TG Telegram Group Link
Channel: کانال رسمی اسكودا
Back to Bottom
#آزمون_وکالت

♨️آزمون وکالت ۱۴۰۳ ، پاییز برگزار می‌شود

▪️سخنگوی اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران از برگزاری آزمون وکالت سال ۱۴۰۳ در پاییز امسال خبر داد.

▪️به گزارش روابط عمومی اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران(اسکودا) دکتر ابراهیم کیانی با اعلام این خبر گفت: صبح امروز نشست شورای اجرایی اسکودا با حضور نمایندگان کانون‌های وکلای دادگستری سراسر کشور در محل اسکودا برگزار شد. یکی از دستور کارهای این نشست تعیین زمان آزمون وکالت ۱۴۰۳ بود که با تصویب شورای اجرایی مقرر شد این آزمون در پاییز سال جاری برگزار شود.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
کانال رسمی اسكودا
#آزمون_وکالت ♨️آزمون وکالت ۱۴۰۳ ، پاییز برگزار می‌شود ▪️سخنگوی اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران از برگزاری آزمون وکالت سال ۱۴۰۳ در پاییز امسال خبر داد. ▪️به گزارش روابط عمومی اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران(اسکودا) دکتر ابراهیم…
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#شورای_اجرایی_اسکودا

🎥 گزارش جلسه شورای اجرایی مورخ ۱۴۰۳/۰۱/۳۰

▪️دکتر ابراهیم کیانی، سخنگوی اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران با اعلام این خبر که آزمون وکالت سال ۱۴۰۳ در پاییز امسال برگزار خواهد شد، تعیین روز دقیق آزمون را نیازمند توافق با سازمان سنجش و بررسی تقویم زمانی موجود عنوان کرد و گفت: به محض تعیین روز دقیق آزمون، این مسئله اطلاع‌رسانی خواهد شد. داوطلبان مطمئن باشند که تمام دغدغه مدیران نهاد وکالت این است که حقوق داوطلبان رعایت شود و انتقاداتی که به قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار وجود دارد هیچ ارتباطی به داوطلبان ندارد و مدیران نهاد، مجری قوانین هستند و بهترین بسترهای لازم را برای برگزاری آزمون فراهم خواهند کرد.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
کانال رسمی اسكودا
Photo
#شورای_اجرایی_اسکودا

📸 گزارش تصویری شورای اجرایی اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران(اسکودا)


▪️پنج‌شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
کانال رسمی اسكودا
چالش‌ها و چشم‌انداز کانون وکلا از نگاه معمرین نهاد وکالت /۷/ دکتر عباس شیخ‌الاسلامی: تشکیل اتاق فکر با حضور معمرین و تدوین برنامه توسعه از ضروریات امروز نهاد وکالت است ▪️نهاد وکالت در سال ۱۴۰۲ با چالش‌های گوناگون و چند لایه‌ای روبرو بود که بخشی از آن ریشه…
چالش‌ها و چشم‌انداز کانون وکلا از نگاه معمرین نهاد وکالت /۸/

دکتر محمدنبی: در مدیریت کانون‌های وکلا باید روش‌های سنتی را کنار گذاشت و از الگوهای پیشرفته جهانی بهره برد

▪️نهاد وکالت در سال ۱۴۰۲ با چالش‌های گوناگون و چند لایه‌ای روبرو بود که بخشی از آن ریشه داخلی و بخشی دیگر ابعاد خارجی داشت. برخی از این چالش‌ها مانند مسائل مربوط به کارآموزی وکالت با تبادل نظر و پیگیری‌ها تا حد زیادی مرتفع شده و مابقی این چالش‌ها به دلیل ماهیت آن نیاز به همگرایی بیشتر در داخل و خارج از صنف دارد که به نوعی چشم‌انداز سال ۱۴۰۳ نهاد وکالت را در برمی‌گیرد.
بر همین اساس برای واکاوی چالش‌های نهاد وکالت در سالی که گذشت و همچنین بررسی چشم‌انداز ۱۴۰۳ به سراغ معمرین نهاد وکالت رفتیم.

