TG Telegram Group Link
Channel: با من بخوان
Back to Bottom
ثبت‌نام«کارگاه سواد شکوفایی: تعریف‌ها، نگرش‌ها و راهکارها» آغاز شد.

آموزش‌گر و تسهیل‌گر: #زهره_قایینی
آغاز کارگاه: ۲۵ #تیر

بیشتر ما فکر می‌کنیم روند سوادآموزی کودکان باید از هفت‌سالگی آغاز شود و اگر یک یا دو سال پیش از مدرسه به پیش‌دبستانی یا آمادگی بروند کافی است. اما ...
توضیح بیشتر:
https://hottg.com/amoozak_org/91

🔹 این کارگاه شامل هفت بخش و دو نشست آنلاین است که در سامانه آموزش آنلاین آموزک در دسترس قرار می‌گیرند.

🔸 برای گذراندن هر بخش از کارگاه یک تا دو ساعت در روز زمان نیاز دارید و می‌توانید هر ساعتی از روز برای گذراندن آن وارد سامانه شوید.

🔸 نشست آنلاین در روز و ساعت مشخصی برگزار می‌شوند که باید در آن زمان در سامانه حضور داشته باشید.

برای شرکت در کارگاه باید دو مرحله زیر را طی کنید
1️⃣ ابتدا عضو سامانه آموزش آنلاین آموزک شوید:
https://amoozak.org/lms/login/signup.php
2️⃣ سپس در کارگاه ثبت‌نام کنید:
https://amoozak.org/lms/enrol/index.php?id=53

☎️ پشتیبانی ۰۹۱۹۸۷۱۰۳۶۴ شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۶
@khanak_org
👩🏻‍🏫📱📝🖥
@amoozak_org
کتابخانه‌های «با من بخوان» پایگاه‌های ترویج کتابخوانی هستند. اما این کار ترویجی تنها منحصر و محدود به محلِ کتابخانه نیست. ترویجگران «با من بخوان» با کوله‌های کتاب به محله‌ها، مدارس و روستاهای دیگر می‌روند تا کودکانی که در مناطق دور از کتابخانه زندگی‌ می‌کنند هم فرصت بهره‌مندی از کتاب‌های باکیفیت را داشته باشند. به این ترتیب کتاب‌ها در قفسه‌های کتابخانه‌ها‌ی «با من بخوان» حبس نمی‌شوند و به روستاها و محله‌های دوردست‌تر سفر می‌کنند و به دست کودکان می‌رسند.

یکی از مناطقی که در گسترش شبکه‌ی ترویجگران در پیوند با کتابخانه بسیار موفق عمل کرده است، منطقه‌ی جوانرود در استان کرمانشاه است.
گزارش کوتاهی از دو سفر ترویجی آخر شماری از اعضای گروه ترویجگران جوانرود به روستای بیوله می‌تواند الگوی خوبی برای دیگر کتابداران و ترویجگران «با من بخوان» باشد. این گزارش را در کتابک در لینک زیر بخوانید:

👈🏼 به سوی تو می‌آییم تا با هم بخوانیم!

📚📚

#کتابخانه_با_من_بخوان
#کرمانشاه #جوانرود #بیوله
پشتیبان: انجمن #یاران_دانش_و_مهر

🔻
@khanak_org
ثبت‌نام کارگاه‌ آنلاین «بلندخوانی، شیوه‌ها و کارکردها» آغاز شد.

تسهیل‌گر: #مریم_اخگری
آغاز کارگاه: ۲۱ #مرداد به مدت یک ماه

در این کارگاه با ویژگی‌های #کتاب_باکیفیت آشنا می‌شوید و هم‌چنین می‌آموزید چگونه فعالیت‌های پیش از بلندخوانی، هنگام #بلندخوانی و پس از بلندخوانی را انجام دهید.

🔹 این کارگاه شامل چهار نشست غیرهم‌زمان و دو نشست آنلاین هم‌زمان است. نشست‌ها در سامانه آموزش آنلاین آموزک در دسترس قرار می‌گیرند.

