TG Telegram Group Link
Channel: Новини України| Новости Украина
Back to Bottom
Міністерство оборони України саркастично затролило у Twitter сьогоднішній указ Путіна про збільшення чисельності військ в рф
Удари ЗСУ по окупантах: Данілов пообіцяв загарбникам продовження і "подарунки щодня"

ЗСУ роблять окупантам "подарунки" у відповідь на їхні "вітання" з Днем Незалежності. Так, 26 серпня був завданий удар по Антонівському мосту, по загарбниках у Чорнобаїівці.

"Це не тільки наші подарунки. Це подарунки ще й від наших партнерів. З урахуванням отримання точної зброї, яка в нас на сьогодні є, ми можемо кожного дня дарувати подарунки агресору, який вдерся на нашу землю. І таких подарунків ще буде", – анонсував секретар РНБО.

Про це секретар РНБО Олексій Данілов сказав 26 серпня в ефірі телемарафону.
Арестович озвучил перспективы для оккупантов в Украине на осень:

"Они будут пытаться вести позиционную-маневренную оборону, а мы будем убивать их с помощью Himars. Много и со вкусом. За этим маячит перспектива обрушения фронта и сваливание с нашей Богом спасаемой страны как можно дальше".
📱З 1 вересня у "Дії" в тестовому режимі запрацює програма "єВідрядження".

Завдяки їй військовозобов'язані представники бізнесу матимуть змогу виїхати з України, але лише на сім днів і за 200 тисяч гривень.
🤷‍♀️Незважаючи на періодичні обстріли Одеси, її мер Геннадій Труханов заявив, що Україна має поступово шукати компроміси з росією, - про це він сказав в інтерв’ю Corriere della Sera.

"Я вважаю, що треба діяти політично, адже на кону життя мільйонів людей. Я не хочу, щоб мене неправильно зрозуміли. Очевидно, я мрію повернутися до наших кордонів у 1991 році", - заявив Труханов.
Вслед за колаборантом Стремоусовым гауляйтер Запорожской области Балицкий сбежал из временно оккупированного Мелитополя во временно оккупированный Крым. Правда, он называет это не бегством, а "семейными обстоятельствами". Впрочем, для него же самого было бы безопаснее бежать куда-то на россию, к примеру, в Воронеж к Стремоусову.
❗️росія все ще має сили, аби відкрити другий фронт, - глава міноборони Німеччини Еберхард Цорн.

Більшість російських сухопутних сил може бути зв’язана в Україні на цей час, але, попри це, Цорн не радить недооцінювати потенціал російських військ для відкриття другого театру війни.

Крім армії, рф також має у своєму розпорядженні військово-морський флот і авіацію, додав він.

"Більшість російського флоту не задіяно у війні проти України, і російська авіація все ще має значний потенціал, що також становить загрозу для НАТО", – пояснив Цорн.
❗️У Міністерстві охорони здоров'я розповіли, що слід мати вдома, щоб захиститися від наслідків радіаційної аварії.

У МОЗ наголосили, попри міжнародний нагляд за роботою ЗАЕС в Енергодарі, краще бути готовим до будь-яких надзвичайних ситуацій, зокрема і пов’язаних з поширенням радіації.
😡 На Херсонщині окупанти тероризують місцеве населення і встановлюють заборону на пересування.

💬"Після інтенсивних обстрілів Силами оборони районів скупчення противника в Херсонській області, російські загарбники встановили заборону на пересування місцевих жителів. Зокрема, людям заборонено перетинати річку Дніпро як мостами, так і плавзасобами. У разі порушення заборони окупанти погрожують відкривати вогонь на ураження", - повідомляє Генштаб
За вчора Сили оборони ліквідували ще 460 окупантів — найбільше на Донецькому напрямку
Тем временем в Киев с неанонсированным визитом прибыла глава МИД Германии Анналена Бербок.

По ее словам, цель поездки – противостоять идее «‎усталости от войны», которая есть в ФРГ.
​Міністерство оборони Росії у щоденних зведеннях показало свій відступ із Харківської області, а у північній частині регіону взагалі не залишила окупантів
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Новий хіт цієї осені з народу😉
Слава Україні та її воїнам🇺🇦💪🏼
🤬Вілкул повідомив про чергові удари з боку російських окупантів по гідротехнічних спорудах Кривого Рогу!
🍟🍔 Чекали на МакДональдз? Завтра, 20 вересня, відкриються перші три ресторани в Києві.

Спершу заклади працюватимуть тільки на доставку, а зали, експрес-вікна та МакДрайв відкриються у жовтні.

Відновлення роботи закладів у Києві та на заході України відбуватиметься поетапно протягом двох місяців.

Першими запрацює McDelivery у трьох ресторанах Києва – на проспекті Бажана, 3в, на вул. Гришка, 7, та на проспекті Гагаріна, 2а.
🚁ЗСУ знищили російський гелікоптер Мі-24 з землі в районі Костромки (Херсонська область).
ЗСУ вгатили по розташуванню росгвардії в Херсоні

«Протягом дня ворогом нанесено 4 авіаційних удари по позиціях наших військ вздовж лінії зіткнення. У відповідь нашою авіацією відпрацьовано 5 ударів по 2 ворожих системах ППО в Херсонському і Каховському районах, по 3 районах зосередження озброєння та техніки на Бериславщині», - повідомили в оперативному командуванні «Південь».

ЗСУ виконали 266 вогневих завдань, в тому числі посиливши вогневий контроль в районі Каховської ГЕС, де окупанти намагаються налагоджувати переправи, та послабивши ворожу армію на 3 пункти управління підрозділами вздовж лінії фронту, уражено місце розташування росгвардії в Херсоні, подавлений один з опорних пунктів противника в районі Давидова Броду.

За підтвердженими результатами ОК "Південь", окупаційна армія скоротилась на 57 окупантів та 30 одиниць техніки, серед яких 2 гаубиці "Мста-Б" та ще одна 122-мм, самохідна артустановка "Гвоздика" і самохідна гаубиця "Акація", реактивна система залпового вогню "Град", 2 командно-штабні машини та 19 одиниць іншої авто-бронетехніки.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Звільнена з полону Катерина Поліщук («Пташка») звернулася із закликом до українців.

«Я повернулася, але повернулася я не зовсім, бо частина мого серця залишилася там, у російському полоні, бо українські воїни досі перебувають у цьому пеклі, тому наше основне завдання — це далі боротися за кожного українського воїна», — зазначила Поліщук.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Навіть Гіркін розуміє наслідки після застосування тактичної ядерної зброї. Каже, що відповідь не забариться.
Росіяни обстріляли Миколаїв, снаряд потрапив по житловому будинку, повідомив мер Олександр Сенкевич.

На місці працюють служби, інформації про постраждалих наразі немає.
HTML Embed Code:
2024/05/03 01:49:58
Back to Top