▪️دکتر حسین محمدنبی، حقوقدان و وکیل دادگستری طی یادداشتی برای اسکودا به تحلیل این چالش‌ها و چشم‌اندازها پرداخته که بدین شرح از نظر می‌گذرد:

▪️در مورد استقلال کانون وکلا اگر تصور جامعی داشته باشیم باید به این مفهوم برسیم که بدون شک استقلال وکلا و کانون‌های وکلا می‌تواند به استقلال قوه قضائیه هم کمک کند. معتقدم استقلال کانون‌های وکلای دادگستری و حرفه وکالت متضمن حفظ حکومت قانون در جامعه است و یکی از ارکان اصلی دادرسی عادلانه محسوب می‌شود. به این جهت تمام کانون‌های وکلا باید مستقل باشند و صرفاً وکلا بدون کوچکترین دخل و تصرف خارجی می‌بایست برای انجام امور جاری این کانون‌ها انتخاب شوند تا در نهایت بیش از پیش بتوانند وظایف ذاتی خود را اجرایی کنند. از سوی دیگر باید متوجه بود که کانون‌های وکلا هم علاوه بر ادامه راه مستقل خود باید به هر ترتیب که شده بر رفتار و فعالیت اعضای جامعه وکالت نظارت داشته باشد.

▪️مصونیت وکلای دادگستری باید از هرگونه تعرض در مسیر انجام امور وکالتی به عنوان یکی از لوازم حق دفاع مورد توجه قرار گیرد. استقلال کانون وکلا در حفظ استقلال قوه قضائیه قطعا موثر است، زیرا حفاظت از حقوق مردم و اجرای عدالت که سرلوحه امور در قوای سه‌گانه است، بدون همکاری و همراهی متولیان این سه قوه قابل تحقق به نظر نمی‌رسد.

▪️پیشتر نیز گفته‌ام که به لحاظ اینکه کانون وکلا، نهادی غیر دولتی است به حکم قانون مصوب و مقررات بین‌المللی مربوط به «اصول اساسی در خصوص حفظ استقلال حرفه وکالت» مصوب کانون بین‌المللی وکلا (IBA) در سال ۱۹۹۰، کانون‌های وکلا متعهد به کوشش برای صیانت از استقلال اعضای خود هستند که باید مورد عمل تمام کانون‌های جهان باشد.

▪️در مقدمه این اصول آمده است که «استقلال حرفه وکالت، متضمن حمایت و ارتقاء حقوق بشر، استقرار و حفظ حکومت قانون در جامعه به عنوان یکی از ارکان دادرسی عادلانه محسوب می‌شود.»

▪️در مصوبه مذکور از دولت‌ها خواسته شده است که تا این اصول اساسی و بنیادی را مورد توجه و احترام قرار دهند و در قوانین ملی خود پیش‌بینی کردهو در عمل اقدام کنند. همچنین در ماده ۱۷ این سند بین‌المللی تصریح شده است: «کانون‌های وکلای دادگستری باید مستقل باشند. ارکان، قوانین و هیئت مدیره آنها باید به طور کاملا آزادانه توسط خود آنها و بدون دخالت هیچ شخص و سازمان خارجی انتخاب شوند.»

▪️این صراحت در مقررات در حفظ استقلال کانون‌های وکلای کشورهای مختلف برای برقراری عدالت و حفظ حرمت قانون است. کانون وکلا هم موظف به نظارت و کنترل دقیق فعالیت اعضای جامعه وکالت به طور مستمر است.

▪️در جهت مستقل بودن کانون‌های وکلا، در اجلاس پاریس در ششم دسامبر ۲۰۰۸ کنوانسیونی به تصویب رسید که در ماده ۲ آن آمده است: «کانون‌های وکلای دادگستری به‌طور مستقل توسط وکلای دادگستری تشکیل می‌گردند که متضمن منافع و ارتقای آموزش حرفه‌ای و یکپارچگی حرفه‌ای وکالت می‌باشد».

