TG Telegram Group Link
Channel: 🔵جامعه معلولین ایران
Back to Bottom
✴️@iransdpchannel

💠 نشست های علمی تخصصی دومین کنگره ملی مشاوره توانبخشی ایران اعلام شد، بر این اساس در این کنگره که در تاریخ ۵ و ۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در سالن همایش های دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار می گردد، ۷ نشست تخصصی با حضور متخصصین و کارشناسان حوزه های مشاوره توانبخشی برگزار می گردد، جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس سایت tavan2021.ir مراجعه نمایید.

نشست اول:
ماهیت مشاوره توانبخشی (نظریه ها، مکاتب،ابزار سنجش و ارزیابی،صلاحیت های حرفه ای و اخلاقی مشاور توان بخشی، جایگاه و نقش مشاورتوانبخشی در تیم سلامت)
دبیر نشست: دکتر بهمن بهمنی
اعضاء:
دکتر سید جلال یونسی
دکتر محمد سعید خانجانی
دکتر منوچهر ازخوش
دکتر پروین جعفری
دکتر شادی نوروزعلی

نشست دوم: مشاوره توانبخشی و آسیب های اجتماعی (اختلال مصرف مواد، تکدی گری، کودکان کار، بی خانمانی، تغییر جنسیت،  طلاق،  کودک  آزاری، خشونت علیه زنان):
دبیر نشست: دکتر علی قائدنیای جهرمی
اعضاء: دکتر حسین سلیمی بجستانی
دکتر کیومرث فرح بخش
دکتر رویا قاسم زاده
دکتر محمدحسن فرهادی
دکتر رحیم سلگی
آقای علیرضا چهره آسا
دکتر مهوش معاذی نژاد

نشست سوم: مشاوره توانبخشی در حوادث و بلایای طبیعی وانسانی (زلزله، سیل، جنگ، آتش سوزی،  همه گیری (بیماری)، قحطی، بهمن،  خشکسالی و.....):
دبیر نشست: دکتر حمید پورشریفی
دکتر بیوک تاجری
دکتر کامران عاروان
دکتر عباس عطایی
دکتر محمد رضا مقدسی
دکتر محمد رستمی
دکتر محمدطاهری

نشست چهارم: مشاوره توانبخشی در اختلالات روانشناختی ناتوان کننده
دبیر نشست: دکتر حسین پورشهریار
اعضاء: دکتر ندا نظربلند
دکتر محمود برجعلی
دکتر ابراهیم محمدیان
دکتر هوشنگ علیبازی
دکتر حمزه علیمرادی
دکتر عقیل محسنی راد

نشست پنجم: مشاوره توانبخشی در ارتقای سلامت (اصلاح سبک زندگی ، سازگاری پس از ترخیص از زندان، سازگاری پس ازترخیص از زندان با خانواده، کمک به سازگاری خانوادگی، شغلی، اجتماعی مددجویان تحت  پوشش کمیته امدادو سازمان بهزیستی، کمک به سازگاری خانوادگی، شغلی ، اجتماعی جانبازان و بیماران اعصاب روان سازگاری بعد از طلاق، فرزندپروری بعد از طلاق و ....):
دبیر نشست: دکتر سعید ایمانی
اعضاء: دکتر صالحی پیرریایی
دکتر هادی فرزدی
دکتر محمد حسن آسایش
دکتر نصیرالدین جاویدی
دکتر ایرج مختارنیا
دکتر سعیده مصافی

نشست  ششم: مشاوره توانبخشی در کم توانی های جسمی حرکتی و بیماری های مزمن جسنی(بیماری های مـزمن جسـمی و غیرقابل علاج، معلولیت های جسمی)
دبیر نشست: دکتر حسین علی بخشی
دکتر فرشاد زارعی
دکتر مهرنوش اینانلو
دکتر شهناز گیلی
دکتر منیره عزیزی
دکتر خدیجه عزیزی
دکتر عباس طاهری

نشست هفتم: مشاوره توانبخشی در مدارس عادی و نیازهای ویژه (یادگیری حرکتی، نارسایی حرکتی، مشکلات نارسایی خفیف هوشی، نارسایی شناختی، دانش آموزان درگیر مشکلات اجتماعی خانواده):
دبیر نشست: دکتر پروین جعفری
اعضاء: دکتر احمد به پژوه
دکتر خدیجه ابولمعالی
دکتر فرهنگ فریدونی
دکتر عباس موزیری
دکتر معصومه بیات
دکتر معصومه قاسمی
دکتر مریم اصغری

🔗شماره تماس جهت هماهنگی:
📞 09915795855

✴️@iransdpchannel
✴️@iransdpchannel

📣📣📣📣📣📣اعضای محترم جامعه معلولین ایران ؛

🔵برگزاری کلاس رایگان 🔠مکالمه زبان انگلیسی🔠 با تدریس آقای دکتر وکیل قاهانی، سه شنبه ۲۸ فروردین از ساعت ۱۴:۰۰ الی۱۵:۳۰ در مکان جامعه معلولین برگزار می گردد. از علاقه مندان دعوت به عمل می آید تا در این کلاس حضور به هم رسانند.

🎉این کلاس ها صرفا برای معلولان عضو دارای کارت معتبر جامعه، رایگان می باشد 🎉.

روابط عمومی جامعه معلولین ایران

"دنیایی بهتر برای همه با یاری یکدیگر"

✴️@iransdpchannel
اعضای محترم جامعه معلولین ایران لطفا و به هیچ وجه وارد سایت «بسته معیشتی من» نشوید. این کلاهبرداری از شیوه هک کردن گوشی های افراد انجام می گردد.

