🎯فراسوی اختلال و درمان
🔺اغلب برای درمانگران و تحلیلگرانِ روانکاوی کاربست نظریهی لکان در حیطهی بالینی امری دشوار به نظر میرسد. اینکه اصولا لکان چگونه براساس رويکرد خودش فعالیت بالینی را انجام میداد بسیار ابهام دارد. برای نزدیکی به رویکردی لکانی در حيطهی تحلیل لازم است ذهنیت خود را نسبت به مقولهی درمان و اختلالِ روانی کاملا بازبینی کنیم. مفاهیمی نظیر تفسیر، ناخوداگاه، میلِ روانکاو، انتقال، ساختارهای روانی، اینهمانی، ژوئیسانس، رانه و بسیاری مضامین دیگر از نو صورتبندی جدیدی پیدا میکنند. برای آشنايي با این مضامین لازم است از نو تمام آنها را در کلیت نظریه لکان لحاظ بکنیم. هرچند لکان تعاریف متفاوتی از درمان در دورههای مختلف ارائه میدهد، اما شاید بتوان با توجه به دههی آخر مباحثش نشان داد که لکان همواره تلاش نموده است نظریه و پراکسیسِ روانکاوی را در فراسوی درمان و اختلال قرار دهد. نتیجه همه این کوششها این است که در نهایت روانکاو یک وظیفه کلی دارد. این وظیفه زمانی موفقیت آمیز خواهد بود که روانکاو بتواند روایت مراجعهکننده را از نو درون ماجراهاي گذشته او بگنجاند. تحليلشونده میخواهد بیرون از آنچه در گذشته سپری کرده، ایستاده و گذشته را گزارش دهد. در حالی که همین نقطه نظر و چشماندازِ او حاصل فرآیند همان تجربهی گذشته است.
🔺برای آموزش رویکرد لکانی یک دورهی ده جلسهای برای درمانگران و روانشناسان در نظر گرفتم تا بتوانم تا حد قابل توجهی کاربست چنین رویکردی را برای علاقهمندان تسهیل کنم.
🔺این دوره بصورت ارائه آنلاین براي روانشناسان و روانپزشکان طراحی شده، هرچند میتواند برای سایر علاقهمندان نیز مفید باشد. برای ثبتنام و دریافت اطلاعات بیشتر لطفا از طریق آیدی زیر پیام خودتان را ارسال بفرمایید.
@Ahmadi_Reza
https://hottg.com/lookingawry
>>Click here to continue<<
