پس از اتمام آموزشهای تابستانی در مهر ماه،پژوهشگران به تیم استاد انتخابی خود ملحق می شوند.استاد هر تیم موضوع پژوهشی تیم را بر اساس لاین پژوهشی خود انتخاب می کند.پس از آن جلسات منظم هفتگی برای پیشبرد موضوع پژوهشی به صورت مجازی برای سه دپارتمان سیگنال،تصویر و مطالعات مروری،و حضوری و مجازی برای دپارتمان نوروساینس پایه و بالینی را خواهیم داشت.این جلسات تا جمعبندی ریزالت ها و نگارش متن مقاله ادامه خواهد یافت.هر هفته هر تیم یک جلسه درون گروهی با منتور خود برگزار می کند و بسته به نیاز تیم هر دو، سه یا چهار هفته یک جلسه نیز با استاد برگزار می کند تا اشکالات تیم رفع شود.
در ادامه به معرفی موضوعات دپارتمان تصویر می پردازیم.
موضوعات این کارگروه شامل سه مبحث بررسی ارتباط کارکردی، ارتباط موثر و ارتباط ساختاری است. اگر ما در پی ارتباط کارکردی بین نواحی خاص مغزی باشیم، در واقع به دنبال این موضوع هستیم که در چه نواحی حین انجام یک فعالیت خاص مثل دیدن یک همبرگر فعال می شوند. اگر در همین مثال روئیت همبرگر به دنبال این باشیم که فعالیت کدام ناحیه مغزی باعث تحریک نواحی دیگری می شود، در پی بررسی ارتباط موثر هستیم. حال اگر صرفا ما بخواهیم تغییرات ساختاری مغز همچون حجم یا ضخامت لایه های چند ناحیه را مثلا در بیماری آلزایمر بسنجیم، در پی بررسی ارتباط ساختاری هستیم.
در مراحل انجام یک پروژه در این حوزه شامل مراحل زیر است
1- پیش پردازش دیتا با استفاده از پکیج ها
2- استخراج ویژگی
3- انتخاب ویژگی ها
4- تحلیل ویژگی ها با استفاده از تکنیک های آماری و یادگیری ماشین و عمیق
فرض کنید موضوع پژوهش شما این است که شما به 60 نفر فرد مبتلا به پارکینسون یک بوی خوشایند را عرضه می کنید و در حین استشمام این بو تصویربرداری در دستگاه MRI انجام میشود. همین کار را با 60 فرد سالم هم انجام داده و تصویر برداری انجام می شود. حال سوال پژوهش شما این است که مکانیزم بوی خوشایند در افراد پارکینسونی و افراد سالم چه فرقی با هم دارد. شما به دنبال این هستید که ارتباط کارکردی را در بین افراد پارکینسونی با افراد سالم مقایسه کنید. در واقع شما به دنبال دستیابی به نواحی فعال شده در مغز این دو گروه با استفاده از تحلیل تصاویر مغزی هستید.
مراحل انجام این پروژه:
1- پیش پردازش دیتا
2- استخراج ویژگی ها (نواحی مغزی فعال شده در افراد دو گروه)
3- انتخاب ویژگیهای مناسب (نواحی مغزی پرتکرار در افراد این دو گروه)
4- یافتن تکنیک مناسب جهت یافتن الگوی ارتباط کارکردی در نواحی مغزی این دو گروه
5- دست یافتن به ریزالت مناسب
6- تقدیم مقاله به ژورنال جهت چاپ آن
https://hottg.com/IDS_Neuro/1282
https://hottg.com/IDS_Neuro/1283
دپارتمان سیگنال
دپارتمان تصویر
دپارتمان مطالعات مروری
دپارتمان نوروساینس پایه و بالینی
دپارتمان سیگنال
دپارتمان تصویر
دپارتمان مطالعات مروری
دپارتمان نوروساینس پایه و بالینی
@InterdisciplinarySchools2
>>Click here to continue<<