TG Telegram Group Link
Channel: آفرینش
Back to Bottom
#مجله_ادبی_هنری_اجتماعی_توتم


#فراخوان


مجموعه ادبی هنری اجتماعی توتم
در ادامه فعالیت نشر الکترونیک خود در  ادامه ی موضوعاتی مسوولانه و دغدغه‌مند؛
آثاری را به صورت هفتگی در سایت به ثبت می رساند لذا آماده ی دریافت مقالات، آثار ادبی، هنری ، فلسفی و اجتماعی همراهان و مخاطبان جدی خود، می باشد.
از این رو دعوت به‌عمل می آید؛ آثار ارزشمند خود را  در قالب ورد با الصاق عکس مولف و عکس‌های مربوط به متن  به دفتر دبیرخانه ی توتم
ارسال نمایید.

ارسال آثار با #موضوع_آزاد بلامانع است.

#شرایط_نشر_آثار؛

#عدم انتشار مطلب در مجلات دیگر #پیش از #توتم

#تایید دبیرخانه ی #توتم که متشکل از دبیران و مشاوران توتم می باشد.

#توتم در گزینش و انتخاب آثار ارسالی جهت نشر #آزاد است.

#تبصره ؛
مطلب ارسالی بیش از #سه_هزار_کلمه نباشد.




آیدی دبیر اجرایی  مجله برای دریافت آثار

@solmaaz_nasrabadi

آیدی دبیر شعر
@simin_babaei

#قابل توجه #مخاطبین ارزشمند نشریه #توتم


ایمیل مجله

[email protected]




مدیریت مجله و سایت ادبی ، هنری، اجتماعی توتم

@totemmag

https://hottg.com/totemmag

#ادبیات #فرهنگ #توتم

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
◾️من می دانستم نومیدی هست, اما نمی دانستم یعنی چه. من هم مثل همه خیال میکردم که نومیدی بیماری روح است. اما نه, بدن زجر میکشد. پوست تنم درد میکند, سینه ام, دست و پایم.

▪️ سرم خالی است و دلم بهم می خورد. و از همه بدتر این طعمی است که در دهنم است. نه خون است. نه مرگ, نه تب, اما همه اینها باهم کافی است زبانم را تکان بدهم تا دنیا سیاه بشود و از همه موجودات نفرت کنم. چه سخت است. چه تلخ است انسان بودن!

▪️#آلبر_کامو
▪️#کالیگولا

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
جمعه‌ها با معرفی فیلم و کارگردان

با مدیریت نویسنده، منتقد و پژوهشگر سینما
امیرحسین تیکنی

فیلم "پسر، دختر را ملاقات می‌کند"
به کارگردانی لئو کاراکس
1984


نخستین فیلم سینمایی کاراکس و نخستین اپیزود سه‌گانه عاشقانه او، یکی از بهترین فیلم‌های نخست یک کارگردان معروف به حساب می‌آید.
کاراکس یکی از دنباله‌روهای موج نو فرانسه است که به مرور توانسته است تکنولوژی‌های جدید فیلمسازی را نیز به خوبی در خدمت آثار خود در بیاورد.
"پسر، دختر را ملاقات می‌کند" با شروعی خوب و پایانبندی عالی، ریتم و میزانسن‌های مناسب و بازی درخشان بازیگرهایش اثری قابل تحسین است.
فیلم داستان ملاقات پسر و دختری است که هر دو از یک رابطه عاشقانه طرد شده ‌اند. آلکس با بازی دنیس لاوان بازیگر محبوب کاراکس، به تازگی دریافته است که معشوقه‌اش به تازگی با بهترین دوستش به او خیانت کرده است. از طرفی میری‌یل نیز فهمیده است که همسرش نه تنها او را دوست ندارد بلکه نسبت به او نفرت دارد. اگر چه این داستان دورنمای یک عاشقانه سطحی را دارد اما در حقیقت نگاهی دقیق و هوشمندانه...

ادامه را در سایت #ماه‌گرفتگی بخوانید.

