TG Telegram Group Link
Channel: BBCPersian
Back to Bottom
🔻داستان «حسن صباح»، «قلعه الموت» و «مذهب اسماعیلیه» دستمایه سریالی جذاب و پربیننده در ایام ماه رمضان بود. با پخش اولین قسمت از سریال مصری« حشاشین» موجی از واکنش‌ها و تعریف و تمجیدها به راه افتاد و این سریال تاریخی خیلی سریع با استقبال بیننده‌های مصری و کشورهای عربی روبرو شد و در گوگل در صدر موتورهای جست‌وجوگر قرار گرفت.

سریال « حشاشین» یا «آدمکشان» که روایت و درامی از وقایع داخلی ایران و مصر در قرن یازدهم میلادی است به طور طبیعی افکار عمومی و رسانه‌های اجتماعی ایران را نیز به خود مشغول کرده است و مخاطبان ایرانی نیز به طور غیر رسمی و از طریق رسانه‌ها و کانال‌های تصویری مختلف و با زیرنویس فارسی امکان دیدن این سریال پرطرفدار و پرمناقشه را پیدا کردند.

آلبوم را ورق بزنید و ادامه این مطلب مسعود آذر را در وبسایت بی بی سی فارسی بخوانید:

https://bbc.in/3w4aszB

📸 AL-HASHASHEEN/Getty

@BBCPersian
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در درس این هفته می‌بینید که تغییرات اقلیمی با سیاره ما چی می‌کند!

لینک برنامه در یوتیوب:👇

https://bbc.in/3JwL3l2
🔻جنجال‌ در یکی از دانشگاه‌های آمریکا بر سر لغو سخنرانی یک دانشجوی مسلمان طرفدار فلسطینیان در مراسم فارغ التحصیلی بالا گرفته است.

دانشگاه کالیفرنیای جنوبی چند روز پیش اعلام کرد که اسنا تبسم، دانشجوی ممتاز به دلیل تهدیدات امنیتی که دانشگاه آن را مشخص نکرده، اجازه ندارد از طرف دانشجویان فارغ التحصیل هم‌کلاسی‌اش سخنرانی کند.

در پی این تصمیم، حال این دانشگاه اعلام کرده است که تمام سخنرانی‌هایی که قرار بود در مراسم فارغ التحصیلی انجام شود، لغو شده است.

اسنا تبسم در بیانیه‌ای گفته است که دانشگاه کالیفرنیای جنوبی «در حال فرو رفتن در ترس و پاداش دادن به نفرت» است، روندی که به گفته او توسط «صداهای ضد مسلمانان و ضد فلسطینی» هدایت می‌شود.

جنگ اسرائیل و غزه به تنش در دانشگاه‌های آمریکا منجر شده است.

بیش از ۱۰۰ معترض حامی فلسطین روز پنج شنبه در دانشگاه کلمبیا توسط پلیس دستگیر شدند.

https://www.bbc.com/persian/articles/cx03y4vzeq4o
🔻انفجار در پایگاه حشد شعبی در استان بابل عراق چندین مجروح بر جای گذاشت

انفجاری در پایگاه «نیروهای بسیج مردمی» (حشد شعبی) در عراق چندین زخمی بر جای گذاشته است.

خبرگزاری فرانسه به نقل از دو منبع امنیتی گفته این پایگاه «بمباران» شده است. خبرگزاری رویترز هم به نقل از دو منبع امنیتی می‌گوید که انفجار ناشی از یک حمله ناشناخته هوایی بود که حوالی نیمه شب جمعه رخ داد.

https://bbc.in/3Ur4HFF
@BBCPersian
🔻هواپیماها و تانک‌های اسرائیلی جمعه شب نقاط گوناگونی در نوار غزه را در هم کوبیدند و گزارش شده که دست‌کم ۹ نفر، از جمله چهار کودک، در رفح کشته شده‌اند.

احتمال عملیات گسترده اسرائیل در رفح حتی آمریکا، متحد نزدیک اسرائیل را نگران کرده است.

https://bbc.in/3Jsbo3O
@BBCPersian
🔻چرا بعضی از کشورها فلسطین را به عنوان کشور به رسمیت نمی‌شناسند؟

تشکیلات خودگردان فلسطینی از سال ۲۰۱۲ عضو ناظر سازمان ملل متحد بوده است.

روز پنج‌شنبه، شورای امنیت سازمان ملل درخواست فلسطینیان برای عضویت کامل در این سازمان را به رای گذاشت.

ایالات متحده این قطعنامه را وتو کرد، ولی ۱۲ عضو شورا به آن رای موافق دادند، از جمله سه متحد آمریکا – فرانسه، ژاپن و کره جنوبی. رای بریتانیا و سوئیس نیز ممتنع بود.

محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان، گفت استفاده آمریکا از حق وتو کاری «غیراخلاقی» بود، اما اسرائیل از این اقدام تشکر کرد و این قطعنامه را شرم‌آور خواند.
بیشتر بخوانید:

https://bbc.in/3TZpFd2
@BBCPersian
🔻دوپینگ آزاد در ورزش؛ از بنیانگذار «بازی‌های پیشرفته» چه می‌دانیم؟
✍️مایک هنسن
بی‌بی‌سی

«فراتر از ورزش»، بخشی از مطالب ورزشی بی‌بی‌سی هستند که داستان‌های شگفت‌انگیز ورزشکاران یا مسابقاتی را روایت می‌کند که کمتر شنیده‌اید. فهرست مطلب‌های فراتر از ورزش را دنبال کنید.
«سریع حرکت کن و چیزها را در هم بشکن.»

