دكتر "محمد قربانزاده" معاون آموزش وتحصیلات تكمیلی دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) گفت: مهندسی عصبی-شناختی یك گرایش بین رشته ای است كه ابعاد مختلفی در زمینههای مهندسی پزشكی، علوم اعصاب، روانشناسی، توانبخشی، مهندسی كامپیوتر و مهندسی برق را در بر می گیرد و درحال حاضر در تعداد محدودی از دانشگاههای معتبر ملی و بینالمللی ارائه میشود.
وی با بیان اینکه هدف از ایجاد رشته "مهندسی عصبی شناختی" ارتقای سطح كمی و كیفی دانشجویان علاقمند به حوزه علوم شناختی و همچنین تربیت نسل متخصص با دانش كاربردی برای رفع نیازهای ضروری كشور است، افزود: در این گرایش با تركیب دانش مهندسی پزشكی با تجربیات و مشاهدات موجود در علوم اعصاب شناختی، به آنالیز، طراحی، ارتقا و ارزیابی سیستمهای پیچیده عصبی-شناختی پرداخته میشود.
به گفته وی در این دوره دانش آموختگان به طور عمیق با نحوه بكارگیری روشهای مهندسی در بررسی ساز و كار سیستم عصبی انسان آشنا شده و توانمندیهای لازم را برای گسترش فناوریهای عصبی در تشخیص، درمان و توانبخشی پیدا خواهند كرد.
وی خاطرنشان كرد: با كسب این مجوز از سوی شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی، متقاضیان میتوانند در آزمون ورودی سال 1404 این رشته را از مجموعه رشتههای دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) در دفترچه سنجش در مقطع كارشناسی ارشد انتخاب نمایند.
دانشگاه بینالمللی امام رضا (ع) دانشگاهی غیردولتی و وابسته به آستان قدس رضوی است که از سال 1378 فعالیت خود را به طور رسمی آغاز كرده است. این مرکز علمی در بیش از 60 رشته دانشگاهی در مقاطع كارشناسی، كارشناسی ارشد و دكتری فعالیت دارد.
>>Click here to continue<<
