TG Telegram Group Link
Channel: نشر اطراف
Back to Bottom
▪️کتاب «نزدیک ایده» منتشر شد

🔹معرفی کتاب
«نزدیک ایده» پاسخ نویسندگان، هنرمندان و متفکران به پرسش‌هایی از این دست است: «کجا می‌اندیشید؟»‌، «کجا افکارتان به نظر و ایده‌ای خاص ختم می‌شود؟» و مهم‌تر از این‌ها «مکان اندیشیدن چه تأثیرهای کمی و کیفی‌ای بر افکار و ایده‌هایتان دارد؟» «نزدیک ایده» قرار نیست مثل کتاب‌های خودیاری، روش‌های تمرکز و بهینه‌سازی مسیر تفکر را به ما بیاموزد. متن‌های این کتاب در نگاه اول ما را با آشپزخانه و کافه و سالن‌ کنفرانس به عنوان مکانی برای فکر کردن آشنا می‌کنند، اما فراتر از این مثال‌ها فراخوانی‌ هستند برای اندیشیدن درباره‌ی اندیشیدن.

🔹معرفی نویسندگان
«نزدیک ایده» از زبان آلمانی به فارسی ترجمه شده و ما را با فضای فکری جدیدی آشنا می‌کند. آنچه بیش از هر چیز در مواجهه با ادبیات، اندیشه و فرهنگ آلمانی به چشم می‌آید، دیدگاه انتقادی و بازنگری‌های دائمی آن‌هاست. آلمان همواره خاستگاه اندیشه و تأمل بوده است. متفکران این کشور در طول تاریخ هیچ امری را بدیهی و مسلم فرض نکرده‌اند و همواره در حال بازنگری در هنجارهای فرهنگی و هنری خود هستند. برنت بوزل، هانا انگلمایر، کاترین پسیگ، بیرته مولهف، اسون هانوشک، کارولین امکه، نورا اشترنفلد، رباب حیدر، آن کاتن، و مشاله تولو نیز به عنوان ده نویسنده‌‌ای که در فضای فکری آلمان پرورش یافتند، در متن‌هایشان بسیاری از بنیادهای فکری و فرهنگی سرزمین خود را نقد می‌کنند؛ از نهادی ستبر همچون دانشگاه گرفته تا سخنرانی‌های علمی و موعظه‌های کلیسا. حتی پای فلسفه را به میان می‌آورند و فیلسوف مهمی چون آدورنو را هم به بوته‌ی نقد می‌کشند.

🔹برشی از متن
«در ذهنم همه‌ی فضاهایی را مرور می‌کنم که در کودکی و جوانی دنبال‌شان می‌گشتم، برای خود می‌ساختم، یا به آنها پناه می‌بردم؛ مخفی‌گاه‌هایی در جنگل یا در سرداب، فضاهای چفت‌و‌بست‌شده و همچنین گاه فضاهای باز. همه‌ی این فضاها بیش از هر چیز بر اساس آنچه نبودند، تعریف می‌شدند: پرسروصدا نبودند؛ اِشغال نبودند؛ بی‌واسطه یا باواسطه تحت سلطه‌ی هیچ‌کس، یعنی هیچ بزرگتری، نبودند؛ تسلیم ایده‌ها یا آداب و رسوم و عرف دیگران نبودند. به بیان دیگر، فضاهای آزاد، خالی و آرامی بودند که می‌شد در آنها نفس کشید. «نه ضرورتی برای شتاب بود، نه ضرورتی برای درخشش، نه ضرورتی برای اینکه آدم کسی جز خودش باشد.» همین است، این جاها بیش و پیش از هر چیز، مکان‌هایی برای اندیشیدن بودند. جاهایی که شاخصه‌شان این بود: مجبورت نمی‌کردند کسی غیر از خودت باشی؛ حتی در آن سال‌های جوانی که هنوز درست نمی‌شد نامی بر این «خود» گذاشت، ولی کاملاً دقیق می‌شد حسش کرد.»