🔸 برای گذراندن هر یک از نشست‌ها غیرهم‌زمان یک تا دو ساعت در روز زمان نیاز دارید و می‌توانید هر ساعتی از روز برای گذراندن این جلسه‌ها وارد سامانه شوید.

🔸 نشست‌های آنلاین هم‌زمان در روز و ساعت مشخصی برگزار می‌شوند که باید در آن زمان در سامانه حضور داشته باشید.

برای شرکت در کارگاه باید دو مرحله زیر را طی کنید
1️⃣ ابتدا عضو سامانه آموزش آنلاین آموزک شوید:
https://amoozak.org/lms/login/signup.php
2️⃣ سپس در کارگاه ثبت‌نام کنید:
https://amoozak.org/lms/enrol/index.php?id=23

☎️ پشتیبانی ۰۹۱۹۸۷۱۰۳۶۴ شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۶
@khanak_org
👩🏻‍🏫📱📝🖥
@amoozak_org
🔺کتابخانه‌ی ملی کودکان ارمنستان، خنکو آپر (Khnko Aper) به مناسبت نودمین سال تاسیس این کتابخانه در شهر ایروان در روزهای ۴، ۵ و ۶ اکتبر (۱۲ تا ۱۴ مهرماه) با همکاری شاخه‌ی ملی دفتر بین‌المللی کتاب برای نسل جوان (IBBY Armenia) با دعوت از زهره قایینی، مدیر موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان و برنامه‌ی «با من بخوان»، کارگاهی سه‌روزه با عنوان «چگونه از حقوق کودکان برای خواندن پشتیبانی کنیم؟» برگزار کرد.

#گروه_خبر_با_من_بخوان

در سایت کتابک بخوانید:
🔹برگزاری کارگاه سه‌روزه برای کتابداران ارمنستان: چگونه از حقوق کودکان برای خواندن پشتیبانی کنیم؟

📚📖📝
@khanak_org
💫📘☀️
@koodaki_org
«زندگی مانند روزهای گذشته در کوچه‌پس‌کوچه‌های دروازه غار جریان دارد. در کوچه‌ها که قدم می‌زنی در هر گوشه‌ای، کارتن‌خواب یا مصرف‌کننده‌ای مشغول مصرف مواد روزانه‌اش است. اما در همین کوچه‌ها و در لابه‌لای تصاویر ناراحت‌کننده و ناامیدی و تباهی، کودکان بازی می‌کنند. شادند و تصویر سیاه دروازه غار را در دنیای کودکی خود مخدوش می‌‌کنند. به یادمان می‌آورند که نباید به این سیاهی رنگ باخت.
کوچه‌پس‌کوچه‌ها را رج می‌زنیم تا به کوچه فیضی پلاک ۵ می‌رسیم که مثل همیشه آب‌پاشی شده است. هیاهو و هیجانی در کوچه برپاست. جشن پنجمین سالگرد راه‌اندازی #خونه_مادری است. امسال، برخلاف سال‌های گذشته، آن‌چه از فعالیت پنج ساله‌ی این مرکز ارائه می‌شود، حداقل‌های حمایتی، مراقبتی و تربیتی نیست، بلکه کیفیتی است متناسب با آنچه در جهان برای یک کودک طلب می‌شود.»

این‌ها بخشی از گزارش خانم مریم زندی، مسئول آموزش «خونه‌ مادری» است که از آذرماه گذشته همکاری خود را با «با من بخوان» آغاز کرده و از تاثیرات این برنامه در مدتی کوتاه می‌گوید.

📌 متن کامل این گزارش تاثیرگذار را در کتابک بخوانید:

رنگ باختن سیاهی در طنین صدای خنده‌ کودکان


🔻
@khanak_org
پاییز امسال برای شماری از کودکان تحت پوشش بهزیستی کرمانشاه رنگ‌وبوی ویژه‌ای دارد و به‌راستی نوید دانایی می‌دهد: کتابخانه‌ی «با من بخوان» نورا با هم‌کاری گروه فرهنگی- دانشجویی نورا و اداره‌ی بهزیستی کرمانشاه کار خود را آغاز کرده است و اینک پذیرای کودکان است.

