🖍روابط نامشروع:
🔹۱_جرم رابطه نامشروع از حساسیت بالایی در محاکم قضایی کشور برخوردار است.
🔸۲_زیرا از آن دسته جرایمی است که جهت بررسی واعمال قانونی نیاز به شاكی خصوصی ندارد.
🔹۳_در این جرم، دادستان میتواند شخصا و بدون این كه شاكی خصوصی شكایت كند، وارد رسیدگی به جرم براساس ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی شود.
🔸۴_موضوع چالش برانگیز درماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی، بحث عنصر مادی آن (یعنی ارتباط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا) است.
🔹۵_بنابراین باید به تحلیل این موضوع پرداخت که اساساً چه نوع روابطی بین زن و مرد فاقد زوجیّت، ارتباط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا تلقی میشوند و مصادیق آنها چه میباشد.
🔸۶_اگر چنانچه روابط بین مذکر و مونث که به سن بلوغ رسیدهاند از طریق شرعی آن یعنی جاری شدن صیغه نباشد، رابطه نامشروع است که این رابطه اعم از این هم میشود که در کافی شاپ، چای خوردن و قدم زدن در پارک باشد که البته عموما جوانها از آنان بی اطلاع هستند.
🔹۷_در حالی که براساس قوانین جاری ما در همین حد هم، بدون خواندن صیغه و یا عدم اطلاع خانواده، رابطه نامشروع احراز میشود.
🔸۸_هرگاه زن و مردی كه بین آنها زوجیت نباشد مرتكب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل درآغوش گرفتن یا مضاجعه شوند، به شلاق تا ۹۹ ضربه محکوم خواهند شد.
🔹۹_انجام فعلی که خلاف عفت عمومی و ناسازگار با عفت عمومی باشد نیز جرم است، مثلاً پوشش غیر اسلامی در کشورهای اروپایی جرم نیست زیرا خلاف رویه جامعه رفتار نشده است.
🔸۱٠_اما همین عمل در کشور ما جرم است و با آن برخورد میشود زیرا جامعه آن را بر نمی تابد و خلاف عفت عمومی است.
🔹۱۱_در بعضی از موارد خاص، محاکم درخصوص کنترل پیامک ها و تلفنهای فی مابین همراه با کسب مجوز قانونی دستور میدهند که پرینت مکالمات و پیامک ها اخذ شود.
🔸۱۲_این مطلب منافاتی با منع تفتیش عقاید ندارد و در جهت کشف جرم بعد از وقوع جرم است. هر چند استماع تلفنی و یا پیامک به عنوان تنها سند یک پرونده مورد استناد قرار نمیگیرد زیرا دیوان عالی کشور آنرا رد خواهد کرد. اما مکالمات قرینه بسیار قوی هستند برای رسیدن به ارتکاب جرم و روشن شدن حقیقت.
┄┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄
📌 @edalatsazanfarda
꒷꒦꒷꒷꒦꒷꒷꒦꒷꒷꒦꒷꒷꒦꒷
>>Click here to continue<<