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
رمان‌نویسی اصولاً کاری طولانی است و این یعنی که اگر پیچ‌ها را زیادی سفت کنی، به خواننده احساس خفقان دست می‌دهد. به همین نسبت جاهایی هست که که پیچ را شل می‌کنم تا به خواننده مجال نفس تازه کردن بدهم. همچنین باید بین کل رمان و اجزای آن تعادل برقرار باشد. همه این چیزها تنظیم دقیق لازم دارد. بعضی از منتقدان قسمتی از متن را بر می‌دارند و بابت سستی آن به نویسنده خرده می‌گیرند، عملی که از نظر من کمال بی‌انصافی است. آخر رمان - مثل آدمیزادی که نفس می‌کشد ـ اعضا و اندام سست و شل هم دارد فقط با این کار قسمت‌هایی که ساختار و محکمی دارند به اثرگذاری تام و تمام می‌رسند

هاروکی موراکامی
📚 «حرفه‌ی رمان‌نویس»
ترجمه‌ی مهدی غبرایی
نشر نیلوفر
(چاپ اول ۱۴۰۲، ص ۱۱۳)

@totemmag

#ادبیات #توتم

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
عباس محمودی، متولد آبادان ده بهمن ۱۳۴۴ در آبادان است.

اخیرا مجموعه‌ی داستان کوتاهی از او با عنوان " رمز خوان " شامل بیست و هفت داستان کوتاه مدرن توسط نشر آوا متن به مخاطب عرضه شده است.

#ادبیات #داستان #داستان_کوتاه #رمز_خوان #نشر_آوا_متن #عباس_محمودی

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
اگر یک سال تمام خاموشی گزینی، یاوه‌گویی را از یاد می‌بری و سخن گفتن را می‌آموزی.

#سپیده_دمان
#فردریش_نیچه

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
🔺فراخوان همکاری با بیست‌و‌هشتمین شمارهٔ فصل‌نامهٔ قلم

فصلنامه ادبی- فرهنگی قلم در آستانهٔ انتشار شمارهٔ جدید خود، از پژوهشگران، دانشجویان، استادان و سایر علاقه‌مندان حوزهٔ ادبیات و فرهنگ دعوت به همکاری می‌کند.

علاقه‌مندان می‌توانند یادداشت‌ها و مقالات خود را برای چاپ در این شماره تا بیستم خرداد ۱۴۰۳ برای ما ارسال کنند.

در شمارهٔ بیست‌و‌هشتم فصل‌نامه، قصد داریم علاوه‌بر انتشار نوشته‌های صاحب‌نظران در حوزهٔ ادبیات و فرهنگ، به زندگی و آثار دوبلور و صداپیشهٔ فقید کرمانشاهی، استاد منوچهر اسماعیلی نیز بپردازیم. بنابراین از همهٔ کسانی که به این شخصیت فرهنگی و هنری علاقه‌مندند خواهشمندیم اگر یادداشتی دربارهٔ زندگی و سیر و سلوک ایشان یا نقد و تحلیل آثارشان دارند، برای ما بفرستند.

ـ برای اطلاع از شرایط و ضوابط ارسال مقاله، به وبگاه پارسی‌شناسی مراجعه کنید‌.

ـ مقالات خود را به رایانامهٔ سردبیر فصل‌نامه به نشانی زیر:
[email protected]
و یا به نشانی زیر در تلگرام:
@Mohsenahmadvandy
ارسال نمایید.

با تشکر
سردبیر فصل‌نامهٔ قلم
محسن احمدوندی
@faslnameyeqalam

#فصلنامه_قلم

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
آدمی در این دنیا همانند موشی است که در تله گرفتار آمده باشد بهترین کاری که عجالتا این موش می تواند انجام دهد این است که فعلا پنیرطعمه را بخورد.



