TG Telegram Group Link
Channel: Погляд Приходька
Back to Bottom
Я ж не висловився щодо Данілова:

20.03.2024 я сказав, що Данілов має ДУМАТИ, а 26.03.2024 подумали за нього
«Росія накопичила в Криму ракети Циркон і готується до ударів по Києву», — Гуменюк.

Ой да пішла ти нахуй. Знайшли нову лякучку.

Шо ж ти блядь 7.02 не почала говорити про накопичення цирконів? Якого ляда? А тоді неподалік «БСП» впав уламок… Нє, тоді похуй було, а от щас…

А де інформація про загрузку ракетами Ту-95МС? Давно не було…

Клоуни перелякані
Погляд Приходька
«Росія накопичила в Криму ракети Циркон і готується до ударів по Києву», — Гуменюк. Ой да пішла ти нахуй. Знайшли нову лякучку. Шо ж ти блядь 7.02 не почала говорити про накопичення цирконів? Якого ляда? А тоді неподалік «БСП» впав уламок… Нє, тоді похуй…
Експерти блядь.

От коли по Києву і Запоріжжю вдарили цирконами в лютому і січні - то «якось по дотичній», а от коли «ми, експерти всрались проносом посеред білого дня» - тут інша справа
Оооооооо… Почалось….

Нє, кину все до єбєні матері і в Монтевідео
Український дипломатичний корпус у Ватикані цього року звертався до спеціальної служби у апостольській столиці з проханням не влаштовувати акцію примирення Українців та росіян під час традиційної Хресної дороги.

Нагадаю, Великдень - 31.03
Чому, блядь, всього цього не писали після 7.02?

Тому що вигадали ссикунам ще одну лякучку. От чому.
На 55 році життя помер Андрій Антонищак – екснардеп, майданівець та полковник Нацгвардії

Андрій Антонищак - український політик і громадський діяч. Координатор 1-го батальйону оперативного призначення Національної гвардії України. Народний депутат України VIII скликання, член парламентської фракції партії "Блок Петра Порошенка", член Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики.

Був родом із Нового Роздолу на Львівщині.
Бідність може прискорити старіння мозку, дослідження

Хоча рівень білої речовини мозку знижується з віком, життя в бідності, схоже, прискорює цей процес. Як зазначають вчені, низький дохід пов'язаний з поганим здоров'ям і швидшим зниженням когнітивних функцій.

От шо да то да. А ще - бідні люди часто дуже злі, що теж пришвидшує старіння
А завтра - ігноруємо.

Чим їх робили, Господи?
СБУ затримала агентів ФСБ, які готували ракетні удари по Київській телевежі та підрозділам Генштабу ЗСУ та столичної ТЕЦ

Моя улюблена порада в таких випадках: грохніть тихо. Ніхто за їхньою долею слідкувати не буде. На суд теж ніхто не прийде
Словенія приєдналася до чеської ініціативи із закупівлі снарядів для ЗСУ.

На це уряд країни планує виділити один мільйон євро, - повідомляє словенське агентство STA.
ІДІЛ питає - «Хто наступний?», а русня продовжує шукати Український слід
Лише в Івано-Франківській області у розшуку поліції за ухилення від призову перебувають під 40 тис. осіб , повідомив заступник голови обласного ТЦК Роман Боднар.

"У нас вже працює система Оберіг, де занесено дані приблизно 90% військовозобов'язаних. Всі ці люди офіційно перебувають у розшуку поліції. Таких осіб, станом на грудень 2023 року, у нас в області було 36 тисяч. За цей рік у цю базу внесли ще три тисячі громадян", - заявив Боднар.

Він каже, що всіх цих громадян поліція має право затримувати та силою доставляти до ТЦК у порядку адміністративного затримання, тому закликає "не дивуватися", коли відбувається силова мобілізація громадян на вулиці після перевірки документів.
А правда, що при розподілі майна не обовʼязково продавати скажімо квартиру, а можна жити за принципом одна кімната одному, друга - іншому, а кухня і санвузол загального користування?
А правда, що:

Мама - сину, якому 40 років: «Ой, синочка, ото знайшов собі якусь непутящу»

Мама - доці, якій 18 років: «Що ти за непутяща, хто тебе заміж візьме?»
А правда, що:

Немає різниці скільки чоловіку років, головне щоб кохав?
КРАСА! 😍
Те, як функціонує месенджер Telegram, становить загрозу для національної безпеки України, тому його робота потребує регулювання, водночас від цієї соціальної платформи є й користь, вважає начальник Головного управління розвідки міністерства оборони (ГУР МО) України Кирило Буданов.

«З точки зору національної безпеки "Телеграм" точно є проблемою, це треба розуміти. Я абсолютно проти утисків свободи слова, але це вже занадто. У нас будь-яка людина може відкрити канал, почати "віщати" у ньому все, що заманеться, абсолютно все, що вона хоче, а коли щось починають робити - прикриватися тим, що це свобода ЗМІ. Це не свобода ЗМІ, це трошки інакше називається», - сказав він 27 березня на Kyiv Stratcom Forum 2024.

Рішенням цієї проблеми Буданов бачить офіційну реєстрацію телеграм-каналів як засобів масової інформації, пише "Детектор медіа".
І це правда!

Розповім: тіпок з села на Полтавщині. Отримав зарплату 100 тищ. Він в житті таких грошей не бачив. І що ви думаєте? За два дні все проєбав у онлайн-казино, а на третій день просив у Побратимів цигарку
Пікантне фото – це робота шахраїв: у Пенсійному фонді прокоментували нічний пост в Telegram і заявили, що зловмисники намагались дискредитувати роботу установи.

Ой да карочє…

Адмінша каналу переписувалась з пацаном, і випадково відправила жопу не туди. А тепер оці всі спростування, «робота шахраїв»… Як діти, бл.дь…
HTML Embed Code:
2024/04/28 21:59:21
Back to Top