مخاطب هدف این کتابخانه، کودکان خانواده‌های تحت پوشش مرکز خدمات بهزیستی «مثبت زندگی» هستند اما سایر کودکان منطقه هم می‌توانند از خدمات این کتابخانه استفاده کنند. در حال حاضر هر هفته نزدیک به ۲۰ کودک و نوجوان در نشست‌های بلندخوانی این کتابخانه شرکت می‌کنند و هر جلسه بر تعداد آنان افزوده می‌شود.

📌 گزارش شکل‌گیری و راه‌اندازی این کتابخانه را در کتابک در لینک زیر بخوانید:

👈🏼 کتابخانه‌ی نورا: نوری بر زندگی کودکان تحت پوشش بهزیستی کرمانشاه



#کتابخانه_با_من_بخوان
#کرمانشاه
#نورا
پشتیبان: علی کیان‌پور

🔻
@khanak_org
تجربه‌ای از کتابخانه‌ی «با من بخوان» در انجمن دوستداران کودک پویش

در زمانه‌ی ما مهاجرت تجربه‌‌ای پرتکرار و پرشمار است تا جایی که بدیهی و کم‌اهمیت جلوه می‌کند؛ سخن گفتن درباره‌اش به آمار و اعداد و گزاره‌های کلی محدود می‌شود و ابعاد شخصی آن پنهان می‌ماند. شاید بدانیم چند کودک مهاجر یا پناهنده در سال کشور خود را ترک می‌کنند ولی از قصه‌‌های آن‌ها بی‌خبریم. قصه‌هایی که اگر روایت شوند، گوینده را به آرامش و شنونده را به هم‌دلی می‌رسانند.

در لینک زیر تجربه‌ی بلندخوانی کتاب «اسباب‌کشی به خانه‌ی نو» در انجمن دوستداران کودک پویش واقع در محمود‍آباد از مناطق حاشیه‌ا‌ی شهر تهران را با شما سهیم شده‌ایم. ماجرای اسباب‌کشی جانوارانِ این کتابِ تصویری خاطره‌ی کوچ‌ و افراد و وسایل محبوب‌شان را یادآوری می‌کند. خاطره‌هایی که گاهی شاید تلخ باشند اما شیرینی تصویرها و روایت، مرور و بیان‌شان را ساده می‌کند.

📌 بلندخوانی فرصتی برای گفت‌وگو و مرور خاطرات کودکان مهاجر

#انتشارات_تاک
#کتابخانه_با_من_بخوان
#کودک_مهاجر
🔻
@khanak_org
📣پنجشنبه ۷ دسامبر برابر با ۱۶ آذر روز جهانی کامی‌شی‌بای است.

امسال نیز هم‌چون سال‌های گذشته، موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان و برنامه «با من بخوان» همگام با انجمن بین‌المللی کامی‌شی‌بای ژاپن از شما دعوت می‌کنند که در این روز با اجرای کامی‌شی‌بای و انجام فعالیت‌هایی در پیوند با آن، روز جهانی کامی‌شی‌بای را جشن بگیرید!

گفتنی است انتشارات موسسه‌ی پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان (کتاب تاک) در سال جاری دو عنوان کامی‌شی‌بای جدید منتشر کرده است: کارت‌های قصه‌گوییِ «بزرگ شو، بزرگ شو، بزرگ شو!» و «وپر، غول مهربان» امسال در روز جشن کامی‌شی‌بای مهمان کودکان هستند!

🔸در کتابک بیش‌تر بخوانید: پیش به سوی روز جهانی کامی‌شی‌بای!