روابط عمومی جامعه معلولین ایران

✴️@iransdpchannel
💢 تشریح نحوه حضور در جشنواره فیلم ارغوان

🔹 با همکاری جامعه معلولان ایران و مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد،  جلسه تشریح نحوه شرکت در جشنواره فیلم ارغوان با حضور کارشناسان انجمن مستند سازان برگزار می شود.

🔹علاقه‌مندان به شرکت در این جلسه می توانند با دفتر جامعه معلولان تماس حاصل فرمایند.

🔻زمان:  سه‌شنبه 28 فروردین
🔻ساعت:  13:30 تا 14
🔻تلفن هماهنگی: 02188455002
🔻مکان: دفتر جامعه معلولین
خیابان مطهری بعد از چهارراه سهروردی روبروی کوچه یوسفیان پ ۵۵ جامعه معلولان ایران

🔹روابط عمومی جامعه معلولین ایران

"دنیایی بهتر برای همه با یاری یکدیگر"

✴️@iransdpchannel
🔵مدیرعامل جامعه معلولین ایران خطاب به مسئولان کشور:
لطفاً " با ما ، برای ما " تصمیم بگیرید
مدیرعامل جامعه معلولین ایران در یازدهمین کارگروه توانبخشی فرهنگستان علوم پزشکی که با حضور مسئولان و صاحب نظران در حوزه افراد دارای معلولیت ۹ اسفندماه ۱۴۰۲ در مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی برگزار شد تاکید کرد: " با ما ، برای ما " تصمیم بگیرید تا بتوانیم شاهد حضور بهتر معلولان در جامعه باشیم.
به گزارش روابط‌ عمومی و امور بین‌الملل در این نشست دکتر سید‌حسن‌ امامی رضوی دبیر فرهنگستان و رئیس کارگروه توانبخشی به اهداف این کارگروه اشاره کرد و گفت: بیش از یکسال است که کارگروه توانبخشی به پیشنهاد استاد دکتر مرندی، آغاز به کار کرده است و از مسئولان و دست‌اندرکاران در حوزه افراد دارای معلولیت دعوت می‌شود در این نشست‌ها حضور یابند تا بتوانیم در خصوص مسائل و مشکلات افراد دارای معلولیت راهکار‌های مناسب را به مراجع ذیربط ارائه دهیم. در نشست‌های این کارگروه، خلاصه سیاستی و بیانیه‌هایی پدید آمده که از سوی فرهنگستان به دفتر ریاست‌جمهوری ارسال شده و از آن طریق به دستگاه‌های اجرایی ارجاع داده می‌شود و فرهنگستان‌علوم‌پزشکی کشور نیز اجرای آن را پیگیری می‌کند. دکتر امامی‌رضوی ادامه داد: در بحث افراد دارای معلولیت؛ بحث توسعه خدمات شنوایی، پوشش‌ همگانی، شبکه بهداشتی درمانی، منطقی کردن هزینه‌های توانبخشی، بهبود دسترسی به فناوری‌ها مطرح است.
سپس دکتر فاطمه رخشانی عضو پیوسته فرهنگستان و عضو کارگروه توانبخشی که خود از افراد موفق نظام سلامت در کشور با وجود معلولیت جسمی حرکتی است، گفت: سخن گفتن ازمسائل فرهنگی، در مورد برخورد مردم با افراد دارای معلولیت بسیارسخت است و فقط افراد دارای معلولیت قادر به درک این پدیده‌ها هستند و اهمیت مسائل ‌فرهنگی از تسهیلات فیزیکی و خدمات متعارف بیشتر است. وی گفت: از رایج‌ترین موانع فرهنگی افراد دارای معلولیت می‌توان به دردهای اجتماعی معلولان، تصور نابه‌جای بی‌بضاعت یا بزهکار بودن آنها، مسخره کردن نحوه راه‌رفتن، حرف‌زدن ایشان، به‌کارگیری الفاظ نادرست، توهین به افراد به دلیل تاخیر در بیان و حرکت، بیانات دردناکی همچون؛ "خدا شفات بده" یا " الحمدلله که من سالمم" و "همراهت کجاست؟"، ناتوانی والدین، اطرافیان و کارکنان ادارات در برقراری ارتباط با این افراد، برخوردهای نادرست معلمین، اساتید و دانشگاهیان، عدم پذیرش آنها در ورزشگاه، مسجد و غیره، اشاره کرد. در ادامه دکتررخشانی به بیان راهکار‌ها دررویارویی با این موانع پرداخت و افزود: از جمله راهبردها در این حوزه می‌توان به آموزش، دسترسی مساوی، مشارکت همگانی، اشاره کرد. وی خاطرنشان کرد: آموزش به همه مشاغل، سازمان‌ها و افراد درباره نیازها و حقوق افراد دارای معلولیت، ایجاد پویش‌های عمومی (کمپین‌هایی) در راستای ارتقای آگاهی عمومی با کمک رسانه‌ها (رسانه‌های اجتماعی، اینفلوئنسرها و بلاگرها)، آموزش کارکنان در مورد معلولیت و احترام به آنها، آموزش مداوم گروه‌های توانبخشی، آموزش والدین در مورد نیاز‌های کودک دارای معلولیت خود ، ساخت محتوای آموزشی، داستان‌های شخصی از جمله موارد مهم در بحث فرهنگ‌‌سازی است .