#دلهره_هستی
#آلبر_کامو

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
پیر نورا: اهمیت کافه در زندگی و سیاست فرانسه

ترجمه از فرانسه به فارسی: ناصر فکوهی
ویرایش و زیرنویس:  پگاه دودانگه

#تصویر_فرهنگ
نامه فرهنگ، ۱۴۰۳
https://hottg.com/marzockacademy
#اطلاعیه
#تمدید_ارسال_آثار
#شماره_پنجم_فصلنامه_ماه‌گرفتگی

جهت اطلاع دبیران؛ نویسندگان و پژوهشگران و مخاطبان ارجمند، ارسال مطالب جهت فصلنامه پنجم ماه‌گرفتگی به دلیل درخواست متقاضیان تا بیست و هفتم اردیبهشت‌ماه تمدید شد.
خواهشمند است مطالب خود را تا موعد مقرر از طرق زیر ارسال نمایید:

ایمیل دبیرخانه فصلنامه جهت ارسال آثار:
[email protected]

لینک ارتباط با مدیر اجرایی سرکار خانم الناز آفاق جهت ارسال آثار:
https://hottg.com/elnazafagh1

آدرس سایت خانه‌جهانی‌ماه‌گرفتگان:
www.mahgereftegi.com

#ادبیات #نشریه_ماه_گرفتگی #فراخوان_اثر

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
۲۵ اردیبهشت، روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم #فردوسی، پاسبان فرهنگ و زبان ایرانی گرامی باد!

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
Forwarded from Yoonoss🌾
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
"رزم سهراب و گُردآفرید"

خُنیاگر: #کیخسرو_پورناظری
دست‌افشانی: #شاهرخ_مشکین_قلم و #کاترین_گونزالس

رزم رستم و گردآفرید یکی تمثیل‌های زیبای برابری ارزش زن و مرد در ایران باستان در شاهنامه است.
کاترین گونزالس یکی از رقصده‌های بی‌نظیر گروه نکیسا "به رهبری شاهرخ مشکین قلم"، با آنکه نَسَب ایرانی ندارد و زبان فارسی را آگاه نیست اکثر داستان‌های باستانی ایران را به زیبایی هرچه تمام‌تر به تصویر کشیده.
آدم‌ها به همه چیز
عادت می‌کنند؛
مخصوصاً اگر
از آدم بودن دست بکشند...

#ژوزه_ساراماگو
#کوری

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
کاش بچه ها نمی مردند...
کاش برای مدتی کوتاه به آسمان می رفتند
و آنگاه که جنگ تمام شد سلامـت به خانه باز میگشتند
و وقتی پدر و مادرشان میپرسیدند کجا رفته بودید؟
میگفتند رفته بودیم با ابرها بازی کنیــم

#غسان_کنفانی

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
آلیس مونرو، نویسنده کانادایی برنده نوبل ادبی درگذشت

آلیس مونرو، نویسنده کانادایی برنده نوبل ادبی در نود و دو سالگی در اثر کهولت سن و ابتلا به آلزایمر در خانه سالمندان در اونتاریو درگذشت. به گزارش خبرگزاری فرانسه ناشر او این خبر را تأیید کرده است. مونرو یکی از مهم‌ترین داستان‌کوتاه‌نویسان جهان بود. او جوایز بی‌شماری را به خاطر داستان‌های کوتاهش دریافت کرده است. از جمله جایزه بوکر در سال ۲۰۰۹ و جایزه نوبل ادبی در سال ۲۰۱۳.  او که در سال ۱۹۳۱ در اونتاریو متولد شده بود، در کشورهای انگلیسی‌زبان خوانندگان پرشماری دارد و از نویسندگان پرفروش به‌شمار می‌آید. پدر او کشاورز و مادرش معلم مدرسه بود. او نویسندگی را از نوجوانی شروع کرد و اولین داستانش به نام «ابعاد یک سایه» در سال ۱۹۵۰ زمانی که هنوز دانشجوی دانشگاه وسترن اونتاریو بود منتشر شد. او سال ۱۹۵۱ دانشگاه را ترک کرد تا ازدواج کند. در سال ۱۹۶۳ به ویکتوریا نقل مکان و کتابفروشی «کتاب مونرو» را افتتاح کرد و سال‌ها در همان کتابفروشی مشغول کار بود. او دو بار ازدواج کرد و چهار دختر به دنیا آورد که از آن میان یکی از فرزندانش پس از تولد درگذشت. او در مصاحبه‌ای درباره تجربه مادری گفته بود: «اعتراف می‌کنم که من هرگز نمی‌خواستم مادر باشم. اتفاقی بود که افتاد. امیدوارم سوءتفاهم پیش نیاید. من عاشق بچه‌هایم هستم. اما از عهده وظیفه مادری به عنوان یک وظیفه خطیر برنمی‌آمدم. حسی نسبت به آن نداشتم. مشغول نبرد آزادی‌بخش خودم بودم. الان که مادربزرگ شده‌ام، تازه دارم حس مادری را تجربه می‌کنم. دیوانه بچه‌ها هستم.» از آلیس مونرو آثاری هم به فارسی ترجمه شده است: «فرار» به ترجمه مژده دقیقی (انتشارات نیلوفر)، «رؤیای مادرم» به ترجمه ترانه علیدوستی (نشر مرکز)، «دست مایه‌ها» به ترجمه مرضیه ستوده و «دورنمای کاسل راک» به ترجمه زهرا نی‌چین (نشر افراز). مونرو در نوشتن داستان‌های کوتاه مهارت داشت. رهایی زن، رابطه مادران با دخترانشان، آزادی و عشق از مضامین آثار اوست.