📚اطلاعات کتاب
▫️نزدیک ایده؛ درباره‌ی مکان‌ها و نامکان‌هایی که در آن فکر می‌کنیم
▫️گردآوری: زیمونه یونگ، یانامارلنه مادر
▫️مترجم: ستاره نوتاج
▫️تعداد صفحات: ۱۷۶
▫️خرید از کتابفروشی‌ها و سایتatraf.ir
▪️پیشنهاد نوروزی اطراف؛ تقویمی در ستایش تعطیلات

🔹️خیلی از ما روی میز کارمان تقویمی داریم پر از فهرست کارهای مانده و قرارهای مهم. می‌دانیم پای زندگی کردن‌مان می‌لنگد اما نمی‌دانیم چه کنیم؟ کمتر کار کنیم و بیشتر به تعطیلات برویم؟ آن وقت با اضطراب و احساس گناهِ «کاری نکردن» چطور کنار بیاییم؟

🔹️داستان خیالی تقویم ۱۴۰۳ اطراف، درباره‌ی یک مرخصی غیرمنتظره و طولانی است. مرخصی که واحد منابع انسانی به فرشته‌ی مرگ با آن همه کار و برنامه می‌دهد. این تقویم با تصاویر کمیک و جملات آشنای فرشته‌ی مرگ بر اساس یکی از کتاب‌های آینده‌ی اطراف آماده شده است.

🔹️روایت زندگی مرگ در تعطیلات اجباری یک‌ساله یادمان می‌اندازد تا در اوج سرشلوغی و خستگی‌، بادبادک‌ خیال‌ را هوا کنیم و سراغ کارهایی برویم که هیچ‌وقت کسی از ما پیگیری‌ نخواهد کرد. امیدواریم در سال جدید با پشت سرگذاشتن برگه‌های تقویم یاد بگیریم گاهی خستگی در کنیم.

🔹️این تقویم در چند شکل مختلف آماده شده است. برای اطلاع از جزئیات و قیمت آن در سفارش فردی یا سازمانی می‌توانید با شماره‌های ۲۲۹۰۲۹۷۵ و ۰۹۳۳۵۴۸۱۱۰۵ در ارتباط باشید یا به سایت اطراف سر بزنید.

@atrafpublication
پنجاه و پنجمین نشست نقد و بررسی کتاب

📕 خاک کارخانه

با حضور و سخنرانی :
شیوا خادمی(نویسنده)
دکتر سلمان سفیدچیان
علی قدیری(دبیر نشست)

🗓جمعه ۲۷ بهمن‌ماه ۱۴۰۲
🕙ساعت ۱۰:۰۰ صبح
📌پردیس کتاب

🔻همزمان به صورت پخش زنده از اینستاگرام پردیس‌کتاب پخش میشود.

#جمعه_های_پردیس_کتاب #پردیس_کتاب
▪️فروش ویژه‌ی اطراف آغاز شد

🔹️«فراغتی و کتابی و گوشه‌ی چمنی» مال همین روزهاست. همین روزها که بعد از سرما و سختی‌ها بالاخره بوی بهار همه جا پیچیده و ما بیشتر از هر چیز به خلوت و فراغت احتیاج داریم. اگر کتاب خواندن و سفر کردن به دنیای کلمات در فهرست علاقه‌‌مندی‌هایتان هست، می‌توانید تا هفتم اسفند به سایت atraf.ir سر بزنید و از تخفیف تا سقف ۲۰ درصد روی کتاب‌های اطراف و ادامه استفاده کنید.

🔸️به رسم هر سال بسته‌های بهاری به همراه یادگاری‌های کوچک و مرتبط با آن هم آماده شده تا در آغاز بهار دوستان‌تان را با کتاب یاد کنید. می‌توانید در بخش کنار کتاب اطراف همه‌ی بسته‌ها را ببینید.

🔸️مشاوران و همکاران ما در دفتر نشر آماده‌اند تا به سوالات شما درباره‌ی کتاب‌ها و بسته پاسخ بدهند. می‌توانید از طریق شماره‌های ۲۲۹۰۲۹۷۵ و ۰۹۳۳۵۴۸۱۱۰۵ با همکاران‌مان در ارتباط باشید.

🔸️مثل همیشه کتاب‌ها با کاغذکادوی مخصوص به دست‌تان می‌رسند. سفارش‌های پستی بیشتر از ۳۵۰ هزار تومان هم رایگان ارسال می‌شوند.

