TG Telegram Group Link
Channel: Deeplook
Back to Bottom
جواب شما؟
Anonymous Poll
17%
بله
83%
خیر
یک لکچرنوت عالی ۱۶۶ صفحه ای و جدید برای مبتدیان

برای دانلود و پیش نمایش، اینجا کلیک کنید

#دیپ_دایو
سوال پنجم
نظر شما چیست؟

#دیپ_تینک
کتاب زیبای شین کرول را رایگان بخوانید

برای دانلود و پیش نمایش، اینجا کلیک کنید

#دیپ_بوک
سوال ششم
#دیپ_تینک
جواب شما؟
Anonymous Poll
55%
بله
45%
خیر
پیش‌بینی و مشاهده تونل زنی کوانتومی در واکنش‌های شیمیایی، امری دشوار است، اما گروهی از دانشمندان پس از ۱۵ سال پژوهش با استفاده از ایزوتوپ هیدروژن و تله یونی در دماهای بسیار پایین موفق به اندازه‌گیری دقیق تونل زنی کوانتومی در واکنش‌های شیمیایی شده‌اند. با دیپ لوک همراه باشید و متن کامل مقاله را از اینجا مطالعه کنید.

#مقاله_خبری
نگاهی به ژرفای کوانتوم | @deeplook
سوال هفتم
#دیپ_تینک
جواب شما؟
Anonymous Poll
79%
من
21%
همسایه‌ام
یک تحلیل ریاضی جدید توسط سه فیزیکدان ریکن (RIKEN) نشان می‌دهد که یک ویژگی عجیب به نام جادوی کوانتومی می‌تواند کلیدی برای توضیح چگونگی ظهور فضا و زمان باشد. این پژوهش فوق‌العاده در مجله Physical Review D منتشر شده است. با دیپ لوک همراه باشید و متن کامل مقاله را از اینجا مطالعه کنید.

#مقاله_خبری
نگاهی به ژرفای کوانتوم | @deeplook
مفاهیم انرژی تاریک و ماده تاریک از زمان تولدشان، همیشه جزو مرموزترین مفاهیم فیزیک بوده‌اند و علت این امر، واضح نبودن ماهیت آن‌ها بوده است. اکنون محققان برای کشف ماهیت ماده تاریک، به دنبال آشکارسازی برهمکنش‌های نادر بین فوتون‌ های تاریک و ماده معمولی هستند. با دیپ لوک همراه باشید و متن کامل مقاله را از اینجا مطالعه کنید.

#مقاله_خبری
نگاهی به ژرفای کوانتوم | @deeplook
محققان موفق به تبدیل فوریه کسری با استفاده از یک پالس نوری دوگانه که به عنوان حالت «گربه شرودینگر» نیز شناخته می‌شود، شدند. با دیپ لوک همراه باشید و متن کامل مقاله را از اینجا مطالعه کنید.

#مقاله_خبری
نگاهی به ژرفای کوانتوم | @deeplook
یه زودی منتظر خبرهای جذابی از دیپ لوک باشید...
ویژه‌نامه جدید دیپ لوک منتشر شد:
هوش مصنوعی، رازها، بیم‌ها و امیدها

در این مجله آنلاین، کاوشی شگفت‌انگیز را به دنیای هوش مصنوعی آغاز کرده و به قلب ChatGPT سفر میکنیم. از اثرات هوش مصنوعی بر آینده بشریت سخن می‌گوییم و با ابزارهای هوش مصنوعی برای علوم و محققان کوانتومی آشنا می‌شویم.
در این مجله هم مثل همیشه، افتخار همکاری با فیزیکدانان بزرگ ایرانی را داشته‌ایم.

و با افتخار در این مجله، برای اولین بار با یکی از ذهن‌های درخشان محاسبات فیزیک، همکار ریچارد فاینمن و ماری گلمان و البته خالق متمتیکای محبوب،

استیون ولفرام

به طور اختصاصی گفتگو کرده‌ایم.

