TG Telegram Group Link
Channel: رسانه و مدیریت
Back to Bottom
بیشتر از ده ساله روزانه دهها مورد #تبلیغات_پیامکی از این دست دریافت میکنم. #تبلیغ اجاره صندلی در آرایشگاه زنانه، لیزر کل بدن، شو لباس، جراحی زیبایی بدن و ... جالبه که پول این #پیامک ها از جیب تبلیغ دهنده می‌ره بدون اینکه اصول #بازاریابی_پیامکی رعایت بشه. شاید خرید و استفاده #پنل_پیامک راحت تر شده ولی #اس_ام_اس_مارکتینگ بسیار تخصصی تر و رقابت در این بخش سخت تر شده. از #تولید_محتوا گرفته تا #انتشار_محتوا باید توسط متخصص با تجربه #تبلیغات انجام بشه... شما کارفرمایان محترم نمیدونین چقدر اتلاف منابع در این روش ها انجام میشه...

@mhbayat_ir
لینک ثبت نام اینترنت رایگان

https://ictgifts.ir/Home/Register

برای اطلاع از بقیه طرح ها ما را با این شناسه در تلگرام و اینستاگرام دنبال بفرمایید:

@media_managment
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شما علاقمند این آموزش هستید؟

ممنون میشم توی اینستا کامنت بذارید چه آموزش هایی رو لازم میدونین؟ بعد به نظرتون پست بذارم یا لایو یا دوره مجازی برگزار کنم؟

https://www.instagram.com/p/CPsic2tJiqs/

#تولید_محتوا #تولیدمحتوا #تولید_محتوای_دیجیتال #آموزش_تولید_محتوا #آموزش_تولیدمحتوا

@mhbayat_ir
اگر بلد نیستیم #راهنمایی نکنیم

بعضا میشنوم موارد غیر اصولی و یا نامتناسب با #فرهنگ_جامعه به بعضی صاحبان #کسب_و_کار ها بعنوان #نظر_کارشناسی و #مشاوره گفته شده اونم توسط بعضی همکاران مدعی که معلومه کمترین مطالعه، تخصص و تجربه را در زمینه #تبلیغات ، #رسانه و #تولید_محتوا ندارند. بدانیم که به هر کسی بر اساس صرفا ادعای خودش #مشاور گفته نمی شود و البته #هزینه_اشتباه از منابع و فرصت های غیرقابل جبران شما پرداخت می شود...

@mhbayat_ir
میدانی به نام #شبکه_اجتماعی

ما درون یک #جنگ_شناختی پیچیده هستیم که عوامل تاثیرگذار متعددی دارد و طرفین دعوی #حق_و_باطل هر دو #تولید_محتوا انجام میدهند که هدف نهایی اش تاثیر بر #احساسات ، #تردید در #جهان_بینی ، ایجاد #نگرش ، #اقناع ، #جانبداری و نهایتا #کنشگری به نفع یکی از طرفین #میدان است. نگرانی آن جایی شروع می شود که بستر این نبرد #شبکه_های_اجتماعی با تمام محدودیت های شناختی اش باشد. اینجاست که اهمیت #سواد_رسانه بیشتر از گذشته رخ عیان میکند.

@mhbayat_ir
چگونه به یک حرفه‌ای تبدیل شوم.pdf
1.3 MB
🔳⭕️ دانلود کتاب چگونه به یک حرفه‌ای تبدیل شوم؟
نوشته دکتر مجتبی لشکربلوکی
۸ ویژگی، ۶ مهارت و ۲۰ توصیه برای حرفه‌ای شدن
سرزمین توسعه یافته، نیازمند زنان و مردان توسعه یافته است.

@media_managment
نمونه #فرهنگ_رانندگی

راننده محترم! از #سلفچگان تا #اراک ، طی ۷۰ کیلومتر ممکنه یکی از اون کیسه های سنگین بیوفته که باعث #تصادف یا حتی چپ کردن ماشین پشت سری بشه...

