TG Telegram Group Link
Channel: عباس وریج کاظمی
Back to Bottom
مدرسه علوم‌انسانی و هنر #شرف‌الدین که در سال ۱۳۹۴ و به همت جمعی از نخبگان علوم‌انسانی دانشگاه تهران تأسیس شده بود، به همت اداره‌کل آموزش و پرورش شهر تهران و با رأی شورای نظارت شهر تهران تعطیل شد.
در گام اول، از سوی اداره آموزش و پرورش منطقه یازده برای مدیر مدرسه، حکم عدم احراز صلاحیت صادر گردید.
در گام دوم، در ظرف ۷۲ ساعت حدود ۱۰ بازرس و ناظر و کارشناس به مدرسه گسیل داشته شد و اتهاماتی واهی به مدرسه منتسب گردید. (تصویر نامه دوم)
در گام سوم، پرونده به اداره کل شهر تهران ارسال و کمتر از یک هفته شورای نظارت تشکیل جلسه و حکم به تعطیلی مدرسه داده شد.

پاسخ مدرسه به پرونده‌سازی‌های آموزش و پرورش بزودی از همین صفحه منتشر می‌شود.

با نظر به تمکین و عدم اعتراض مدرسه به چنین حکم و رویه‌ای، مدرسه برای سال تحصیلی آینده ثبت‌نام نخواهد داشت.

با توجه به پی‌گیری‌های متعدد مخاطبان علاقه‌مند به تحصیل در مدرسه شرف‌الدین، به اطلاع می‌رساند اولیاء و مربیان مدرسه در حال طراحی و راه‌اندازی نهادی جای‌گزین برای تداوم آموزش علوم‌انسانی و هنر، به سبک و سیاق مدرسه شرف‌الدین می‌باشند که در موقع مقتضی به استحضار همگان خواهد رسید.
▪️تجربه چندین مدرسه و دبیرستان را در سال‌های اخیر داشتم. بعد از سال‌ها دل‌مشغولی در مدارس علوم‌انسانی در جست‌جوی مدرسه‌ای خوب (در عین دوری از کنکوری‌بودن، در پی تحمیل سلیقه مذهبی نباشد) سال پیش نیما را در شرف‌الدین ثبت‌نام کردم. در طول سال گذشته نیما پسرم در این مدرسه تحصیل کرده و هم او و هم من این دبیرستان را به‌عنوان نمونه‌ای از مدرسه‌ مطلوب علوم انسانی تجربه‌کردیم.

▪️دبیرستانی که معلمانی علاقه‌مند را دورهم جمع کرده، شهریه متعارف داشته، استادان بنام را در دوره‌های آزاد دعوت می‌کرده، به دانش آموز مجال خلاقیت و فراغت از کلیشه‌های کنکور می‌داده، ازلحاظ سلیقه مذهبی یا فکری، با همه سلیقه‌ها کنار می‌آمده‌ است.

▪️نیما در این مدرسه چیزهای زیادی آموخت و امیدوار بود با ورود به دانشگاه، سهمی در تدریس در کلاس‌های این مدرسه داشته باشد.

▪️اکنون به بهانه‌های واهی [نامه ۲ را نگاه کنید به‌خصوص گزینه عدم‌وجود المان‌های جمهوری اسلامی] دبیرستان شرف‌الدین محکوم به تعطیلی شده‌ است. روشن است که نه اندیشه‌ی متفاوت را تحمل می‌کنید و نه مدرسه‌ی متفاوت.
ای شمایان که برای بستن راهی که برای امید باز شده‌است دریغ نمی‌کنید. دعایمان بدرقه‌تان باد.

