TG Telegram Group Link
Channel: 🇺🇦 Київська обласна військова адміністрація
Back to Bottom
Відбудова Київщини: в Ірпені триває ремонт багатоповерхівки на Гостомельському шосе, 22

До війни у 40 квартирах тут мешкало понад 100 осіб.

У будівлі були вибиті вікна та двері, пошкоджено перекриття та фасад. Крім того, з ладу вийшли інженерні мережі та комунікації. Окремі квартири стали непридатними для проживання.

🏗Відновлювальні роботи стартували восени 2023 року. Фахівці демонтували зруйновані елементи будівлі. Після чого виконали роботи з відновлення опорних конструкцій, внутрішніх перегородок та покрівлі. Згодом розпочали утеплення фасаду.

Наразі фахівці завершують облицювання зовнішніх стін. На завершальному етапі ремонт даху — будівельники облаштовують підшивку, встановлюють огорожу на покрівлі та водостічну систему. Підрядник працює над відновленням електромереж та монтажем електричних щитків. Тривають роботи із заміни пошкоджених вікон та дверей.
Forwarded from Zelenskiy / Official
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Щойно були доповіді щодо ситуації в Одесі після російського ракетного удару та в Харкові – після удару керованими авіабомбами. На жаль, в Одесі є загиблі. Мої співчуття рідним та близьким. Багато поранених – усім надається зараз допомога. Місцеві служби й рятувальники ДСНС України, які відреагували миттєво. Важливо, щоб усі служби, усі наші люди, від роботи яких залежить життя українців, були максимально ефективні та швидкі. Оперативність у допомозі, вчасний та достатньо сміливий захист життя – це те, що нам усім в Україні допомагає вистояти.

Дякую всім, хто дійсно дбає про наших людей і всю нашу державу, дякую кожному й кожній, хто допомагає Україні! Дякую всім, хто б’ється проти російського зла.
💥 До уваги жителів Білоцерківського району

30 квітня з 8.30 до 19.00 в Ольшаницькому родовищі гранітів, що в Рокитнянській селищній територіальній громаді, будуть проводитися вибухові роботи.

❗️ Просимо жителів навколишніх населених пунктів із розумінням поставитися до ситуації та зберігати спокій.

За інформацією Білоцерківської РВА.

👉Підписатися на Telegram-канал КОВА
🔥 Загальні бойові втрати противника з 24.02.2022 до 30.04.2024

👉Підписуйтесь на Telegram-канал Київської ОВА
Привітання начальника Київської ОВА Руслана Кравченка з Днем прикордонника України

Сьогодні ми відзначаємо День прикордонника – свято людей, які щодня стоять на варті нашої Батьківщини, оберігаючи її кордони від ворога.

Особливо важливе це свято для нашої Київщини – прикордонного регіону, який 24 лютого 2022 року одним із перших прийняв на себе удар російського агресора. Саме прикордонники Київської області стали першими героями, які сміливо й самовіддано стримали ворога, давши можливість ЗСУ мобілізуватися.

І зараз прикордонники Київщини продовжують нести свою нелегку службу. Вони мужньо тримають кордон, захищають Україну від ворога, стоять на варті територіальної цілісності і суверенітету нашої держави.

Я дякую всім прикордонникам за їхню хоробрість, героїзм і самовідданість. Завдяки вам Україна вистояла, а українці зберегли віру у перемогу.

Бажаю вам міцного здоров'я, незламного духу, мирного неба над головою та скорішої перемоги Україні!

З Днем прикордонника, мужні захисники України!
Forwarded from Zelenskiy / Official
Наші воїни-прикордонники не лише захищають державний кордон, але й разом з усіма Силами оборони та безпеки України боронять нашу державу і людей на різних напрямках фронту. Віримо, що буде такий час, коли українські прикордонники працюватимуть спокійно на всіх ділянках нашого суверенного державного кордону. Робимо все, щоб цей час наблизити.

Дякуємо кожному й кожній, усьому складу Державної прикордонної служби за захист, самовідданість, за гідну службу! З професійним днем – Днем прикордонника України!

🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Фото: Державна прикордонна служба України.
HTML Embed Code:
2024/05/15 19:20:54
Back to Top