TG Telegram Group Link
Channel: پایگاه خبری تحلیلی بهشت آنلاین
Back to Bottom
مومنی، اقتصاددان: آقای رییس جمهور فعلی به دولت قبلی طعنه می زد که «شما کاری کردید که قیمت دلار به 5 هزار رسیده»؛ الان وقتی قیمت دلار را می بیند، چه حالی می شود؟

فرشاد مومنی، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی گفت:

به سوی روند قهقرایی گسترش فقر و عقب ماندگی حرکت می کنیم/ راحت می گویند نقشی در افزایش نرخ ارز نداریم!

🔻وزیر مسئول تولید، می گوید آنقدر واردات کرده ایم که گلوگاه های گمرکی بند آمده! با عنوان «اصلاحات پارامتریک» از جیب حقوق بگیران سرقت می کنند

🔻در شبکه های مجازی نطق قدیمی آقای رییس جمهور فعلی را می بینیم که می خواهد به دولت قبلی طعنه بزند و خطاب به دولت قبل می گوید «شما کاری کردید که قیمت دلار به 5 هزار رسیده است» ولی الان وقتی قیمت دلار را می بیند، چه حالی می شود؟ گزارش بدهد که چه تحویل گرفته، چه وعده داده و کارنامه اش چیست؟

🔻در نظام تصمیم گیری ما افرادی هستند که شخصا آدم های محترمی هستند اما صلاحیت تخصصی در زمینه اقتصاد توسعه ندارند. آنها با مافیای رسانه ای شان از ضعف اندیشه ای افراد کارشناس استفاده می کنند./ جماران

@behesht_online
مسعود پزشکیان: با زور و گشت ارشاد نتیجه‌ی عکس خواهد داد

مسعود پزشکیان نماینده تبریز :

🔻امروز در مجلس اولویت عده‌ای موضوع حجاب است بدسلیقگی‌‌ها در اجرای برخی سیاست‌ها از تمامیت‌خواهی یک عده خاص نشات می‌گیرد

🔻با زور و با این روشی که پیش می‌رویم نتیجه‌ی عکس خواهد داد. اینکه حجاب باید مراعات شود، یک اصل است؛ اما اینکه چگونه باید این پیام را رساند اصل دیگر است.

🔻این خانم‌ها و زنان در اختیار خود نظام بودند؛ صداوسیما، روحانیت، مدارس‌، معلم‌ها، صداوسیما و رادیو در اختیار سیستم بوده است و نتوانستیم آن‌‌ها را درست تربیت کنیم، حالا می‌خواهیم با زور درست کنیم؟! به نظر من امکان پذیر نیست.

🔻عده‌ای از خانم‌ها مشکلی با دین و مذهب ندارند، بلکه می‌خواهند به این شکل زندگی کنند. اما این کارها باعث می‌شود آنها با دین و مذهب مشکل پیدا کنند و با یک عناد نسبت به آن باوری که دارند برخورد کنند./ جماران

@behesht_online
استخدام ضربدری در شرکت ملی / علیخانی و خرمی‌شاد همدیگر را رسمی کردند!

🔻 در یک اتفاق نادر مدیرعامل شرکت ملی مس و  مدیرعامل صندوق بازنشستگی مس که همزمان عضو هیات مدیره شرکت ملی مس بودند برای همدیگر مصوبه استخدام رسمی امضا کردند!

🔻 علیرغم اینکه یکی از شعارهای اصلی رئیسی عدالت محوری و رانت‌زدایی بود و بارها او و وزرایش در تریبونهای رسمی از ایجاد فرصتهای برابر و پایان دادن به رانتها و شفافیت در شرکت‌های دولتی سخن گفته‌اند، اما در شرکت ملی مس ایجاد رانت ضربدری استخدام رسمی صورت گرفته است

🔻 بر اساس یک مصوبه هیات مدیره شرکت ملی مس، خرمی‌شاد مدیرعامل وقت و فردی بنام احد علیخانی که همزمان رییس صندوق بازنشستگی مس و عضو هیات مدیره شرکت ملی مس هم بوده را با امضاء اعضاء هیات مدیره یعنی خودشان دو‌نفر، بعنوان کارمند رسمی شرکت ملی مس استخدام دائم کرده است، این بود عدالت محوری دولت انقلابی؟