در سال‌های اولیه هزاره جدید، وقتی مارک زاکربرگ، بنیانگذار فیسبوک، داشت از وب‌سایتی که در اتاق خوابگاهش راه انداخته بود شرکتی میلیارد دلاری می‌ساخت، این عبارت را به عنوان شعار خود انتخاب کرد.

زاکربرگ به همکلاسی‌هایش می‌گفت اول کار را انجام بدهند و بعد عذرخواهی کنند. او معتقد بود در در راه تحقق بخشیدن به پروژه‌ای که همه چیز را توجیه می‌کند، عقاید مرسوم گذشته باید در‌هم شکسته شود، رقبا باید از سر راه برداشته شوند و غرور هسته قدرت لکه‌دار شود.
بیشتر بخوانید:

https://bbc.in/3xTEfeL
@BBCPersian
🔻چرا آمار خودکشی در میان جوانان آمریکایی افزایش یافته است؟
✍️ویل ورنون
بی‌بی‌سی، کارولینای شمالی

این گزارش درباره خودکشی است. اگر به خودکشی فکر می‌کنید، در ایران با اورژانس اجتماعی با شماره تلفن ۱۲۳ تماس بگیرید؛ در افغانستان با شماره ۱۱۹، در بریتانیا با خیریه سماریتن ۱۱۶۱۲۳ و در آمریکا و کانادا ۹۱۱.

هشدار: این مقاله حاوی مطالبی است که ممکن است آزاردهنده باشد.

کاترین و تونی سالس هیچ اطلاعی از این موضوع نداشتند که پسرشان بن یک زندگی دوگانه دارد.

کاترین با صدایی لرزان می‌گوید: «کاش دست کم این فرصت را به ما می‌داد که کمکش کنیم. سخت‌ترین قسمت ماجرا همین جاست. هیچ راهی نبود که بتوانم دستش را بگیرم.»
بیشتر بخوانید:

https://bbc.in/3JsbZm4
@BBCPersian
🔻مردی که روز جمعه اول اردیبهشت، بیرون دادگاهی در منتهن نیویورک خود را به آتش کشید درگذشت.

مکسول آزارلو ۳۷ ساله پس از ریختن مایعی روی خودش، تعدادی اطلاعیه با محتوای تئوری توطئه به هوا پرتاب کرد و سپس اقدام به خودسوزی کرد.

این اتفاق در حالی افتاد که انتخاب اعضای هیأت منصفه دادگاه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری پیشین آمریکا به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری سی‌بی‌اس، آقای آزارلو با وضع وخیم به بیمارستان منتقل شد و کمی بعد درگذشت.

آقای ترامپ پیش از این اتفاق،‌ برای شرکت در فرآیند انتخاب اعضای جایگزین هیات منصفه به همراه یک تیم امنیتی در ساختمان دادگاه بود و حین خودسوزی آقای آزارلو محل را ترک کرد.
بیشتر:
https://bbc.in/3W2xoKf
@BBCPersian
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔻این ویدیو از جلوگیری از ورود دانشجویان دانشگاه امیرکبیر به دلیل نوع پوشش منتشر شده است.  در این ویدیو فردی می‌گوید «حتی با مانتو آزمایشگاه هم راه نمی‌دهند» که حراست دانشگاه در جواب این فرد‌ می‌گوید « یک هفته پیش اطلاع رسانی شده….، مانتو آزمایشگاه اجازه ورود ندارد»  در جدید ترین موج تازه برخورد با زنان، روز شنبه ۲۵ فروردین، طرح «نور» برای مقابله با آنچه حکومت ایران «مقابله با بی‌حجابی» می‌خواند، آغاز شد. ماموران نیروی انتظامی، گشت ارشاد، حجاب‌بان‌ها و ون‌های سفید، برای بازداشت زنان و دخترانی که تن به «حجاب اجباری» نمی‌دهند، در سطح خیابان‌ها و میدان‌های شهرها، مستقر شده بودند. فرماندهی انتظامی در ایران روز جمعه ۳۱ فروردین با انتشار اعلامیه‌ای از تداوم طرح موسوم به «نور» برای مقابله با آنچه حکومت ایران «مقابله با بی‌حجابی» می‌خواند، خبر داده است.  خشونت عریان ماموران هنگام بازداشت زنان بر سر حجاب در روزهای گذشته به یکی از بحث‌های اصلی در شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده است.

@BBCPersian
🔻 یک عضو «ارشد» طالبان به ضرب گلوله افراد مسلح ناشناس در کویته مرکز ایالت بلوچستان پاکستان کشته شده است. پلیس ایالت بلوچستان گفته است که او «تابعیت پاکستانی» داشت.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی حکومت طالبان روز جمعه در ایکس نوشت که عمرجان آخوندزاده، استاد «مدرسه جهادی» در قندهار و عضو «اداره عالی نظارت» حکومت طالبان در کویته پاکستان کشته شده است.

سخنگوی طالبان ترور او را «جنایت بزرگ» و «ضایعه غیرقابل جبران» خوانده است.

گفته شده که او «مشاور» رهبر طالبان در قندهار بوده است.
ادامه مطلب:
https://bbc.in/3W9LjOM
@BBCPersian
HTML Embed Code:
2024/04/20 11:03:40
Back to Top