TG Telegram Group Link
Channel: کافه هنر
Back to Bottom
آدرین مارتین:
«عصاره‌ی سینمای مالیک را می‌توان در نوعی بریده‌گویی جستجو کرد. او دوست دارد میانه‌ی هر داستان و حادثه را حذف کند. به ظاهر همه چیز در کنار یکدیگرند، اما هر یک جدا می‌مانند و به هم نمی‌پیوندند. هیچگاه لحظه‌ای که چیزی اتفاق می‌افتد، گسترش نمی‌یابد، فقط و فقط پیش و پس از آن است که نمایش داده می‌شود. همین امر سرچشمه‌ی علاقه مالیک به فیلمبرداری از افق و قرار دادن آن در میانه‌ی قاب است. افقی که به ذات خود نه چیزی است واقعی، نه مادی، حتی خطی باریک هم نیست. افقی است که جهان را دو نیمه می‌کند؛ دو نیمه‌ای که هیچ‌گونه ارتباطی با هم ندارند، حد فاصلی است بین قلمروی کیهانی و دنیوی. اما هرگز تناظری بین این دو قلمرو رخ نمی‌دهد و هیچ سلسله مراتب علت و معلولی بین آنها صورت نمی‌پذیرد.»

عکس ها به ترتیب:
درخت زندگی ٢٠١١
به سوی شگفتی ٢٠١٢
برهوت ١٩٧٣
Join 👉 @honar7modiran
جک در زمان حال گرفتار شده است. او توانایی گذار از این زمان و پیش رفتن را ندارد، بنابراین باید گذشته را مرور کند تا شاید بتواند رمز درماندگی امروز را دریابد.
#رامتین_شهبازی

🎬 The Tree of Life 2011

Join 👉 @honar7modiran
يكي از پوسترهاي «درخت زندگي» كه پازلي با تكه‌هاي زياد از تصويرهاي مختلف است، مي‌تواند به‌خوبي بيانگر حال‌وروز خود اثر هم باشد. فيلم دقيقاً مانند پوسترش درهم و برهم است و مي‌شود هر كدام از قسمت‌هايش را با هم جابه‌جا كرد. حتي مي‌شود فيلم را سروته كرد و از آخر به اول ديد. هيچ فرقي در كليت ماجرا به وجود نمي‌آيد؛ كما اين‌كه اين اتفاق در يكي از سينماهاي ايتاليا افتاده و به مدت يك هفته دو حلقة فيلم جابه‌جا پخش شده و كسي هم متوجه نشده و همه گذاشته‌اند به حساب خلاقيت‌هاي استاد. مسلماً انسجام يكي از مهم‌ترين مؤلفه‌هايي است كه باعث مي‌شود «فيلم» با «تصاوير متحرك» يا «ويدئوكليپ» فرق داشته باشد. بر اين اساس به‌سختي مي‌شود به «درخت زندگي» گفت «فيلم». نه يك داستان (حتي در كم‌رنگ‌ترين شكلش) در كار است و نه شخصيت‌هايي كه بشود ذره‌اي باورشان كرد و اندكي با آن‌ها همراه شد.
#هومن_داودی
🎥 The Tree of Life 2011

Join 👉 @honar7modiran
یک قاب زیبا از The Tree of Life (2010)


Join 👉 @honar7modiran
کافه هنر pinned Deleted message
.
در درون من، کشمکشی دائمی بین پدر و مادر بود.


🎬 درخت زندگی ٢٠١١

Join 👉 @honar7modiran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎼🎵

موسیقی و نما آهنگ + موتیف های ترنس مالیک


Join 👉 @honar7modin
🎞 در پایان ارائه ۱۳۷ ام " درخت زندگی "، ضمن تشکر از همراهی و توجه شما گرانمایگان،ازهمکاری آقایان امین بذرافکن، حمید بهرامی و مهران زارعیان  کمال تشکر را دارم.

قدردانی ازمطالب عزیزان بزرگوار:
رامتین شهبازی، علیرضا مجیدی، مهدی علیپور، یاسمن اسمعیل زادگان، میثم کریمی، وحيد اله موسوی، آیین فروتن، عباس نصرالهی.