▪️واقعیت این است که این حرفه آزاد است و استقلال در امر وکالت ضمانتی برای اجرای عدالت است. باید بدانیم حفظ شأن، درستکاری، انسانیت، حفظ اسرار موکلین، وفاداری، ظرافت در رفتار و ادب، بی‌غرضی رفتاری در برابر شهروندانِ خواهانِ استقلال و خواهانِ حقِ دفاع شایسته و برخورداری از همه آنچه به استقلال و اندیشه مستقل بودن وکلا منجر می‌شود، دارای اهمیت است.

▪️نهاد وکالت امروز با چالش‌های مختلفی مواجه است:

– چالش اول، موضوع اجباری شدن وکالت است. ما بر اساس تجاربی که در خارج از ایران کسب کرده بودیم این موضوع را مطرح کردیم، چراکه در خارج کشورمان امر وکالت یک امر اجباری برای همگان به حساب می‌آید و خواستار اقدام قوه مقننه و قوه قضائیه در این خصوص بودیم.

🔗مشاهده ادامه این یادداشت


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
دکتر کوشا در دیدار با دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی اعلام کرد:
آمادگی نهاد وکالت برای همکاری با دولت در دو محور آموزشی و پژوهشی/ آماده دفاع از کشور در مجامع حقوقی بین‌المللی هستیم


▪️رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران از آمادگی نهاد وکالت برای همکاری با دولت در دو محور آموزشی و پژوهشی خبر داد و گفت: کانون‌های وکلای دادگستری همچنین این آمادگی را دارند که در صورت تمایل رئیس جمهور، دولت را در بحث تدوین قوانین و مقررات و نیز دفاع از کشور در مجامع بین‌المللی همراهی کند.

▪️به گزارش روابط عمومی اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران(اسکودا) دکتر جعفر کوشا در دیدار و نشست مشترک با دکتر سکینه‌سادات پاد، دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی با اشاره به تشکیل ۲۹ کانون وکلای دادگستری در سراسر کشور، به معرفی اسکودا پرداخت و وظیفه آن را ایجاد وحدت رویه میان کانون‌های وکلا و هماهنگ کننده آنها توصیف کرد.

▪️وی در ادامه ضمن تشریح چالش‌های نهاد وکالت، خواستار همراهی دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی برای حل این چالش‌ها شد و تاکید کرد: متاسفانه امروز نگاه‌ها به وکلای دادگستری، نگاه خوبی نیست و چهره وکیل در تریبون‌های مختلف به ویژه صداوسیما مورد خدشه و تخطئه قرار می‌گیرد، این در حالی است که وکلای دادگستری همواره سعی کرده‌اند در موضوعات مختلف از جمله حقوق شهروندی، محیط زیست، کودکان و … کنش‌گری داشته باشند تا بلکه بتوانند به سهم خود معضلی را در این حوزه‌ها رفع کنند.

▪️رئیس اسکودا تصریح کرد: در حالی برخی، وکلای دادگستری را خارج از نظام تقسیم‌بندی می‌کنند که امروز ۳۰ درصد از وکلای کشور را ایثارگران تشکیل می‌دهند.

▪️دکتر کوشا در ادامه به آمادگی نهاد وکالت برای همکاری با دولت در دو محور آموزشی و پژوهشی اشاره کرد و گفت: ما در محور آموزشی می‌توانیم با استفاده از اساتید مبرز و مجربی که در نهاد از وجود آنها بهره‌مند هستیم، خدمات آموزشی را ارائه دهیم. این خدمات می‌تواند به صورت منطقه‌ای و در قالب‌های مختلف تولید محتوا انجام شده و در خدمت شهروندان قرار گیرد.

▪️وی افزود: همچنین در موضوع پژوهشی به خصوص پژوهش در موضوعات کلان آماده همکاری هستیم تا به توسعه و ترویج فرهنگ وکالت و حقوق شهروندی کمک کنیم. ما راه درازی به خصوص در حوزه‌های مرتبط با حقوق شهروندی در پیش داریم و شاید یکی از دلایل نرسیدن ما به غایت مطلوب، عدم باور ما به برخی موضوعات باشد.

▪️رئیس اسکودا در پایان با اشاره به تدوین سند تحول قضایی، گفت: متاسفانه در تدوین این سند از نهاد وکالت مشورتی اخذ نشده است در حالی که چنین اسنادی باید از اتقان بالا و همراهی طرفین موضوع برخوردار باشد، لذا ما آمادگی خود را برای مشارکت در این موضوع اعلام می‌کنیم.