#نه_به_وانت #استان_مرکزی #بیشعوری #بیشعور_نباشیم

@mhbayat_ir
🎯 تیک‌تاک: پلتفرمی که دنیای نوجوان‌ها را منفجر کرده است
— چطور شد که نوجوانی شانزده‌ساله ناگهان از ریانا و تیلور سوئیفت پرطرفدارتر شد؟

📍دنیای نوجوان‌ها همیشه تا حدی برای بزرگترها عجیب‌و‌غریب بوده است. کلمه‌های نامفهوم، خنده‌ها و گریه‌های افراطی، احساساتِ متناقض و فکر و خیال‌های فانتزی. اما این سال‌ها، ماجرا سرعت دیوانه‌کننده‌ای به خود گرفته است. طوری که انگار نوجوان‌های امروزی اساساً ساکنِ دنیای دیگری هستند که بقیه چیزی از آن نمی‌دانند. تیک‌تاک، شبکۀ اجتماعی‌ای که نوجوان‌ها به تسخیر خود درآورده‌اند، سیارۀ بیگانه‌ای است که در آن چهارده پانزده ساله‌های معمولی، از فوق‌ستاره‌های هالیوودی مشهورترند. در تیک‌تاک چه می‌گذرد و چطور به اینجا رسیده است؟

🔖 ۶۳۰۰ کلمه
زمان مطالعه: ۳۷ دقيقه

📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
https://tarjomaan.com/neveshtar/10004/

@cultural_media_studies
🔷 انتقاد اصحاب رسانه و روزنامه نگاران از موضوعات عمومی جایز است.

خشکسالی و خشکی زاینده رود، آلودگی هوا، جاده های بین شهری و... از موضوعات عمومی است.

انتقاد به عملکرد مدیران و دولتمردان جایز اما توهین و استفاده از کلمات توهین آمیز ممنوع است.

در دکترین حقوقی برخی کشورها از جمله آلمان انتقاد نسبت به جنبه شخصی افراد ممنوع است.

این امر به حکم اخلاق در حقوق ایران نیز جایز نیست. همچنین ممکن است نقض حقوق خصوصی افراد تلقی شود که مطابق قانون ممنوع است.

@media_managment
📚 ۳۰ ویژگی افراد توانا

۱-وقت ندارند علیه کسی، کاری انجام دهند
۲-وقت ندارند پشت سر دیگران صحبت کنند

۳-وقت ندارند در وقایع گذشته، متوقف شوند
۴-وقت ندارند که دروغ بگویند

۵-بسیار انتخاب می کنند چون ذهن اولویت‌بندی شده دارند
۶-تفاوت‌های انسانها را می‌ستایند

۷-بدنبال این نیستند کسی را مانند خود کنند
۸-حجم و کیفیت غذای خود را با دقت زیر نظر دارند

۹-بد بودن بعضی انسانها را، عادی می‌دانند
۱۰-با دو زبان مهم، آشنایی ندارند بلکه بر آنها مسلط‌ اند

۱۱-در فهم رفتار انسانها، اول منافع آنها را می شکافند
۱۲-کارآمدی را بر مساوات ترجیح می‌دهند زیرا که مساوات خود نتیجه کارآمدی است

۱۳-کارآمدی را نتیجۀ رقابت می‌دانند
۱۴-راستگو هستند چون منافع دراز مدت دارند

۱۵-حتی در استفاده از حروف اضافه دقت می کنند تا اعتماد دیگران را حفظ کنند

۱۶-از افراد توانا، با مهارت و باهوش، هراسی ندارند
۱۷-دائما در حال گسترش شعاع شبکه‌های ارتباطی خود هستند

۱۸-بعد از شش ماه که آنها را می‌بینید، بهتر شدن آنها را متوجه می‌شوید
۱۹-اطرافشان، مملو از افراد تواناست

۲۰-میلی‌متری مراقب سخنانشان هستند
۲۱-مبنای تواناییهایشان، قدرت نرم است

۲۲-یک تا صد هر مسئله ای را، دقیق طراحی و مانیتور می‌کنند
۲۳-به ندرت از کسی، درخواستی داشته باشند

۲۴-اگر لازم باشد، ظرفیت تنها ماندن را دارند
۲۵-آنقدر تلاش می‌کنند، درخواب هم اغلب، مسئله حل می‌کنند

۲۶-با هر فردی، دوست نمی‌شوند
۲۷-وقتی با فردی آشنا می‌شوند می‌پرسند: چه کتابی این روزها می‌خوانید؟

۲۸-سلول‌های مغزشان، فرصت استراحت ندارند
۲۹-شناخت عمیقی از طبع بشر دارند

۳۰-سؤالاتشان از پاسخ‌هایشان به مراتب مهم‌تر است.