@CiMDB
@TVOnline7
@Utopiafilm
@nimaphonix
@CineManiaa
@Eurekapaper
@Cinemayanii
@cinemaofficial
@Dialoguegram
@shortfilmbank
@cinemaofficial
@CinemaUnique
@honarnaamehh
@Cinema_Dialog
@cinema_tographe
@PHILOSOPHI_ZER
@ingmar_bergman_7
@cinemaforeverchannel

از جستار «ایمان، ایثار و جلال زمین در درخت زندگی ترنس مالیک»، جرج بی. هَندلی، ترجمه‌ی سعیده طاهری و بابک کریمی، در «ترنس مالیک: مجموعه مقالات»، گردآورندگان: سعیده طاهری و بابک کریمی، نشر شورآفرین.

      روزنامه خراسان
      روزنامه شرق
🌐 وبسایت کافه نقد 
📖 مجله‌ آنلاین معماری و دیزاینِ «یوریکا!»
WWW.inaghd.ir/the-tree-of-life-2011/
   WWW.oscarfilm1.blogsky.com  
WWW.deltangi-panda.blogfa.com
WWW.deltangi-panda.blogfa.com
WWW.netnevesht.com
www.cinscreen.com
WWW.myimago.ir
WWW.inaghd.ir
🙏🙏🙏
ارائه بعدی
سالو یا ۱۲۰ روز در سودوم 1975
کارگردان: پیر پائولو پازولینی

⚠️اخطار⚠️
سالو🥇رتبه #1 ممنوعه ترین و منزجرکننده ترین فیلم تاریخ سینما ست. فیلم، حاوی تصاویر آزاردهنده‌ای است. دارای خشونت سادیسمی عریان و برای بسیاری از افراد توصیه نمی‌شود. و نمی شود برای فیلم رده سنی تعیین کرد چراکه ممکنه برخی بزرگسالان هم نتوانند فیلم رو تا آخر ببیند.
🎬 salo or the 120 Days of Sodom

Join 👉 @honar7modiran
سالو یا ۱۲۰ روز در سودوم
Salò, or the 120 Days of Sodom 1975


از نظر منتقدان و روزنامه نگاران این فیلم رکیک ترین فیلم تاریخ سینما میباشد. فیلم به علت خشونت سادیسمی عریان و گرافیکی‌اش از زمان انتشار تا به حال جنجالی بوده‌است. در ۶۲ کشور اجازه پخش نگرفت و همچنان در برخی کشورها  ممنوع است.

🌍  محصول کشور ایتالیا فرانسه
🗣  زبان فیلم : ایتالیایی
📽| ژانر: درام، جنگی، هیجانی
| مدت زمان: 117 دقیقه
🎬 کارگردان: پير پائولو پازوليني
📇 نویسنده: پیر پائولو پازولینی، سرجيو چيتى ، بر اساس "١٢٠ روز در سودوم" نوشه ماركى دو ساد ساخته شده است.
🎭 بازیگران: پائولو بوناچللی، جورجیو کاتالدی، اومبرتو پائولو کویینتاواله، آلدو والتی، كاترينا بوراتو، السا د جورجی، هلن زورژر، سونیا ساویانژ، اینس پلگرینی
🎼 موسیقی: انيو موركونه
🎥 فیلم‌برداری: تونیو دللی کللی

🏆برخی از افتخارات فیلم:
_به انتخاب انجمن منتقدان فیلم شیکاگو  شصت و پنجمین فیلم ترسناک تاریخ نام گرفت.
_طی نظرسنجی نشریه معتبر سایت اند ساوند از دید منتقدان جهان در رتبه ۲۰۲  
_از دید کارگردانان جهان در رتبه ۷۵ برترین فیلم‌های تمام ادوار سینما قرار گرفت.