🔻 اگر خرمی‌شاد و احد علیخانی فقط با چند امضا و بدون طی مراحل و رعایت ضوابط آیین نامه استخدامی و بدون سابقه کار در شرکت ملی مس به استخدام دائمی این شرکت درآمده، چرا بقیه چند هزار کارگر شرکت ملی که در معادن درحال کارگری هستند و با سختی مرارت برای خانواده‌شان تامین معاش می‌کنند با یک مصوبه مشابه استخدام نمی‌شوند؟

@behesht_online
باد و باران در نیمه شرقی کشور

🔻در بیشتر مناطق نیمه شرقی، در بعضی ساعات، رگبار باران و رعد و برق و وزش بادشدید رخ می‌دهد.

🔻وزش باد شدید در نوار شرقی کشور تداوم خواهد داشت و در بعضی ساعات روز گزدوخاک رخ می‌دهد.

@behesht_online
اصولگرایانِ منتقد «گشت ارشاد»، تغییر موضع داده اند؟

🔻بعد از حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ و فوت مهسا امینی، منتقدان گشت ارشاد دایره یا وسیعتر یافتند و دیگر اصلاح طلبان و اعتدالیون و مستقلین نبودند که از این روش های سلبی و تند انتقاد می کردند بلکه اصولگرایان هم منتقد جدی گشت ارشاد بودند، انتقاداتی که گویا فراموش شده و دوباره «ون ها» به خیابان ها بازگشته اند.

🔻یکباره «طرح نور» با محوریت بازگشت ون های گشت ارشاد و حجاب بانان به خیابان ها از سوی دولت رئیسی کلید خورد. «طرح نور» به گفته دبیر ستاد امر به معروف با دستور رئیسی و با محوریت وزیر کشور اجرایی شده است.

🔻اعتراضات به گشت ارشاد بعد از فوت مهسا امینی و اتفاقات رخ داده در آن ماجرا شدت بیشتری گرفت و اینبار فقط اصلاح طلبان و اعتدالیون پای کار نبودند، بلکه بسیاری از اصولگرایان نیز منتقد رویکرد گشت ارشاد و برخوردهای سلبی بودند.

🔻در این میان پربیراه نیست مروری بر اظهارات اصولگرایانی داشته باشیم که ضمن دفاع از اصل حجاب، روش ها و رویکرد در پیش گرفته شده برای اجرای این اصل شرعی را درست نمی دانند و خواستار اصلاح مسیر رفته بودند./ خبرآنلاین

@behesht_online
در سال ۱۴۰۳ نه منتظر کاهش قیمت ارز باشید، نه کاهش نرخ تورم

دنیای اقتصاد نوشت:

🔻رشد اقتصادی یک متغیر مهم اثرگذار بر تورم به شمار می‌آید. در سال گذشته اقتصاد ایران رشد نسبتا قابل قبولی را تجربه کرد که عمدتا متاثر از رشد درآمدهای نفتی بوده است. در سال‌جاری رشد اقتصادی متاثر از رشد درآمدهای نفتی را نمی‌توان انتظار داشت.

🔻بنابراین با توجه به آمار تشکیل سرمایه ثابت و روند نگران‌کننده خروج سرمایه و همچنین افزایش قابل‌توجه مالیات در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، به نظر می‌رسد اقتصاد ایران در سال‌جاری نمی‌تواند رشد مطلوبی را تجربه کند.

🔻اقتصاد ایران در یک مارپیچ تورمی بسیار خطرناک قرار دارد و شوک‌های بیرونی ازقبیل جهش ارزی یا درگیری منطقه‌ای می‌تواند کابوس ابرتورم را به واقعیت تبدیل کند.

🔻باید توجه داشت که تورم مزمن در دهه‌های گذشته، زیرساخت‌های ذهنی و عینی خروج بخش قابل‌توجهی از اقتصاد کشور از چرخه ریال را ایجاد کرده است که تحقق آن به معنای از دست رفتن امکان ابتکار عمل سیاستگذار و هموار شدن مسیر ابرتورم است.

