TG Telegram Group Link
Channel: kamran
Back to Bottom
«ذهنی که پر از گذشته‌ست و حسرت، جا واسه عشق و فراوانی نداره.
اگه قلبت پر از گذشته‌ست جایی برای ناشناخته نیست. جایی برای معجزه نیست. رها کن. ببخش..
و این جائیه که داری باز میکنی برای فراوانی. جائیه که داری برای خدا باز میکنی تا وارد قلبت بشه.»

نازنین هاتفی
دنیا پر از آدمای خوبیه که قرار نیست دوستشون داشته باشیم، و این دوست‌نداشتن هیچ بار معنایی بدی نداره، صرفا فقدان کششه
‏"از هيچى بهتره" ى آدما نباشيد.
اونا میخوان تورو وقتی اوضاعت خوبه ببینن،
اما هرگز نمیخان بهتر از اونا باشی
فراموش نکن
Cheshme man (Slowed)
Dariush/Reza Parsa
‏غم مثل پیازه؛ همیشه هست. نباشه هم از همسایه قرض می‌گیریم!

🎧@hamkam42
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
گرامی باد یاد خاطره سازهای زندگیمون🌷
Forwarded from كلبه باران (Sima Alizadeh)
خوشبختی حاصل جمع و تفریق لحظات
خوشایند و ناخوشایند نیست،
بلکه ناشی از نگرش به کلیت زندگی
به عنوان چیزی بامعنا و ارزشمند است.
در خوشبختی یک عنصر
مهم شناختی و اخلاقی وجود دارد.

همان‌طور که نیچه گفت،
اگر دلیلی برای زندگی داشته باشی،
تقریباً هر ناملایمی را
می‌توانی تحمل کنی.
زندگی مفید، حتی در بطن دشواری‌ها،
می‌تواند بی‌اندازه رضایت‌بخش باشد.
اما زندگی بیهوده،
با هر میزان از رفاه،
مصیبتی وحشتناک است.


یووال نوح هراری

https://hottg.com/Alizadeh47Sima
دروغ سیزده وقتی هیجان انگیز است که در کل سال راست شنیده و راست گفته باشی.

برای ما که در کلکسیونی از دروغ‌ها زندگی می‌کنیم، دروغ سیزده بیشتر مرور خاطرات است تا تجربه و هیجانی متفاوت.

سیامک قاسمی
جنبش قیطریه

محسن رنانی
من رای ندادم. من برای اولین بار، در انتخابات اسفند شرکت نکردم. قبلاً بارها نوشته‌ام (این‌جا) که هیچ دموکراسی کاملی وجود ندارد. دموکراسی مثل فوتبال است که هر بازی، تمرینی است برای حرفه‌ای‌تر شدن بازی‌های بعدی. هر انتخابات نیز یک بازی تمرینی برای دموکراسی است که آن را گامی به سوی بلوغ به‌پیش‌ می‌برد. همیشه گمان می‌کرده‌ام اصلاح‌ کشور از طریق انتخابات، سالم‌تر و کم‌هزینه‌تر است. اما این‌بار به احترام اکثریت ملت ایران، رأی ندادم.

توافق نانوشته جامعه برای شرکت نکردن اعتراضی در انتخابات، یک «کنش جمعی منفعلانه» است که البته پیامدهای مثبت کوتاه مدتی دارد؛ اما اگر منجر به تغییر ساختاری در داخل یا تغییر رفتاری در خارج نشود، هیچ اثر بلندمدتی نخواهد داشت.

کنش‌های جمعی دو دسته‌اند: منفعل و فعال. «کنش‌های جمعی منفعل» (مثل تحریم انتخابات یا تحریم گردهمایی‌های حکومتی)، هزینه و ریسک ندارند اما دستاوردهای کمی دارند و به سرعت دستاوردهای‌شان محو می‌شود. آنچه ماندگار است و تأثیر گذار، «کنش‌های جمعی فعال» است که معمولا حدی از هزینه و ریسک را با خود دارند.

کنش‌های جمعی فعال نیز دو گونه‌اند: «کنش‌های خشم‌گرا» و «کنش‌های عقل‌گرا»؛ که اولی خشونت‌آمیز و دومی خشونت‌پرهیز است. اعتراضات خیابانی خودجوش و توفنده، معمولا از جنس «کنش‌های جمعی فعالِ خشم‌‌گرا» هستند که اگر با محوریت نهادهای مدنی (مثل احزاب یا اتحادیه‌ها) شکل‌ نگرفته‌ باشند و فاقد رهبری متمرکز باشند، در بیشتر موارد به خشونت کشیده می‌شوند. هرگاه کنش‌های جمعی به خشونت کشیده شود، آن‌که بهره می‌برد حکومت است؛ چون هم در خشونت‌ورزی، دستِ بالا را دارد و هم خشونت، برایش مشروعیتِ سرکوب می‌آورد.