📍 آموزش شیوه‌ی اجرای کامی‌شی‌بای

📍شیوه‌ی ساخت جعبه‌ی نمایش کامی‌شی‌بای


تجربه‌های خود از روز جهانی کامی‌شی‌بای را با هشتگ‌های زیر در شبکه‌های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

#کامی_شی_بای
#kamishibai



🔻
@khanak_org
⭐️
@koodaki_org
ثبت‌نام کارگاه «ادبیات کودکان و کتاب های تصویری» آغاز شد.
تسهیل‌گر: #مریم_اخگری
آغاز کارگاه: ۲۱ #آذر به مدت یک ماه

در این کارگاه با تفاوت‌های متن ادبی و غیر ادبی، ادبیات کودک و ویژگی‌ها و کارکردهای آن و چند گونه از ادبیات کودک و نوجوان به شیوه تعاملی آشنا می‌شوید، عناصر داستان را می‌شناسید و...

🔹 این کارگاه شامل سه بخش و دو نشست آنلاین است که در سامانه آموزش آنلاین آموزک در دسترس قرار می‌گیرند.

🔸 برای گذراندن هر بخش از کارگاه یک تا دو ساعت در روز زمان نیاز دارید و می‌توانید هر ساعتی از روز برای گذراندن آن وارد سامانه شوید.

🔸 نشست آنلاین در روز و ساعت مشخصی برگزار می‌شوند که باید در آن زمان در سامانه حضور داشته باشید.

برای شرکت در کارگاه باید دو مرحله زیر را طی کنید
1️⃣ ابتدا عضو سامانه آموزش آنلاین آموزک شوید:
https://lms.amoozak.org/login/signup.php
2️⃣ سپس در کارگاه ثبت‌نام کنید:
https://lms.amoozak.org/enrol/index.php?id=51

☎️ پشتیبانی ۰۹۱۹۸۷۱۰۳۶۴ شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۶
@khanak_org
👩🏻‍🏫📱📝🖥
@amoozak_org
هر سال در نیمه‌ی دوم آذرماه، گزارش‌های زیبایی از نشست‌ها و فعالیت‌های روز جهانی کامی‌شی‌بای (۷دسامبر، ۱۶ آذر) از سوی ترویجگران و کتابداران «با من بخوان» به دست‌مان می‌رسد. امسال هم، همچون سال‌های گذشته در پی فراخوان موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان و برنامه‌ی «با من بخوان» شماری از کوشندگان و دوست‌داران ادبیات‌کودک و قصه‌خوانی روز جهانی کامی‌شی‌بای را گرامی داشتند و با ارسال عکس‌ها و فیلم‌ها و گزارش‌هایشان ما را نیز در شادی تجربه‌ی خواندن کامی‌شی‌بای با کودکان سهیم کردند.

انتشارات موسسه‌ی پژوهشی تاریخ ادبیات(کتاب تاک) در سال جاری دو مجموعه کارت تصویری قصه‌گوییِ کامی‌شی‌بای تولید و روانه‌ی بازار نشر ایران کرده است تا به این ترتیب تعداد عنوان‌های کامی‌شی‌بای این انتشارات به چهار عنوان برسد و طیف موضوعی و گروه‌های سنی متنوع‌تری را پوشش دهد. «بزرگ شو، بزرگ شو، بزرگ شو!» و «وپر، غول مهربان» عناوین جدید کامی‌شی‌بای این انتشارات هستند که امسال در روز کامی‌شی‌بای مهمان کودکان بودند!

🔸در کتابک ببینید و بخوانید:

👈🏼 گزارش تصویری روز جهانی کامی‌شی‌بای ۱۴۰۲


#کامی_شی_بای
#kamishibai

🔻
@khanak_org
⭐️
@koodaki_org
📣📣 تقویم باشتاب ورق خورد و هفته‌ی بلندخوانی سال ۱۴۰۲ فرا رسید!

چندین سال است که موسسه‌ پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان و برنامه‌ی «با من بخوان» ۲ تا ۸ بهمن ماه را به عنوان هفته‌ی‌ بلندخوانی در ایران معرفی کرده‌اند و در این هفته از همه‌ی مادران و پدران، مربیان، آموزگاران، کتابداران، نهادهای کودکی، ترویجگران و گروه‌های ترویج کتابخوانی در سراسر کشور دعوت می‌کنند که با برگزاری نشست‌های بلندخوانی کودکان را به کتاب‌های باکیفیت مهمان کنند.

