان انجام دهید،
حتی اگر هیچ‌کس دلیلتان را درک نکند،
قدرتمندترین و دلنشین‌ترین احساس دنیاست.

#شرمنده_نباش_دختر

#ریچل_هالیس

#آفرینش را به دوستان خود معرفی کنیم. 👇


@afarineshdastan
@afarineshdastan
Forwarded from fariba chalabiyani
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔻هنرنقاشی
▫️چرا درک هنر مدرن برای عموم‌مردم سخت است؟
📌هنر آوانگارد


بررسی هنر مدرن، چگونگی شکل‌گیری آن، انواع هنر نقاشی در دنیای مدرن، هنرمند آوانگارد کیست و معنای آوانگارد، پیکاسو و کوبیسم و...

منبع: کانتست
کاری از: #ندا_تولایی

@fariba_chalabiyani

خوانش با همکاری مدرسه هنر آرخه برگزار می‌کند:

کارگردانی مستند خلاق و مواجهه با ساز و کارهای بین‌المللی
با
افسانه سالاری

پنج‌شنبه و جمعه
۱۷ و ۱۸ خردادماه ۱۴۰۳
روز اول: از ساعت ده صبح تا ده شب
روز دوم: از ساعت ده صبح تا سه عصر
محل برگزاری:
تهران، پاکدشت، حصار امیر، بلوار شهرک انقلاب، خیابان پونل، کارخانه نوآوری و شتاب افزای دیهیم
(ورکشاپ در دو روز متوالی از ده صبح برگزار می‌شود و امکان اقامت و پذیرایی برای شرکت‌کنندگان فراهم است.)

سینمای مستند جهان کوچک است. در عین‌حال ولی فیلمساز مستند ناگزیر است زبان‌های گوناگونی بداند. نه تنها زبان سینما و شیوه‌های مواجهه‌ی خلاقانه با جامعه‌ی اطراف، که دانستن زبان تعاملات بین‌المللی و تولید مشترک از ملزومات فیلمسازی مستند در دنیای امروز است.

این دوره مناسب فیلمسازانی است که سابقه‌ی ساخت فیلم مستند دارند. روز اول این کارگاه به صورت تعاملی برگزار می‌شود و از این رو پیشنهاد می‌شود فیلمسازان با داشتن ایده‌ی فیلمی مستند در کلاس شرکت کنند.

⚫️ برنامه ورکشاپ:
روز اول
مواجهه‌ی خلاقانه‌ی هنرمند با ماده‌‌‌ی خام «واقعیت» چگونه است؟

● پرورش‌ خلاقانه‌ی ایده: کارگردانی از طرح تا تولید
● نوشتن دوسیه‌ی فیلم مستند در راستای مشارکت‌های بین‌المللی همراه با بررسی نمونه‌های موفق
شب: نمایش یکی از فیلم‌های مستند موفق سال گذشته، بررسی دلایل موفقیت فیلم همراه با تعامل و گفت‌وگو

روز دوم
زبان بین‌المللی فیلم مستند خلاق چیست؟ مناسبت فیلمساز با حامیان مالی، تهیه‌کنندگان و جشنواره‌ها چگونه است؟

● معرفی حامیان مالی و مارکت‌های فیلم
● Pitching و ارائه‌ی پروژه
● تهیه‌کنندگی‌ مشترک و قرارداد
● پخش

افسانه سالاری فیلمساز، تدوینگر و تهیه‌کننده‌ی سینمای مستند است. افسانه عضو انجمن تهیه‌کنندگان مستند خانه سینمای ایران و موسس شرکت فیلمسازی Docmaniacs در پاریس است. لیسانس سینما را از دانشگاه هنر تهران گرفته و فوق‌لیسانس کارگردانی خلاق و سینماتوگرافی از دانشگاه پاریس ۸ و فوق لیسانس کارگردانی مستند از مدرسه‌ی بین‌المللی فیلم Docnomads دارد. افسانه مدرس تدوین فیلم مستند در «آتلیه واران» پاریس است و به عنوان تدوینگر نیز فیلم‌های مستند موفقی را در کارنامه خود دارد.