@behesht_online
کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید

محمدمهاجری در روزنامه اعتماد نوشت:

🔻آقای ذوالنور به افول جایگاه مجلس اشاره کرده و به عنوان نمونه، دخالت‌های بیرونی در قانونگذاری را برشمرده است. با اینکه طبق قانون اساسی، قانونگذاری منحصرا در اختیار مجلس قرار دارد، اما سال‌های زیادی است که نهادهایی همچون شورای انقلاب فرهنگی، شورای عالی فضای مجازی و... دستورالعمل‌هایی را ابلاغ می‌کنند که در حکم قوانین لازم‌الاجراست.

🔻آقای ذوالنور نخستین چهره سیاسی نیست که چنین انتقادی را بیان می‌کند. پیش از او نمایندگان دوره‌های قبل مجلس - به خصوص آقای علی مطهری - بارها این موضوع را گفته‌اند، اما دوستان اصولگرا همچون جناب ذوالنور حاضر به پشتیبانی از این ایده نشدند.

🔻حساب‌کشی جدی و دقیق از دولت، نظارت بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی و برخورد بدون رودربایستی با وزرای ضعیف و شخص رییس‌جمهور و نیز آتش نزدن قراردادهای بین‌المللی (که حتما جناب ذوالنور آن را به یاد دارد!) می‌تواند کفاره‌ای برای جبران اشتباهات گذشته باشد. امید که آقای ذوالنور - که از الان در قامت کاندیدای ریاست مجلس- سخن می‌گوید، حتی اگر به چنین منصبی هم نرسید، در رفع آسیبی که آن را فهم کرده است، برآید.

@behesht_online
نقوی حسینی: پایداری ها از اصطلاح «پشم» خیلی ناراحت شدند

سازندگی نوشت:

🔻نقوی حسینی درخصوص آرایش سیاسی مجلس دوازدهم معتقد است:«انتخابات این دوره مجلس دوازدهم، تفاوت زیادی با دوره‌های گذشته دارد یعنی گروه‌ها و جریاناتی که وارد انتخابات شدند، لیست دادند و کاندیداهایشان را در شهرهای بزرگ و کوچک معرفی کردند، خیلی متکثر و متعدد هستند یعنی در انتخابات مجلس دوازدهم شاهد یک لیست واحد از جریان سیاسی خاصی در کشور نبودیم.»

🔻او درخصوص اصطلاحی که (پشم) به کار برده بود از مکدر شدن پایداری‌ها و باقی جریان‌های مربوط به آن سخن گفت و تاکید کرد:«اصطلاحی که من استفاده کردم بدون هیچ غرضی بود. بالاخره به کار بردن مخفف اسم‌ها امروزه مرسوم است، مانند رزما یا امنا یا از این قبیل که از مخفف استفاده می‌کنند اما نکته آنجاست که بعد از این مصاحبه دوستان ما خیلی ناراحت شدند، تماس گرفتند و گفتند چه اصطلاحی بود که برای ما به کار بردید.

🔻گفتم که اگر از این اصطلاح ناراحت شدید، عذرخواهی می‌کنم چون واقعا قصدی در آن نبود. در گروه‌های خارج از کشور و حتی گروه‌هایی که ما قبول نداریم نیز این موضوع مرسوم هست. مثلا سیا، داعش یا کا.گ. ب. به هرحال نمی‌شد این پیام را بدون عنوان این موضوع مطرح کرد.»

@behesht_online
مومنی، اقتصاددان: ۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند!

  ماجرای تحمیل ایمان با زور را کنار بگذارید


فرشاد مومنی گفت:

🔻مرکز آمار گزارشی منتشر کرده و می گوید از کل جمعیت فقیر ایران ۸۹ درصد شان شاغلین سابق و لاحق هستند، این عدد تکان دهنده است! یعنی بیکار نیستند ولی شغل هایی دارند که از نظر بازدهی درآمدی، قادر به تکافوی حداقل نیازهای اساسی شان نیست.