✏️ کوتاه دربارۀ فیلم
نازی-فاشیست ایتالیا شمالی، در سال 1944
 فیلم در ایالتی اشغال شده در قسمت آلمانی ایتالیا می‌گذرد.
فیلم به تقلید از کمدی الهی دانته به چهار بخش ورودی جهنم، محفل هوس، محفل مدفوع و محفل خون تقسیم شده‌است.
نام فیلم: در تورات فصل پیدایش آمده‌ که سدوم شهری در دره اردن بوده‌ که حضرت لوط در آن ساکن بود.
پازولینی حلقه‌های جهنم را به روایتِ دوزخ دانته تحلیل می‌کند. از این فیلم با نام دوزخ منتظر یا اتاق انتظار جهنم نیز نام برده شده.
چهار مرد اصلی ماجرا به ترتیب دوک، اسقف، عالیجناب و رئیس جمهور خوانده می‌شوند. آنها در وهله اول موافقت می‌کنند که با دختران همدیگر ازدواج نمایند.آنها با کمک افراد خود ١۶ دختر و پسر جوان را می‌دزدند و به منطقه مارزابوتو می‌برند. در آنجا آنها بوسیله این دختران و پسران جوان و با کمک ۴ روسپی کهنه‌کار به اعمال شنیعانه با آنها می‌پردازند و بدینوسیله خود را ارضا می‌نمایند …

🎬 salo or the 120 Days of Sodom
Join 👉 @honar7modiran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 #تریلر_فیلم:
« سلو، یا 120 روز فساد 1975 »


🎬 salo or the 120 Days of Sodom

Join 👉 @honar7modiran
چرا باید این فیلم رو ندید و یا دید ⁉️

تماشای فیلم «سالو» بر همگان پیشنهاد نمی‌شود امّا اگر توان ذهنی بالایی دارید؛ این اثر درخشان را ببینید تا به قدرت کارگردانی «پازولینی» واقف شوید.
اکثر افرادی که سالو  رو دیده اند، این فیلم رو زننده، تهوع آور و غیر قابل تحمل دانسته اند.. در حالی  که  همان تصاویر زننده و سادیستیک قسمت هایی هستن که  نگاه اکثر منتقدین  و مخاطبان حرفه ای سینما  را به خودش خیره کرده..
رفتارهای زشت و خشونت امیزی که بیانگر جامعه ی انسانیِ ما هست و هر روزه در تمام نقاط دنیا با شکل های مختلف در حال اتفاق است.. در واقع این فیلم نیست که زننده و ازار دهنده است، بلکه رفتار نژادپرستانه و فاشیسمی انسان است که در قالب فیلم به نمایش درامده..
پازولینی در این فیلم حاکمین و افراد قدرتمند رو  به بیمارانی سادیسمی که از شکنجه و توهین کردن به قشر ضعیف غرق در لذت میشن تشبیه کرده..
این فیلم آخرین فیلم پازولینی بود چرا که مدت کوتاهی بعد از پخش توسط یک مرد به طرز وحشیانه ای به قتل میرسد.می‌توانیم بگوییم که پازولینی این جرات را داشت و بهایش را هم پرداخت کرد.
برخی قتل او را سیاسی و مربوط به این فیلم می‌دانند چرا که به اعتقاد پازولینی، «سادیسم، از رهگذر فاشیسم به سرمایه‌داری جدید منتهی می‌شود.»
پازولینی شاید هرگز خودش فکر نمی کرد که در ۵٣ سالگی فیلم سالو آخرین اثرش باشد. فیلمی که قرار بود سنگ بنای یک سه گانه باشد اما قدرت های کثیف و فالانژیست های نئو فاشیست در ایتالیا نگذاشتند که پازولینی زنده بماند و حقیقت را به تصویر بکشد.
پازولینی که از او به عنوان شهید سینما یاد می شود آخرین اثرش یکی از بحث برانگیز ترین و جنجالی ترین فیلمهای تاریخ سینماست. اثری که تا به امروز افراد زیادی نمی توانند تا انتها آن را ببینند. این فیلم بجای اینکه تصویر را به دام انتزاع بیاندازد، واقعیت زندگی انسانی را برهنه نمایش داده و معادلات فریبانه ی تصویر در سینما را به هم می زند.