شما امسال برای هفته‌ی بلندخوانی چه برنامه‌هایی تدارک دیده‌اید؟

👈🏼 فهرست کتابک به مناسبت هفته‌ی بلندخوانی

👈🏼 آیا می‌دانید بلندخوانی چیست و چطور اجرا می‌شود؟

📌 تجربه‌های بلندخوانی خود را در شبکه‌های اجتماعی با هشتگ #هفته_بلندخوانی به اشتراک بگذارید.


⭐️
@koodaki_org
🔻
@khanak_org
🦜 نخستین کارگاه «باشگاه پرنده‌نگری» در کتابخانه‌های «با من بخوان» انجمن شکوفان

«پرنده‌نگری» فعالیتی است که افراد گوناگون در گروه‌های سنی مختلف را جذب و شیفته‌ی خود می‌کند. تشکیل «باشگاه پرنده‌نگری» در کتابخانه‌های «با من بخوان» فرصتی است تا نوجوانان علاقه‌مند به پرندگان گرد هم بیایند و در کنار هم و هم‌گام با مربیان و کتابداران بیش از گذشته، همسایگان بال‌دارشان را بشناسند، به محیط‌زیست توجه کنند، و با فعالیت در این زمینه بسیاری از مهارت‌های فردی و اجتماعی خود را رشد و توسعه دهند.

زمستان امسال به بهانه‌ی انتشار کتاب «به تماشای پرندگان برویم!» از سوی کتاب تاک، مجموعه کارگاه‌های «آشنایی با پرندگان و پرنده‌نگری» در کتابخانه‌های انجمن حمایتی آموزشی شکوفان در جنوب تهران آغاز شد تا پرنده‌نگری به‌عنوان یک فعالیت جذاب به مخاطبان نوجوانان این کتابخانه‌ها معرفی شود.

🪶 در کتابک بیش‌تر بخوانید:


👈🏼 یک روز برای سر به هوا شدن!

#پرنده_نگری
#کتابخانه_با_من_بخوان
#محیط_زیست

🔻
@khanak_org
هفته‌های پایانی سال و هفته‌های آغازین سال نو، که به زادروز هانس کریستین اندرسن و روز جهانی کتاب کودک منتهی می‌شود، فرصت مناسبی است تا با زندگی و داستان‌های این نویسنده‌ی نام‌دار آشنا شویم. موسسه‌ی پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان و برنامه‌ی «با من بخوان» از شما دعوت می‌کنند امسال برای گرامی‌داشت این نویسنده‌‌ی پرآوازه به پیشواز روز تولدش برویم و هم‌راه با کودکان و نوجوانان به دنیای پرماجرای اندرسن سفر کنیم!

برای ورود به دنیای اندرسن کتاب «سفر زندگی هانس کریستین اندرسن» را پیشنهاد می‌کنیم که توسط انتشارات موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان (کتاب تاک) منتشر شده است. این کتاب گرافیکی زیبا که به‌راستی همانند یک سفر است، می‌تواند پلی باشد برای آشنایی کودکان با این نویسنده، و مشوقی برای خواندن داستان‌های او.

📌در کتابک در این باره بیش‌تر بخوانید:

👈🏼 به پیشواز زادروز هانس کریستین اندرسن برویم!

#روز_جهانی_کتاب_کودک
#هانس_کریستین_اندرسن
#HansChristianAndersen

⭐️
@koodaki_org
🔻
@khanak_org
📚🥳 به پیشواز روز جهانی کتاب کودک برویم!

دوم آوریل، (چهارده فروردین ۱۴۰۳)، روز تولد هانس کریستین اندرسن هر ساله در سراسر جهان به عنوان روز جهانی کتاب کودک گرامی داشته می‌شود.

می‌توانید در هفته‌های پیش رو با سهیم شدن کتاب «سفر زندگی هانس کریستین اندرسن» کودکان را با این نویسنده‌ و قصه‌های او بیش‌تر آشنا کنید!