🔻اگر شما از کلام پیامبر می فهمید که فقر از هر دری که وارد می شود ایمان از آن در خارج می شود، ماجرای تحمیل ایمان با زور را کنار بگذارید و ریشه های اصلی مساله را بفهمید!

🔻بیش از ۵ سال است که می گوییم که گزارش های رسمی که منتشر شده حکایت از این دارد که به سوی یک روند قهقرایی به سمت فقر دائما رو به افزایش و عقب ماندگی دائما رو به افزایش حرکت می کنیم. شاخص های بهره وری کل عوامل تولید و روند ها و شاخص پیچیدگی اقتصادی و رابطه مبادله، از ناتوانی فزاینده سیستمی برای مواجهه خردورزانه و موثر با مساله فقر حکایت می کند./ جماران

@behesht_online
محروم‌ترین و برخوردارترین استان‌های کشور کدامند؟

روزنامه اعتماد نوشت:

🔻مرکز پژوهش‌های مجلس با استفاده از شاخص فقر چندبعدی جهانی و با استفاده از داده‌های پرسشنامه درآمد و هزینه خانوار در سال ۱۴۰۱ تصویری از وضعیت موجود محرومیت در کشور ارایه کرده که بر مبنای آن، استان سیستان وبلوچستان با اختلاف بسیار بالایی، محروم‌ترین استان ایران شناخته شده است. پس از سیستان و بلوچستان، استان‌های کرمان و خراسان جنوبی بیشترین درصد محرومیت را داشته‌اند و سمنان، اصفهان و قزوین کمترین درصد محرومیت در بین خانوارها را دارا هستند.

🔻مطابق این رتبه‌بندی از وضعیت محرومیت در کشور نزدیک به ۳۰ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان در محرومیت به سر می‌برند که در مقایسه با سایر استان‌ها، عدد بسیار بالایی است. چرا که مثلا اختلاف سطح محرومیت سیستان و بلوچستان با استانی مانند تهران ۲۸ درصد است!


@behesht_online
علت تذکر رهبری درباره گشت ارشاد چه بود؟

روایت سرلشکر محمدعلی جعفری از اجرای طرح نور، بازگشت گشت ارشاد و نظر رهبر انقلاب


🔻مهدی فضائلی ،عضو دفتر رهبری  چند روز پیش از تذکر به برخی مسئولان در مساله حجاب و بعد از حواشی پیش آمده بر سر برخوردهای گشت ارشاد، خبر داد. توئیتی که با هجمه ها و حملات زیاد به این عضو دفتر رهبری همراه شد و حامیان گشت ارشاد و لایحه عفاف و حجاب همزمان او را در فضای رسانه ای و مجازی زیر بار سنگین حملات خود بردند.

🔻سرلشکر جعفری، مسئول قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیه الله سپاه روز گذشته این تذکر را تایید کرد و گفت: «اشتباهی از جانب عوامل اجرایی طرح نور صورت گرفته و از جانب آقای فضائلی گفته می‌شود که حضرت آقا تذکری داده‌اند و این امر طبیعی است زیرا یا گزارشات به محضر رهبر انقلاب می‌رسد یا ایشان در فضای مجازی رؤیت می‌کنند. این تذکر در مورد انجام همه مأموریت‌های امنیتی، فرهنگی و اجتماعی یک امر طبیعی است زیرا ممکن در اجرا یک مأموری اشتباهی کند و با آن تذکر این اشتباه اصلاح شود، بنابراین با این تذکر اصل مأموریت زیر سوال نمی‌رود و باید مأموریت به‌درستی اجرا شود.

🔻مطالبی که در فضای مجازی در خصوص آقای فضائلی گفته شده و گزارش دروغی که نسبت به ایشان داده شده باید گفت که خلاف این امر انجام نشده و ایشان هم در صحبت دوم خود مجددا تاکید کرده است و دفتر رهبر انقلاب هم تکذیبی نکرده و این نشان دهنده واقعیت آن است، بنابراین حضرت آقا بر انجام این امر تأکید دارند اما تذکر هم داده‌اند که کار درست انجام شود.»

@behesht_online
کنایه به شهرداری زاکانی !