@atrafpublication
▪️دیدار و خرید حضوری در دفتر اطراف

🔹️بهار عمر ملاقات دوستان و دوستداران است و روزهای آخر سال بهترین فرصت برای این دیدار است. فروش حضوری در دفتر نشر بهانه‌ای است برای دیدن شما، حرف‌ زدن درباره‌ی ادبیات و شنیدن نظرات‌تان درباره‌ی کتاب‌های اطراف.

🔹️تا دوشنبه ۲۱ اسفند می‌توانید به دفتر نشر سر بزنید و از نزدیک با کتاب‌ها و بسته‌ها آشنا شوید. همکاران ما آماده‌اند تا به سوال‌های شما پاسخ بدهند و در انتخاب‌ کتاب‌ها کمک کنند.

🔸️هر روز (به جز جمعه) از ساعت ۱۱ تا ۱۹ منتظر دیدارتان هستیم.

🔸️خرید حضوری از دفتر نشر همیشه تا ۲۰ درصد تخفیف دارد.

▫️آدرس: تهران، خیابان میرداماد، خیابان مصدق جنوبی، خیابان تابان، پلاک یازده، طبقه‌ی همکف

▫️تلفن: ۲۲۹۰۲۹۷۵

@atrafpublication
🔹️ «طبیعت قصه‌ای است از می‌بینی و بعد دیگر نمی‌بینی. به طرف درختی می‌روم، صدتا پرنده بال می‌زنند و می‌‌‌‌پرند. انگار واقعاً از دل درخت خلق ‌می‌شوند. یک درخت می‌بینم بعد هاله‌ای از رنگ، بعد دوباره همان درخت. لحظه‌ای بعد اثری ازشان نیست. این‌ لحظه‌ها هدیه‌هایی رایگان هستند، سکه‌هایی درخشان زیر ریشه‌ی درخت‌ها. تمام مسئله این است که در طبیعت چشم‌هایم را باز نگه دارم.‌»
▫️از کتاب «هیچ‌چیز آن‌جا نیست»

🌱سال نو مبارک. به امید این‌که سال جدید پر از شگفتی و روزهای روشن برای همه‌مان باشد.

@atrafpublication
Forwarded from هرف
نشست «خاک کارخانه»

این نشست برنامه‌ای است برای حرف زدن از:
- تاریخ مختصر چند کارخانه
- تغییر مسیرهای شغلی در طول زمان
- تاثیر متقابل یک شغل بر اجتماع‌های شهری
- چالش‌های تبدیل پژوهشی شخصی به کتابی با مخاطب بینارشته‌ای و عام

با حضور
فرهاد آزاد: کارشناس باتجربه‌ی مدیریت صنعتی
هودسا قزوینیان: مشاور حوزه‌ی توسعه‌ی منابع انسانی
شیوا خادمی: پژوهشگر و نویسنده‌ی کتاب

دبیر نشست: اسماعیل عالی‌زاد

سه‌شنبه ۴ اردیبهشت، ساعت ۱۳
تقاطع همت و شریعتی - خیابان داوود گل نبی (کتابی) - نبش خیابان ناصری - دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی- سالن ارشاد
🔹️«یک هوا و صفا و سبزی خوبی دیده شد که به توصیف در نمی‌آید. به‌به‌، به‌به. جا دارد تا آخر عریضه عرض کنم به‌به.»


🔸️کتابِ بعدی اطراف روایتی است از سفر دو جوان قاجاری به فرنگ که در سفر اول مظفرالدین شاه همراه او بودند. دوستعلی خان معیرالممالک و میرزا حسن خان مستوفی‌الممالک نسبت نزدیکی با شاه داشتند اما فاصله‌شان را با او حفظ کردند تا آن دنیای تازه را به‌تنهایی کشف کنند. یادگاری آن‌ها از این دنیای تازه دو سفرنامه، چند نامه، یک روزنامه و تعدادی عکس دیده نشده از اروپاست که برای اولین بار در کتاب «حظ کردیم و افسوس خوردیم» منتشر می‌شود.

🔸️کتاب تازه‌ی اطراف اواخر هفته‌ی آینده از چاپخانه خواهد آمد. در سایت اطراف می‌توانید آن را با ۱۵ درصد تخفیف پیش‌خرید کنید.

