TG Telegram Group Link
Channel: 🇺🇦 Київська обласна військова адміністрація
Back to Bottom
Руслан Кравченко на Харківщині: Київщина вже передала понад 100 генераторів

🤝Збір допомоги в рамках кампанії «Подаруй світло Харкову» триває.

Про це розповів начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, який відвідав Харківську область.

«Привезли області надпотужні генератори.Ситуація на Харківщині та в самому Харкові з електропостачанням залишається вкрай складною. Попри всі труднощі життя триває. Київщина продовжує допомагати Харківщині. Разом з районами, громадами, волонтерами, благодійниками передали понад 100 генераторів різної потужності», –
сказав він.

Київщина також відправила:
павербанки
зарядні станції
паливо

Потреби Харківщини Руслан Кравченко також обговорив з начальником Харківської ОВА Олегом Синєгубовим.

«Найближчими днями Харківщина отримає ще чергову партію допомоги, в тому числі потужні генератори», – запевнив начальник Київської ОВА
Forwarded from Zelenskiy / Official
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Працюємо щодня без жодної перерви заради більших наших можливостей у світі – у наших відносинах з партнерами. Працюємо заради того, щоб отримати більше реальної допомоги. Заради того, щоб досягти справжньої рівності у захисті від терору, коли і для нас тут, в Україні, у Європі, і в інших частинах світу діятимуть однакові, дійсно рівні правила, коли ми стикаємося з однаковими проявами терору, однаковими ударами ракет і дронів.

За ці два дні ми вже чого лише не чули. Про різні конфлікти – тут, у Європі, і на Близькому Сході, – різні рівні загроз, різний повітряний простір, хоча однакові «шахеди» та балістика. Про різні загрози ескалації. Але хіба життя людські різні, хіба різна гідність у людей? Ні. Однаково кожне життя ми цінуємо. Повинні цінувати. Повинні захищати на одному рівні від терору. Україна зробить запит на скликання засідання Ради Україна – НАТО щодо захисту неба, постачання ППО, відповідних систем і ракет.

Дякую всім, хто допомагає! Дякую кожному й кожній, хто захищає нашу державу, наших людей та звичайну, однакову для всіх народів справедливість! І хай буде вічною та світлою пам’ять усіх українців, які віддали своє життя заради України!

Слава Україні!
🔴 Київська область - повітряна тривога!
🟢 Київська область - відбій повітряної тривоги!
🔥 Загальні бойові втрати противника з 24.02.2022 до 17.04.2024

👉Підписуйтесь на Telegram-канал Київської ОВА
👍🇺🇦 «Усі в плюсі, коли зроблено в Україні»: до кампанії з підтримки українських виробників долучились ритейлери

На рекламних площинах у магазинах Сільпо, АТБ, Novus, Varus, Ашан покупців закликають звертати увагу на країну-виробника та обирати саме українські товари.

Водночас десятки брендів найбільш популярних товарів уже працюють над тим, щоб їхня маркована новим лого продукція незабаром потрапила на полиці магазинів.

☝️ Мінекономіки пропонує самостійно маркувати власну продукцію спеціальним логотипом «Зроблено в Україні». Завантажити логотип можна на сайті: https://madeinukraine.gov.ua/.

❗️ Головні умови до використання логотипу:

🇺🇦 мати фактичні потужності виробництва на території України;
🚫 не вести діяльність на території держави-агресора й Білорусі та не перебувати під санкціями.

💬 Нам вкрай важливо, аби кампанія «Усі в плюсі, коли зроблено в Україні» спонукала українців підтримувати своїм вибором вітчизняні товари. Адже це робочі місця для мільйонів українців, податки у бюджет і можливість підтримувати наш сектор безпеки та оборони, продовжувати боротися, — зазначила Перший віцепремʼєр-міністр – Міністр економіки України Юлія Свириденко.

Підтримаємо українське!

Детальніше: https://cutt.ly/Ow74a4OS
Forwarded from Zelenskiy / Official
Чернігів. Триває рятувальна операція після російського ракетного удару. Люди під завалами. Станом на цей час відомо про 20 постраждалих і 10 загиблих. Мої співчуття рідним та близьким.

На жаль, кількість загиблих може зрости. І цього не було б, якби Україна отримала достатньо засобів ППО та якби рішучість світу в протидії російському терору теж була достатньою.

Терористи здатні ламати життя лише тоді, коли спочатку їм вдається залякати тих, хто здатен зупинити терор і захистити життя. Рішучість має значення. Підтримка має значення. Української рішучості достатньо. Потрібна достатня рішучість партнерів і достатня підтримка, яка її відображатиме.
Сьогодні країну захищають понад 45 тисяч жінок-військослужбовиць, 4 тисячі з них — у боях нарівні з чоловіками. Ще 13 тисяч українок мають статус учасниць бойових дій.

Жінки рятують життя, мінують та розміновують, керують підрозділами, нищать ворога і повертаються додому ветеранками. Їхній досвід вартий поваги і вони так само потребують нашої підтримки у відновленні.

ℹ️ Зібрали коротку пам’ятку про взаємодію з ветеранками та контакти фондів і організацій, які можуть допомогти психологічно, фізично чи юридично.
HTML Embed Code:
2024/05/01 09:25:33
Back to Top