#آایس_مونرو #ادبیات #نوبل

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
‍ ‍ برگی از تقویم تاریخ

۲۷ اردیبهشت زادروز عباس معروفی

(زاده ۲۷ اردیبهشت ۱۳۳۶ تهران -- درگذشته ۱۰ شهریور ۱۴۰۱ آلمان) شاعر، رمان‌نویس، نمایش‌نامه‌نویس، ناشر و فعال موسیقی

او فعالیت ادبی‌اش را زیر نظر هوشنگ گلشیری و محمدعلی سپانلو آغاز کرد و فارغ‌التحصیل هنرهای زیبای تهران در رشته ادبیات دراماتیک شد و حدود ۱۱ سال معلم ادبیات دبیرستان‌های هدف و خوارزمی بود.
نخستین مجموعه داستان او با نام «روبروی آفتاب» در سال ۱۳۵۹ در تهران منتشر شد و پیش و پس از آن نیز داستان‌هایش در برخی مطبوعات به‌چاپ می‌رسید اما با انتشار «سمفونی مردگان» بود که نامش به‌عنوان نویسنده تثبیت شد.
در تابستان ۱۳۶۰ که ساختمان کانون نویسندگان ایران توسط دادستانی انقلاب پلمب شد، وی زیر نظر هیئت دبیران کانون "احمد شاملو، هوشنگ گلشیری، باقر پرهام، محمد محمدعلی و محمد مختاری" با شکستن پلمب، اسناد کانون را به‌جای امن رساند تا جان اعضای کانون محفوظ بماند.
در سال ۱۳۶۶ به‌ عنوان مدیر اجراهای صحنه‌ای، مدیر ارکستر سمفونیک تهران و مدیر روابط عمومی "سه سال و نیم" بیش از ۵۰۰ کنسرت موسیقی از هنرمندان مختلف را کشور به اجرا درآورد. مجله موسیقی «آهنگ» نیز به سردبیری او در همین دوران انتشار یافت و در سال ۱۳۶۹ مجله ادبی «گردون» را نیز پایه‌گذاری کرد و به‌طور جدی به‌کار مطبوعات ادبی روی آورد. سبک و روال او در این نشریه با انتظارات دولت مغایر بود و موجب فشارهای پی در پی و سرانجام محاکمه و توقیف آن شد.
وی در پی توقیف «گردون» ناگزیر به‌ترک میهن شد و به آلمان رفت و مدتی از بورس «خانه هاینریش بل» بهره گرفت و یک سال هم به‌عنوان مدیر در آن خانه کار کرد. وی «خانه هنر و ادبیات هدایت» بزرگترین کتابفروشی ایرانی در اروپا را در خیابان کانت برلین، بنیاد نهاد و به‌کار کتابفروشی مشغول شد و کلاس‌های داستان‌نویسی‌اش را نیز در همان محل تشکیل داد. چاپخانه و نشر گردون هم در همین مکان برقرار شد که بیش از ۳۰۰ عنوان کتاب از نویسندگان تبعیدی و آثار ممنوع در ایران را منتشر کرد.
او همچنین بنیان‌گذار سه جایزه ادبی قلم زرین گردون، قلم زرین زمانه و جایزه ادبی تیرگان است.