@atrafpublication
فهرست کتاب‌های ادامه، بهار ۱۴۰۳.pdf
6.1 MB
🔹نمایشگاه کتاب نزدیک است و به رسم هر سال فهرست کتاب‌های منتشرشده را به همراه توضیحاتی درباره‌ی آن‌ها ضمیمه کرده‌ایم. اگر می‌خواهید اطلاعات بیشتری درباره‌ی کتاب‌ها، نویسندگان و مترجمان به دست بیاورید، می‌توانید در اینستاگرام، تلگرام و لینکدین همراه ما باشید. اطلاعات جامع و کامل هم همیشه در سایت اطراف در دسترس است.

🔸علاوه بر فهرست کتاب‌های اطراف، فهرست کتاب‌های ادامه (واحد کودک و نوجوان اطراف) هم ضمیمه شده است. در نمایشگاه امسال می‌توانید کتاب‌های اطراف و ادامه را از هر دو نمایشگاه حضوری و مجازی تهیه کنید.

🔸آدرس غرفه‌ی اطراف: سالن ناشران عمومی، راهروی ۴، غرفه‌ی ۱۰۲.

🔸آدرس غرفه‌ی ادامه: سالن ناشران کودک و نوجوان، راهروی ۱، غرفه‌ی ۳۶.

@atrafpublication
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹️در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب اطراف‌تان هستیم: سالن ناشران عمومی، راهروی ۴، غرفه‌ی ۱۰۲.

@atrafpublication
▪️کتاب «حظ کردیم و افسوس خوردیم» منتشر شد

🔹️درباره‌ی کتاب
«حظ کردیم و افسوس خوردیم» گزارشی است از سفر دو جوان قاجاری که در سفر اول مظفرالدین شاه به فرنگ همراه او بوده‌اند. جوانانی که اگرچه نسبت نزدیکی با شاه داشتند اما با حفظ فاصله از او تلاش کردند تا به تنهایی این دنیای تازه را کشف کنند.
دوستعلی خان معیرالممالک و میرزاحسن خان مستوفی‌الممالک که بعدها چهره‌های مهمی در تاریخ فرهنگی و سیاسی ایران شدند، بخشی از خاطرات سفرشان را در قالب سفرنامه‌‌هایی در دو سوی یک دفترچه نوشتند. تعدادی از عکس‌های دیده‌نشده‌ی مسافران جوان فرنگ و همچنین مظفرالدین شاه قاجار نیز ضمیمه‌ی سفرنامه‌ها شده است. برای کامل‌‌تر شدن کتاب نامه‌هایی از این سفر و همچنین گزارشی از یک نشریه‌ی فرانسوی نیز از میان انبوه اسناد و عکس‌های به جا مانده از خاندان معیرالممالک انتخاب و برای نخستین بار منتشر شده‌اند.

🔹️درباره‌ی نویسندگان سفرنامه
میرزا حسن خان مستوفی‌الممالک، نویسنده‌ی سفرنامه‌ی اول کتاب، فرزند میرزا یوسف خان مستوفی‌الممالک بود. مستوفی در جوانی با عصمت‌الملوک، نوه‌ی ناصرالدین شاه و دختر امیر دوست‌محمد خان معیرالممالک ازدواج کرد. او پس از پایان سفرش و بازگشت به ایران به عنوان وزیر جنگ به مجلس معرفی شد و بعدها و در دوره‌ی سلطنت محمدعلی شاه و احمد شاه قاجار بارها به وزارت جنگ، وزارت مالیه و ریاست وزرا منصوب شد. مستوفی در آغاز جنگ جهانی اول ریاست دولت را بر عهده داشت و بی‌طرفی ایران را در این جنگ اعلام کرد. او دو بار به نمایندگی مجلس شورای ملی انتخاب شد و در دوره‌ی حکومت رضا شاه پهلوی نیز سه دوره ریاست دولت را بر عهده گرفت.

