TG Telegram Group Link
Channel: F1 Insider | Formula 1 | Формула 1
Back to Bottom
РЕЗУЛЬТАТИ ДРУГОЇ ПРАКТИКИ ГРАН ПРІ 🇦🇺 АВСТРАЛІЇ

Ну от, ще тільки дев'ята ранку, a з практиками на сьогодні все. Це Австралія.

@F1INSIDER
Тобі Грюнер з Акто Мото унд Шпорт повідомляє, що шасі Албона не можна відремонтувати за одну ніч, і завтра воно повернеться на базу команди. Алекс може отримати єдину машину, що залишилася (тобто шасі Логана Сарджента), якщо є реальні шанси на очки, і якщо контракт Сержанта дозволить Вільямсу здійснити заміну.

Не знаю, що там дозволяє контракт Саржента, але зараз бокси команди виглядають приблизно так.

Розумію що так раніше робили, дехто з вас міг бачити схожу історію у фільмі Лянча проти Ауді. Але на моїй пам'яті це перша реальна ситуація.

@F1INSIDER
За допомогою швидкісної камери та решіток з датчиками в Заубері тестували нове передню крило (Фото 3, зверху).

@F1INSIDER
Себастьян Феттель проведе тест-драйв гіперкара Порше 963.

Він тестуватиме гіперкар разом з ПоршеПенске Моторспорт в рамках підготовки команди до 24 годин Ле-Мана.

Не те повернення, на яке багато з вас розраховували, але як є.

@F1INSIDER
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Сьогодні мав вийти великий и дуже прикольний анонс, але я розумію, що через обстріли дехто залишився без світла або без інтернету, тож доведеться трохи зачекати.

@F1INSIDER
РЕЗУЛЬТАТИ ФІНАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ ГРАН ПРІ 🇦🇺 АВСТРАЛІЇ

Що ж, якщо умови на трасі не дуже зміняться в нас буде погано працююча гума Софт, яку треба виводити у рабочій диапазон декілька кіл поспіль. Багато пілотів на трасі — це трафік, а результати й без того щільні. Уффф, погодка, не підведи.

@F1INSIDER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Стартова решітка вже змінилася.

По-перше, Серхіо Перес отримав штраф +3 позиції за блокування Халка.

По-друге, Гуаньюй Джоу буде стартувати з піт-лейну. Нове переднє крило, яке він зламав у кваліфікації було у єдиному екземплярі. Згідно з правилами закритого парку, можна безлімітно міняти будь-що окрім елементів СУ, але тільки на деталі тієї ж специфікації. У команди фізично не виявилося ще одного нового крила, тож Джоу відправиться у бій з піт-лейну.

@F1INSIDER
Знаєте, я все ще не вірю що ось так просто можна перестати бути швидким, але Ріккардо мене дуже засмучує. Що це взагалі таке? Ну Цуноду треба без шансів прибирати. Взагалі без варіантів.

Я не хочу бути психологом, але здається, що від стабільного та ситого життя Ден трохи розм'як.

@F1INSIDER
Старти у Формулі 2 вони такі. Тіп на піт-лейні мабуть був «трохи здивований» сюжетним поворотом.

@F1INSIDER
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Там де вчора Леклер жорстко привозив Ред Буллу у практиках, сьогодні Сайнс віддав поул. Я про вихід з 12-го поворота кажу.

@F1INSIDER
​​CIM ГОДИН ДО СТАРТУ

Здається, ніколи не робив передгоночний пост так завчасно. Нагадую вам, що у коментарях ви традиційно знайдете стартову решітку, наявність гуми у пілотів, та можливі стратегії від Піреллі (інфа від Піреллі затримується).

Крім того, ви можете рандомно зробити скрін відео, та обрати переможця Гран Прі Австралії. Не знаю навіщо, бо переможе Макс.

Ну і на всяк випадок нагадаю що пілоти підуть на прогрівочне коло о 6:00 за Київським часом або (GMT+2)

@F1INSIDER
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
​​П'ЯТЬ ШВИДКИХ ВИСНОВКІВ ПІСЛЯ 🇦🇺 ГРАН ПРІ АВСТРАЛІЇ

Перший
Ми отримали ще одне підтвердження унікальності минулого сезону. Звісно, ніхто не заважає Максу виграти усі інші гонки. Так, дійсно, Феррарі були швидкими, але не заблокуйся задні гальма у Макса (що фактично і привело до сходу) такої легкої прогулянки у Сайнса не було б.

Другий
Прикольно що дві перемоги за останні два роки для Феррарі приніс саме Карлос, хоча ніякого спільного майбутнього у них з Феррарі немає. Дивіться, я не перевзуваюся і все ще вважаю, що Леклер набагато сильніший, але факт саме такий. Багато друзів вболівають за Карлоса і зараз пишуть мені, ну як так? Чому він йде? Ось така природа речей. Треба подякувати Феррарі, що не злили його заради декількох зайвих балів для Шарля (до речі, він би став лідером чемпіонату), а дали здобути цю перемогу Карлосу, бо він на неї заслуговував.

Третій
Машина лайно, розумію, але саме зараз Джорджу дають можливість зробити Мерседес своєю командою. З впевненістю можна сказати, що швидкість в нього є, але ми вкотре бачимо дуже серйозні помилки у найвідповідальніші моменти, яки лишають йог у розбитого корита. Одразу згадав тогорічний Сінгапур,  де у боротьбі за перемогу він так само все втратив. Досить розчаровуюча тенденція. Та привід замислитися, а чи варто шукати другого номера у Мерседес? Чи краще зайнятися пошуком нового сильного лідера. Навіть на один-два сезони. Я не натякаю на Алонсо.

Четвертий
Треба відзначити Цуноду, який с перших практик говорив, що можливо здобути бали. Усі розрахунки говорили, що ВіКАРБ буде другою (з кінця) машиною. Власне Ріккардо це і довів. А от Юкі молодець.

П'ятий
В кімнаті охолодження пілоти обговорювали зміни у повороті, де вилетів Рассел. Але стоп, хвилиночку, давайте не перетворювати цікавий Альберт Парк на Тількодром. Ну класні ж гонки проходять. Так місцями небезпечно, але вже багато де з гонок  зробили прогулянку у парку. Тут не треба.

@F1INSIDER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
БРЕЙКТЕСТ?

Алонсо під розслідуванням. Наче він трохи раніше загальмував, та збив Рассела з ритму. Через що той втратив концентрацію.

Чи можливо таке — спитаєте ви. Звісно — відповім я. Але висновки краще робити з телеметрії, а не по відео.

Але навіть якщо він і зробив мікро ліфт енд кост. Це така техніка пілотування, коли гальма натискають не одразу, а пускають машину накатом. Це нічого не доводе. Якщо Алонсо випишуть попередження чи штраф, то я вийду з чату.

І зе момент. Там у Твіттері почали ганьбити Рассела за його призиви до Червоного прапору. Типу він намагався зберігти якісь бали.

У вас там що не всі вальти в колоді? Людина у розбиій машині посеред траси. Якщо б Рассел на адреналіні виліз з неї, та його хтось би підвіз? А якщо хтось проігнорував режим віртуального сейфтікару та врізався б в нього. Коротше, не пишіть дурниць. Червоний прапор й завершуємо гонку. Так іноді буває.

@F1INSIDER
HTML Embed Code:
2024/04/27 11:25:51
Back to Top