جوایز ‌‌و فستیوال‌ها:

بهترین پیچ جشنواره کارلوی‌واری و تقدیر ویژه‌ی هیات داوران جشنواره ویزیون دو رئل سوییس ۲۰۲۰ برای کارگردانی فیلم خانه، شرکت در جشنواره‌های ایدفا، شفیلد، بوسان، ویزیون دو رئل، دی ام زی، سانتا باربارا،… با فیلم‌های‌ خانه، تارهای ممنوعه و چشم‌های بیدار پدر‌ مرده

دریافت فاند از موسسه فیلم ساندنس، ایدفا برتا‌ فاند، موسسه فیلم دوحه، نتورک مستند فیلم بوسان، ویزیون سودست سوئیس،…

⭕️ برای ثبت نام و جزئیات دیگر، فقط به تلگرام موسسه پیام بدهید.
شماره‌ی تلگرام: ۰۹۰۲۶۰۵۶۴۶۷
پاسخ‌گویی: شنبه تا چهارشنبه، از ساعت ۱۴ تا ۲۰
#خوانش_مدرسه_روایت_است

@totemmag

#ادبیات #توتم #هنر #مدرسه_هنر_آرخه

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
سعی کن این مرد را بهتر بشناسی، قبل از آن‌که عاشقش بشوی بیشتر با او آشنا شو ...
اگر از همین حالا عاشق او شده‌ای هرگز او را نخواهی شناخت!


#دنیای_قشنگ_نو
#آلدوس_هاکسلی

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
در باب هنر

هنر، حقیقتِ امر ساختگی است. نه متعال است و نه به چیزی ثابت و ابدی اشاره دارد. هنر در انتزاع، کیفیت جدیدی از بودن را عیان می‌کند و به عنوان یک تجربه هستی‌شناختی، نیازی به هستی عینی ندارد. فهم سرشت هنر امروز، فهم این است که چگونه رنجِ جهانی که گم شده می‌تواند به قاره‌ای برهنه و ناشناخته برای خلق هستی جدید، وارد شود. به قول فرانسوا لیوتار؛ اثر هنری با آمدن به جهان، یک بازی از رنگ‌ها و صداها، یا کلمات را عرضه می‌دارد، که پیش از آن قابل تصور نبوده‌اند. این حقیقت هنر معاصر، بخصوص بعد از ابداع انتزاع است.

#آنتونیو_نگری
ترجمه:
#فرهاد_اکبرزاده

🟦🔲🟦🔲🟦🔲🟦
@Adabiyat_Moaser_IRAN
#کانال_ادبیات_معاصر_ایران

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
پیش‌فروش

این شماره یازدهم #فصل‌نامه_بارثاوا ویژه بهار ۱۴۰۳ است. بارثاوا زیر نظر شورای سیاستگذاری و سردبیری به صورت فصلنامه منتشر می‌شود.

اگر تمایل دارید فصل‌نامه با پست سفارشی برای شما ارسال شود کافی است قیمت روی مجله یعنی ۱۰۰ هزارتومان +۲۰ هزارتومان هزینه پست یعنی مجموعا ۱۲۰ هزارتومان در تهران و ۱۴۰ هزارتومان در شهرستا‌ها پرداخت کنید.

مجله شامل: یادداشت، داستان‌ها، روایت‌ها، نوقلم، عکس و ترجمه‌هایی از نویسندگان و مترجمان معروف ایرانی و هم‌چنان جوانان خوش‌قلم و با استعداد به همراه چند معرفی کتاب خواندنی و روایت‌هایی درباره‌ی #سینما است.

#مجله_بارثاوا این شماره ۱۹۰ صفحه با جلد گلاسه و متن کاغذ تحریر منتشر می‌شود.

برای پیش‌خرید مجله به دایرکت مراجعه کنید تا با هم درباره‌اش گپ بزنیم. اگر علاقه‌مند به دریافت شماره پنجم مجله هم هستید می‌توانید با تخفیف مبلغ ۳۵ هزارتومان هم بابت شماره پنجم واریز نمایید.

مدیرمسئول: علی رزاقی بهار

زمان ارسال سفارشات : ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
مهلت پیش‌خرید: تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۳

سفارش به آیدی @barsavairan

بارثاوا فصلنامه فرهنگ و ادبیات
@barsavakhorasan

#آفرینش

@afarineshdastan
ابتدا می‌فهمی که همه چیز بی ‌معنا است، بعد به این نتیجه می‌رسی که خیلی هم نمی‌تواند بی‌معنا باشد، چون تو می‌دانی که بی‌معناست و همین آگاهیِ تو از بی‌معنا بودن تقریباً یک معنایی به آن می ‌دهد...


