TG Telegram Group Link
Channel: روانشناسی
Back to Bottom
8⃣ درسی که مردان در زندگی خیلی دیر یاد می‌گیرند

۱. داشتن رابطه خوب مستلزم سازش و صبر است.
۲. دیگران به شخصیت شما بیشتر از ظاهرتان اهمیت می‌دهند.
۳. پول تضمین‌کننده خوشبختی یا رضایت از زندگی نیست
۴. گذران زمان با عزیزان ارزشمند است - آن را در اولویت قرار دهید
۵. مراقبت از سلامتی خود باعث کاهش مشکلات در آینده می‌شود.
۶. گوش دادن به اندازه دو برابر مفیدتر از صحبت کردن است.
۷. پذیرش اشتباهات اجازه رشد را می‌دهد
پذیرش اشتباهات یادگیری را تسریع می‌کند، در حالی که انکار اشتباهات باعث رکود می‌شود.
۸. واکنش سریع، فضای صمیمیت و اعتماد را آلوده می‌کند.

منبع👉

@drawing_psy
معیار فرزند پروری
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📚کتاب نیک شرست

کودکان برای پرورش تاب آوری به چنین والدینی نیاز دارند....
دنیا پر از افراد بزرگسالی است که از لحاظ عاطفی در دسترس نیستند؛ زیرا وقتی کودکان گریه می کنند به جای اینکه آنها را در آغوش بگیریم می گوییم ساکت باشند.

🍁 کودکان از ظرفیت جسمی لازم برای تنظیم سیستم عصبی خود برخوردار نیستند. آنها نیازهای خودشان را از طریق گریه کردن و بدقلقی ابراز می کنند و به بزرگسالی در اطراف خود نیاز دارند که آنها را آرام کرده و با آنها همدلی کنند. وقتی گریه کردن های آنها که امری کاملاً طبیعی و عادی است با صبر، درک، لبخند و آغوش پاسخ داده شود، به مرور زمان آنها یاد می‌گیرند چطور خودشان را آرام کرده و سیستم عصبی شان را تنظیم کنند.

وقتی این بزرگسالان «به اندازه کافی خوب»، به طور تقریبا مستمر و بی قید و شرط فضایی امن برای ابراز کودک فراهم می کنند باعث می‌شوند او حس کند که اهمیت داردیاد می‌گیرد که جهان جای امنی است و بزرگسالان دوست داشتنی زیادی در آن حضور دارند. کسانی که به او علاقه دارند و افتخار می کنند. کسانی که آماده کمک کردن هستند.یاد می گیرد که احساساتش اهمیت دارند و برای ابراز خود واقعی اش از امنیت کافی برخوردار است و می تواند به اطرافیانشان اعتماد کند.

اما متاسفانه بسیاری از والدین نمی توانند به طور تقریبا مستمر کودک خود را آرام کنند. دلایل پیچیده و مهم بسیاری برای این موضوع وجود دارند مثل روان زخمهای ترمیم نشده خود والدین یا فشار کاری و اقتصادی‌
صرف نظر از اینکه دلیلش چیست نتیجه اش این می شود که کودک در شرایطی مملو از بی اعتبارسازی عاطفی و نادیده گرفته شدن بزرگ می‌شود که باعث می‌شود باور پیدا کند که نیازهای خودش و دیگران نادرست هستند و عواطف او و دیگران اهمیت ندارند.
سپس تا پایان عمر و به طور ناخودآگاه این سرکوب و بی اعتبارسازی عاطفی را در روابطشان بازآفرینی و به نسل های بعدی منتقل می‌کنند مگر اینکه آگاهانه و عمیق بر روی خودشان کار کنند تا از این چرخه خارج شوند.
چیزی که هیچکس، هرگز به شما نمیگه اینکه یکی از سخت ترین قسمت های فرزندپروری پیدا کردن نیروی درونی برای پاسخ آرام به رفتارهای تحریک کننده فرزندتان است در حالیکه خودتان از نظر عاطفی تحلیل رفته، خسته و در هم شکسته ايد!

🆔@drawing_psy
1⃣ از پافشاری بر اینکه کار درست چیست دست بردارید. شما تا قبل از بزرگسالی تربیت شان کرده اید دیگر وقتش رسیده از این کار دست بکشید.
2⃣ از آنها بپرسید نظر من را میخواهی؟
اگر احساس می کنید لازم است درباره موضوعی نظر خود را به آنها بگویید، ازشان اجازه بگیرید.
3⃣ آنها را مثل فردی که قبلاً بودند تصور نکنید. بگذارید فرزندانتان تغییر کنند. از القای احساس گناه به آنها برای تبدیل شدن به فردی که شما دوست دارید آنها باشند، دست بردارید. نگویید هر روز بهم زنگ میزدی مثل اینکه الان سرت خیلی شلوغه
4⃣ والدین حق داشتن دسترسی نامحدود به فرزندان خود را ندارند فرزندان شما ازدواج می کنند، شریک زندگی و شغل خودشان را می خواهند که این باعث تغییر در روابط آنها با شما می شود.
5⃣ احترام متقابل و درک و فضایی برای تفاوتها اساس رابطه ای سالم بین دو بزرگسال است.

📚 کتاب به دور از تنش
ندرا گلور تواب
🆔@drawing_psy
به فرزندان خود بیاموزید که اگر کسی آنها را دوست نداشت به معنی این نیست که باید بیشتر تلاش کنند یا شخصیت خود را تغییر دهند تا مورد تأیید قرار بگیرند، وظیفه ما این نیست که از دیگران بخواهیم ما را دوست داشته باشند وظیفه ما این است که خودمان را دوست بداریم.

🆔@drawing_psy
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
✳️چگونه کودکانی با دلبستگی ایمن
پرورش دهیم؟

🆔@drawing_psy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هفت کاری که با انجام دادنش، دنیای بهتری میشه برای کودکان ساخت


🆔@drawing_psy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
✳️ربکا کندی یک روانشناس بالینی آمریکایی است که موسس و مدیر اجرایی شرکت Good Inside، یک سرویس مشاوره آنلاین والدین است. مجله تایم او را «نجواگر والدین هزاره» نامیده است.

✳️معرفی کتاب نیک‌سرشت دکتربکی کندی

🆔@drawing_psy
📚کتاب به دور از تنش

نوشته‌ی ندرا گلوِر تواب
ترجمه‌ی شکیلا کلائی
👇👇👇👇👇
📚کتاب به دور از تنش

نوشته‌ی ندرا گلوِر تواب
ترجمه‌ی شکیلا کلائی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
کتاب نیک سرشت
✳️ ربکا کندی یک روانشناس بالینی آمریکایی است که موسس و مدیر اجرایی شرکت Good Inside، یک سرویس مشاوره آنلاین والدین است. مجله تایم او را «نجواگر والدین هزاره» نامیده است.

🆔@drawing_psy
HTML Embed Code:
2024/04/29 08:24:07
Back to Top