TG Telegram Group Link
Channel: ایستارتاپس
Back to Bottom
💥 هوش مصنوعی صنعت تبلیغات را متحول می‌کند

ابتدای امسال، مدیرعامل غول تبلیغاتی پابلیسیز (Publicis) برای هر کدام از تقریبا صد‌هزار نیروی کارش پیام ویدئویی جداگانه‌ای فرستاد و هرکسی را به نام خطاب کرد و به زبان مادری از زحمات و سخت‌‏‌کوشی‌‏‌هایش تشکر کرد. فیلم‌برداری و ویرایش این تعداد پیام معمولا به معنای صدها ساعت کار سخت و طاقت‌فرساست؛ اما به لطف هوش مصنوعی که رفیق فابریک جدید این صنعت شده، پیاده‌سازی‌اش بسیار آسان بود.

هدف این حرکت، تاکید بر تبلیغات به شدت شخصی‌سازی‌شده‌ای است که این تکنولوژی با پیشرفت برق‌‌‌آسایش آن را ممکن می‌کند. از آنجا که به واسطه داده‌های عظیمی که اکنون از افراد جمع‌آوری می‌شود، هدف‌گیری دقیق مشتریان بهینه‌شده، تولید این تبلیغات در مقیاس انبوه سریع و ارزان شده است.

درحالی‌که آژانس‌‌‌های تبلیغاتی بزرگی مثلWPP و پابلیسیز روی هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری می‌کنند، برخی مدیران تبلیغاتی نگرانند که این استراتژی به بیکاری خودشان منجر شود؛ به‌خصوص با در نظر گرفتن تهدیدهای بزرگی که در حال حاضر صنعت تبلیغات با آنها روبه‌‌‌رو است.

گروه‌‌‌های رسانه‌‌‌ای که بیشتر تمرکزشان بر شیوه‌‌‌های سنتی تبلیغات است، به همین سرعت دارند تبعاتش را مشاهده می‌کنند. مدیران تبلیغاتی شبکه‌‌‌هایITN وChannel۴ انگلستان که در حال تعدیل ۲۰۰ شغل هستند، معتقدند بدترین بازار تبلیغاتی از سال ۲۰۰۸ به این سو را داشته‌‌‌اند.

البته تاثیر نفوذ هوش مصنوعی در صنعت تبلیغات فراتر از نگرانی بیکاری مدیران تبلیغاتی است. شبکه‌‌‌های آمریکایی فاکس و ان‌‌‌بی‌‌‌سی یونیورسال خبر از کاهش درآمد تبلیغاتی خود می‌دهند و انتشاراتی نظیر نیویورک‌تایمز و نیوزکرپ و ریچ انگلستان هم افت درآمد خود را گزارش کرده‌‌‌اند.

به احتمال زیاد اینکه برندها کجا و چگونه تبلیغ کنند در دهه آینده دستخوش تغییراتی اساسی خواهد شد و اگر آژانس‌‌‌های تبلیغاتی نتوانند با سرعت پیشرفت تکنولوژی همگام شوند و پیش بروند، ممکن است همان تکنولوژی که طرفداری‌اش را می‌کنند، جایگزین آنها شود. اینها تحولات عمیق و ژرفی برای این صنعت هستند. خودکارسازی و دیجیتالی‌سازی رسانه‌‌‌ها همه چیز را تغییر داده است و امسال کم‌کم متوجه می‌شویم که آژانس‌‌‌های بزرگ می‌توانند خود را با این تغییرات وفق دهند یا خیر.

منبع: اتاق بازرگانی خراسان رضوی


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯
💥ذهنی که با یک تجربه گشوده شد،
هرگز و با هیچ فشاری بسته نمی‌شود...

الیور هولمز


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯
💥 هفت پیشنهاد اصلی دکتر سعیدخزائی برای آینده اقتصادی کسب وکارها در سال ۱۴۰۳

در کارگاه سناریو  در اسفند ماه ۱۴۰۲ که در مرکز همایش های صدا وسیما با سخنرانی دکتر سعیدخزائی انجام گرفت، ایشان در خصوص چشم انداز اقتصادی و برنامه ریزی شرکت ها و واحدهای تجاری برای سال ۱۴۰۳ هفت توصیه مهم و ارزشمند را به شرح ذیل ارائه نمودند:

1⃣ در تصمیم گیری هایتان، اولویت را به بقا بدهید.
در واقع با توجه به شرایط عدم قطعیت موجود در ساختارهای اقتصادی اعم از کلان و خرد ، پیشنهاد مطلوب برای شرکت ها ،انجام اقدامات لازم در جهت بقا وحفظ واحد تجاری در سال پیش رو می باشد.