@media_managment
معاشرت مجازی نیز همانند معاشرت حقیقی آدابی دارد، درست است که در این فضا که گویا ساحت دوم زندگی ماست رو در رو با افراد در ارتباط نیستیم اما باید بسیاری از آداب حقیقی را در این فضا پا بر جا بدانیم، هر کلمه ای را به کار نبریم و هرنوع صحبت کردن را نشانه شجاعت و صراحت بیان ندانیم. برای خودمان در این فضا شخصیتی بالاتر از فضای حقیقی در نظر بگیریم

یادمان باشد در این فضا هیچگاه احساسات، لحن و رفتار ما آنگونه که مد نظرمان هست منتقل نمی شود، پس مراقب باشیم در ارتباط با دیگر افراد جملات، عکس ها و استیکرهایی را به کار نبریم که سوء تفاهم بوجود آید زیرا افراد متناسب با سن و سواد و اطلاعات و ... برداشت های متفاوتی از عکس العمل ما خواهند داشت.

@media_managment
🟢 هر پیام از ۳ لایه به نام متن ، زیرمتن و فرامتن تشکیل شده است که در زیر این ۳ لایه را توضیح می دهیم.

🟢 متن(Text) چیزی است که تولیدکننده پیام به شکلی صریح،واضع ،آشکار و بی واسطه آن را می سازد.
در گذشته منظور از «متن»‌‌ همان متنِ نوشتاری بوده است، یعنی‌‌ همان داستان، شعر یا قطعۀ ادبی که توسط مؤلف به نگارش درآمده و از حروف و کلمات تشکیل شده است.
ولی امروزه دیگر هر‌اثر هنری‌ را می‌توان یک متن تلقی کرد، فارغ از آن‌که نوشتاری، دیداری، شنیداری یا نمایشی باشد.
دیالوگ‌های یک فیلم، مکان‌ها و شخصیت‌های آن، وقایعِ داستان، مضامین و درونمایه‌های مستتر در آن، موسیقی، تصاویر، صدا‌ها و بازی‌ها، همگی، بخشی از دنیای متن‌اند.

🟢 زیرمتن (Context)توسط تولیدکننده به کمک فنون رسانه ای رمزگذاری و توسط مخاطب بسته به دانایی و توانایی وی رمزگشایی می شود.بعبارت ساده تر زیرمتن همان پیامی که در پشت متن بصورت پنهانی و نهان ارائه شده تا مفهوم متن را کاملتر کند، بعبارت دیگر فرستنده پیام منظور خود را واضع بیان نمی کند و آن را بصورت کنایه و پوشیده می گوید.در اغلبِ موارد اکتفا‌کردن به خودِ متن برای فهمِ تمام جنبه‌های آن کارساز نخواهد بود، بنابراین، پای حوزۀ دیگری خارج از متن یعنی «زیرمتن » نیز به حوزۀ مورد بررسیِ ما باز می‌شود. زیرمتن به بسترِ ادبی، هنری، سیاسی، تاریخی، اجتماعی، جغرافیایی یا شخصیِ (مربوط به زندگیِ شخصیِ مؤلف و خالقِ اثر) متن گفته می‌شود که همواره باید به آن توجه داشت. دانستنِ این‌که آثارِ شکسپیر در چه دورۀ تاریخی‌ای خلق شده‌اند، از فرهنگِ کدام سرزمین رشد کرده و الهام گرفته‌اند، خودِ شکسپیر چه نوع زندگی‌ای داشته، در کدام مکتب و جریانِ ادبی رشد کرده و از چه استا‌دانی تأثیر گرفته و مناسباتِ اجتماعی و سیاسیِ آن دوره چگونه بوده است، همگی، برای فهمِ کاملِ آثارِ او و دلیلِ ماندگاری و تأثیرگذاریِ این آثار لازم‌اند.

🟢 فرامتن (Paratext) فراتر از ساختار رسانه و خارج از خواست و اراده تولیدکننده و مصرف کننده پیام است و به فرهنگ، وضعیت زمانی و مکانی و عناصر بیرونی پیام برمی گردد. .فرامتن ممکن است در جامعه ای اثر مثبت و در جامعه ی دیگر اثر منفی داشته باشد

فرامتن به عناصری گفته می‌شود که خارج از دنیای متن قرار دارند اما به آن مرتبط‌اند و نشانه‌ها و ارجاعاتی در متن به ما اجازه می‌دهند تا به این عناصرِ بیرونی توجه ‌و آن‌ها را واردِ تحلیلِ اثرِ هنریِ موردِ نظر کنیم.

🟢 برای مثال شنیدن موسیقی سریال مختارنامه یا یوسف پیامبر برای کسانی که قبلا این سریالها را تماشا کرده اند حس و حال خاصی می دهد ولی برای کسانی که قبلا این سریالها ندیده اند چنین حس و حال برایشان بی معنی است.