عباس کاظمی
فصلنامه تحقیقات فرهنگی ایران وابسته به پژوهشگاه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف، نمایه‌شده در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) و پایگاه‌هایSID, Magiran, Noormags, civilica, DOAJ, GoogleScholar, ResearchGate از سال 1387 در حوزه مطالعات فرهنگی و جامعه‌شناسی فرهنگی و با هدف کمک به گسترش شناخت فرهنگ جامعه ایرانی و تحولات آن انتشار می‌یابد. یکی از موضوعات اعلام شده، «مطالعات فرهنگی کلاس درس دانشگاهی» است محورهای آن به شرح زیر می باشد: 1. فضای کلاس درس دانشگاهی در ایران 2. کلاس درس آلترناتیو یا کلاس‌های موازی (خارج از دانشگاه) 3. فرهنگ کلاس درس در دانشگاه‌های ایران 4. کلاس درس و شبکه‌های اجتماعی 5. آینده کلاس درس دانشگاهی 6. تعامل استاد و دانشجو در کلاس درس 7. کار جمعی دانشجویی و کلاس درس 8. خرده‌فرهنگ‌های دانشگاهی پیرامون کلاس درس 9. جنسیت و کلاس درس دانشگاهی 10. مطالعه دلایل غیبت و عدم مشارکت دانشجویان در کلاس درس
علاقمندان می‌توانند مقاله خود را برای ورود به فرایند داوری در سامانه فصلنامه ثبت کنند WWW.JICR.IR
🔷 انجمن علمی-دانشجویی سیاست‌گذاری اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌کند:

🔹شهرگردی؛ تجربه‌ی شهر از طریق پیاده‌روی
از میدان تجریش تا میدان راه‌آهن


👤با همراهی: عباس کاظمی


📆 پنجشبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳

از ساعت ۹ صبح



برای ثبت‌ نام و کسب اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام پیام دهید: @Kmghdr

@AtuSocialPolicy
درباره کتاب «سفر نظریه‌ها»
@bankema کانال بایگانی
#گفتگو
#عباس_کاظمی

🔸 درباره کتاب «سفر نظریه‌ها» نوشته‌ی عباس کاظمی

🎙️ عباس کاظمی

📌 اردیبهشت ماه ۱۴۰۲

منبع: انسان‌شناسی و فرهنگ

۵۶ دقیقه

@bankema

@varijkazemi

دانلود مقدمه کتاب

👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆

خرید کتاب از بنوبوک
https://www.bennubook.com/book/1523284/


سایر فایلهای صوتی و تصویری در مورد این کتاب

▪️بت‌واره‌شدن نظریه

▪️جلسه‌رونمایی‌کتاب


#کتاب #سفر_نظریه #گفت_و_گو #معرفی

🔻🔻🔻
Forwarded from آزاد | Azad
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ایران: دو جامعه در یک کشور؟

🔸گفتگوی محمدرضا جوادی یگانه و عباس کاظمی


🔻عباس کاظمی: جمهوری اسلامی اگر ۲۰ سال دیگر به همین شکل ادامه بدهد، میزان دینداران کاهش قابل ملاحظه خواهد شد. حتی به جایی خواهیم رسید که علمای دینی نیز به صف معترضان می‌پیوندند، به این دلیل که بین بقای دین و حفظ وضع موجود، دین را انتخاب خواهند کرد.

🔻محمدرضا جوادی یگانه: تلقی دینداران سنتی این است که فردای براندازی جایی برای دینداری در ایران نخواهد بود. چنین افرادی شاید برای دفاع از جمهوری اسلامی، اسلحه برندارند، اما با آن مخالفت علنی هم نمی‌کنند و چنین وضعیتی را به نبود آن ترجیح می‌دهند.