📌در کتابک بخوانید:

👈🏼 به پیشواز زادروز هانس کریستین اندرسن برویم!

#روز_جهانی_کتاب_کودک
#هانس_کریستین_اندرسن
#HansChristianAndersen


🔻
@khanak_org
درباره‌ی زندگی هانس کریستین اندرسن چه می‌دانید؟ می‌دانید کودکی و نوجوانی‌ او چه‌طور گذشت؟ چه شد که به سرزمین قصه‌ها پا گذاشت؟ یا مسیر زندگی او چه تاثیری بر قصه‌های‌اش گذاشته است؟ و...
کتاب گرافیکی «سفر زندگی هانس کریستین اندرسن» به این پرسش‌ها به زبان قصه‌های اندرسن پاسخ می‌دهد.

با سهیم شدن این کتاب با کودکان به پیشواز تولد این نویسنده‌ی نام‌دار و روز جهانی کتاب کودک برویم!

#روز_جهانی_کتاب_کودک
#هانس_کریستین_اندرسن
#HansChristianAndersen


🔻
@khanak_org
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بیایید با هم سوار کالسکه‌ای قدیمی شویم و هم‌راه با السا کوچولو با مردی ملاقات کنیم که از راز‌های دنیای قصه‌های پریان باخبر است!

با کتاب «سفر زندگی هانس کریستین اندرسن» از انتشارات موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان (کتاب تاک) بیش‌تر آشنا شوید.

📚 این کتاب زیبا را می‌توانید از سایت کتاب هدهد تهیه کنید.

#روز_جهانی_کتاب_کودک
#هانس_کریستین_اندرسن
#HansChristianAndersen


🔻
@khanak_org
فعالیت‌هایی که می‌توانید در پیوند با کتاب «سفر زندگی هانس کریستین اندرسن» و آثار این نویسنده‌ انجام دهید:

📚 از کودکان بپرسید که آیا تا به‌ حال داستانی از هانس کریستین اندرسن خوانده‌اند؟ یا برخی از داستان‌های معروف او را می‌شناسند؟ «جوجه اردک زشت»، «لباس تازه‌ی پادشاه»، «پری دریایی کوچولو»، «سرباز سربی»، «دخترک کبریت‌فروش»، «بندانگشتی» و «ملکه‌ی برفی» از جمله داستان‌های معروف اندرسن هستند که شاید کودکان و شما با آن آشنا باشید.

📚می‌توانید این قصه‌ها را به کلاس یا کتابخانه بیاورید و با کودکان بخوانید و نشست‌هایی برای بلندخوانی داستان‌های اندرسن برگزار کنید.

📚 از کودکان بخواهید برداشت خود از زندگی او را نقاشی کنند. یا می‌توانید از کودکان بخواهید که هر کدام یکی از داستان‌های اندرسن را که بیش‌تر دوست دارند انتخاب کنند و به شکل فردی یا گروهی آن را به تصویر بکشند. نمایشگاهی از این نقاشی‌ها برپا کنید.

📚 می‌توانید متن کتاب «سفر زندگی هانس کریستین اندرسن» را هم‌چون یک نمایش‌نامه در نظر بگیرید و با هم‌کاری کودکان و نوجوانان نمایش زندگی اندرسن را اجرا کنید. یا مانند پدر هانس جعبه‌ی نمایشی درست کنید و با هم‌راهی کودکان نمایش را به اجرا درآوردید.

📚 فیلم‌ها و انیمیشن‌های زیادی براساس داستان‌های اندرسن ساخته شده است. می‌توانید نمونه‌هایی از آن‌ها را که باکیفیت، هنرمندانه‌ و متناسب با سن کودکان باشند پیدا کنید و کودکان را در کتابخانه، مدرسه، یا خانه به تماشای آن‌ها دعوت کنید.