اما «کنش‌های جمعی فعالِ عقل‌گرا»، حرکت‌هایی هستند که از طریق همکاری عاقلانه و مقاومت آگاهانه و به دور از هیجان اعضای جامعه مدنی پدیدار می‌شوند. چنین حرکت‌هایی حتی اگر منجر به تحول امور نشوند، کمترین دستاوردشان تمرین همکاری و ایجاد انسجام و امید در جامعه مدنی و یک گام به‌سوی بلوغ اجتماعی است.

اعتراض‌هایی که این‌روزها درباره پارک قیطریه تهران چهره بسته است، یک «کنش جمعی فعال عقل‌گرا»‌ است. بخش‌هایی از جامعه، آرام و آگاهانه، دارند اعتراض می‌کنند. می‌گویند ساخت مسجد بس است، به جای ساخت مسجد، رفتارتان و ساختارتان را اصلاح کنید تا تتمه مومنان نیز بی‌دین نشوند. اگر زور دارید قوانین رانندگی را اعمال کنید، رانت‌خواری را کنترل کنید اما مردم را به‌زور به بهشت نبرید!

اما مدیر شهری ظاهر‌گرا، همچون عصر قبیله، گمان می‌کند اگر عقب بنشیند اقتدارش از دست می‌رود. و این‌جا دقیقا همان نقطه‌ای است که جامعه مدنی از جامعه قبیله‌ای متمایز می‌شود. این‌جا نفسِ حضور و مقاومت مدنی مسالمت‌آمیز، حرکتی از جنس کنش جمعی فعالِ عقل‌گراست؛ حرکتی از جنس توسعه است.

شهروندان تهرانی کارزاری راه‌انداخته‌اند به‌منظور درخواست از حکومت برای دستور توقف عملیات ساخت یک مسجد تبلیغاتی هشتصد متری (نه یک نمازخانه ساده) در پارک قیطریه. شهرداری تهران در سه سال گذشته فقط ۴۷۵۰ متر پارک ساخته است. با ساخت این مسجد نه تنها ۸۰۰ متر از فضای سبز تهران کاسته می‌شود بلکه با هزینه ساخت این مسجد می‌توان چندین هزار متر فضای سبز جدید ساخت. در کنار ابعاد اقتصادی، سیاسی و زیست‌محیطی مسأله، نیز نگرانی‌های جدی‌ای نسبت به تخریب و تاراج گورها و اشیای باستانی احتمالی آن منطقه وجود دارد.

و اکنون ما شهروندان ایران نیز تمایل به مشارکت در کارزار تهرانی‌ها را داریم. به گمان من اگر امضاها به صد هزار برسد، یعنی امید در جامعه مدنی هنوز نمرده است. اما اگر امضاها به یک میلیون برسد، یعنی جامعه مدنی نه تنها زنده و امیدوار است بلکه به خودباوری و خودآگاهی و اعتماد به نفس نیز رسیده است. اگر هنوز یک میلیون نفر از جامعه ایران (یعنی حدود یک درصد جمعیت ایران) جرأت آن را ندارند که با نام و نشان رسمی خود یک کارزار مدنی درباره یک موضوع شهری را امضا کنند، به این معنی است که جامعه ما هنوز ظرفیت و شایستگیِ تحولات عقلانی بدون خشونت را ندارد و در مسیر توسعه هنوز راه دراز و پرهزینه‌ای را در پیش دارد.

من این کارزار را امضا کردم. شما نیز، اگر تحولات ایران را عقلانی و بدون خشونت می‌خواهید، امضا کنید. اگر هر یک از ما تعهد انجام ده امضا توسط دوستان و نزدیکانمان را بردوش گیریم، یک میلیون امضا در دسترس خواهد بود. اگر امضاها به یک میلیون برسد، ولی تاثیری بر تصمیمات مقامات نگذارد، آنگاه شاهد قوی دیگری خواهد بود بر انجماد و اصلاح‌ناپذیری این ساختار حکمرانی. با یک میلیون امضا، با هر نتیجه‌ای، جنبش قیطریه برنده خواهد بود.

لینک امضای کارزار:
https://www.karzar.net/106414
Killing Me Softly
Shirley Bassey
من مدل قهر کردنم این طوریه که باهاش حرف میزنم ولی دیگه توی چشم هاش نگاه نمیکنم

🎧@hamkam42
پیاده روی امروز

ونکوور
کافه بهار
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
صبح به صبح اینو ببینین بعداز خونه برین بیرون
بهش میگم قدم اول بیزینس قدرت ریسک کردنه

قدرت ریسکش😊
HTML Embed Code:
2024/05/04 16:03:31
Back to Top