▪️دکتر سکینه‌سادات پاد، دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی نیز در این دیدار بر ایجاد گفتمانی مشترک صرف‌نظر از وابستگی‌های سیاسی و جناحی در موضوعات مختلف تاکید کرد و گفت: همگرایی گسترده برای نهادینه کردن تصمیمات عقلانی بر مبنای حکمت، هم باعث تسهیل امور می‌شود و هم به نفع مردم خواهد بود.

▪️وی در ادامه با اشاره به اینکه اصول حکمرانی بایستی بر پایه عقلانیت باشد، گفت: نگاه تک قرائتی از انقلاب، یک آفت است و انقلاب را استحاله می‌کند لذا معتقدیم همه نگاه‌ها را باید در مدیریت کشور دخیل کرد.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
#اخبار_کانونها

رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز:
وکیل دادگستری یک کنشگر است و همانند پروژکتوری برای شفافیت و اجرای عدالت عمل می‌کند

🔹مراسم تحلیف سومین اختبار سال ۱۴۰۲ صبح روز ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ با حضور ۳۸۵ نفر از وکلای دادگستری در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

🔹به گزارش روابط عمومی اسکودا به نقل از کانون وکلای دادگستری مرکز، در این مراسم دکتر بهنام حبیب‌زاده مومن، رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز در سخنانی اظهار کرد: وقتی از استقلال نهاد وکالت صحبت می‌کنیم، یعنی وکیل مستقل، ایستاده و استوار از حق و اجرای عدالت دفاع و پاسداری کند. اگر کسی مورد ظلم قرار گرفت از آن مظلوم دفاع شود. این افتخار برای جامعه وکالت است که در کنار مقامات محترم قضایی از حقوق عامه مردم و آزادی شهروندان دفاع می‌کند. وکیل را نه مزاحم دستگاه قضایی بلکه به عنوان جزیی از خانواده بزرگ قوه قضائیه برای احقاق حق می‌دانیم.

🔹رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز با اشاره به وظایف ذاتی وکلا بیان کرد: وکیل یک کنشگر است و همانند پروژکتوری برای شفافیت و اجرای عدالت عمل می‌کند تا حقوق افراد اعاده شود. همان طور که پیامبر اسلام فرمودند یک ساعت اجرای عدالت بالاتر از شصت سال عبادت و حتی افضل از آن است. این فرموده پیامبر(ص) بیانگر این است که چقدر شغل وکالت برای تحقق عدالت ارزشمند است. به برخی عزیزان در دولت انتقاد داریم و نباید وکالت را کسب و کار تلقی کنیم.

🔹حبیب‌زاده مومن با تاکید بر اینکه وکیل کاسب نیست، گفت: متاسفانه با عناوین پر طمطراق ادعای انحصار مطرح می‌شود حال آنکه وکیل باید شایسته و متخصص باشد، چون جان، مال و ناموس مردم دست او امانت است و باید اجرای عدالت را به جایگاه خود برسانیم و اگر شرایط و ضوابط فراهم نباشد جایگاه وکالت نزول پیدا می‌کند.

🔹دکتر وحید قاسمی عهد، نائب رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز نیز در این مراسم با بیان اینکه تحلیف یک مراسم تشریفاتی نیست بلکه، اساس، چراغ راه آینده، معیار و سنجه عمل، رفتار و گفتار شما در جامعه خواهد بود، گفت: یکی از معانی استقلال، همان مفهومی است که سال‌ها وکلا برای حفظ و احیای آن تلاش کرده، خون دل خورده و گاه متحمل هزینه‌هایی شده اند؛ طبق آن وکیل باید بدون هراس از فشار‌های بیرونی و بدون ترس از مواخذه بتواند وظایف خود را انجام دهد.