آثار
رمان:
سمفونی مردگان (۱۳۶۸)
سال بلوا (۱۳۷۱)
پیکر فرهاد (۱۳۸۱)
فریدون سه پسر داشت (۱۳۸۲)
ذوب شده (۱۳۸۸)
تماما مخصوص (۱۳۸۹)
نام تمام مردگان یحیاست (۱۳۹۷)
مجموعه داستان
روبروی آفتاب (۱۳۵۹)
آخرین نسل برتر (۱۳۶۵)
عطر یاس (۱۳۷۱)
دریاروندگان جزیره آبی‌تر (۱۳۸۲)
شاهزاده برهنه (۱۳۹۷)
چرخ گردون با گل‌ریز عباس پور (۲۰۱۵)
کتاب دوم با گل‌ریز عباس پور (۲۰۱۵)

نمایشنامه:
تاکجا بامنی (۶۲–۱۳۶۱)
ورگ (۱۳۶۵)
دلی بای و آهو (۱۳۶۶)
آونگ خاطره‌های ما (سه نمایشنامه) (۱۳۸۲)
آن شصت نفر، آن شصت هزار (۱۳۶۱)
و خدا گاو را آفرید (۱۳۹۷)

شعر:
نامه‌های عاشقانه و منظومه‌ عین‌القضات و عشق (۲۰۱۱)
چهل ساله‌تر از پیامبر (۲۰۱۸)

مقالات:
این‌سو و آن‌ سوی متن (تجربه‌ها و تکنیک‌های ادبیات داستانی) (۲۰۱۲)
مجله
مجله موسیقی آهنگ
مجله ادبی گردون
مجله ادبی آیینه اندیشه در سال ۱۳۷۱ سه شماره چاپ شد و شماره چهارم توقیف شد.

جوایز:
جایزه هلمن هامت (مشترکاً با هوشنگ گلشیری) ۱۹۹۶
جایزه روزنامه‌نگار آزاده سال، اتحادیه روزنامه‌نگاران کانادا ۱۹۹۶
جایزه "بنیاد انتشارات ادبی فلسفی سور کامپ" برای رمان سمفونی مردگان ۲۰۰۱
برنده جایزه بنیاد ادبی آرتولد تسوایگ در سال ۲۰۰۲

🆔 @bargi_az_tarikh

#برگی_از_تقویم_تاریخ

#ادبیات #عباس_معروفی

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
#در_باب_قانون_و_خشونت
#بنیاد_عرفانی_اقتدار
#سعید_جهانپولاد_ژاک_دریدا



¤زور قانون چنین است :
زور قانون = «بنیاد عرفانی اقتدار»

¤ همه چیز مربوط به خشونت و زور قانون ، معنوی است: شبحی که خود را به صورت قدرت، اقتدار،  زور و دیکتاتوری نشان می دهد و در قالب تصمیمات، فرمان‌ها  و تجویزها بیان می شود.

¤ساختار بنیادی قانون توتولوژیک ( همان گویی) است: این ساختار با اجرای کنوانسیون هایی به وجود می آید  که تعیین می کنند خشونت قانونی یا غیرقانونی است.(ژاک دریدا درباره قانون و خشونت)

سه گزاره بالا از ژاک دریدا در باب قانون ، خشونت و عدالت واسازانه است .