2⃣ کاهش هزینه ها
وقتی به دلیل رکود تورمی ،با استقبال کمی از جانب خریداران خدمت یا محصول روبه رو هستید ، برای بسترسازی بقا ،حتما نگاهتان به سمت کاهش هزینه ها و درواقع رعایت اصل صرفه جویی باشد .
بر این مبنا بهره وری را در سازمان ومحیط کسب وکار خود تا آنجا که می توانید افزایش دهید.

3⃣ حفظ نیروهای کارآمد

این ویژگی هم باز نگاهش به محیط داخلی کسب وکار است و بر همین روال توصیه می کند برای بهره وری بیشتر و کاهش هزینه ها ازجمله هزینه آموزش ، نیروهای کارآمد ومتخصص خود را حفظ نمایید و سیاست ها وبرنامه ریزی های خودتان را بر اساس منابع انسانی کارا واثربخش موجودتان انجام دهید.

4⃣ متوقف کردن طرح های توسعه

با توجه به وضعیت پیش رو اقتصادی و در راستای نیل به هدف حفظ واحد تجاری ،در شرایط ابهام و عدم قطعیت ها ، اگر عمده سرمایه در گردش شرکت ها صرف امورات ومخارج جاری می گردد لذا طرح های توسعه که باعث افزایش بار هزینه ای فزون تر بر شرکت می گردد، موقتا متوقف گردد

5⃣ بازنگری سبد فروش محصولات

در شرایط رکود تورمی یک ریسک بسیار مهم ؛ ریسک مقیاس فروش می باشد.
در واقع مفهوم ریسک فروش بیانگر آن است که واحد های تجاری آنقدر توان فروش ندارند تا دخل وخرجشان با هم به نوعی تناسب داشته باشد،  بنابرین برای کاهش این نوع ریسک، حتما بازنگری سبد محصولات وطبقه بندی آنها بر اساس میزان مطلوبیت در جامعه الزامی می باشد

6⃣ فروش را متوقف ننمایید

در هر صنف یا کسب وکاری که هستید ، فروش و افزایش آن لازم است برای پوشش هزینه های واحدها

در واقع اگر فروش را جریان ورودی تاثیر گذار نقدی برای شرکت ها درنظر بگیریم ،برای پوشش مخارج ،اگر فروش کاهش یابد ، برای پوشش این هزینه ها شرکت ها دست به سوی مالکان یا تامین کنندگان دراز می نمایند و همین موضوع تامین مالی درنهایت هزینه ای بر هزینه های قبلی اضافه خواهد نمود . لذا راه حل آن در شرایط رکود تورمی ، عدم متوقف نمودن فروش می باشد.

7⃣ جدی گرفتن مطالعه،تحلیل و مشاوره

با توجه به تفکرسیستمی و با درنظرگرفتن تاثیر پدیده های مختلف بر یکدیگر مطالعه تمام جوانب تاثیرگذار بر تصمیمات، بسیار حائز اهمیت می باشد، لذا داشتن دانش عمومی از تمام عوامل تاثیرگذار بر کسب وکار ها درکنار داشتن مشاورخوب می تواند بخشی از ریسک های سیستماتیک وغیرسیستماتیک بر کسب وکارها را کاهش دهد.

سخن پایانی این می باشد که استراتژی و محیط تجارت کسب وکارها با یکدیگر تفاوت دارند ولی در کنار این تفاوت ها با شناسایی  کلان روند ها و عوامل کلیدی می توان بخشی از آینده را براساس سود و رشد کسب وکارها، خلق نمود.
گرد آورنده: فرزاد اوتاری


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯
💥بزرگ‌ترین خطر با استعداد بودن این است که ممکن است هیچ وقت، تلاش کردن را یاد نگیری

تیبور فیشر


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯
💥 تورم‌خواری به‌سبک ثروتمندانِ ایرانی

ثروتمندانِ عزیز لطفاً متوجه باشید!