🔻واکنش جالب کاربران فضای مجازی به حذف کراوات از عکس تختی!

@behesht_online
آذرجهرمی به دولت رئیسی: در سیاست های ضداینترنت تجدیدنظر کنید /مردم خوبی ها را ارج می نهند

محمدجواد آذری‌جهرمی وزیر پیشین ارتباطات و فناوری اطلاعات در کانال تلگرامی خود نوشت :

🔻اینکه پس از یک رویه سراسر اشتباه و ناکارآمد که در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ و با استدلال حفظ امنیت کنکور طی دستورالعمل مصوب شاک دنبال می‌شد، اینترنت موبایل در محل برگزاری آزمون خاموش و موجبات اختلال گسترده در شبکه ارتباطی شهرها فراهم می آورد و حتی در برهه ای برخی مسئولین دولت سیزدهم در برنامه های تلویزیونی سخن از محدودیت‌های گسترده تر بر اینترنت در روزهای برگزاری آزمون می‌کردند، بالاخره در سال جاری این رویه اشتباه کنار گذاشته شد، خبر نیکویی است .

🔻کاش در سایر سیاست‌های ضدیت با اینترنت هم تجدید نظر کنند؛ مردم خوبی ها را ارج خواهند نهاد.

@behesht_online
مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات پایتخت هستند

پلیس راهور:

🔻مناطق ۴ و ۱۲ تهران در صدر آمار تصادفات پایتخت قرار دارند.

🔻طبق آمار، ۵۹ درصد تصادفات شهر تهران در بزرگراه‌ها رخ می‌دهد که مهمترین عامل آن سرعت غیرمجاز است.

🔻هر چقدر حمل‌ونقل عمومی توسعه پیدا کند، شاهد کاهش حضور خودروهای شخصی در معابر، روان‌سازی ترافیک و کاهش آلودگی هوا خواهیم بود.

@behesht_online
جمعیت ایران تا سال ۲۰۵۰ احتمالا به ۹۰ میلیون نفر خواهد رسید

🔻علیرضا اولیائی منش، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه باید به خانواده محوری برگردیم، درباره اهمیت امیدآفرینی افزود: در همه دنیا تلاطم و مشکلات اقتصادی وجود دارد؛ اما در این حوزه امید آفرینی خیلی مهم است. ازدواج را خیلی سخت گرفتیم، حوزه های فرهنگی باید روی بحث ازدواج آسان تاکید کنند. در سال ۲۰۵۰ جمعیت افغانستان به نزدیک به ۹۰ الی ۱۰۰ میلیون نفر، جمعیت پاکستان به حدود ۴۰۰ میلیون نفر و جمعیت عراق به ۹۰ الی ۱۰۰ میلیون نفر می‌رسد و جمعیت کشور ما هم به حدود ۹۰ میلیون نفر می‌رسد که باید به بحث جمعیت کشور توجه کنیم./ شفقنا

@behesht_online
«سندرم کلنگ بی‌قرار» شهرداری زاکانی ! / هنرمندان نگرانند

🔻گویا سندرم کلنگ بی‌قرار شهرداری دوباره عود کرده و این بار درست بیخ گوش یکی از قدیمی‌ترین بناهای هنری تهران یعنی تئاتر سنگلج قرار است به زمین بخورد.

🔻تصمیم به تخریب ساختمان مجاور مجموعه تئاتر سنگلج از دو جهت مورد انتقاد کارشناسان است.

🔻یکی ریسک بالای تخریب ساختمان کناری برای بنای ۶۰ساله سنگلج و دیگری، بی‌توجهی شهرداری زاکانی به توافقات پیشین برای توسعه بنای سنگلج و الحاق ساختمان کناری به این مجموعه.

🔻تماشاخانه سنگلج یکی از بنا‌های قدیمی شهر تهران است که در تاریخ ۲ آذر ۱۳۸۸ به شماره ۲۷۴۶۹ در فهرست آثار ملی ثبت شد. طبق ضوابط و قوانین، برای بناهای ثبت‌شده باید حریم تعیین شود.

