TG Telegram Group Link
Channel: ПРАВДА КАЧУРИ
Back to Bottom
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🇺🇦🇪🇺 Україна буде флагманом Європейського Союзу, заступник голови Комітету організації держвлади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олександр Качура

🔹Жертви, на які йде український народ, не повинні бути марними. На нас дуже велика відповідальність — ухвалити необхідні закони, щоби Україну якнайшвидше прийняли до ЄС.

🔹Щодо НАТО ми маємо отримати не просто декларацію, якщо двері по-справжньому відчинені для України. Наша армія — найпотужніша на сьогоднішній день, якщо не у всьому світі, то в цій частині світу точно. І НАТО зацікавлені в тому, щоби ми були в Альянсі.

🔹 Щоб зберегти всю архітектуру безпеки світу, Україна повинна бути членом Альянсу. Якщо цього не відбудеться, це буде не тільки не в наших інтересах, це буде не в інтересах всіх членів Альянсу і всієї світової безпеки.

Telegram / Facebook / Сайт / Instagram / Twitter
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Нещодавно направив Голові СБУ Василю Малюку депутатське звернення щодо виступів колишнього лідера забороненої КПУ Петра Симоненка на так званому "Антифашистському форумі", який відбувся у Мінську.

Наразі розслідується кримінальне провадження
№ 22023000000000477 за ч.2
ст. 110 КК України. Буду здійснювати парламентський контроль, щоб ця справа була доведена до кінця.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Сили оборони йдуть вперед 🇺🇦
Сьогодні Комітет держвлади рекомендував Верховній Раді України перейменувати декілька населених пунктів Сумщини:

☑️Московське Роменського району Сумської області на село Мирне
☑️ Москалівщина Сумського району Сумської області на село Журавлине

Протяжність кордону Сумської області із рф складає - 563,8 км. Тому я повністю погоджуюсь із прагненнями земляків.
Не буде московського - буде мир на Сумщині!
У Верховну Раду надійшов проект Постанови про призначення Умєрова Р.Е. на посаду Міністра оборони України.
Павло Кириленко – Голова Антимонопольного комітету🏢

Рустем Умєров – Міністр оборони🛡️

Вітаю Вас🤝
Гучні справи проти олігархів: чи варто чекати на реальний вирок корупції?

Труха⚡️Україна ексклюзивно зʼясовувала, коли саме і з яким результатом може закінчитися хрестовий похід правоохоронних і антикорупційних органів щодо українських олігархів?! Поцікавилися також, як сильним світу цього вдавалося «годуватися» з Державного бюджету десятиліттями і хто понесе за це відповідальність?

▪️Народний депутат України, фракція «Слуга народу», Олександр Качура

Сьогодні українські олігархи як ніколи безсилі і настільки слабкими та невпливовими на політично-економічну систему України вони не були, мабуть, з часів зародження олігархату. Проти багатьох із них відкрито кримінальні провадження, багато з них були вимушені емігрувати, дехто навіть потрапив у ізолятор, фактично саме президент Зеленський і його команда розгромили український олігархат.

▪️Речниця Бюро економічної безпеки, Альона Матвєєва

На сьогодні БЕБ практично єдиний орган, який «дотягнувся» до олігархів. Ми розслідуємо резонансні справи в яких фігурують Фірташ, Фрідман, Кіпермен, звісно Коломойський та інші. Є оголошені підозри. Триває досудове розслідування. Щодо достатності доказової бази – це вирішуватиме суд. Вручення підозри відбувається тоді, коли це необхідно в інтересах розслідування і для цього є достатньо законних підстав.

▪️Позаштатний агент НАБУ, Євген Шевченко

Немає довіри до СБУ, тому що все це виглядає, на сьогоднішній день, як спроба захистити Коломойського, бо у справі фігурують такі ж обвинувачення, які розслідує НАБУ і за якими йому готується підозра. Вочевидь, якщо дублюватимуться обвинувачення, то СБУ намагатиметься перетягнути ковдру на себе і таким чином унеможливити у майбутньому реальне засудження Коломойського.