دکتر رخشانی به نمونه‌هایی از این موارد اشاره کرد و افزود: کتاب‌هایی مانند، شکفتن در کویر، چرا صورتم خیس می‌شود و خلاف جهت آب که نویسنده آن خود به بیماری CP مبتلاست، در واقع نشان می‌دهد که یک فرد دارای معلولیت که نویسنده است، می‌تواند با نوشتن خاطرات خود در راستای فرهنگ‌سازی برای همگان، موثر باشد .عضو پیوسته فرهنگستان بیان داشت: بسیاری از افراد معلول، می‌توانند الهام بخش افراد سالم باشند و با سخنرانی‌های انگیزشی در روحیه افراد دارای معلولیت نقش مهمی ایفا کنند. به‌عنوان مثال خانم زهرا نعمتی ورزشکار موفق ایرانی که شبکه‌های مختلف غربی با صرف وقت وهزینه بسیار، از زندگی او مستند ساختند. دکتر رخشانی در پایان گفت: حتی مسئولان هم با کمک افراد دارای معلولیت، می‌توانند به ادراک بهتر از مسائل برسند.
در این نشست، دکتر اشتری رئیس شبکه ملی تشکل های مردم نهاد افراد دارای معلولیت شنوایی گفت: چیزی به نام فرهنگ‌سازی برای ناشنوایان در ایران وجود ندارد و زبان اشاره ایرانی تا کنون رسماً به تصویب نرسیده است. در حالی‌ که کشور کنیا دو سال پیش، این زبان را به تصویب رسانده است. دکتر اشتری که به زبان اشاره سخن می‌گفت، بیان داشت: از جمله موانع فرهنگی در حوزه افراد دارای معلولیت می‌توان به جداسازی معلولان از همسالان، عدم تدوین محتوای آموزشی برای همگان، عدم وجود برنامه‌ریزی برای آموزش خانواده‌های افراد دارای معلولیت، عدم وجود برنامه برای رشد افراد دارای معلولیت و عدم وجود برنامه‌های لازم، عدم آشنایی ادارات با حقوق و توانمندی‌ها اشاره کرد.
وی راهکار‌های این حوزه را حمایت همه جانبه، تهیه برنامه‌های آموزشی و نمایشی درباره حقوق، فرهنگ و... در صدا و سیما وطراحی سامانه ویژه شکایات افراد دارای معلولیت دانست.
همچنین دکتر جعفری مدیرعامل شبکه ملی نابینایان در این نشست با بیان اینکه الگو دادن به جامعه می‌‌تواند برای فرهنگ‌سازی موثر باشد، گفت: باید مسئولان تراز اول خودشان در این جهت همراهی کنند ،همانطور که در روایات نقل شده است که حضرت علی (ع) خودش در مراقبت از افراد دارای معلولیت اقدام می‌کرد. وی اذعان داشت: زمانی که امکانات برای حضور افراد دارای معلولیت در جامعه کم باشد، آنها هم کمتر حضور خواهند یافت، لذا این حضور باعث رشد فرهنگ عمومی در تعامل با معلولان خواهد بود. دکتر جعفری ادامه داد: نرم‌افزارها و سایت‌ها باید مناسب سازی شوند و وزارت‌ ارتباطات باید مناسب‌سازی امکانات ارتباطی را پیگیری کند. مدیر‌عامل شبکه‌ نابینایان ادامه داد: شبکه سلامت سیما، به دنبال طراحی برنامه اصولی و طولانی مدت است که در دراز مدت بتواند مسائل افراد دارای معلولیت را به جامعه منتقل کند، همچنین به‌کاربردن واژه معلول و کور نادرست است و واژه نابینا صحیح است، گرچه هنوز پزشکان در برنامه‌های صدا وسیما درباره کوری صحبت می‌کنند. اما سند راهبردی رسانه ملی برای موضوع فرهنگ‌‌سازی بسیار ارزشمند است. وی خاطرنشان کرد: امسال برای اولین بار با مصوبه مجلس، نابینایان می‌توانند کاندیدای مجلس شوند و دو نفر از کرمان و البرز نیز در لیست کاندیداها بودند.
در ادامه دکتر کامران عاروان مدیرعامل جامعه معلولین ایران گفت: بنده دکترای تاریخ دارم، در ایران باستان واژه "فرهنگ" واژه‌ای با بارمعنایی مثبت بوده است و فرهنگ در ذات خود مثبت است. پس موانع فرهنگی صحیح نیست، بلکه موانع ضد فرهنگی درست است. وی گفت: در حوزه افراد دارای معلولیت، رویه‌های فردی و جمعی ضد فرهنگی وجود دارد که سال‌ها رسوخ کرده است چرا که در دوران تمدن اسلامی "یاقوت حموی" از جمله استادان بزرگ و دارای معلولیت بوده است که شاگردان بسیاری در محضر وی بودند. همچنین معاذ ابن جبل و حتی ابوطالب عموی پیامبر (ص) ازمعلولان حرکتی بوده‌اند که اولی حاکم یمن و دومی پدر حضرت علی (ع) است و ما باید از داده‌های فرهنگی خودمان استفاده ‌کنیم و در واقع حمایت از معلولان بخشی از فرهنگ کهن ماست که پس از دوران مغول و صوفی‌گری، ضد آن رواج یافته است. دکتر عاروان ادامه داد: صدا و سیما در برنامه‌های طنز خود افراد دارای معلولیت را به تمسخر می‌گیرد و باعث می‌شود خانواده‌های آنها از جامعه دورشوند. مدیرعامل جامعه معلولین ایران در پایان سخنانش تاکید کرد: " لطفاً با ما ، برای ما تصمیم بگیرید تا بتوانیم شاهد حضور بهتر معلولان در جامعه باشیم".