تورم را چه کسی می‌سازد؟
بانک مرکزی با فشار دولت‌ها

چه کسانی از تورم در ایران منفعت می‌برند؟
دولت‌ها، بانک‌ها و ثروتمندانِ ایرانی

نرخ بهره بالای ۳۰ درصد، بعضی دوستان را اذیت کرده. شاید شما هم ناله‌ها و فریادهای ثروتمندان را شنیده‌اید. این ناله‌ها جدید نیستند. ناله‌های بنگاه‌داران و ثروتمندانِ ایرانی را عرض می‌کنم؛ وقتی با صدای بلند فریاد برآورده‌اند که وای نرخ بهره زیاد شده، نقدینگی کم است و سرمایه در گردش کفاف مخارجمان را نمی‌دهد در واقع دارند به حکومت فشار می‌آورند که لطفاً سرِِ کیسه را شُل کنید و پول چاپ کنید بدهید به ما تا بتوانیم بنگاه‌هایمان را تراز کنیم. البته متوجه هستند و هستیم که همین بزرگواران با هر نرخ بهره‌ای از ۴ درصد تا ۴۰ درصد همیشه شاکی بوده‌اند اما همزمان شتابان با هر نرخ بهره‌ای از دریافت اعتبارات و تسهیلات مستفیض شده‌اند.

سالها است این بزرگواران و کارآفرینان، این عزیزان، ثروتمندان و بنگاه‌دارانِ ایرانی میلیاردها وام با بهره منفی گرفته‌اند و چه بهره‌ها که نبرده‌اند. باید بگویم متاسفانه چه منفعت‌ها که از تورم‌خواری نخورده‌اند.

برای شما عجیب نیست؟ که بنگاه اقتصادی به‌جای اینکه به خلق ارزش و سودآفرینی از طریق تولید وابسته باشد برای مدیریتِ روزمره و پرداخت دستمزد فقط به وام بانکی با بهره منفی وابسته شده؟

اکثراً در پنجاه سال گذشته نرخ بهره‌ی اسمی بسیار پایین‌تر از نرخ تورم بوده همینطور که هنوز هم هست و این دوستان به‌طور مداوم وام گرفته‌اند و ثروت روی ثروت انباشته‌اند.

باید بپرسیم اساساً شما چرا به فعالیت بنگاه ادامه می‌دهید؟ اگر نمی‌توانید از طریق خلق ارزش و سودآوری، این بنگاه را اداره کنید.

دلیلش همین است که اساساً هدف از راه‌اندازی یا حفظِ بعضی از بنگاه‌های اقتصادی، خلق ارزش و سودآفرینی نبوده و نیست؛ هدف تورم‌خواری بوده و همچنان تورم‌خواری برای ادامه فعالیت این بنگاه‌ها توجیه اقتصادی ایجاد می‌کند.

این بنگاه‌داران و ثروتمندانِ ایرانی در پنجاه سال گذشته موفق شده‌اند از طریق سیاستمداران و بعضاً اقتصاددانان، صدایشان را به گوش سیاستگذاران برسانند؛ لابی کرده‌اند و موفق شده‌اند منابع ایجاد شده توسط بانک‌ها و بانک‌مرکزی را تصاحب کنند و البته که آسیب‌های تورم فقط به فقرا و اقشار پایین اصابت کرده و منافعش به ذی‌نفعان رسیده و می‌رسد.

ثروتمندانِ عزیز
بنگاه‌دارانِ ایرانی

لطفاً متوجه باشید در حال تورم‌خواری بوده‌اید و هستید. همین؛ فقط متوجه باشید عده‌ای دارند له می‌شوند و شما در حال تورم‌خواری از طریق نرخ بهره منفی بوده‌اید و هستید.
همین!

مرتضی کاظمی
هفتم فروردین ۱۴۰۳


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎞 چرا هدف ها و برنامه‌ریزی های سال نو معمولا عملی نمی‌شوند؟

چون این هدف ها از جنس اضافه کردن هستند.

الگوی اصلی برنامه ریزی باید حذف و اضافه باشد ...

محمد رضا شعبانعلی


📚   ایستارتاپس   👇
🆔 @eastartups 🎯
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎞 چگونه در جهان هوشمند، زرنگ و باهوش بمانیم؟


توضیحات از دکتر آذرخش مکری



📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯
Forwarded from Eastartup draft (Hossein Moradi)
💥 کتاب‌های مخصوص کارآفرینان که باید قبل از تاسیس استارت‌آپ خود بخوانند

هیچ فرمول واحدی برای تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق و مسیر مطمئن مشخصی هم وجود ندارد. اما خواندن بسیاری از کتاب‌های تجاری و انگیزشی از سنین جوانی این امکان را می‌دهد که اصول رایجی که باعث موفقیت افراد در تجارت می‌شود، به آن‌ها آموزش دهد.