🎞 فیلم کامل این گفتگو در پلتفرم آزاد:
🌐 A Z A D. im

🎞 فیلم کامل این گفتگو در یوتوب آزاد:
https://youtu.be/OOrTUg_FDOY

🆔@AzadSocial
عباس وریج کاظمی
🎥 ایران: دو جامعه در یک کشور؟ 🔸گفتگوی محمدرضا جوادی یگانه و عباس کاظمی 🔻عباس کاظمی: جمهوری اسلامی اگر ۲۰ سال دیگر به همین شکل ادامه بدهد، میزان دینداران کاهش قابل ملاحظه خواهد شد. حتی به جایی خواهیم رسید که علمای دینی نیز به صف معترضان می‌پیوندند، به این…
البته مایل نبودم این بخش از صحبت در مصاحبه برجسته بشود. ممکن است کسی بگوید که این رقم ده درصد کارشناسانه نیست، من هم معتقدم که نمی‌توان پیش‌بینی دقیق کرد و این رقم هم اغراق آمیز است. با این حال، منظورم از طرح این بحث، کاهش قابل ملاحظه میزان دینداری است که در طی دو دهه آینده محقق خواهد شد، گرچه از هم اکنون روندش آغاز شده است. برخی از نشانه‌های این روند کاهشی را در فایل کامل گفت‌وگو ببان کردم.
من در این گفت‌وگو از طریق داده‌های دو موج ارزش‌ها و نگرش‌های ابرانیان(۱۴۰۲ و ۱۳۹۴) با ایده‌ی "دوجامعه‌ای‌شدن" مخالفت کردم. معتقدم اکثریت جامعه دربرابر یک اقلیت حاکم قرار گرفته‌اند.

لطفا فایل کامل را گوش کنید

عباس کاظمی
۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پیاده‌روی در خیابان ولی‌عصر و تماشای شهر

▪️عباس کاظمی

🔹ساعت ۹.۳۰ صبح روز پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت از جلوی مرکز خرید ارگ تجریش پیاده‌روی را شروع‌کردیم و تا ساعت ۶ عصر در رستوران آذری راه‌آهن به پایان رساندیم. بیش از ۱۷ کیلومتر راه رفتیم و در پارک ملت، زیر پل همت، رستوران سوژین پارک ساعی، میدان ولیعصر،پارک دانشجو، موزه خیابان ولیعصر میدان منیریه و در نهایت رستوران آذری راه‌آهن به گفت‌وگو پرداختیم.

🔺موضوعات متفاوتی را به بحث گذاشتیم،از فضاهای شهری چون مراکز خرید جدید،،کافه‌ها،پارکها، تا مشاغل متفاوت شهری و دگردیسی خانه‌ها در تهران. مواجهه برنامه‌ریزی‌نشده با مکانها و مردم از بخش جذاب ماجرا بود.
🔻نفس پیاده‌روی و تماشای شهر به محقق در مقام پرسه‌زن شهری جایگاهی ویژه می‌بخشد. شما شهر را در حرکت می‌بینید،در عین‌حال که شهر در حال حرکت به شما خیره‌شده‌است.
🔸توجه داشته باشید که این پیاده‌روی برای همه ممکن نیست و اگر قصد چنین سفری دارید باید از پیش نسبت به خستگی راه آگاه باشید.

@varijkazemi



یادداشت پیاده‌روی سال ۱۳۹۵
https://hottg.com/Varijkazemi/255


اردیبهشت ۱۴۰۳

#پیاده‌_روی #شهر #پرسه‌_زنی
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
@varijkazemi

▶️عباس کاظمی

🔻برخی تحقیقات کیفی نشان می‌دهند که تمایل به منجی در کشور زیاد شده‌است که خود را در شکل بازگشت قهرمان،دیکتاتور، و سلطنت و .. نشان می‌دهد. حاشیه‌های شهری و طبقات فرودست نوستالژی پهلوی را با بازگشت منجی ترکیب کرده‌اند.



•گفت‌وگوی محمدرضا جوادی یگانه و عباس کاظمی

•منبع: مدرسه آزاد فکری

[ تماشـای ویـدئوی کامـل ]


| اِتــنـو |
https://parsa.nan.ac

👆
شرکت در فراخوان  پذیریش دانشجوی دکتری استادمحور


▪️پذیرش دانشجوی استعداد درخشان به صورت استاد محور  در فراخوان،  بدون کنکور صورت می‌گیرد
🔹برای اطلاعات بیشتر به روی لینک کلیک کنید و در هر رشته‌ای که هستید متناسب با موضوع و دانشگاه در فراخوان شرکت کنید. تنها شرط لازم برای شرکت در فراخوان این است که در مقطع ارشد (برای شرکت در  دوره دکتری) و مقطع کارشناسی(برای شرکت در دوره ارشد) جزو استعداد درخشان باشید.