چارلز بوکوفسکی


@shaayaad1

#آفرینش را به دوستان خود معرفی کنیم. 👇

@afarineshdastan
@afarineshdastan
#مجله_ادبی_هنری_اجتماعی_توتم


#فراخوان


مجموعه ادبی هنری اجتماعی توتم
در ادامه فعالیت نشر الکترونیک خود در  ادامه ی موضوعاتی مسوولانه و دغدغه‌مند؛
آثاری را به صورت هفتگی در سایت به ثبت می رساند لذا آماده ی دریافت مقالات، آثار ادبی، هنری ، فلسفی و اجتماعی همراهان و مخاطبان جدی خود، می باشد.
از این رو دعوت به‌عمل می آید؛ آثار ارزشمند خود را  در قالب ورد با الصاق عکس مولف و عکس‌های مربوط به متن  به دفتر دبیرخانه ی توتم
ارسال نمایید.

ارسال آثار با #موضوع_آزاد بلامانع است.

#شرایط_نشر_آثار؛

#عدم انتشار مطلب در مجلات دیگر #پیش از #توتم

#تایید دبیرخانه ی #توتم که متشکل از دبیران و مشاوران توتم می باشد.

#توتم در گزینش و انتخاب آثار ارسالی جهت نشر #آزاد است.

#تبصره ؛
مطلب ارسالی بیش از #سه_هزار_کلمه نباشد.




آیدی دبیران اجرایی  مجله برای دریافت آثار

سرکارخانم سولماز نصرابادی


@solmaaz_nasrabadi

جناب مهدی فولادوند

@mehdi63fo
آیدی دبیر شعر

سرکار سیمین بابائی
@simin_babaei

#قابل توجه #مخاطبین ارزشمند نشریه #توتم


ایمیل مجله

[email protected]




مدیریت مجله و سایت ادبی ، هنری، اجتماعی توتم

@totemmag

https://hottg.com/totemmag

#ادبیات #فرهنگ #هنر #فلسفه #توتم #نشریه_توتم

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
فکر می‌کنم اصولاً آدم باید کتاب‌هایی بخواند که گازش می‌گیرند و نیشش می‌زنند. اگر کتابی که می‌خوانیم مثل یک مُشت نخورد به جمجمه‌مان و بیدارمان نکند، پس چرا می‌خوانیمش؟ که به قول تو حال‌مان خوش بشود؟ بدون کتاب هم که می‌شود خوش حال بود. تازه لازم باشد، خودمان می‌توانیم از این کتاب‌هایی بنویسیم که حال مان را خوش می‌کند.
ما اما نیاز به کتاب‌هایی داریم که مثل یک ناخوش حالی ِ سخت دردناک متاثرمان کند؛ مثل مرگ کسی که از خودمان بیشتر دوستش داشتیم؛ مثل زمانی که در جنگل‌ها پیش می‌رویم، دور از همهٔ آدم‌ها؛ مثل یک خودکشی.
کتاب باید مثل تبری باشد برای دریای یخ زده‌ی درونمان…

#نامه_به_پدر

#فرانتس_کافکا

@adabi_revayat

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
#عکس_نوشت

اولا دوستت دارم؛
‏ثانیا هر چه بین ما رخ داد اولا را از یاد نبر...

#محمود_درویش


#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
چرا انسان معاصر اسطوره‌ها را دوست دارد؟
خیال‌پردازی‌هایی که دوست داریم حقیقت باشند