سپس دکتر بهفر از شبکه سلامت سیما در جمع بندی مطالب مرتبط با رسانه بیان داشت: ما در صدا و سیما کمیته معلولیت را تشکیل داده‌ایم تا بتوانیم مفاهیم، مطالب و راهبردهای برنامه سازی را در قالب راهنما‌هایی تهیه کرده و سپس این چارچوب‌های راهبردی را با تصویب ریاست سازمان صدا و سیما ابلاغ کنیم و در این راه دست استمداد و یاری به سوی مسئولان حاضر در نشست دراز می‌کنیم تا به کمک شما بتوانیم این راهنماها را تهیه کنیم. امید که برای نظارت بهتر بر برنامه‌ها، از آنها استفاده کنیم و در صورت بروز موارد نامناسبی که ذکر شد آنها را شناسایی و برخورد کنیم.
سیدسجاد موسوی از سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز در این نشست گفت: در سال‌های گذشته، ما برای رانندگان شهری آموزش‌های لازم را در نظر گرفته‌ایم و صرفاً به موضوع امکانات تردد بسنده نکرده‌ایم. وی افزود: تعداد ۲۵۰۰ نفر از رانندگان تاکسی، اتوبوس و قطار در این زمینه آموزش دیده‌اند و کمپین "همه از یک پیکریم " و" کانون‌های مشارکتی حمایت از افراد دارای معلولیت" به تعداد ۳۵۴ مورد هم از دیگر ظرفیت‌هایی بوده است که به‌کار گرفته شده است.
همچنین فاطمه عباسی معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی در این نشست گفت: شبکه سازی از جمله کارهایی بود که سازمان بهزیستی آن را پیگیری کرده است و باید در تمام برنامه‌ها تاکید شود که معلولیت یک نقیصه است و مانع توانمندی نمی‌شود و اجرای مفاد قانون حمایت از معلولان را در نهادهای اجرایی از جمله در صدا و سیما و غیره باید پیگیری و طبق وظیفه قانونی خود بر آن نظارت کنیم. وی افزود: طبق قوانین، دو نهاد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان صدا و سیما ، مکلفند تیزرهای مربوط به افراد دارای معلولیت را بدون هزینه پخش کنند. خانم عباسی عنوان داشت: در بررسی‌ از ۴ شهرستان که مدارس پذیرا (مدارسی که در آنها افراد دارای معلولیت کنار دانش‌آموزان عادی تحصیل می‌کنند) دارند متوجه شدیم آموزش‌های کافی به کارکنان داده نشده است و بهترین اقدام در این راستا فرهنگ‌سازی است.
در ادامه خانم دکتر سلطانی از اداره آموزش و پرورش استثنایب گفت: سیاست آموزش و پرورش در مورد نابینایان و ناشنوایان، جداسازی نیست و اگر خانواده‌های افراد دارای معلولیت پذیرا باشند، دانش آموز به مدارس عادی وارد می‌شود. اما در مورد کم توانان ذهنی هنوز امکان تلفیق نداریم، در گذشته مدارس عادی دانش آموزان دارای معلولیت را نمی‌پذیرفتند، اما اکنون شرایط خیلی بهتر است.
خانم دکتر سجادی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز گفت: تمام موانع روی میز است، علاوه بر آن، اصلاح نگاه مردم عادی لازم است. وی خاطرنشان کرد: در پژوهش‌های ما مشخص شد که کادر درمان ما افراد دارای معلولیت را نمی‌شناسند و نیاز به آموزش دارند و متاسفانه رفتار ترحم آمیز کادر سلامت، افراد دارای معلولیت را آزار می‌دهد.
درپایان دکتر امامی رضوی ضمن جمع‌بندی مطالب گفت: برون‌داد این نشست، درجلسه‌ای مشترک با هیئت رئیسه سازمان صدا و سیما، بررسی خواهد شد. همچنین در نشست‌های آتی شورای آینده‌نگاری، نظریه‌پردازی و رصد کلان فرهنگستان نشست‌هایی با حضور رئیس سازمان بهزیستی، معاون عمرانی شهرداری و دیگر مسئولان خواهیم داشت تا موضوعات طرح شده در این جلسه را بررسی و پیگیری کنیم. دکتر امامی‌رضوی افزود: پیشنهاد ما این است که سمپوزیوم علمی با کمک آموزش و پرورش و انجمن‌های مرتبط برگزار شود تا بتوانیم محتواها را نهایی و ابلاغ کنیم. وی افزود: در این راستا خلاصه سیاستی تهیه و به مراجع ذیربط جهت اجرایی شدن ارسال خواهد شد.