▫️ بیاندیشید و ثروتمند شوید اثر ناپلئون هیل
▫️ جادوی فکر بزرگ اثر دیوید جی. شوارتز
▫️ قدرت مثبت اندیشی اثر نورمن وینسنت پیل
▫️ سرچشمه اثر آین رند
▫️ اولین میلیارد سخت‌ترین است نوشته تی بون پیکنز
▫️ صفر به یک نوشته پیتر تیل
▫️ چگونه رهبران بزرگ همه را تشویق به اقدام می‌کنند نوشته سایمون سینک
▫️ هوشمندتر، سریعتر، بهتر: رازهای سازنده بودن در زندگی و تجارت نوشته چارلز داهیگ
▫️ حقیقت زشت: درون نبرد فیس بوک برای سلطه نوشته شیرا فرنکل و سیسیلیا کانگ
▫️ استیو جابز: بیوگرافی انحصاری نوشته والتر آیزاکسون
▫️ راهنمای شروع سریع کسب و کار نوشته کن کولول
▫️ کشش: کسب و کار خود را کنترل کنید نوشته جینو ویکمن
▫️ بازنویسی نوشته جیسون فرید
▫️ هفته کاری ۴ ساعته اثر تیموتی فریس
/پیوست


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯
💥 جوانان آمریکایی نسل Z به جای دانشگاه به سمت حرفه‌آموزی می‌روند

وال‌استریت ژورنال گزارش داد با کاهش ثبت‌نام جوانان آمریکایی در دانشگاه‌ها به علت افزایش هزینه‌های تحصیل و مواردی چون بازار کار ضعیف برخی رشته‌ها، ثبت‌نام در موسسات آموزش فنی با رشدی 16% مواجه شده است.

افزایش دستمزدها، پیشرفته شدن تجهیزات فنی و تکنولوژی و همچنین نیاز بازار آمریکا باعث شده که مشاغل فنی جلوه‌ای جدید و بهتر داشته باشند و همین مسئله جوانان آمریکا را به جای دانشگاه رفتن به سمت یادگیری مهارت های فنی سوق می‌دهد.

لینک منبع 

📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯
💥 یکی از بزرگترین مشکلاتی که با وجود اینترنت پیدا کردیم اینه که دیگه بلد نیستیم و عادت نداریم به اینکه بذاریم حوصله‌مون سر بره.

مارک منسن یه چیز جالبی میگفت. میگفت شبکه‌های اجتماعی مثل یه سطل پر از دوپامینه که دائما تو صورت ما پاشیده میشه. بعد وقتی تو در دنیای واقعی با ادمها برخورد داری، مخصوصا ادمهایی که تازه باهاشون اشنا شدی، خیلی وقتها در گفتگو با اونها در شرایطی قرار میگیری که کسل کننده است. ممکنه اونها از چیزهایی حرف بزنن که برای شما خیلی جالب نیست یا باهاشون موافق نیستین یا براتون مهم نیست. ما عادت کردیم در این شرایط مطلب رو رد کنیم بره.
مثلا بریم توییت بعد، reel بعدی، پست بعدی، این کاریه که ما در حال حاضر با هر مطلبی میکنیم که برامون جالب نیست و دوپامین کافی نمیده.

💡در حالی که ارتباطات در دنیای واقعی مستلزم داشتن گفتگوهاییه که برای ما حوصله سر بر و کسل کننده هستن، و تلاش ما برای اینکه بهشون‌ گوش کنیم و جواب بدیم
و شاید بتونیم از چیزهایی که برامون جالب هستن حرف بزنیم.


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯
💥من بدبین هستم به خاطر هوشم

اما خوشبینم به خاطر اراده ام👌

آنتونیو گرامشی


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯
💥چرا ادامه می دهیم!؟

حتما در اطراف شما هم زنانی هستند که با شوهر معتادی که دستِ بزن دارد و هیچ امیدی به اصلاحش نیست، زندگی می کنند. ولی زن بعد چهل سال باز هم حاضر نیست از او جدا شود، چون اگر بعد از چهل سال طلاق بگیرد با خودش خواهد گفت چرا چهل سال پیش طلاق نگرفتم و تحمل این سخت تر از ادامه تحمل زندگی با شوهرش خواهد بود.

