🔰دانستنی های حوزه رباتیک🔰
🔻ربات های پرنده
این روزها ربات پرنده که با نامهای مختلفی همچون پهباد، کواد کوپتر، دِرون و هلی شات شناخته میشوند، محبوبیت زیادی بین مردم پیداکردهاند. پرندههای کوچک و دوستداشتنی که کاربردهای فراوانی دارند. احتمالاً شما هم حداقل یکبار از نزدیک با این رباتهای کوچک پرنده روبهرو شدهاید و ممکن است از نحوه عملکرد شگفتانگیز آنها تعجب کرده باشید
در این دانستنی، توضیح میدهیم که ربات پرنده چیست و بیشتر با عملکرد این پرندههای هوشمند آشنا میشویم.
رباتها بهطورکلی دستگاههایی هستند که قابلیت درک فرمانها و قدرت پاسخ دادن به این فرمانها را داشته باشند.
به هر ربات که قابلیت پرواز داشته باشد ربات پرنده گفته میشود. با این تعریف کلی، تمام انواع مختلف پرندههای بدون سرنشین از پهباد، هلی شات گرفته تا کواد کوپتر ها را میتوان یک ربات پرنده هوشمند دانست.
اجزای ربات های پرنده به طور کلی معمولا بدین صورت است :
1.قاب یا فریم: که اجزای ربات روی آن سوار میشوند.
2.پروانه یا ملخ: قطر و گام دو مشخصه اصلی یک پروانه است. پروانهها عموماً در مجموعههایی با ۲ پروانه ساعتگرد و ۲ پروانه پاد ساعتگرد، به فروش میرسند.
3.موتور و باتری: که برای انتقال توان و قدرت به ربات است.
4.گیرنده رادیویی: که روی ربات نصب میشوند تا بتوان آن را از راه دور با یک فرستنده هدایت کرد.
5.کنترل کننده های سرعت الکترونیکی (ESC): برد الکترونیکی ای که موتور ها را کنترل میکند. برای هر یک از موتور ها، به یکی از این برد ها نیاز خواهید داشت.
6.کنترل کننده های پرواز: که مغز ربات محسوب میشوند. این برد الکترونیکی، سرعت موتورهای شما را با ارسال سیگنال به ESC ها کنترل میکند.
ربات های پرنده کاربرد های زیادی در صنایع مختلفی همچون صنایع نظامی، تحقیقاتی و حمل و نقل دارند. از جمله کاربرد های برجسته این ربات ها، میتوان به عکس برداری و فیلم برداری (توسط پهپاد یا هلی شات)، حمل بار (توسط ربات های آمازون) و یا حتی پژوهش های جوّی در هواشناسی اشاره داشت.
📑منابع:
sepid-dynamics.com
kharazmi.net
dronebotworkshop.com
➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️
⚪️ ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید!
📢 Telegram
📷 Instagram
👥 Linkedin
>>Click here to continue<<