لازم به ذکر است که هر پژوهشگر در هفته چهارم تیرماه دپارتمان مد نظر خود را انتخاب می کند. هر دپارتمان خود متشکل از کارگروه هایی است. نظر به اینکه دروس هر کارگروه نیز متفاوت از سایر کارگروه ها است، لذا پژوهشگر علاوه بر انتخاب دپارتمان، بایستی کارگروه خود را نیز مشخص نماید. هر کارگروه 5 درس آموزشی برای آماده سازی پژوهشگران جهت انجام پژوهش در آن حوزه خاص تدوین نموده است. هر درس خود متشکل از 5 جلسه است. پژوهشگران این دروس را طی سه ماه و از اول مرداد تا انتهای مهر و در تایم شب ها فرا خواهند گرفت.
پژوهشگران در این طرح می توانند از بین چهار دپارتمان تصویر، سیگنال، مطالعات مروری، و نوروساینس پایه یکی را انتخاب کنند. در این پست به معرفی دپارتمان سیگنال و کارگروه های آن، و نیز دروس اختصاصی هر کارگروه می پردازیم.
موضوعات پژوهشی تعریف شده ذیل کارگروه نوروساینس شناختی با محوریت بررسی عملکردهای شناختی مغز و با استفاده از دیتاهای سیگنال مغزی (شامل EEG، eCOG و ...) متمرکز خواهد بود. دروس تابستانی این کارگروه عبارتند از:
1- دوره مقدماتی زبان برنامه نویسی متلب و کاربردهای آن در سیگنال
2- اصول و مفاهیم پایه در سیگنالهای مغزی
3- پکیج ERPLAB، EEGLAB و استخراج و تحلیل باندهای فرکانسی
4- آمار در پژوهش در سیگنالهای مغزی
5- تحلیل ویژگیها با تکنیکهای آماری و تفسیر آنها
موضوعات پژوهشی تعریف شده ذیل کارگروه نوروساینس شناختی با محوریت بررسی ارتباطات عملکردی و کارکردی مغز، ارتباط مغز و ماشین (BCI)، سیگنال دی کدینگ، مدلسازی و تشخیص و افتراق بیماریها با استفاده از مدلهای آماری، یادگیری ماشین، یادگیری عمیق و شبکه های عصبی مصنوعی خواهد بود. پژوهشگری که مایل به فعالیت در این کارگروه است، لازم است با یکی از زبانهای برنامه نویسی همچون متلب یا پایتون آشنا باشد. موضوعات این کارگروه بر روی دیتاهای سیگنال مغزی (شامل EEG، eCOG و ...) متمرکز خواهد بود. دروس تابستانی این کارگروه عبارتند از:
1- پکیج ERPLAB، EEGLAB و استخراج و تحلیل باندهای فرکانسی
2- پکیج Fieldtrip
3- متدهای پرکاربرد در تحلیل سیگنال و استخراج ویژگیها
4- آمار در پژوهش در سیگنالهای مغزی
5- تحلیل ویژگیها با تکنیکهای آماری، یادگیری ماشین و عمیق و تفسیر آنها
موضوعات پژوهشی تعریف شده ذیل کارگروه نوروساینس شناختی با محوریت بررسی عملکرد نورونها و رفتار آنها خواهد بود. تمرکز در این بخش بر روی اسپایک ها و مدلسازی آنها خواهد بود. پژوهشگری که مایل است در این کارگروه فعالیت کند، علاوه بر آشنایی کامل با یکی از زبانهای برنامه نویسی همچون متلب و پایتون، لازم است با تکنیکهای یادگیری ماشین و عمیق نیز آشنا باشد. موضوعات این کارگروه بر روی دیتاهای سلولی اخذ شده از جوندگان همچون موش و خرگوش خواهد بود. دروس تابستانی این کارگروه عبارتند از:
1- اصول و مبانی نوروالکتروفیزیولوژی
2- آمار در پژوهش در سیگنالهای مغزی
3- تحلیل ویژگیها با تکنیکهای آماری، یادگیری ماشین و عمیق و تفسیر آنها
4- مینی پروژه 1 (کار بر روی دیتا)
5- مینی پروژه 2 (کار بر روی دیتا)
https://hottg.com/IDS_Neuro/1282
https://hottg.com/IDS_Neuro/1283
@InterdisciplinarySchools2
>>Click here to continue<<