▪️Народна депутатка України, фракція «Голос», Юлія Клименко

Я би сказала, що росіяни активніше «боряться» з нашими олігархами, знищуючи їх підприємства, ніж ми самі. Втім, все-таки, маємо кримінальне провадження по Коломойському, є підозра від СБУ по Фрідману – подивимось чим це все закінчиться. Загалом же, щодо інших українських олігархів, я не бачу якихось перспективних моментів, оскільки відсутні публічні заяви про відкриття кримінальних справ.

▪️Народний депутат України, фракція «Європейська Солідарність», Ростислав Павленко

Повідомлялось про готову підозру від НАБУ щодо розкрадання Коломойським 5,5 млрл дол. Тому така раптова активність СБУ викликає питання. Якщо за апеляцією навіть за «СБУшною» справою заставу буде суттєво зменшено чи буде переглянуто запобіжний захід, і якщо ближчим часом НАБУ/САП таки не предʼявлять свою підозру – фарс стане явним.

ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
Ще зранку мені стало відомо про підготовку місцевими князьками Сумщини широкої інформаційної кампанії проти мене з різними фейковими звинуваченнями. Додаю скрін, що зробив о 13:37 з «матеріалами», які пропонували різним ресурсам поставити за гроші. Перша «публікація» до речі вийшла о 14:25 😃

У зв’язку з чим, заявляю, що готовий зізнатися у всьому, навіть чого не робив сам 😂, а зекономлені таким чином кошти прошу замовників спрямувати на допомогу людям та військовим через портал Поряд, який ми створили на початку повномасштабного вторгнення.

Слава Україні!🇺🇦
Володимир Зеленський наклав вето на законопроєкт про е-декларування, який залишав реєстри закритими ще на рік.

Повністю підтримую позицію Президента щодо негайного відкриття реєстру і саме тому голосував за відповідну правку Анастасії Радіної.

Чекаємо на надходження пропозицій до парламенту та якнайшвидше маємо їх прийняти. Це дозволить громадськості і журналістам здійснювати ефективний контроль за статками чиновників.
На сьогоднішньому засіданні Комітет організації держвлади розглянув законопроекти щодо обмеження участі осіб, повʼязаних з політичними партіями, діяльність яких заборонена, в управлінні державою.

Комітет підтримав законопроект №9081. Його рекомендовано розглянути за основу на засіданні Верховної Ради.
Шуфрича звільнено з посади голови Комітету!

Ми з колегами реєстрували таку ініціативу ще у липні.
Прожитковий мінімум має бути показником життя, а не виживання!

Мій коментар за посиланням:
https://youtu.be/IDgx0zFNOKM?si=oS7zfzPaxa2PnVuN
Жахливі події в Ізраїлі не залишили нас байдужими.

Вони нагадують те, що сталося в Україні, коли терористи, які називали себе солдатами, скоїли і продовжують здійснювати жахливі злочини на нашій землі.

Україна співчуває всім сім'ям, що втратили своїх близьких. Сьогодні ми боремось проти тероризму, який не має національності. Ці нелюди завжди прагнуть навʼязати страх та жах і в цьому процесі росія стає союзником терористів, навчаючи їх та надаючи допомогу.

Це неймовірно небезпечно та призводить до трагедій, схожих на ті, які сталися в Ізраїлі.

Тільки коли росія буде переможена, світ матиме можливість вирішити проблему тероризму.

Стаття Голови Офісу Президента Андрія Єрмака в "HAARETZ" «Ось чому Україна підтримує Ізраїль» надзвичайно важлива, щоб розуміти позицію України стосовно жахливих подій у Ізраїлі. Рекомендую її прочитати та зробити висновки. Нас об'єднує спільна боротьба за мир та безпеку 🇺🇦🤝🇮🇱


https://www.haaretz.com/opinion/2023-10-13/ty-article-opinion/.premium/this-is-why-ukraine-stands-with-israel/0000018b-2629-d680-af9b-26ef410a0000

Переклад статті:

https://www.facebook.com/100047152540898/posts/pfbid0AjR6jsRfek5v4DfCwHCrN6xZiV2JnRrsGLKgqBfvDn3hDr8S9wM2zmPFjJQhd8mGl/
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
По дорозі до хлопців на передову, зупинилися із командою у Харкові.

Прогулюючись містом, зайшли на площу Свободи, що знаходиться поруч з ОДА та побачили прикру картину.
Незважаючи на понад 600 днів повномасштабного вторгнення, молодики влаштували дрифтинг посеред міста. Водій зрозуміло, що ледве тримався на ногах.