خشونت ،خشونت می‌زاید. این گزاره‌ای نه چندان فلسفی است.با دیدن خشونت عریان نیروهای امنیتی و گشت ارشاد در این چند ماهه و در طول یک سال و اندی  قبل ، پرسشی عمیق و البته هولناک را پیش روی ما می‌گذارد.و آن مسئله چرایی افزایش خشونت و خشونت ورزی در بین ما ایرانیان است ؟( من فعلا  با جغرافیای خودمان کاردارم) ترویج خشونت و اعمال خشونت در بین مردم یک سرزمین ،نشانه زوال اخلاقیات و ارزش‌ها، گسست و پارگی از فرهنگ و ملیت تاریخی و نیز انفصال از اشتراکات زبانی و اندیشگی است و نشانه انحطاط و بن بست سیاسی ، امنیتی ،اقتصادی ، فرهنگی و روابط تعاملی اجتماعی ،ملی و چه بسا روابط بینا فردی و بیناجهانی ماست. و صدالبته نشانه عمق فاجعه انفصال مردم از حاکمیت و ایدولوژی آن، جایی که شعائر اصل "وحدت" ملی و یکپارچه‌گی سرزمینی در کثرت تنوعات قومی و ملی مثل یک طنز گزنده تراژیک است . تلخ است و گاه چنان مضحک که تنها می شود ،در بهت و حیرت برگزارش کنی. این رشد فزاینده خشونت ورزی ، ترویج خشونت و اعمال آن و تشدید سیاست های دولتی و امنیتی کردن جامعه از طریق روش‌های فراقانونی حاکمیت و تاسیس ارگان‌های موازی و نیابتی تا چه میزان می‌تواند امنیت روانی جامعه و فرد‌فرد ایرانیان را در جغرافیای خود و بیرون از آن  مختل کند ؟و تا چه حد رقت انگیز و نکبت بار می‌تواند چهره آشفته و هرج و مرج طلب ، خشونت ورز و از همه مهمتر تشتت‌فرهنگی و ملی ما و  زوال هویت ایرانی ما را در چشم جهانیان به رخ کشیده و بازتاب دهد. به نظرم همه می‌دانیم آن بخش راست افراطی و اصول‌گرا و ایدولوژیست های حاکمیت(  با سیاست های ناکارآمد و شکست خورده مراقبتی و محافظتی و .. نیز  آشفته‌گی در روابط اجتماعی و  نزول  و رکود اقتصادی و فروپاشی اخلاق و معنویت آرمانی،) حتا تصورش را هم نمی‌کردند که بعد از چهل و اندی سال ،بوقیدن در شیپور خشونت و "امر مقدس خشونت" ، نه تنها دیگر اعتبار و ارزشی در نزد مردم و سطوح متنوع سرمایه اجتماعی و ملی ندارند . بلکه بی گمان در آتش خشم  مردم و خرمن خشونت انباشته کرده‌اشان گرفتار خواهند شد. معمولا حکومت‌ها وقتی در چنین ورطه سقوط فرو می افتند .این جنبه خشونت را در دوسوی مرز سرزمینی اعمال می‌کنند. که زمان بیشتری برای بقا بدست آورند. به قول نیچه "آنکس که از نبرد با دشمن تامین معاش می‌کند ،علاقه دارد دشمن اش زنده بماند ".جنگ خیابانی اینروزها حاکمیت با زنان و حق پوشش اختیاری و دشمن پنداری و تئوری توطئه تریبون داران حکومتی مصداق بارز گفته ژاک دریدا است .
¤ همه چیز مربوط به خشونت و زور قانون ، معنوی است: شبحی که خود را به صورت قدرت، اقتدار،  زور و دیکتاتوری نشان می دهد و در قالب تصمیمات، فرمان‌ها  و تجویزها بیان می شود.

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
کولی‌ها مَثَل قدیمی دارند که می گوید: «کسی که زودتر اعتراف کند بازنده است». کسی که زودتر بگوید «دوستَت دارم» بازنده است زیرا طرفِ مقابل با شنیدن این حرف لبخند معنی داری می‌زند و می‌فهمَد که مَحبوب است و لذا از این پس رابطه را کنترل می‌کند . اگر خوش شانس باشید این دو کلمه در زیرِ نور شمع همزَمان به زبان می آیند . و اگر خیلی خوش شانس باشید اصلا نیازی به بیانِ آن نیست .. و عمَلا نشان داده می‌شوند .

#رابرت_مک_کی

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
Forwarded from TAB O+ | 22_10 | 17_19
هر روانشناسی به یه همچین فولدری احتیاج داره که پر باشه از فیلم‌های آموزشی، مقاله و ابزارهای مورد نیاز.

این فولدر کلی ویدئو و فایل‌های آموزشی در حوزه‌های مختلف روانشناسی داره و کلی اطلاعات مفید و فرصت‌های شغلی بهتون میده

فقط کافیه دکمه‌ی ADD رو بزنید و این فولدر تخصصی رو در تلگرام خود ذخیره کنی 👇
https://hottg.com/addlist/YqkF6BwQHQo2ZDZk
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
HTML Embed Code:
2024/05/17 00:31:31
Back to Top