🟢 یک مثال دیگر :
هنگامیکه شرکت جنرال موتورز امریکا برای اولین بار اتومبیل شورلت «نوا» را به امریکای جنوبی وارد کرد،کسی خواهان خرید این ماشین نشد چون آنها آگاه نبودند که واژۀ « No Va » در زبان این قسمت از قارۀ امریکا به معنای «وسیله ای است که راه نمیرود.» این شرکت خودروساز در اقدامی سریع، نام این محصول را در آن بازار، به «کاراییب» تغییر داد.

🟢 یک مثال دیگر:

آب معدنی «اَلَمُوت»(تهیه شده از کوههای اَلَمُوت قزوین) در صورت صادرات به کشورهای عرب زبان و یا فروش در مناطقی از کشورمان که به عربی صحبت میکنند "اَلموت" خوانده می شود گه به معنای «مرگ» خوانده میشود. آیا کسی حاضر است به جای آب حیات، نوشیدنی مرگ بنوشد؟ پس لایه ی فرامتن پیام ، بستگی به فرهنگ جامعه،موقعیت زمانی و مکانی مخاطبان بستگی دارد.

منبع: کتاب تفکر و سواد رسانه ای

@media_managment
‏طرف توجلسه ‎#مشاوره_تولید_محتوا همش دنبال معرفی ‎#جزوه_آموزشی و ‎#کتاب#آموزش_تولید_محتوا ست که به زعم خودش بپیچونه دیگه پول نده. یکی نیست بگه تو نهایتا هنرکنی ‎#کسب_و_کار خودت رو نگه داری، ‎#تولید_محتوا پیشکش. لطفا همین چندتا تپه سالم در حوزه تخصصی ‎#تولیدمحتوا رو بذارین برامون بمونه.

@mhbayat_ir
آیا شما مشمول بسته رایگان اینترنت خبرنگاری شده اید؟

خبرنگارانی که تاکنون مشمول دریافت اینترنت هدیه روز خبرنگار نشده‌اند، می‌توانند با ورود به بخش خبرنگاران سامانه جامع رسانه‌ها نسبت به تکمیل مدارک و ارسال مستندات خود اعم از سوابق شغلی، سوابق تحصیلی و اطلاعات حرفه‌ای و تخصصی خود مطابق با راهنمای سامانه در بخش خبرنگاران به نشانی زیر اقدام و در نهایت، درخواست ارزیابی رتبه روزنامه‌نگاری خود را ثبت کنند تا بعد از بررسی مدارک آن‌ها طی روزهای آینده اسامی متقاضیان برای وزارت ارتباطات ارسال شود.

https://e-rasaneh.ir/My_Req_Reporter_Evaluation_Info.aspx

اگر نمی دانید مشمول هدیه اینترنت رایگان روز خبرنگار هستید و یا مایل به فعال سازی این بسته می باشید به لینک زیر مراجعه کنید:

http://markazidaily.ir/24715/

در صورت کسب اخبار جدید و اعلام موضوعات تازه توسط مسئولین، این خبر بروز خواهد شد...

@media_managment
*خطاهای شناختی*

■ برخی خطاهای شناختی (cognitive  biases ) و اشتباهات متداول طرز فکر که تکرار آنها در طول مسیر زندگی میتواند  منجر به انواع اختلال روانی مانند افسردگی، نقص فاحش در عملکرد و بهره وری، ایجاد مشکلات جدی در روابط، بی انگیزگی، ملال و ایجاد سایر موانع نیک زیستی (wellbeing) گردد معرفی شده است.

۱. ذهن‌خوانی mind reading
تصور می کنید، بدون شواهد کافی می دانید که دیگران به چه چیزی فکر می کنند.
︎مثال: جواب سلامم را نداد، پس حتما از دست من ناراحت است.

۲. پیش‌گویی fortune telling
پیش بینی می کنید که نتیجه رخدادهای آینده، بد از آب در می آیند یا این که خطرات زیادی شما را تهدید می کند.
︎مثال: مطمئنم که فردا در آزمون رانندگی  شکست خواهم خورد.

۳. فاجعه‌سازی catastrophizing
معتقدید هر چه اتفاق افتاده یا خواهد افتاد نتایجش به شدت افتضاح، ناخوشایند و غیر قابل تحمل است.
︎مثال: افتضاح می شود اگر در دانشگاه قبول نشوم و اگر چنین شود حالم برای ماهها بد خواهد شد و انگیزه ادامه تحصیل را از دست میدهم.