چاپ در شماره ۷ مجله نوپا

این مقالۀ کوتاه تأملاتی را در بر می‌گیرد که نمی‌خواهم صرفا به مثابۀ یک انسان‌شناس و در حوزۀ تخصصی خود مطرح کنم. به دو دلیل: نخست آن‌که بارها این کار را در مقالات تخصصی و علمی و کتاب‌های دانشگاهی کرده‌ام؛ و دوم آن‌که، شاید و به گمانم به احتمال زیاد، خوانندگان چندان علاقه‌ای نخواهند داشت که سخنانی بشنوند که اگر در آن حوزه تخصصی مشارکت نداشته باشند، مطمئنا به کارشان نمی‌آید. بر‌عکس، پرسش اساسی که تمایل دارم به آن بپردازم و پاسخ خود را، ولو پاسخی بسیار شخصی و بدون هیچ ادعای علمی بودن در پشت آن، بدان بدهم این است: چرا انسان امروزی، شهری و جهانی شده  چنین به اسطوره‌ها وابسته است، «ما»ی «ایرانی» (با همه نسبیت‌های زمانی و مکانی که در این واژه نهفته) چنین به اسطوره‌ها وابسته‌ایم و به آن‌ها باور داریم و آیا این امر را باید در کوتاه و دراز مدت مثبت ارزیابی کرد یا منفی؟ بنابراین پیش‌شرطی را در این‌جا مطرح کرده‌ام که اگر خواننده بدان باور ندارد، اصولا ادامه خواندن این مقاله سودی برایش نخواهد داشت، یعنی همین اسطوره‌محور بودنِ اندیشۀ انسان معاصر  است. در این‌جا، بحث من نه
بر سر این پیش‌شرط بلکه بیشتر بر سر سازوکارها و پی‌آمدهای آن است. و در همان حال که به این پرسش پاسخ می‌دهم، یک‌به‌یک مفاهیمی را  که از هر یک از اجزای آن درک می‌کنم نیز به بیان در می‌آورم تا با شک و تردید و کورمال‌کورمال بر جاده‌ای که ما را به جایی نخواهد رساند پیش نرویم. اما دوست دارم سخن خود را با جمله‌ای از نویسنده و هنرمند برجسته معاصر فرانسوی ژان کوکتو، دربارۀ اسطوره‌ها آغاز کنم که در طول بحث‌هایم تا میزان زیادی به آن خواهم رسید. کوکتو می‌گوید: «من همیشه اسطوره‌شناسی را به تاریخ ترجیح داده‌ام، چون تاریخ از حقایقی ساخته می‌شود که در دراز مدت به دروغ تبدیل می‌شوند، درحالی‌که اسطوره‌ها، دروغ‌هایی هستند که در دراز مدت به حقایق تبدیل می‌شوند». سخن کوکتو، به دور از یک بازی با کلمات، تحلیل عمیقی را در بر دارد که به باور من فراتر از رویکرد انسان‌شناسانه به اسطوره و صرفا با عقل سلیم در زندگی برای هر کسی قابل درک و بهره بردن است تا شاید بتواند به خوشبختی و زندگی بهتری برای خود و پیرامونش برسد.

چرا #انسان_معاصر #اسطوره‌ها را دوست دارد؟ / #خیال‌پردازی‌هایی که دوست داریم #حقیقت باشند / #ناصر_فکوهی

لینک در کانال ناصر فکوهی / نوشته‌ها
https://hottg.com/nasserfakouhi/922

لینک به متن کامل در وبگاه ناصر فکوهی
https://nasserfakouhi.com/%da%86%d8%b1%d8%a7-%d8%a7%d9%86%d8%b3%d8%a7%d9%86-%d9%85%d8%b9%d8%a7%d8%b5%d8%b1-%d8%a7%d8%b3%d8%b7%d9%88%d8%b1%d9%87%d9%87%d8%a7-%d8%b1%d8%a7-%d8%af%d9%88%d8%b3%d8%aa-%d8%af%d8%a7%d8%b1/

#ادبیات #فلسفه #اسطوره #ناصر_فکوهی

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
قانون شماره یک: حق نداریم همزمان به ترک هم فکر کنیم. وقتی یکی از اون یکی متنفره، اون یکی این حق رو نداره.
قانون شماره ی دو: جفت مون اجازه داریم افسرده باشیم،ولی یه روز در میون. دوشنبه و چهارشنبه و جمعه مال تو،
سه شنبه و پنج شنبه و شنبه مال من."
"یکشنبه چی؟"
"یکشنبه ها خوشحالیم."
آلدو گفت"قبول."


#ریگ_روان
#استیو_تولتز

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
▪️مجموعه‌ای نادر از عکس‌های دوره‌ٔ قاجار از آرشیو کاخ گلستان در فضای مجازی به اشتراک گذاشته شده است.

در ۷۴ پوشه عکس‌های متنوّع و مختلفی از سفر ناصرالدّین‌شاه به مازندران، دولتخانه‌ٔ قاجاری در تهران، عمارت‌های تاریخی و کالبد شهرهای مختلف تهران، مازندران، گیلان، اصفهان، سمنان، خراسان، قم، خوزستان، لرستان، عراق، روسیه و فرانسه دیده می‌شود. همچنین تصاویری از شاهان قاجاری، درباریان، دولتمردان، خدمت‌کاران، زنان، رعایا و علما در میان عکس‌ها وجود دارد.

حجم کل مجموعه در حدود ۶ گیگابایت است و در پوشه‌هایی قرار دارد که قابل مشاهده و دانلود است:

https://drive.google.com/drive/folders/1XVE6EGD8kYnR2G8rR_Dc0JKYi9ykA0vg?usp=drive_link

@iranshenasi_ut


@Jahan_Eshraghi

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
مارتین امروز عصر می‌پرسد: "داری چی می‌خونی؟"
جرجی بدون اینکه سرش را بلند کند می‌گوید: "مسخ اثر کافکا."
"در مورد چیه؟"
"در مورد پسری که به یک حشره‌ی غول‌پیکر تبدیل می‌شه و در نهایت هم می‌میره."
مارتین می‌گوید: "درواقع احساس خوبی نسبت به زندگی به آدم نمی‌ده."
جرجی می‌گوید: "درواقع حس خوبی در خودِ زندگی هم وجود نداره!!