https://www.ams.ac.ir/content/1691

✴️https://eitaa.com/sdpiran
@iransdpchannel

توجه توجه 📣

🔻زندگی مانند تابلوی سفید نقاشی است و آماده شده تا تو با آبرنگ هایی که در دست داری، شروع به نقاشی کردن کنی. سعی کن اثری متفاوت از خود خلق نمایی، اثری که وقتی در انتها به آن نگاه می کنی، به خودت آفرین بگویی.


📢🎨 شروع کلاس تخصصی آموزش آبرنگ برای هنردوستان عزیز توسط استاد خانم مقدم

علاقه مندان دراین دوره ابتدا با نکات ضروری جهت شناخت با ابزارها و تکنیک های ساده ی آبرنگ که در دوبخش مبتدی و متوسطه برگزار میشود آشنا می شوند.موضوعاتی مانند:   ( طبیعت - گل ها- موضوعات جذاب فانتزی ) و کلی طرح های زیبای دیگر که برای شما در نظر گرفته شده است.

🎨 دوستان عزیز به دلیل زمان پیش بینی شده دراین دوره ،آموزش تخصص طراحی نداریم.
ولی کپی کاری وطرح زدن ساده جهت سهولت کار، آموزش داده می شود.

(کلاسها روزهای چهار شنبه در نوبت صبح و عصر راُس ساعت ۱۱ الی ۱۳ صبح و ۱۴ الی ۱۶ بعدازظهر برگزار می شود).
منتظر دیدار شما هنردوستان عزیز برای خلق آثاری‌ زیبا هستیم.🌷

متقاضیان محترم در این خصوص با آقای بیگیان به شماره ۳-۸۸۴۵۵۰۰۲ داخلی ۱، هماهنگی لازم را به عمل آورند .

روابط عمومی جامعه معلولین ایران

"دنیایی بهتر برای همه با یاری یکدیگر"
@iransdpchannel
💢 جهنمی در بهشت

تئاتر استندآپ "جهنمی در بهشت"
برای اولین بار در ایران توسط هنرمندان گروه کمدی نشسته به روی صحنه می‌رود و در این نمایش به یکی از مشکلات اصلی افراد دارای معلولیت پرداخته می‌شود

🔹 زمان : سی ام فروردین ماه ساعت ۱۸
🔹 مکان : پردیس سینمایی قلهک
🔹 هماهنگی : 09196293856



🔻وب‌سایت شمعدانی:
www.shamdani.com/

🔻 کانال شمعدانی:
@SamdaniNewsAI
سخنرانی با عنوان: «اقداماتِ سازمان های غیردولتی، دولتی، دانشگاه ها و مراکز علمی در تثبیت و توسعه جایگاه توانبخشی در بلایا و حوادث طبیعی و غیرطبیعی در دو دهه اخیر»

دکترکامران عاروان
مدیرعامل جامعه معلولین ایران و رئیس هیات مدیره شبکه ملی تشکل های مردم نهاد معلولان جسمی حرکتی

دومین کنگره ملی مشاوره توانبخشی ایران، نشست سوم مشاوره توانبخشی در حوادث و بلایای طبیعی و انسانی، ۵ اردیبهشت، ساعت شروع ۱۵:۱۵

✴️@iransdpchannel
🔰 *امکان ثبت نام مجدد در آزمون استخدامی ویژه افراد دارای معلولیت/ تغییر تاریخ آزمون استخدامی*

📜متن کامل اطلاعیه اداره کل نیروی انسانی و تشکیلات سازمان بهزیستی کشور به شرح ذیل است:

🔻" ثبت نام مجدد و امکان ویرایش اطلاعات متقاضیان اولین آزمون استخدامی اختصاصی معلولان در دستگاه های اجرایی کشور از روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۱/۲۹ لغایت روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۲ سال جاری از طریق سایت مرکز آزمون جهاد دانشـگاهی به آدرس hrtc.ir صورت می پذیرد.

🔻لـذا متقاضـیان میتواننـد با مراجعه به سایت مذکور نسـبت به ثبتنام و یا ویرایش اطلاعات خود اقدام نماینـد.

🔹️شایان ذکر است تاریـخ برگزاری آزمون مذکور نیز به روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۳/۱۷ سالجاری تغییر یافته است. "
#حوزه_امور_فرابخشی_و_ارتباطات
🆔️ https://ble.ir/behzistikeshvar

✴️@iransdpchannel
فرهیخته‌ی گرامی از شما دعوت می‌شود در بیست و سومین نشست انجمن شعر "رودکی" با نگاهی ویژه به شعر معلولین شرکت کنید
کارشناس  مجری علیرضا پورحسینی
با  حضور شاعران علاقه مندان
شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۰۱
ساعت ۱۶ - ۱۸.۳۰
شماره : ۰۹۰۱۳۲۵۴۹۳۲ آدرس : تهران خ مطهری بعد از چهارراه سهروردی روبروی کوچه یوسفیان پ ۵۵ جامعه معلولان ایران

✴️@iransdpchannel
✴️@iransdpchannel
🔻آموزش ورزش مفرح تای چی و چی کونگ  توسط مربی توانا خانم میترا حبیبی

📍 مورخ یکشنبه 1403/02/9 از ساعت 10 صبح الی 11 ظهر در محل جامعه معلولین ایران برگزار میگردد.
🏃‍♀🙅🏃➡️
🔻ورزش تای چی هنر رزمی چینی با قدمت بالاست و اغلب به عنوان “مدیتیشن متحرک” شناخته می‌شود و شامل مجموعه‌ای از حرکات آرام و ملایم است که بیشتر از حرکات در طبیعت الگوبرداری می‌شود . ورزش تای چی به شما کمک می‌کند انرژی بدن یا چی (نیروی زندگی) را مهار و تقویت کنید. لازم به ذکر است فعال کردن انرژی «چی «به معنی بیدار کردن کندالینی نیست. درباره تفاوت تای چی و چی کونگ می‌توان گفت؛ چی کونگ مادر تای چی است. همچنین در چی کونگ حرکت برای یک قسمت خاص انجام  می‌شود ولی در ورزش تای چی فرم‌های مختلف که مجموعه‌ای از حرکات برای کل بدن هستند، در یک توالی روان انجام می‌شوند. »

📍شرکت کنندگان محترم در هر رده سنی، چه آقا 👨‍🦰و چه خانم👱‍♀  هنگام ورزش فقط کافی است کفش ورزشی و لباس راحت به تن داشته باشند
افراد دارای معلولیت برروی صندلی و ویلچر👨‍🦯➡️👨‍🦼 هم می توانند این ورزش را انجام دهند.