І це після вчорашньої ракетної атаки, яка сталася на околицях Харкова, де загинули 6 людей та 16 отримали поранення. Якась паралельна реальність..
⚠️Увага! Перший пост російською на цьому каналі! Спеціально для Ірини Фаріон.

Никто тебе не давал права открывать рот в сторону бойцов Азова, Третьей штурмовой или любого другого подразделения украинской армии. Поэтому просто иди ты нахуй!

P.S. Правоохоронним органам вже давно час звернути увагу на діяльність цієї конченої п***ди, яка розколює українське суспільство за фсбшними методичками.

@MaksymZhorin 👊🏻
Державний департамент США підтримав заяву Президента України Володимира Зеленського щодо недоречності виборів під час війни. Таку позицію озвучив заступник речника Держдепу Ведант Патель.

Підтримую таку думку та вважаю, що ми маємо приймати будь-які рішення націлені на стабільність, адже зараз – час оборони, час битви, від якої залежить доля держави і людей.

На це варто звернути увагу і деяким депутатам, які останніми днями публікують псевдо-інсайди.

Що це? Прояв внутрішньополітичної боротьби чи свідоме підігравання окупанту?
Персона дня: Ірина Фаріон

Труха⚡️Україна збирала ексклюзивні коментарі щодо постаті Ірини Фаріон за якою тягнеться цілий шлейф неоднозначних висловлювань. Поцікавилися у народних депутатів та військових на передовій, яким чином може закінчитися історія скандальної екс-народної депутатки та чинної викладачки Львівської політехніки?

▪️Народний депутат України, фракція «Слуга народу», Олександр Качура

Будь-які дії направлені на розкол суспільства, дії внаслідок яких порушуються права людей, а особливо військовослужбовців, мають перевіряти правоохоронні органи. Тільки такий підхід дозволить нам стати частиною європейського простору.

▪️Народний депутат України, фракція «Європейська Солідарність», Олексій Гончаренко

Фаріон хотіла внести розбрат, а тим сами обʼєднала величезну кількість людей проти себе. Українці вже на це реагують, і саме суспільний осуд зробив свою справу. А студентам Львівської політехніки велика повага.

▪️ Начальник штабу спецпідрозділу «KRAKEN, Костянтин Немічев

Щодо пані фаріон, то її дії сприяють розколу в українському суспільстві, а не українізації, що більше схоже на колаборантську діяльність. Я закликаю не утотожнювати всіх україномовних з цією особою і не тягати її в інфопростір.

▪️Військовослужбовець ЗСУ, Данило Яковлев

Вона спеціально розпалює мовний (культурний) конфлікт, чим підтримує наративи російської пропаганди, а сама на цьому заробляє «політичні бали» у патріотів з ТРО Варшава. Україна на часі потребує наративи, які обʼєднують всіх.

▪️Військовослужбовець ЗСУ, командир тактичної групи «Реванш», Богдан Ходаковський

Чи маємо ми вперто відстоювати першість української мови? Звісно. Чи повинно це набувати сектантських ознак, коли лише один аспект культурної політики, а саме мова, витісняє усе інше? Звісно - ні. Але чи підтримую я репресії проти Фаріон? Ні.

ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
Культурний фронт важливий!

Мінкульт та археологічний музей Амстердамського університету домовилися про повернення музейних предметів державної частини Музейного фонду України, а саме «Скіфського золота». Це наше унікальне історичне надбання, яке хотіла привласнити держава-мародер росія.

Також Україну вперше обрали до складу Комітету Всесвітньої спадщини UNESCO. Таке рішення було прийнято під час 24-ї сесії Генеральної асамблеї країн-учасниць Конвенції про охорону всесвітньої культурної і природної спадщини у штаб-квартирі ЮНЕСКО.

Безумовно це результат, який вдалося досягти команді Ростислава Карандєєва, який наразі виконує обов’язки міністра культури та інформаційної політики України. До речі, Прем’єр-міністру варто було б придивитися до цього менеджера та запропонувати Верховній Раді призначити його на постійну основу.
HTML Embed Code:
2024/05/04 09:22:10
Back to Top