۴. برچسب زدن labling
به خودتان یا دیگران، صفات  منفیِ کلی نسبت می دهید.
︎مثال: من آدم خیلی  بدشانسی هستم.

۵. تقلیل جنبه های مثبت
discounting positives
مدعی هستید که غالب دستاوردهای مثبت خودتان یا دیگران پیش پا افتاده و ناچیزند.
︎مثال: این کار که از عهده همه بر می آید یا قبول شدنم در کنکور که کار مهمی نبود.

۶. فیلتر منفی negative filter
تقریبا همیشه جنبه های منفی را می بینید و به جنبه های مثبت توجه نمی کنید.
︎مثال: هیچ کس حتی بهترین دوستم مرا درک نمیکند و به حرفهایم اهمیت نمی دهد.

۷. تعمیم افراطی overgeneralizing
بر پایه یک حادثه، الگو های کلی و منفی را استنباط کرده و تعمیم میدهید.
︎مثال: من عموما در برقراری رابطه با جنس مخالف با مشکلات متعددی مواجه میشوم.

۸. تفکر دوقطبی
dichotomous thinking
به وقایع پیرامون و انسان های اطراف با دید همه یا هیچ نگاه می کنید.
︎مثال: همه مرا طرد می کنند. یا هیچ وقت نواختن هیچ سازی را یاد نخواهم گرفت.

۹. باید اندیشی should
به جای این که حوادث را بر پایه چیزی که هستند ارزیابی کنید بیشتر آن ها را بر اساس چیزی که مایلید  باشند، تفسیر می کنید.
︎مثال: باید همواره کارم را عالی انجام بدهم و هیچ اشتباهی قابل پذیرش نیست.

۱۰. شخصی‌سازی personalizing
علت بروز حوادث منفی را به خودتان نسبت می دهید و سهم دیگران و عوامل بیرونی را در بروز مشکل نادیده یا خیلی اندک در نظر می گیرید.
︎مثال: ازدواجم بهم خورد، چونکه فقط این منم که بی عرضه و دست و پا چلفتی هستم.

۱۱. سرزنش‌گری blaming
دیگران را علت مشکلات و احساسات منفی خود می دانید و از طرفی پذیرش مسئولیت تغییر رفتارتان را نیز فراموش می کنید.
︎مثال: نحوه تربیت والدینم در گذشته باعث و بانی همه مشکلات فعلی من است.

۱۲. مقایسه‌های نا عادلانه
unfair comparisons
حوادث را طبق معیار های ناعادلانه تفسیر می کنید یا خودتان را با کسانی مقایسه می کنید که از شما برترند و به این نتیجه می رسید که آدم حقیری هستید.
︎مثال: او در اکثر زمینه ها خیلی موفق تر از من است و من در برابرش هیچ شانسی ندارم.

۱۳. تاسف‌گرایی regret orientation
به جای این که در حال حاضر به کاری فکر کنید که از دستتان بر می آید، بیشتر به این مسئله می اندیشید که ای کاش در گذشته بهتر عمل می کردید و پس از آن متوقف و بی انگیزه می شوید.
︎مثال: ای کاش بیشتر تلاش کرده بودم و شغل بهتری پیدا می کردم.

۱۴. چی می‌شد/می شود اگر؟
what if
دائم از خودتان سوال می کنید چه می شود اگر چنین اتفاقی بیفتد و در اکثر موارد هم با هیچ جوابی راضی نمی شوید .
︎مثال: اگر چه حرف شما درست است و من توانایی خوبی در سخنرانی دارم، اما چه می شود اگر وسط کار مضطرب شوم و صحبت های خودم را فراموش کنم یا لکنت زبان بگیرم؟

۱۵. استدلال هیجانی
emotional reasoning
صرفا از احساسات یا شهود خود برای تفسیر واقعیت استفاده می کنید.
︎مثال: چونکه از صبح دلم شور میزند، یقینا بزودی اتفاق ناگواری  برایم می افتد.

*منبع:* تکنیک های شناخت درمانى اثر رابرت لی هی

@media_managment
قابل توجه متخصصین #تولید_محتوا و اهالی #رسانه

بزودی آغاز فعالیت رسمی #مرکز_رشد_ماهور #استان_مرکزی با فراخوان یک #رویداد_تولید_محتوا در #اراک اعلام خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر درگاه های رسانه ای #مرکز_رشد_اصحاب_هنر_و_رسانه را به آدرس ذیل دنبال بفرمایید:

@mahoor_astp
HTML Embed Code:
2024/04/26 01:10:20
Back to Top