"روابط عمومی جامعه معلولین ایران "
✴️@iransdpchannel
✴️https://eitaa.com/sdpiran

🔷در نشست مشترک هیأت مدیره جامعه معلولین ایران با کمیته اجتماعی مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح شد:
توجه ویژه به راهبردهای سیاست¬های کلی نظام و قوانین مرتبط با جامعه معلولان؛ زمینه¬ساز توانمندسازی و تسهیل مشارکت در فعالیت¬های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کشور

🔵در نشست صمیمی هیات مدیره جامعه معلولین ایران با رئیس و دبیر کمیته اجتماعی مجمع تشخیص مصلحت نظام که شامگاه سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ در محل دفتر مرکزی جامعه معلولین برگزار شد غریب شاه رئیس کمیته اجتماعی ضمن تقدیر از زحمات هیات مدیره جامعه معلولین کشور در راستای شناسایی نیازها و رفع مشکلات افراد دارای معلولیت، افتخارآفرینی معلولان را در رقابت-های جهانی به عنوان الگوی مثال¬زدنی برشمرد و تأکید کرد توجه ویژه به راهبردهای سیاست¬های کلی نظام و قوانین مرتبط با جامعه معلولان، زمینه¬ساز توانمندسازی و تسهیل مشارکت در فعالیت¬های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کشور است.
محمد غریب شاه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری با محوریت شعار سال 1403، اظهار داشت با توجه ویژه مسئولان مرتبط جهت توانمندسازی هدفمند معلولان معزز، نه تنها فرد معلول همانند یک فرد موفق در زیست فردی، خانوادگی و اجتماعی، بیشتر و بهتر به فرایند فعالیت¬های اجتماعی وارد می¬شود، بلکه فراتر از رفع نیازهای عادی، می¬تواند به عنوان فعال موثر اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در جامعه ایرانی و جهانی نقش¬آفرینی کند.
این نشست که با هدف استماع دغدغه¬ها و مشکلات جامعه معلولان کشور توسط کمیته اجتماعی و همچنین برقراری ارتباط دو یا چندسویه معلولان با دستگاه¬های متولی و مرتبط در امور افراد دارای معلولیت برگزار شد، همکاری و همفکری جامعه معلولین ایران در جهت ارائه پیشنهادهای مرتبط با نیازهای افراد دارای معلولیت با تکیه بر انواع سیاست¬های کلی نظام ابلاغی مقام معظم رهبری، به عنوان محور اصلی مذاکرات قرار گرفت. در این جلسه آقای زارع دیسفانی رئیس هیات مدیره و خانم مرادی نایب رئیس و عاروان مدیرعامل و علی عسگری و حیاتی و خانم پایداری به بیان پیشینه و فعالیت¬های کشوری جامعه معلولین ایران و ذکر مشکلات متعدد و متنوع پیش¬روی معلولان و عدم اجرای کامل قانون حمایت از حقوق معلولان و نبود بودجه کافی برای اجرای آن و ارائه راهکارهای موجود پرداختند و در ادامه دکتر غریب شاه بر بهبود شرایط زندگی معلولان و لزوم اجرای کامل قوانین مرتبط با این افراد تأکید کرده و به بیان فعالیت¬های قبلی کمیته در خصوص احصاء بندهای سیاستی مرتبط با امور معلولان از انواع سیاست¬های کلی نظام پرداختند و همچنین پیشنهادهایی در خصوص تسهیل و تسریع همکاری متقابل و تعاملی جامعه معلولان در جهت ارتقاء جایگاه ارزشمند معلولان ارائه کردند. ایشان اظهار امیدواری کردند که با پرهیز از چندصدایی مجموعه¬های فعال در حوزه افراد دارای معلولیت و همصدایی آن¬ها، زمینه رفع مشکلات فعلی معلولان از طریق پیگیری تحقق اهداف سیاست¬های کلی نظام فراهم گردد.
ایشان تأکید کردند که برای هر تغییر در باور، نگرش و رفتار مسئولان و آحاد شهروندان جامعه از جمله جامعه معزز معلولان، قوانین باید بر اساس سیاست¬های کلی نظام تدوین شود، برنامه¬ریزی¬ها بر اساس همان قوانینی طراحی شود که متناسب با سیاست¬های کلی نظام است و در نهایت مجریان و متولیان حوزه¬های مختلف باید برنامه¬هایی را اجرا کنند که نه¬تنها با برنامه¬ها و قوانین منتج از سیاست¬های کلی نظام همخوانی دارد، بلکه زمینه ارزیابی و نظارت بر حسن اجرای سیاست¬های کلی نظام نیز فراهم گردد، به عبارت دیگر چرخه سیاست¬گذاری، قانون¬گذاری، برنامه¬ریزی، اجرا و نظارت توسط دستگاه¬ها و نهادهای سیاست¬گذار، قانون¬گذار، برنامه¬ریز، مجری و ناظر با محوریت اهداف بالادستی نظام طراحی شود.