🔹دکتر علی صدری خانلو، دیگر نائب رئیس کانون وکلای مرکز نیز در این مراسم با بیان اینکه یکی از عوامل موفقیت یک وکیل، داشتن مطالعات مستمر است، تاکید کرد: وکیل مزین به اخلاق حرفه‌ای نیکو و الگوی جامعه باشد و بدین خاطر است که در مقررات وکالت و نظامات قانونی، رعایت ادب و احترام به همکاران و اصحاب دعوی و افراد شاغل در نظام عدالت قضایی، الزامی دانسته شده است. جوهره ذاتی شغل وکالت، استقلال وکیل است؛ لذا ضرورت دارد با دست به دست همدیگر برای حفظ استقلال کانون و استقلال شغل وکالت، تلاش و مبارزه کنیم و اجازه ندهیم کوچکترین آسیبی به این درخت کهنسال تنومند برسد.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
#اخبار_کانونها

انتقاد رئیس کانون وکلای اصفهان از نبود مشاور در فیلم‌ و سریال‌های حقوقی

🔸رئیس کانون وکلای اصفهان با اشاره به مواردی که در فیلم‌ها و سریال‌های حقوقی مطرح می‌شود، تصریح کرد: موارد حقوقی که به‌صورت فیلم یا سریال مطرح می‌شود در بسیاری از اوقات بیانیه وکلا را به همراه دارد؛ چراکه گاهی تخریب های غیرمنصفانه نسبت به حرفه وکالت وارد می‌شود. ظاهراً در فیلم و سریال‌ها از مشاوران حقوقی و وکلا کمک گرفته ‌نمی‌شود.

🔸به گزارش روابط عمومی اسکودا، دکتر حسین ادیب، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: مثلاً هنوز که هنوز است در فیلم‌ها می‌شنویم که می‌گویند من تو را از ارث محروم می‌کنم. شاید بارها و بارها شنیدیم که یک پدر به دخترش یا پسرش این را می‌گوید در صورتی‌که از نظر قانونی هرگز چنین چیزی نداریم. از نظر قانونی کسی که می‌خواهد وصیت کند، فقط نسبت به یک‌سوم اموالش می‌تواند وصیت کند و مابقی طبق قانون ارث و مقررات شرعی تقسیم می‌شود، بله اگر شما در زمان حیاتت همه اموالت را به نام کسی کردی دیگر در واقع چیزی نداری، که بخواهد تقسیم شود.

🔸وی در ادامه با اعلام اینکه شاهد بیکاری وکلا هستیم، اظهار کرد: باتوجه‌ به قوانینی که در خصوص نهاد وکالت وضع شده، بیکاری از دانشجویان لیسانس حقوق، به سطح وکلا منتقل می‌شود و ما از دستگاه قضایی و از مجلس خواستیم که وکالت در پرونده‌ها اجباری شود، چراکه در بسیاری از پرونده‌ها به علت عدم حضور وکیل در هنگام طرح دعوی، دادخواست اشتباه طرح می‌کنند و علتش این است که وکیل ندارند. اکنون کمتر از ۳۰ درصد پرونده‌ها دارای وکیل هستند.

🔸رئیس کانون وکلای اصفهان بر این باور است که قانون‌گذار با اجباری کردن وکالت در پرونده ها، علاوه بر اینکه کمک شایانی به مردم می‌کند می‌تواند بحران بیکاری وکلا را رفع کند. به این ترتیب، طرح دعاوی مردم نظام‌مند خواهد شد و خروجی دادگستری نیز بهتر می‌شود. متأسفانه آن چیزی که جای نگرانی دارد این است که گاهی فردی که مدرک و صلاحیت و اعتبارش را ندارد به مردم مشورت می‌دهد و آن وکیلی که زحمت کشیده و پروانه گرفته الان نمی‌تواند کار بکند.

🔸ادیب افزود: بسیاری از وکلا می‌آیند که پروانه خود را تمدید اعتبار کنند؛ اما در طول سال ۲ تا پرونده ندارند، گاهی چند وکیل با هم یک دفتر را اجاره کرده‌اند تا بتوانند اجاره دفتر را دربیاورند. اینکه امروزه به‌وفور پروانه وکالت صادر می‌شود، به حرفه وکالت و دستگاه قضا آسیب می زند. در حال حاضر بسیاری از وکلا برای تمدید پروانه‌شان مراجعه نمی‌کنند به‌خاطر اینکه کار ندارند و پرونده نیست که بخواهند وکالت انجام بدهند و از ناحیه آن درآمدی داشته باشند.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
#اخبار_کانونها

نتایج قطعی انتخابات هیات مدیره کانون وکلای البرز اعلام شد

🔹هیات نظارت بر هفتمین دوره انتخابات هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری البرز، نتایج قطعی این انتخابات را اعلام کرد.