این‌ها فقط چند فعالیت پیشنهادی هستند. بی‌شک می‌توانید با خلاقیت خودتان فعالیت‌های بیش‌تری طراحی کنید و برنامه‌های متنوعی را در این چند هفته به مناسبت روز جهانی کتابک کودک و بزرگ‌داشت اندرسن برگزار کنید!
🥳🥳

#روز_جهانی_کتاب_کودک
#هانس_کریستین_اندرسن

#HansChristianAndersen

📌در کتابک بیش‌تر بخوانید:

👈🏼 به پیشواز زادروز هانس کریستین اندرسن برویم!

👈🏼 جهانی متنوع، نگاهی به آثار هانس کریستین اندرسن


🔻
@khanak_org
🌸📚 هفته‌های آغازین بهار فرصت خوبی برای گرامی‌داشت روز جهانی کتاب کودک و زادروز هانس کریستین اندرسن است؛ بهانه‌ای برای توجه بیش‌تر به بالندگی کودکان، در فصل رویش و زندگی!

به کودکان کتاب هدیه بدهیم، کتاب‌ها را با آن‌ها سهیم شویم، دست‌شان را بگیریم و با هم به دنیای داستان‌ها و افسانه‌ها برویم.

عکس‌ها، فیلم‌ها و تجربه‌های خود از فعالیت‌های در پیوند با این روز را در شبکه‌های اجتماعی با هشتگ‌های زیر به اشتراک بگذارید و دیگران را هم به پیوستن به این مناسبت دعوت کنید!

#روز_جهانی_کتاب_کودک
#هانس_کریستین_اندرسن
#HansChristianAndersen

📌در کتابک بخوانید:

👈🏼 شگردهایی برای خواندن یک کتاب خوب - بررسی کتاب «سفر زندگی هانس کریستین اندرسن»

🔻
@khanak_org
سیب زندگی سرخ است!
بیا با آن یک افسانه بسازیم.
تو اژدهای سبزش باش و من دخترکی با آرزوهای سبز
هم‌راه شویم با باد بهار، با چشمه‌ی آب
با مهربان‌ترین آفتاب
یک آرزو کنیم، تا از دل سیب سرخ جوانه زند
و آن را ببخشیم به کودکانی که پشت دیوارهای ترک خورده از جنگ چشم به‌راه صلح‌اند!

نوروزتان فرخنده باد!

موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان
⭐️
@koodaki_org
📖
@khanak_org
🧸
@iranak_org
🎧
@ketabak_org
👩🏻‍🏫
@amoozak_org
📚
@hodhod_book
📚🥳 روز جهانی کتاب کودک گرامی باد!

هر ساله در سراسر جهان، روز دوم آوریل که روز تولد هانس کریستین اندرسن است، با هدف ترویج و گسترش عشق به خواندن در میان کودکان و نوجوانان، به‌عنوان روز جهانی کتاب کودک گرامی داشته می‌شود. دفتر بین‌المللی کتاب برای نسل جوان (IBBY) حامی و مروج این رویداد است.

«با بال‌های خیال بر فراز دریاها سفر کن!»
عنوان پیام زیبای روز جهانی کتاب کودک امسال است که از سوی شاخه‌ی ملی ایبی در کشور ژاپن ارائه شده است. ایکو کادونو، نویسنده‌ی برجسته‌ی ژاپنی این پیام را خطاب به کودکان و نوجوانان سراسر جهان نوشته است و نانا فوریا، هنرمند ژاپنی ساکن اسلواکی، پوستر آن را تصویرگری و طراحی کرده است.

این پیام به روال هر سال از سوی «شورای کتاب کودک» (شاخه‌ی ملی ایبی در ایران) ترجمه و در دست‌رس علاقه‌مندان قرار گرفته است.

پوستر و پیام روز جهانی کتاب کودک سال ۲۰۲۴ را در #کتابک ببینید و بخوانید:

📍👈🏼 پیام و پوستر روز جهانی کتاب کودک در سال ۲۰۲۴ / ۱۴۰۳

#روز_جهانی #کتاب_کودک
#روز_جهانی_کتاب_کودک
#هانس_کریستین_اندرسن
#HansChristianAndersen

⭐️
@koodaki_org
🔻
@khanak_org
HTML Embed Code:
2024/04/18 18:03:21
Back to Top