TG Telegram Group Link
Channel: Zelenskiy / Official
Back to Bottom
День Служби безпеки України. Ми дякуємо всім воїнам СБУ. Пишаємося далекобійністю СБУ. Розраховуємо на міцність спецпризначенців СБУ на фронті.

Спираємось на силу СБУ в захисті від операцій ворога проти внутрішньої єдності України. І віримо – віримо, що ефективність СБУ як одного з ключових елементів наших Сил оборони та безпеки України обовʼязково наблизить нашу спільну перемогу.

Дякую всім працівникам СБУ, які ефективні заради України! І хай буде світлою памʼять усіх воїнів Служби безпеки України, які віддали свої життя під час захисту нашої держави та людей!

🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Дякую рятувальникам ДСНС України, поліції, комунальникам і всім залученим службам, які цього ранку ліквідовують наслідки російської атаки проти Києва.

Російські терористи завдали удару по столиці балістичними ракетами. На жаль, є пошкодження у будинках у звичайній міській забудові. На цей час відомо про п’ятьох постраждалих. Триває розбір завалів.

Ми не втомлюємося повторювати, що Україні потрібно більше ППО. Це безпека для наших міст і збережені людські життя. Всім нам у світі, хто поважає й захищає життя, треба зупинити цей терор.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Сьогодні, у професійний день Служби безпеки України, час усій нашій державі подякувати всім воїнам СБУ. За незмінну силу, яку вони проявляють у боях від перших днів повномасштабної війни. Дякую за далекобійність і влучність наших дронів – і тих, що діють у небі, і тих, що діють у морі. Дякую за уважність у захисті нашої держави та людей від зла колаборантів, навідників ворога та інших зрадників України.

Це надзвичайно вагомий елемент захисту нашого життя – те, як Служба безпеки України знищує можливості Росії зсередини підривати наше життя. Ми цінуємо також і те, що Служба безпеки України працює для розслідування російських злочинів війни. Коли такі розслідування ефективні, справедливість для України та українців стає ближчою.

🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Торік ми започаткували нову традицію – разом відзначати священний Рамадан: і політичне керівництво нашої держави, і військове командування, і представники нашої, української, мусульманської спільноти, і Меджліс кримськотатарського народу, і дипломатичний корпус – всі разом. Єдність завжди важлива. Тим більше єдність важлива, коли життя затьмарене війною та ударами зла.

Від 11 березня, коли в цьому році почався Рамадан, для всіх українців, для української мусульманської спільноти не було жодного спокійного й безпечного дня без російського терору. Для Путіна немає нічого святого і цінного – йому все одно, кого наражати на страждання і яку віру нищити, бо він сам вірить лише в насильство. І він повинен програти – обовʼязково. Саме це забезпечують усі наші люди разом – кожен, хто докладає зусиль заради спільного блага.

Сказав це під час участі в іфтарі. Хай цей час Рамадану підтримає всіх нас – наших людей, нашу державу. І хай наша єдність буде незмінною. Світлого Рамадану!
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Дякую всім, хто працює для ліквідації наслідків російських ударів. Київ – балістика сьогодні, пошкоджені будинки, будівля Академії мистецтв. Постраждали люди – усім надано необхідну допомогу. Слава богу, в Академії не було дітей. Розбір завалів триває увесь день. Одеса і Миколаїв – після ударів по енергообʼєктах ситуація непроста, всі необхідні служби, ремонтні бригади були задіяні. Вдень знов удар по Одесі – люди були травмовані. Харків – досі особливо складно, але кожен день потроху додає енергії місту. Я вдячний усім, хто працює заради міста, усім, хто дбає про людей і допомагає ближньому. 

Зараз надзвичайно важливо звертати увагу на тих, хто потребує підтримки. І навіть якщо людям буває незручно просити інших про допомогу, будь ласка, зверніть увагу самі, підтримайте, не залишайте людей наодинці зі складнощами.

Я дякую всім, хто захищає людей і цінує життя! Я дякую всім, хто з Україною!
Слава Україні!
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
I thank everyone who is working to eliminate the consequences of Russian strikes. Kyiv – ballistic missiles damaged houses and the building of the Academy of Arts today. All the injured have been provided with the necessary assistance. Thank God, there were no children at the academy. The debris clearance lasts all day. Odesa and Mykolaiv – after the attacks on power facilities, the situation is complicated, all the necessary services and repair crews were involved. In the afternoon, there was another strike on Odesa – people were injured. Kharkiv is still in a particularly challenging situation, but every day energy supply to the city is being gradually restored. I am grateful to everyone who works for the city, to everyone who cares about people and helps others.

Now it is extremely important to take care of those who need support. And even if people feel uncomfortable asking others for support, please pay attention and support them yourself, do not leave people alone with their difficulties.

I thank everyone who protects people and values life! I thank everyone who stands with Ukraine!
Glory to Ukraine!
HTML Embed Code:
2024/04/27 22:29:44
Back to Top