برای این سفر شگفت‌انگیز آماده‌اید؟ از لینک زیر وارد شوید:

deeplook.ir/aimag

____
میشل تالاگراند ریاضیدان، معتقد است زندگی به طرز وحشتناکی تصادفی است، دیدگاهی که به نظر می‌رسد تا حد زیادی متاثر از زمینه تحقیقاتی اوست. دیروز میشل تالاگراند (Michel Talagrand) به خاطر کارهای تاثیرگذارش در همین زمینه تحقیقاتی، یعنی نظریه احتمالات و توصیف تصادف، برنده جایزه آبل ۲۰۲۴ شد. با دیپ لوک همراه باشید و متن کامل مقاله را از اینجا مطالعه کنید.

#مقاله_خبری
نگاهی به ژرفای کوانتوم | @deeplook
پیتر هیگز، نظریه‌پرداز «ذره خدا» درگذشت

پیتر هیگز در ۲۹ مه ۱۹۲۹ در نیوکاسل انگلستان به دنیا آمد وکنجکاوی عمیق او درباره‌ی بنیادی‌ترین اجزای سازنده جهان منجر به کشف افسانه‌ای بوزون هیگز شد. اهمیت این ذره‌ (که به ذره خدا نیز مشهور است) از آنجا ناشی می‌شود که وجود آن برای درک جرم‌دار بودن ذرات بنیادی، حیاتی است. بوزون هیگز در سال ۱۹۶۴ توسط هیگز نظریه‌پردازی شد و در سال ۲۰۱۲ در شتاب‌دهنده‌ی بزرگ هادرونی CERN با موفقیت تأیید گردید که این تایید جایزه نوبل فیزیک ۲۰۱۳ را برای هیگز به ارمغان آورد. پیتر فقید که روز پیش در تاریخ ۸ آوریل ۲۰۲۴ و در سن ۹۴ سالگی از دنیا رفت، فقط برنده‌ی جایزه‌ی نوبل نبود، بلکه مردی با فروتنی بی‌نظیر بود که بینش‌های عمیقش، چهره‌ی فیزیک را برای همیشه دگرگون ساخت.

#اخبار
نگاهی به ژرفای کوانتوم | @deeplook
اگرچه همه‌جا صحبت از قدرت خارق‌العاده کامپیوترهای کوانتومی و طوفان پس از تحقق آنهاست، اما واقعیت این است که هنوز، یک مسئله کاربردی برای اثبات مزیت کوانتومی به طور قطعی پیدا نشده است. اکنون محققان نشان داده‌­اند که حل مسئله­‌ی انرژی یک سیستم کوانتومی برای کامپیوترهای کلاسیک، کار سختی به نظر می‌­رسد، اما برای کامپیوترهای کوانتومی آسان است. با دیپ لوک همراه باشید و متن کامل مقاله را از اینجا مطالعه کنید.

#مقاله_خبری
نگاهی به ژرفای کوانتوم | @deeplook
دنیل دنت، فیلسوف محبوب ذهن و آگاهی، دیروز ۱۹ آوریل ۲۰۲۴، در سن 82 سالگی و بر اثر بیماری ریوی درگذشت. آثار پیشگام او مرزهای آگاهی، اراده آزاد و فلسفه ذهن را درنوردید و تاثیری ماندگار بر جامعه دانشگاهیان و عموم مردم به جا گذاشت. تاثیر دنت محدود به حلقه‌های فلسفه نبود، بلکه ایده‌های او در فرهنگ عامه نیز نفوذ کرد و درک ما از شرایط بشری را به چالش کشید و غنی کرد. کتاب‌های او، مانند «ایده خطرناک داروین» و «شکستن طلسم» نه تنها مورد تحسین منتقدان، بلکه در لیست پرفروش‌ترین کتاب‌ها نیز قرار گرفت که نشان‌دهنده توانایی منحصربه‌فرد او در بیان ایده‌های پیچیده برای مخاطبان عامه بود؛ سخنرانی پرطرفدار TED او، به نام ‎«توهم آگاهی» نمونه آن است (که لینک آن در زیر قرار داده شده است). غیبت او عمیقاً در جامعه جهانی متفکران احساس خواهد شد.
@deeplook
HTML Embed Code:
2024/04/25 17:16:31
Back to Top