🔻طبق قانون حریم در زمان ثبت تعیین می‌شود ولی اگر حریم در نظر گرفته نشود، پلاک چسبیده به ملک حق تخریب و ساخت‌و‌ساز ندارد. اگر هم تخریب شود نباید مرتفع‌تر نسبت به ساختمان ثبت‌شده ساخته شود.

🔻به‌رغم این محدودیت‌ها اما شهرداری در‌صدد ساخت یک بنای جدید به جای بنای کناری سنگلج است./ دنیای اقتصاد

@behesht_online
پایان نظرسنجی اطلاعات درباره سریال‌های نوروزی؛ ۵۵ درصد کاربران(بالغ بر ۷هزار شرکت‌کننده منحصر بفرد) اصلا تلویزیون تماشا نکردند!

🔻اخیرا مرکز افکارسنجی ایسپا در نظرسنجی تلفنی از ۱۷۰۰ نفر اعلام کرد ۷۰درصد مردم تلویزیون می‌بینند!

@behesht_online
رکوردزنی در پررویی نجومی؟

🔻این بنر را مدیران زاکانی درست روبه‌روی پارک قیطریه نصب کرده‌اند؛ یعنی همان‌جایی که می‌گویند قرار است فضای سبز از بین برود و به جای آن مسجد ساخته شود.

🔻به نظر می‌رسد تنها بخش صادقانه این تصویر، همان علامت تعجب است. هرچند از این‌همه پررویی نجومی و بی‌شرمی شهردار تهران، دیگر کسی متعجب نمی‌شود/ شهرما

@behesht_online
بودجه پیشنهادی ۱۴۰۳ دولت برای نهادهای فرهنگی مذهبی

✍️یاشار سلطانی نوشت :

▫️موسسه نشر آثار حضرت امام:
۱۶۰ میلیارد تومان

▫️آستان مقدس حضرت امام:
۲۱۶ میلیارد تومان

▫️دبیرخانه ستاد حمایت از خانواده:
۸,۷۸۹ میلیارد تومان

▫️سازمان اوقاف:
۱۳۲ میلیارد تومان

▫️کمک به معیشت روحانیون:
۱۲۲۷ میلیارد تومان

▫️بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس:
۲۶۰۲ میلیارد تومان

▫️ستاد مرکزی راهیان نور:
۴۹ میلیارد تومان

▫️قرارگاه قرب بقيه الله:
۲,۹۵۵ میلیارد تومان

▫️مجمع جهانی تقریب:
۲۱۲ میلیارد تومان

▫️فرهنگستان زبان و ادب فارسی:
۱۰۴ میلیارد تومان

▫️مجمع جهانی اهل بیت:
۲۵۷ میلیارد تومان

▫️بنیاد سعدی:
۶۹ میلیارد تومان

▫️خبرگزاری جمهوری اسلامی:
۳۷۴ میلیارد تومان

▫️دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم:
۸۳۱ میلیارد تومان

▫️شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی:
۲۶۸ میلیارد تومان

▫️شورای عالی حوزه های علمیه:
۶,۹۶۲ میلیارد تومان

▫️شورای حوزه علمیه خراسان:
۹۰۰ میلیارد تومان

▫️مرکز خدمات حوزه علمیه:
۷,۵۴۴ میلیارد تومان

▫️موسسه آموزشی امام خمینی (ره):
۴۳۷ میلیارد تومان

▫️سازمان تبلیغات اسلامی:
۸,۷۳۱ میلیارد تومان

▫️شورای سیاستگذاری ائمه جمعه:
۳۱۱ میلیارد تومان

▫️جامعة المصطفى العالمية:
۱,۴۲۷ میلیارد تومان

▫️ستاد احیای امر به معروف:
۲۵۶ میلیارد تومان

▫️سازمان صداوسیما:
۲۲,۲۰۸ میلیارد تومان

🔻آیا تاثیر ۶۷۰ هزار میلیارد ریال بودجه که صرف امور دینی و فرهنگی در سال می‌شود را در زندگی خود احساس می‌کنید؟

@behesht_online
HTML Embed Code:
2024/04/26 00:34:05
Back to Top