شما هر چقدر بیشتر در یک رابطه مزخرف یا شغل به دردنخور بمانید و زجر بکشید کمتر احتمال دارد که از آن خارج شوید!

شما وقتی هزار صفحه از یک رمان چرند را خواندید بعیدست پانصد صفحه آخرش را نخوانده رها کنید.

اگر وقتی ارزش سهامتان نصف شد آن را نفروختید بعیدست که بعد از یک چهارم شدنش آن را بفروشید. چون بعد از تحمل اینهمه ضرر، خیلی دردآورست قبول کنید این سهام هیچ سودی برایتان نخواهد‌ داشت.

سران آلمان نازی چند ماه بعد از اینکه به روسیه حمله کردند و صدهزار نفر از سربازانشان در برف مردند، میدانستند شکست میخورند ولی چطور می‌توانستند حتی به خودشان بگویند این صدهزار کشته، بیفایده و نتیجه اشتباه محاسباتی آنها بوده است پس جنگ در روسیه را ادامه دادند و با یک میلیون کشته همگی خودکشی کردند.

کسی که سالهای زیادی از عمر خود را بر اساس باورها و اعتقادات غلط سپری نموده و در این راه متحمل هزینه و مشقت فراوان شده، حتی اگر صدها دلیل روشن مبنی بر نادرست بودن اعتقادش برای او بیان کنید، به سختی قادر است از اعتقاد خود دست بکشد و قبول کند که تمام رنجها و زحمات که در سالهای طلایی عمرش متحمل شده، بی دلیل بوده است. شما  هر چه در کاری بیشتر هزینه دهید در ادامه آن کار راسخ تر میشوید و ایمانتان به آن کار محکم‌تر میشود.

کلاسهای مجانی هیچوقت نمیگیرد و اغلب داوطلبان، وسط کار، آن را رها میکنند ولی اگر برای کلاسی پول داده باشید حتی اگر گندترین کلاس تاریخ با مزخرف ترین استاد عالم باشد باز هم تا ثانیه آخر در آن شرکت خواهید کرد.

در دانشگاههای کشور بندرت دانشجویی انصراف می دهد مگر آنهایی که با سهمیه وارد شده باشند یعنی رنج کنکور را نچشیده باشند.

تورات می گوید اگر میخواهید ایمان مردم قوی تر شود، کاری کنید که آنها در راه دینشان زجر بکشند.

کاهنان از همان قدیم  میدانستند که اگر مردم را راضی کنند یکی از گاوهای عزیزشان را برای معبد قربانی کنند آنها سال بعد هم گاو دیگری را قربانی خواهند کرد حتی اگر دعایشان مستجاب نشود چون پشیمان شدن از قربانی کردن یعنی  قبول این که گاو عزیزشان را بخاطر هیچ و پوچ به فنا داده اند.

ما وقتی بخاطر کاری هزینه می دهیم حتی اگر آن کار، احمقانه ترین کار عالم هم باشد به سختی می توانیم قبول کنیم آن کار اشتباه بوده است!

مادری که فرزندش را در جنگ از دست داده خیلی سختست که باور کند هدف آن جنگ فقط فروش اسلحه بوده است. بخاطر همینست که هرچه اوضاع افتضاح تر میشود اصرار بر ادامه دادن همان راه افتضاح، بیشتر میشود. پس شاید حال آنهایی که سالها بر سیاستهای شکست خورده و یا اعتقادات دروغین خود اصرار میکنند را باید درک کرد.

💡بقول برتراند راسل: *چگونه به تاول های پاهایم بگویم تمام مسیری که آمده ایم اشتباه بوده؟
/گاهنامه مدیر


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎞 آموزش هوش مالی به زبان ساده در کارتون های قدیمی آمریکایی


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯
💥 خدمات واقعی یا تصنعی؟

هنری مینتزبرگ در کتاب خود به نام «قصه‌های شب برای مدیران» می‌نویسد:
از نظر من شرکت‌ها دو دسته‌اند: یک دسته صرفا «ادعا» می‌کنند برای خدمات به مشتریان برنامه دارند و درگیر نمایش‌های مصنوعی هستند. دسته دوم، شرکت‌هایی هستند که «واقعا» به مشتریان‌شان خدمت می‌کنند.

از نظر شرکت‌های دسته دوم، ارائه خدمت به مشتریان صرفا یک تکنیک و برنامه برای کسب درآمد بیشتر نیست، بلکه روشی برای زندگی و فلسفه‌ای برای کسب و کار است.