در پایان نشست، ضمن تأکید بر برگزاری نشست¬های چندجانبه و تخصصی بعدی، مقرر گردید هر گونه درخواست جامعه معلولان برای رفع نیازهای و مشکلات احتمالی بر اساس پیگیری فرایند مغایرت¬های احتمالی مصوبات دستگاه¬ها با انواع سیاست های کلی نظام و انطباق با سیاست های برنامه هفتم شناسایی و ارائه شده تا در صورت بررسی و تأیید مغایرت، اقدامات لازم جهت اعلان مغایرت¬سنجی به کمیته اجتماعی توسط جامعه معلولان انجام شود.

✴️https://eitaa.com/sdpiran
🌷🌺🌸💐🌼🥀🍀🌲🌹

با سلام و تبریک فرا رسیدن سال نو🧭 به اطلاع میرساند هجدهمین مراسم عیددیدنی معلولین شهر تهران(بزرگترین دورهمی معلولین جهان) به همت انجمن دفاع ازحقوق معلولین ایران وبا همکاری اداره کل سلامت شهرداری، شهرداری منطقه ده به رسم سال‌های گذشته در روز پنجشنبه  ۱۴۰۳/۰۲/۰۶از ساعت ۹صبح لغایت ۱۸ عصر در بوستان ۲۲ بهمن
همراه با برنامه های شاد و🎡🎢🚲🦼🏀🏸🪁 مفرح،موسیقی زنده،اتوبوس برقی،شهربازی(ویژه کم توانان ذهنی و کودکان ۳تا ۱۳سال)،رویدادهای ورزشی فرهنگی برگزار می شود از علاقمندان عضو انجمن دعوت می شود جهت چگونگی شرکت در مراسم با شماره تلفن های
۶۶۸۴۴۳۵۱  و  ۶۶۳۷۷۲۷۳
تماس حاصل نمایند.
از مهمانان عزیز دعوت می‌شود به نکات ذیل دقیقا توجه نمایند.

@iranianpeoplewithdisabilities

۱_جهت شرکت قطعی درمراسم باید به ازاء هر نفر کارت ورود دریافت نمائید(هر فرد دارای معلولیت مجاز به یک نفر همراه میباشد باستثنائ سرپرست خانواده)در غیر اینصورت مهمان مراسم تلقی نمی‌شوید و امکان استفاده از خدمات پذیرایی با توجه به برنامه ریزی قبلی امکان پذیر نمی باشد

۲_ مهمانان ارجمند لطفا زیرانداز، وسایل شخصی ازقبیل قاشق و چنگال🥄🍴،کلاه👒،عینک افتابی🕶، پتو ،متکا،لباس گرم🧣 و ضرورتا چترهمراه داشته باشند🌷
۳_ پذیرایی باچای🍺 ویا شیرقهوه🧋،با کیک🥧، بستنی🍦،
نهارساندویج🥪 مرغ گریل شده ،  عصرانه اش🍵 از مهمان ثبت نام شده بعمل خواهد امد

@iranianpeoplewithdisabilities

♦️۴_ باتوجه به تعداد بسیار زیاد مهمانان  انجمن درخصوص ایاب وذهاب هیچ گونه تعهدی ندارد،ثبت نام راننده و دریافت کد برای او بعهده مسافر میباشد،ضمنا ما در قبال حفظ وسایل شخصی مسولیتی نداریم

۵_شرکت افراد بصورت گروهی از سایر شهرستانها فقط و فقط با توافق قبلی امکان پذیر است مسولیت شرکت بدون هماهنگی بعهده انجمن نمی باشد،ضمنا هیچ گونه امکاناتی برای اسکان شبانه وجود ندارد.
۶_ با عنایت به تجربیات سالهای گذشته و با توجه به کثرت مهمانان وجلوگیری از بی نظمی زمان ثبت نام و دریافت کارت ورود روز های یکشنبه و دوشنبه هفته جاری و فقط بصورت حضوری میباشد(ثبت نام و دریافت کارت در محل و روز برگزاری مراسم ناممکن میباشد)

محل ثبت نام؛
ادرس میدان جمهوری خ دامپزشکی خ خوش نرسیده به بیمارستان لولاگر داخل پارک حیدریان انجمن دفاع از حقوق معلولین ایران

موقیت جغرافیایی ثبت نام :

https://nshn.ir/sbvgx3ex4Tx9


در ایتا ما را دنبال نمایید 👇👇👇
#انجمن_دفاع_از_حقوق_معلولین_ایران
#ماده_۲۷_قانون_حمایت_از_حقوق_افراد_دارای_معلولیت
#مناسب‌سازی #مراسم_دورهمی #روز_طبیعت #سازمان_بهزیستی_کشور
#اداره_کل_سلامت_شهرداری_تهران
#جامعه_معلولین_ایران

https://eitaa.com/iraianpeoplewithdisabilities

ما را در اینستاگرام فالو نمایید 👇👇👇

https://instagram.com/iranianpeoplewithdisabilities?igshid=ZDdkNTZiNTM
Forwarded from ایسنا
غربالگری بیماری SMA از امسال با کیت تشخیصی ایرانی

مدیر کل بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت:
🔹کار مطالعاتی در راستای غربالگری بیماری SMA در کشور انجام شده و سه سناریو در این زمینه در نظر گرفته شده است.