آکادمی علوم‌اجتماعی سپنتا

https://hottg.com/sepantasocialscience
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
عباس کاظمی
@varijkazemi

🔻شقوق متعددی در مواجهه ایرانیان با دین در ایران امروز پدید آمده‌است.یکی از این گونه‌های جدید ظهور "نسل بی‌توجه به دین" است. البته من منکر قدرت دینداران در جامعه‌ی ایران نیستم این کاملا بدیهی است. اما قدرت گرفتن اشکال نوپدیدی که غیردینی هستند امری قابل توجه است.

▪️رابطه دینداران با دولت دینی نیز دیگر یک شکل نیست حداقل چهار شکل "موافقان بی قید و شرط"، "مذاکره کنندگان" با دولت(برخی از مهمترین جهت‌گیریهای دولت دینی را به چالش می کشند و با برخی دیگر موافق‌اند)، و "خارج‌شدگان جدید" از قلمرو دولت دین و افتادن در نوعی دین شخصی‌شده، و در نهایت" برون‌افتادگان سنتی دینداری"(در عناصر سنتی دینی پای‌بندند اما دین را امری حکومتی نمی‌دانند) قابل تشخیص است.

#عباس_کاظمی
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
جامعه‌شناسی در سفر

#عباس_کاظمی

▪️خرداد ۱۴۰۳ به همراه حلقه‌ی مطالعاتی "جامعه‌و زندگی‌روزمره‌ی عصر صفوی" در اصفهان‌زیبا هم درباره جامعه‌‌عصر صفوی حرف‌زدیم هم زندگی‌جاری در چهارباغ،پل‌ها و خیابانهای‌اصفهان پرداختیم. خواندن کتاب "اصفهان و کاخ‌هایش" بهانه‌ای بود برای این سفر.
▪️جامعه‌شناسی در سفر را دو دهه است پی‌می‌گیرم و ایده‌های جامعه‌شناسانه را با دانشجویان و همکارانم در سفر تمرین می‌کنم. جدای از نقش حرکت در یادگیری مفاهیم، و تمرین مشاهده‌ی مکانها و فضاهای شهری، امکان تعامل با دانشجویان و متخصصان خارج از تهران نیز از سودمندی‌های این ایده‌است.
▪️جامعه‌شناسی ورای کلاس درس و تعامل با افرادی ورای دانشجویانی که دانشگاه بر آنها نام دانشجو می‌نهد و درگیر کردن شهروندان با کلاس‌خیابانی، بخشی از امکان ترویج "سنت‌جامعه‌شناسی" ذیل ایده "جامعه‌شناسی در سفر" است. اینک به شوخی به برخی بچه‌ها می‌گویم شما "دانشجویان خیابانی" من هستید. این اصطلاح دربرابر مفهوم سنتی دانشجو عمل می‌کند. افرادی که در کلاس دانشگاهی با من آشنا نشدند و برای اولین بار در سفر و در خیابان با آنها آشنا شدم.

@varijkazemi

#جامعه‌_شناسی_در_سفر
برخی اوقات ما با وضعیت روشنی از جامعه‌ روبرو نیستیم. جامعه بیش از هر زمان دیگری کدر و مبهم می‌شود،اما همین لحظه، زمان خیزش "امر‌نوظهور" و "پدیده‌های در حال زایش" است. در چنین موقعیتی، جامعه‌شناس باید بسان گربه‌ای نیم‌خیز مترصد رویارویی با واقعیت جدید باشد.

عباس کاظمی
@varijkazemi

#جامعه‌_شناسی #پاره_ها
علی ملیحی:
«یک ناشناس، مجموعه‌ی بی‌نظیری از عکس‌های آرشیوی کاخ گلستان را در این آدرس منتشر کرده، درود بر او که با این کار خدمت بزرگی به آرشیو مصور ایرانی کرد.»
.
HTML Embed Code:
2024/06/11 07:02:38
Back to Top