اغلب شرکت‌های بزرگ و مشهور تاریخ بر اساس همین روحیه و ارائه خدمات واقعی به مشتریان و جامعه‌شان رشد کرده‌اند، نه با کمک تبلیغات و کمپین‌های پرهزینه. نکته مهم این که این شرکت‌ها حتی پس از آن که نام‌شان سر زبان‌ها افتاد و بزرگ شدند نیز همین روحیه را در خود حفظ کردند.

اما چگونه می‌توان خدمت واقعی به مشتری را از خدمت مصنوعی و فریبکارانه تشخیص داد؟
خیلی ساده است: خدمات واقعی، اصالت دارند و مشتری از دریافت آن احساس صداقت و صمیمیت می‌کند و نمی‌تواند آن را فراموش کند.

در مقابل، خدمات مصنوعی به مشتری احساس تصنعی بودن و غیر صادقانه بودن را منتقل می‌کند. درست مانند کار شرکت‌هایی که ما را به مدت طولانی پشت تلفن‌های گویای خود منتظر نگه می‌دارند و در عین حال ادعا می‌کنند زمان مشتری برای‌شان اهمیت دارد!

یا مثلا دربانی را در نظر بگیرید که جلوی فروشگاه ایستاده تا یک خوش‌آمدگویی مصنوعی تحویل مشتریان بدهد.

برای مثال، روزی به یکی از نمایندگی‌های فروش هوندا رفتم. بعد از این که چند ماشین را قیمت کردم، فروشنده از من پرسید: «خریدار واقعی هستی یا نه؟ فکر کنم خریدار نیستی و برای همین، قیمت‌ها را نمی‌گویم.»

من هم از آنجا خرید نکردم و به نمایندگی دیگر هوندا رفتم. در آن جا فروشنده صبورانه بهترین قیمت‌ها را به من پیشنهاد کرد و من نیز فورا یکی از ماشین‌های او را خریدم.

حتی اگر نمایندگی اول حاضر می‌شد قیمت کمتری از این نمایندگی هم به من پیشنهاد کند، از آنجا خرید نمی‌کردم!

اما خدمات واقعی به مشتری، یک روی دیگر هم دارد و آن احترام واقعی به فروشندگان است. در حقیقت، اگر مشتریان رفتار مناسبی نداشته باشند، رفتار فروشندگان هم صرفا نمایشی و ظاهری خواهد شد زیرا مشتری را شایسته دریافت خدمت واقعی تشخیص نمی‌دهند.


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯
ایستارتاپس
🎞 نشانه های مرگ سیستم ها به روایت استاد محمد رضا شعبانعلی عزیز 📚 ایستارتاپس 👇 🆔 @eastartups 🎯
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎞 خرچنگ در حال پخته شدنه
اما به جای تلاش برای نجات خودش مشغول تغذیه است!


این قشنگ ترین تمثیل از شرکتها و سازمان‌های در حال سقوط است...

سازمان داره به نقطه جوش میرسه ولی مدیران و کارکنان همچنان بی خیال مشغول تامین معاش و سیر کردن شکمشون هستند....

بی تفاوت نسبت به اینکه چه بلایی داره سرشون میاد...


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎞 پاول دوروف مالک تلگرام: ترجیح میدهم بجای انتخاب رنگ صندلی های خانه ام، تصمیماتی بگیرم که روی ارتباطات میلیاردها انسان موثر باشد...


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎞 دیدن این تبلیغ خلاقانه و اثرگذار
را از دست ندهید...



📚   ایستارتاپس   👇
🆔 @eastartups 🎯
💥 چرا چینی‌ها طلا می‌ خرند؟

در 32 ماه گذشته، قیمت مسکن در چین در 29 ماه کاهشی بوده است. کاهش گزارش شده به بیش از 10% می‌رسد.

واحد پول چین، یوان نیز تضعیف شده است.

در مقابل، از زمان شروع کاهش قیمت مسکن، طلا 46% بازدهی (به یوان) به ثبت رسانده است


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎞 درد کشیدن فضیلتی ندارد


این ویدیو با دلایل علمی و فکت ثابت می‌کنه که اصطلاح «چیزی که تو را نکشد، قوی‌ترت می‌کند» لزوما درست نیست.


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯
HTML Embed Code:
2024/04/25 09:06:25
Back to Top