نویسنده‌ی دوم این سفرنامه دوستعلی خان معیرالممالک، فرزند دوست‌محمد خان و نوه‌ی ناصرالدین شاه قاجار بود. او با دختر علی‌اصغر خان امین‌السلطان، صدراعظم وقت ناصرالدین شاه و دوست نزدیک پدرش، ازدواج کرد. دوستعلی خان در دوره‌ی صدارت امین‌السلطان منصب وزارت مخزن نظام یا سررشته‌داری قوای نظامی را بر عهده گرفت و محاسبه‌ی اموال و خرید و فروش مایحتاج وزارت جنگ را به او سپردند. معیرالممالک به خاطر اتفاقاتی از مناصب دولتی کناره‌گیری کرد و مشغول نقاشی، شکار، پرورش ماکیان و تشکیل محافل تفریحی و فرهنگی شد. از دیگر کارهای او نوشتن خاطراتش از دوران ناصرالدین شاه بود. کتاب‌های «رجال عصر ناصری»، «یادداشت‌هایی از زندگانی خصوصی ناصرالدین شاه» و «وقایع‌الزمان» از آثار اوست.

🔹️درباره‌ی سفرنامه‌های نشر اطراف
نشر اطراف با تمرکز بر روایت‌های واقعیت‌محور، از نخستین روزهای کارش به ژانر سفرنامه توجهی خاص داشته است. این فرم نوشتاری که قدمتی طولانی در ادبیات جهانی دارد، از نمونه‌های شاخص روایت‌های واقعی است. زبان روایی دوره‌ی قاجار نیز اهمیت سفرنامه‌های این دوران را بیشتر کرده است و تا کنون هشت سفرنامه‌ی قاجاری (مجموعه‌ی تماشای شهر و مجموعه‌ی سفرنامه‌های قدیمی زنان) منتشر و با استقبال خوب مخاطبان مواجه شده است. به علاوه، چهار سفرنامه‌ی مصور (در بخش ترجمه)، یک سفرنامه‌ی تألیفی معاصر و سفرنامه‌‌ای سه‌جلدی نیز در نشر ادامه (واحد کودک و نوجوان اطراف) برای علاقمندان این ژانر منتشر شده است.

📚اطلاعات کتاب
▫️حظ کردیم و افسوس خوردیم
▫️به کوشش فاطمه معزی و پدرام خسرونژاد
▫️تعداد صفحات: ۱۸۴
▫️خرید از کتابفروشی‌ها و سایت atraf.ir

@atrafpublication
▪️ کتاب دیجیتال «مکاتبات جده» منتشر شد

🔹️درباره‌ی کتاب
«مکاتبات جده» ترجمه‌ای است از فهرست تشریحی و مفصل مجموعه‌ی ده جلدی اسناد حج که انتشارات دانشگاه کمبریج آن را در سال ۱۹۹۳ میلادی به شکل آنلاین منتشر کرد. این مجموعه‌ی ارزشمند و مهم شامل تعداد زیادی از مستندات حج از قرن هفتم تا اواخر قرن بیستم میلادی است و اسناد تاریخی مربوط به شهر مکه و کشور عربستان، سفرنامه‌های حج مسلمانان و شرق‌شناسان، اسناد دولتی و همچنین مکاتبات سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های بریتانیا و ایالات متحده‌ی آمریکا در آن آمده است. هر جلد از این کتاب مفصل نزدیک به هزار صفحه است و فهرست ابتدای کتاب در کنار مقدمه‌ای تحلیلی و اطلاعات و جزئیاتی که به آن افزوده شده، «مکاتبات جده» را تبدیل به یک راهنمای کامل برای پژوهشگران، علاقه‌مندان به حج و مسافران خانه‌ی خدا کرده است.

🔹️درباره‌ی اهمیت این فهرست
انتشار «مکاتبات جده» این فرصت را فراهم آورده که پژوهشگران و علاقه‌مندان، تصویری کلی از اسناد و متون ارزشمند گردآوری‌شده در این مجموعه داشته باشند و به فراخور علاقه و ضرورت پژوهشی خود، بخش‌هایی را که به کارشان می‌آیند، به‌سهولت برگزینند. با توجه به اهمیت ادبیات سفر، ژانر سفرنامه، ادبیات زیارت و جایگاه سوژه‌ی زائر و همچنین ارزش تحلیل نقادانه‌ی کلان‌روایت‌های متفاوت درباره‌ی مسلمانان و تأثیر این روایت‌ها در حیات فردی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی، ترجمه‌ی فهرست‌های تفصیلی اسناد حج می‌تواند منابع گسترده‌تر و متنوع‌تری را در اختیار پژوهشگران قرار دهد و به شکل‌گیری تحلیل‌های عمیق‌تر کمک کند.

