پس از اتمام آموزشهای تابستانی در مهر ماه،پژوهشگران به تیم استاد انتخابی خود ملحق می شوند.استاد هر تیم موضوع پژوهشی تیم را بر اساس لاین پژوهشی خود انتخاب می کند.پس از آن جلسات منظم هفتگی برای پیشبرد موضوع پژوهشی به صورت مجازی برای سه دپارتمان سیگنال،تصویر و مطالعات مروری،و حضوری و مجازی برای دپارتمان نوروساینس پایه و بالینی را خواهیم داشت.این جلسات تا جمعبندی ریزالت ها و نگارش متن مقاله ادامه خواهد یافت.هر هفته هر تیم یک جلسه درون گروهی با منتور خود برگزار می کند و بسته به نیاز تیم هر دو، سه یا چهار هفته یک جلسه نیز با استاد برگزار می کند تا اشکالات تیم رفع شود.
در ادامه به معرفی موضوعات دپارتمان سیگنال می پردازیم.
1- پیش پردازش دیتا با استفاده از ...
2- استخراج ویژگی
3- انتخاب و تحلیل ویژگی ها
4- تحلیل ویژگی ها با استفاده از تکنیک های آماری و یادگیری ماشین و عمیق
فرض کنید می خواهید با ثبت سیگنال در مقیاس نورونی، پی ببرید که کدام نورونها در نواحی بینایی مسئول پردازش یک نوار نوری هستند. شما باید بتوانید به صورت عمقی از نورونها دیتا ثبت کنید. این دیتا به صورت اسپایک نورونها یا دیتای LFP است که شما در مقیاس سلولی از نورونها ثبت می کنید.
حال در نظر بگیرید که شما به یک میمون نوار های نوری با زاویه های مختلف را نشان می دهید و می خواهید دریابید کدام نورونها در ناحیه V1 در ناحیه پس سری مسئول پردازش زاویه های مختلف هستند. شما دیتای اسپایک را از 80 نورون این میمون ثبت می کنید. حال این بررسی که نورون ها چگونه زوایای مختلف را کد میکنند موضوع پژوهش شما خواهی بود.
مراحل انجام این پروژه:
1- پیش پردازش دیتا
2- استخراج ویژگی ها
3- انتخاب ویژگیهای مناسب
4- یافتن تکنیک مناسب جهت پیدا کردن ارتباط غیر خطی بین این ویژگی ها و زاویه نوارهای نورانی (با استفاده از تکنیک های یادگیری ماشین و عمیق)
5- دست یافتن به ریزالت مناسب
6- تقدیم مقاله به ژورنال جهت چاپ آن
https://hottg.com/IDS_Neuro/1282
https://hottg.com/IDS_Neuro/1283
دپارتمان سیگنال
دپارتمان تصویر
دپارتمان مطالعات مروری
دپارتمان نوروساینس پایه و بالینی
دپارتمان سیگنال
دپارتمان تصویر
دپارتمان مطالعات مروری
دپارتمان نوروساینس پایه و بالینی
@InterdisciplinarySchools2
>>Click here to continue<<