🔹غربالگری بیماری SMA در سه گروه شامل جمعیت عمومی کشور، افرادی که ازدواج فامیلی دارند و همچنین افراد دارای فرزند SMA انجام خواهد شد.

🔹در زمینه آزمایشگاهی و تشخیص آزمایشگاهی SMA نیز اقدام خوبی صورت گرفته است و تشخیص SMA با کیت تولید داخل خواهد بود.

isna.ir/xdQWTg
@isna94
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
به نام خدا
زندگی بهتر برای همه با یاری یکدیگر.
اولین جلسه کمیته تخصصی کار گروه ستاد هماهنگی مناسب سازی استان اصفهان به ریاست معاونت محترم مدیر کل دفترفنی استانداری اصفهان جناب آقای مهندس فروزنده و آقای دکتر پورشعبانان معاونت توانبخشی سازمان بهزیستی استان اصفهان و با حضور معاون فرماندار و رئیس ادارات بهزیستی شهرستانهای خمینی شهر ونجف آباد و رئیس هیات مدیره ومدیر عامل موسسه درتاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۹ راُس ساعت ۸صبح در محل استانداری اصفهان برگزار گردید. ازجمله امور ی که مورد تصویب جهت پیگیری قرار گرفت عبارت بود از:
۱-لزوم برگزاری دوره های آموزشی برای مسئولین بویژه معاونین عمرانی شهرداری ها و فرمانداری ها بامحوریت استانداردهای مورد نیاز و ضوابط و مقرارت شهرسازی جهت فراهم نمودن دسترس پذیری برای معلولین.
۲- لزوم پیگیری تخصیص اعتبار از طریق کمیته برنامه ریزی جهت مناسب سازی.
۳ - لزوم پیگیری وضعیت بانکها و الزام انها به رعایت استانداردها وضوابط و مقررات مناسب سازی.
۴- لزوم برگزاری نحوه ارایه خدمات به معلولین جهت کارکنان دستگاهها نهادها و ادارات بویژه دستگاهای خدماتی.
۵_فعال نمودن کمیته های تخصصی مناسب سازی در شهرستانهای تاب
کمپین مردمی جمع آوری در بطری

🔷جامعه معلولین ایران با استفاده از طرح جمع آوری درهای پلاستیکی بطری های نوشیدنی، شامپوها، کرم ها، خمیردندان و غیره، درصدد خرید و اهدای صندلی چرخدار به افراد دارای معلولیت نیازمند عضو خود می باشد. از همه عزیزانی که می توانند در این جهت یاریگر این موسسه باشند درخواست می شود درهای بطری را پس از جمع آوری به دفتر جامعه معلولین ایران تحویل دهند.
شماره هماهنگی:
۰۲۱۸۸۴۵۵۰۰۲
نشانی جامعه معلولین ایران :
تهران انتهای خیابان مطهری بعد از چهارراه سهروردی روبروی کوچه یوسفیان پ ۵۵

روابط عمومی جامعه معلولین ایران

«دنیایی بهتر برای همه با یاری یکدیگر»
✴️https://eitaa.com/sdpiran
📜 *اطلاعیه در خصوص معرفی شدگان مرحله دوم یازدهمین آزمون مشترک فراگیر دستگاه های اجرایی کشور*

🔻اداره کل نیروی انسانی و تشکیلات سازمان بهزیستی کشور اطلاعیه ای در خصوص معرفی شدگان مرحله دوم (معرفی به ارزیابی تکمیلی) یازدهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه های اجرایی کشور" صادر کرد.

*متن این اطلاعیه به شرح ذیل است؛*

🔹️"قابل توجه معرفی شدگان مرحله دوم (معرفی به ارزیابی تکمیلی) یازدهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور" ضمن عرض تبریـک و آرزوی موفقیت، به اطلاع آن دسـته ازداوطلبان یازدهمین امتحان مشترک فراگیر دسـتگاههـای اجرایی که در کارنامه صادره از سوی مرکز آزمون جهاد دانشـگاهی، جهت انجام مرحله ارزیابی تکمیلی معرفی گردیده اند می رساند؛ جهت اگاهی از زمان دقیق ارزیابی تکمیلی و نحوه مراجعه داوطلبین، از روز سه شـنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۴ به سـایت اداره کـل بهزیستی اسـتان مربوطه به آدرس های ذیل مراجعه نمایند.
#حوزه_امور_فرابخشی_و_ارتباطات
🆔️ https://ble.ir/behzistikeshvar

✴️@iransdpchannel
ادرس  محل و زمان برگزاری مراسم عید دیدنی:
روز پنجشنبه  ۱۴۰۳/۰۲/۰۶از ساعت ۹صبح لغایت ۱۸ عصر در بوستان ۲۲ بهمن واقع در خیابان قزوین ابتدای خیابان عرب جنب امامزاده معصوم( لوکیشن بوستان ۲۲بهمن محل مراسم عید دیدنی)

♦️لطفا وسایل ضرور و چتر حتما همراه داشته باشید.

موقعیت جغرافیایی :

مسیر یاب نشان👇👇👇👇

https://nshn.ir/7bvcyfex4yFO


مسیر یاب بلد:👇👇👇👇

https://balad.ir/location?latitude=35.669910&longitude=51.373852&zoom=16.500000

ما را در ایتا دنبال نمایید👇👇👇👇


https://eitaa.com/iraianpeoplewithdisabilities
HTML Embed Code:
2024/04/25 00:33:36
Back to Top