🔹️درباره‌ی مترجم
بتول فیروزان از مرداد ۱۳۹۹ تا اسفند ۱۴۰۱ آهسته و پیوسته سرگرم ترجمه‌ی این فهرست و تکمیل پروژه‌ای بر اساس این مجموعه اسناد بود. ارتباط دغدغه‌مندانه‌ی این پژوهشگر پرتلاش با متن، توجه او را به ظرایفی مانند مناسبات گفتمان قدرت و سیاست‌های استعماری جلب کرد و موجب شد با مراجعه به پژوهش‌ها، گزارش‌ها و اطلاعات برون‌متنی، این مجموعه را با نگاهی کلان‌نگرتر ببیند. هنگام ترجمه‌، علت گردآوری و ثبت مجموعه‌ی وسیعی از گزارش‌ها، سفرنامه‌ها، مکاتبات و اسناد حج توسط صاحب‌منصبان انگلیسی و آمریکایی برایش اهمیت یافت. با تیزبینی، مطالب را فراتر از فصل‌بندی‌های صوری کتاب دسته‌بندی کرد و به فرضیه‌هایی رسید که هر یک می‌توانند موضوع تحقیقی ارزشمند شوند. تبدیل پروژه‌ی کاری به دغدغه‌ی شخصی، جدیت و تواضع علمی بتول فیروزان که منجر به پرسشگری و ارتباط تعاملی با متن می‌شد، تلاشش برای رمزگشایی از متن و تبدیل شکاف‌های آن به بستر گفت‌وگو از ویژگی‌هایی است که آثار او را از بسیاری کارهای مشابه متمایز می‌کند. دریغ که با از دست دادن زودهنگام این پژوهشگر و مترجم، تحقیقات او و یادداشت‌های مفصلش نیمه‌تمام ماند. این یادداشت‌‌ها با عنوان «یادداشت پژوهشگر» در ابتدای کتاب آمده است و اگرچه جاهای خالی هم دارد اما آینه‌ی تمام‌نمای روحیه‌ی کاوشگرانه‌ی بتول فیروزان است.


📚اطلاعات کتاب
▫️مکاتبات جده
▫️فهرست سفرنامه‌ها و مستندات تاریخی حج در آرشیو کمبریج
▫️ترجمه و پژوهش: بتول فیروزان
▫️تعداد صفحات: ۱۷۸
▫️این کتاب در حال حاضر به صورت دیجیتال در نرم‌افزارهای فیدیبو و طاقچه منتشر شده است.

@atrafpublication
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹️«چاکر دیروز وارد پاریس شد. هوا به قدری گرم است که نهایت ندارد. در روزنامه نوشته است که این چند روزه بیست نفر از شدت گرما هلاک شده‌اند.
دیشب هم به اکسپوزیسیون رفته، سبحان‌الله! سبحان‌الله! آن‌قدر هم قدرت و علم می‌شود؟ چیز غریبی که چاکر دید پل متحرکی است که در نیم ساعت به دور تمام این فضا می‌گردد و تا بیست و پنج هزار نفر را حرکت می‌دهد ولی چه قسم و چه جور، چه عرض کنم، زبان لال است.»

🔸️متن بالا برشی است از کتاب «حظ کردیم و افسوس خوردیم» که این روزها به چاپ دوم رسیده.

🔸️«حظ کردیم و افسوس خوردیم» گزارشی است از سفر دو جوان قاجاری به فرنگ که اتفاقات و جزئیات سفرشان را با همه‌ی ابزارهایی که در اختیار داشتند ثبت کردند. دوستعلی خان معیرالممالک و میرزا حسن خان مستوفی‌الممالک که در سفر اول مظفرالدین شاه به فرنگ در سال ۱۲۷۹ هجری شمسی همراه او بوده‌اند، درگیر تشریفات و آداب چنین سفری نشدند و با وجود نسبت نزدیک‌شان با شاه، سعی کردند با حفظ فاصله از او و به تنهایی این دنیای تازه را کشف کنند.

@atrafpublication
HTML Embed Code:
2024/06/07 22:28:10
Back to Top