TG Telegram Group Link
Channel: Маніфест Лайв
Back to Bottom
Forwarded from Ветерани космічних військ | VKV (Artem Damnitskiy)
Друзі, маємо сумні новини. Наш колега по гумористичному цеху, а нині військовий Віктор Розовий отримав важке поранення і потребує складної реабілітації.

Всі деталі в дописі від його дружини:

Банка для допомоги: https://send.monobank.ua/jar/3ZeqjdZfDj
Forwarded from MariAm Blog (MariAm Yankevych)
Нарешті! Я знову із запізнілими, але важливими комікс новинами. По-перше, з'явилося нове видавництво з назвою 46 і видало сексі комікс Джин. По-друге, всі шукали клітор, а він виявляється свій твіт акаунт завів. По-третє, я обожнюю каву і дарую там промокод 😜

https://youtu.be/wKDRrFSxhSo
https://youtu.be/wKDRrFSxhSo
https://youtu.be/wKDRrFSxhSo

Дивимося відео, обов'язково коментуємо, що ви з телеграму, дуже цікаво де активніша авдиторія. Але можете написати там, що любите комікси - це теж підійде 😁 І шеримо всюди де можна!!! Погнали 🔥
🔥 Сергій Притула вибачився за свою грубу відповідь військовому на його коментар у фейсбуці. Кожен з нас може помилитись, головне щоб вистачило духу визнати свою помилку.
Forwarded from Падон 🎮
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
❤️Якщо у вас з якоїсь причини немає можливості записатись на тренінги з домедичної допомоги чи тактичної медицини, то думаю телефон вдома точно є у всіх!

LifesaverSIM — це перший мобільний ігровий симулятор для тренування навичок порятунку життя та допомоги пораненим в умовах бойових дій. Створений українцями для Сил оборони, а також для всіх, хто живе та працює в умовах війни і хоче навчитися надавати допомогу та рятувати життя.

Навчання проходить у динамічному середовищі з реалістичною графікою: зможете накласти турнікет, тампонувати рани та проводити всі необхідні дії за протоколом MARCH. Ефект занурення допоможе ефективно розвинути навички.

Завантажити: https://www.lifesaversim.com/ua/home-ua/
🤔Кажуть таке можна знайти в АТБ, хтось вже бачив?
‼️ Центр та Кібердепартамент СБУ склали список ворожих акаунтів у «Х» (Twitter).

🔗 Зі списком можна ознайомитися на вебсайті Центру: https://cpd.gov.ua/reports/spysok-kanaliv-poshyrennya-vorozhoyi-propagandy-v-soczmerezhi-h/

▫️Якщо вам відомі акаунти у «Х» (Twitter), які поширюють ворожу дезінформацію і яких немає у нашому списку, — будь ласка, повідомляйте нам на пошту [email protected]

▫️Список складено, щоб допомогти користувачам соцмережі «Х» уникати акаунтів, які є інструментом поширення ворожої дезінформації та маніпуляцій.

ℹ️ Список складено станом на 15.04.2024

🙂 TG  FB  INST  YT  TW  TT  WA
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👀 Шоу «Вагітна у 16» більше знімати не будуть

На таке рішення вплинула війна та шалена критика у соцмережах. Останні серії були опубліковані лише на ютубі, транслюватися на каналі СТБ не будуть.
Твітерські борять обкладинки ютуберів.

Цього разу художники обурилися, що Олдбой використовує ШІ, для створення своїх обкладинок для відео.
🕯Загинув Павло Петриченко — військовослужбовець 59-ї окремої мотопіхотної бригади. Автор петиції про обмеження роботи онлайн-казино.

Вічна пам'ять...
💪 Так їх, йдем дивитися росіян, вони не юзають ШІ і поважають авторське право!
Ютубери нікого не поважають, тому такі бідні.
Помер Дмитро Капранов.

Співчуття рідним та близьким...
Ютубери більше не потрібні!
HTML Embed Code:
2024/05/03 11:01:37
Back to Top