🔘 سالو در مورد چهار سردمدار قدرت است که در بحبوحه ی جولان فاشیستها در ایتالیا برای خویش معبد پانتئونی در جمهوری سالو ساخته اند و در مدت سه ماه با برده های جوانشان دست به مشمئز کننده ترین و ویران کننده ترین اعمال انسانی می زنند. پازولینی در جای جای فیلم با ضرباهنگ تدوامی روایتش، خوی حیوانی آدمی را به ورطه ی عمل می کشاند و سکانس به سکانس واقعیت را برهنه تر به نمایش می گذارد. این فیلم در مورد برده داری مدرن است. برده داری ای که می تواند از پس ایدئولوژی به وجود بیاید. حال جایگاه اخلاق با اقتباس پازولینی از رمان اروتیک مارکی دوساد، به جهان امروز منتقل شده و با نمایشی پراگماتیسمی همراه است. «سالو» براساس رمانی از مارکی دوساد ساخته شده اما ارجاع‌های متعددی به «تبارشناسی اخلاق» نیچه، اشعار ازار پاوند و «در جست‌وجوی زمان ازدست‌رفته» مارسل پروست دارد.
همانطور که می دانیم سودوم شهر لوط پیامبر در تاریخ بوده که در کتاب عهد عتیق از آن به عنوان شهر گناه یاد شده است که به عذاب الهی دچار گشت. حال فیلمساز با تبحری مثال زدنی، سودوم را در قرن بیستم بار دیگر بر خرابه های اخلاق و بشریت مدرن بنا می کند و از بحران های متزلزل انسانی، نمایشی بی پیرایه به تصویر می کشد.
آری، آخرین اثر پازولینی به شدت فیلم خشن و بی رحمی است و به هر کسی نمی توان آن را توصیه کرد. چون تماشا کردن این اثر، جسارت دو چندانی در قوه ی نگاه و امر خودآگاه می خواهد که کار هر کسی نیست. سالو به حدی در زمان اکرانش اثر گذار بود و نشان داد که پازولینی در جهانی انتزاعی پرسناژهایش را نساخته، که درست چند هفته بعد از ساخت فیلم به طرز فجیحی در ایتالیا کشته شد. ضاربین بدن وی را متلاشی کردند و نحوه ی قتل او نشان از اوج نفرت آنان از پازولینی بود.
اما سالو با همه ی سکانس های ویران کننده و خشنش پلان آخر را با رقص تانگوی دو فالانژیست به پایان می رساند. در این پلان می بینیم که دو فالانژیست جوان پس از قربانی کردن برده ها، از عشق و دوست دخترهایشان حرف می زنند و در قلعه ی دوزخیشان با هم تانگو می رقصند. یعنی اینکه آنها در ظاهر می توانند مثل همه ی ما انسانها، آدم های معمولی ای باشند و زندگی روتینی بکنند.
#پژمان_خلیل_زاده

🎬 salo or the 120 Days of Sodom
Join 👉 @honar7modiran
💠 جشنواره‌ی بهاری دوره‌های فیلمنامه‌نویسی!


امروز یه فرصت خیلی خوب داری تا پکیج دوره‌های فیلمنامه‌نویسی استاد فریدون فرهودی رو تو جشنواره‌ی بهاری با ۹۰٪ تخفیف بخری!

📱 صفحه اینستاگرام استاد فریدون فرهودی

قیمت پکیج: ۲۵.۵۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت در جشنواره بهاری: ۲.۹۵۰.۰۰۰ تومان