#واژه‌هایی_در_اعماق_آبی_دریا
#کت_کرولی

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
فراخوان جشنواره داستان کوتاه اکسیر قلم به کوشش حلقه داستان خوزستان برگزار می‌شود.

شرایط شرکت و ارسال اثر به جشنواره را در پوستر بخوانید.

#ادبیات #داستان #داستان_کوتاه #حلقه_داستان_خوزستان #فراخوان_داستان #جشنواره_داستان_کوتاه_اکسیر_قلم #اکسیر_قلم

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
اولین نشانه‌های بارقه ادراک، آرزوی مرگ است. این زندگی تحمل ناپذیر می‌نماید و زندگی دیگر دست نیافتنی. آدم دیگر از میل به مردن احساس شرم نمی‌کند؛ تقاضایش این است که از سلول قدیمی‌اش که از آن بیزار است، به سلول تازه‌ای منتقل شود که از آن بیزار خواهد شد.
آخرین نشانه‌های ایمان هم اینجا دخیل است، زیرا در وقت
انتقال شاید زندان‌بان اتفاقا از راهرو رد نشود تا زندانی را ببیند و بگوید: این مرد را دوباره حبس نکنید، او با من می‌آید.


#فرانتس_کافکا
#پندهای_سورائو


(نقاشی: زندانیان اثر: #کته_کلویتس)

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
#مجله_ادبی_هنری_اجتماعی_توتم


#فراخوان


مجموعه ادبی هنری اجتماعی توتم
در بیست و پنجمین شماره نشر الکترونیک خود در  ادامه ی موضوعاتی مسوولانه و دغدغه‌مند؛
آماده ی دریافت مقالات، آثار ادبی، هنری ، فلسفی و اجتماعی همراهان و مخاطبان جدی خود، می باشد.
از این رو دعوت به‌عمل می آید؛ آثار ارزشمند خود را  حول محور#سکوت
در قالب ورد با الصاق عکس مولف و عکس‌های مربوط به متن  تا مورخه پانزدهم تیرماه۱۴۰۳ ،به دفتر دبیرخانه ی توتم
ارسال نمایید.

ارسال آثار با #موضوع_آزاد بلامانع است.

#شرایط_نشر_آثار؛

#عدم انتشار مطلب در مجلات دیگر #پیش از #توتم

#تایید دبیرخانه ی #توتم که متشکل از دبیران و مشاوران توتم می باشد.

#توتم در گزینش و انتخاب آثار ارسالی جهت نشر #آزاد است.

#تبصره ؛
مطلب ارسالی بیش از #سه_هزار_کلمه نباشد.

#پانویس:

سكوت، چنان موضوع جالبي است كه ساعتها مي‌توان درباره اش حرف زد.
#ژول_ورسن




آیدی تلگرام دبیران اجرایی  مجله برای دریافت آثار

@solmaaz_nasrabadi
@mehdi63fo

آیدی تلگرام دییر بخش شعر

@simin_babaeiSadegh
#قابل توجه #مخاطبین ارزشمند نشریه #توتم
آخرین مهلت ارسال برای مطلب در ارتباط با فراخوان شماره بیست و پنجم تا پانزدهم تیرماه هزار و چهارصد و‌سه می باشد. به آثاری که پس از این تاریخ ارسال شود ترتیب اثر داده نخواهد شد.


ایمیل مجله

[email protected]




مدیریت مجله و سایت ادبی ، هنری، اجتماعی توتم

@totemmag

https://hottg.com/totemmag

#ادبیات #فرهنگ #هنر #فراخوان_اثر #توتم #نشریه_توتم

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
حتما می‌گویی مُرده کسی است که قلبش از کار افتاده باشد، بله اما این فقط یک قرارداد است.

بسیاری از مردم جنازه‌های متحرک‌اند و فقط قسمت‌هایی از بدن آن‌ها به کارشان ادامه می‌دهند!

ولی وقتی کسی حتی نتواند عقاید تازه را درک کند مرده به حساب می‌آید.

#تنفس

#جورج_اورول

#آفرینش را به دوستان خود معرفی کنیم. 👇

@afarineshdastan
@afarineshdastan
HTML Embed Code:
2024/06/13 07:54:08
Back to Top