🔹به گزارش روابط عمومی اسکودا به نقل از کانون وکلای البرز، هیات نظارت بر هفتمین دوره انتخابات هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری البرز با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد:
«با عنایت به برگزاری و اعلام نتایج هفتمین دوره انتخابات هیات مدیره کانون وکلای دادگستری البرز در تاریخ ۳۰ فروردین سال ۱۴۰۳ و عدم وصول اعتراض در فرجه مقرر قانونی به نتایج اعلامی، اینک هیات نظارت، نتایج انتخابات الکترونیکی را قطعی اعلام و منتخبین جامعه فرهیخته وکلا را به ترتیب ذیل به عنوان اعضاء اصلی و علی‌البدل اعلام می‌نماید:

۱-نفر اول حسین تفویضی با کسب تعداد ۶۵۲ رأی از کل آراء مأخوذه به عنوان عضو اصلی هیأت مدیره

۲- نفر دوم رضا وطن خواه با کسب تعداد ۵۲۵ رأی از کل آراء مأخوذه به عنوان عضو اصلی هیأت مدیره

۳-نفر سوم رضا کوهدار با کسب تعداد ۵۱۶ رأی از کل آراء مأخوذه به عنوان عضو اصلی هیأت مدیره

۴- نفر چهارم وحید نصیری اوانکی با کسب تعداد ۴۷۴ رأی از کل آراء مأخوذه به عنوان عضو اصلی هیأت مدیره

۵- نفر پنجم جواد عروجی با کسب تعداد ۴۰۷ رأی از کل آراء مأخوذه به عنوان عضو اصلی هیأت مدیره

۶- نفر ششم مجتبی باری با کسب تعداد ۳۹۳ رأی از کل آراء مأخوذه به عنوان عضو علی‌البدل هیأت مدیره

۷- نفر هفتم هاله میرلو با کسب تعداد ۲۸۷ رأی از کل آراء مأخوذه به عنوان عضو علی‌البدل هیأت مدیره

۸- نفر هشتم سعیده دبیری با کسب تعداد ۲۸۱ رأی از کل آراء مأخوذه به عنوان عضو علی‌البدل هیأت مدیره



@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
تبریک رئیس اسکودا در پی انتصاب معاون اول قوه‌ قضائیه

▪️در پی انتصاب معاون اول‌ قوه قضائیه، رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران ضمن تبریک اين انتصاب به حجت الاسلام والمسلمین  خلیلی اظهار امیدواری کرد که در دوره مسئولیت وی "شاهد تحولی عظیم در راستای تعامل با نهاد وکالت باشیم."

▪️به گزارش روابط عمومی اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران، متن پیام تبریک دکتر جعفر کوشا به این شرح است:

"حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای حمزه خلیلی
معاون اول محترم قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران


باسلام و احترام  

انتصاب شایستۀ حضرت‌عالی را به سمت معاون اول قوۀ قضاییه تبریک عرض می‌کنیم و امیدواریم باتوجه‌به سوابق و تجربیات ارزشمند حضرت‌عالی، شاهد موفقیت‌های روزافزون دستگاه قضایی در راستای اجرای عدالت و حاکمیت قانون باشیم.

نهاد مدنی وکالت با تمام ظرفیت‌های قانونی، آمادگی خود را برای تعامل و هم‌افزایی بیشتر با قوۀ محترم قضاییه اعلام می‌دارد.

رجای واثق داریم که با مدیریت، تدبیر و آینده‌نگری‌ حضرت‌عالی که همواره در طول خدمت در قوۀ قضاییه داشته‌اید، شاهد تحولی عظیم در راستای تعامل با نهاد وکالت باشیم."


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
HTML Embed Code:
2024/04/26 19:56:12
Back to Top