این پکیج شامل ۹ دوره‌ی مختلف می‌شه. لیست این دوره‌ها:
▪️ فیلمنامه‌نویسی مقدماتی
▪️ فیلمنامه‌نویسی متوسطه
▪️ فیلمنامه‌نویسی پیشرفته
▪️ بسته آموزشی شخصیت‌پردازی در فیلمنامه
▪️ سه راه‌حل کاربردی برای یافتن ایده مناسب برای فیلمنامه
▪️ بسته جامع آموزش دیالوگ‌نویسی در فیلمنامه
▪️ بسته جامع آموزش ساخت فیلم کوتاه
▪️ دوره جامع آموزش سریال‌نویسی
▪️ بسته جامع آموزش فیلمنامه‌نویسی برای فیلم کوتاه
▪️ آموزش فیلمنامه‌نویسی برای ژانر اجتماعی
▪️ آموزش فیلمنامه‌نویسی برای ژانر کمدی


برای تهیه‌ی دوره‌ی تخصصی استاد فریدون فرهودی و دریافت پُستی آن به‌صورت فلش، هم می‌تونین به لینک خرید دوره در سایت مراجعه کنین، هم می‌تونین با شماره‌ی ۰۹۳۸۸۹۲۷۴۱۰ تماس بگیرین 💙✌🏻

🛒 خرید پکیج دوره‌های فیلمنامه‌نویسی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📽 تیزر فیلم "سالو یا ۱۲۰ روز در سودوم (۱۹۷۵)"



🎬 salo or the 120 Days of Sodom

Join 👉 @honar7modiran
تست رایگان بازیگری
جهت هنرپیشگی در فیلم و سریال
زیر نظر کارگردانان مطرح
و در کنار بازیگران به نام
@Ham1dpc
تصویری از پیر پائولو پازولینی و مادرش سوزانا.

Join 👉 @honar7modiran
‌‌


هنر مرا بوسید و آنگاه درد زاده شد.
  🌱
@JasteGorikhte




🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
‌لیست نقاشی‌ها:
https://hottg.com/JasteGorikhte/1663
لیست برش‌فیلم‌ها:
https://hottg.com/JasteGorikhte/1596
لیست یادداشت‌ها:
https://hottg.com/JasteGorikhte/1594
در «سالو» نباید بدنبال لحظات دل‌نشین و نماهای زیبا بود؛ بلکه «پازولینی» در این فیلم با تسلّط بالا بر حرفهٔ فیلم‌سازی، با بی‌رحمی تمام ذهنیّت خود را نشان می‌دهد و مخاطب نیز بایستی به دشواری این تصاویر را تحمّل کند.
 بله، سالو فيلمي تهوع‌آور است. شكي نيست. اما آيا پازوليني چيزي غريب و بدون وجود خارجي را در ذهن مي‌پروراند تا با بازسازي آن در مقابل دوربين بيننده‌اش را آزار بدهد؟ آيا هرآنچه در سالو وجود دارد در جهان واقعي و پيرامون ما به چشم نمي‌خورد؟
فیلم آخر پازولینی که در زمان خودش تا سالها و حتی هنوز هم در برخی کشورها رسما ممنوع بود و است، گرچه در عصر دیجیتال چنین ممنوعیت هایی بیشتر مضحک است تا موثر و خود حتی عامل کنجکاوی و گرایش بیشتر مردم برای تماشای چنین آثاری (و اخلاقیات قشری همیشه سالب آزادی بوده و آزادی منادی اخلاق اصیلِ عاری از سالوس و خود و دگر فریبی).
پازولینی معتقد بود که Salo فیلمی فراتر از صرفاً نمایشگر فتیش ها و ناهنجاری های جنسی است، بلکه این فیلم اثری درباره ی فاشیسم و سواستفاده از قدرت، آن هم قدرتی مطلق که چیزی جلودار آن نیست، می باشد.
امروزه فیلم Salo جز آثار مهم ژانر وحشت محسوب می شود که پرچم دار ژانری چون «نهایت گرایی نوین فرانسه» نیز می باشد. Salo الهام بخش و جز آثار مورد علاقه ی بسیاری از فیلم سازان بزرگ دوران ما از جمله گاسپارنوئه، میشائیل هانکه ، راینر ورنر، فاسبیندر، و غیره می باشد.
🎬 salo or the 120 Days of Sodom
Join 👉 @honar7modiran
HTML Embed Code:
2024/04/28 06:59:12
Back to Top