TG Telegram Group Link
Channel: مشاوره|محسن پوراحمد خمینی
Back to Bottom
#همسر_رفیق_باز
سلام علیکم
تشکر از شما و کانال خوب شما
من سه فرزند دارم
الحمدلله همسر خیلی خوبی دارم ، فایل ۱ و ۲ هنر زن بودن کامل گوش کردم ، مشکلی که من دارم همسرم خیلی زود عصبی میشه و من باید خیلی با مهارت رفتار کنم و مراعات کنم که این کار منو سخت کرده و حالا با این وجود دوست دارم حداقل دورهمی با دوستان رو به حداقل ترین برسونه من دوست ندارم این دورهمی رو که تا دیرموقع شب می رسه و دوست ندارم الگوی نامناسبی برای فرزندانم بشه ، با اینکه خودش رو خیلی موارد حساس هست تو این مورد نمیتونه نه بگه ، البته احساس میکنم خودش هم مایل باشه

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان 


♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️

سلام خدمت شما
در ابتدا خرسندم که از همسر خود به نیکی یاد می کنید و همچنین در جهت افزایش آگاهی و مهارت خود دغدغه مند هستید.
این نکته را در نظر بگیرید که همه افراد در زندگی مشترک بالاخره نقاط ضعفی دارن شما هم اگر این ویژگی های رفتاری همسر خود را بپذیرید از لحاظ فکری آرامش بهتری خواهید داشت. البته که ما معتقد به صبر فعال هستیم یعنی سازگاری همراه با تلاش برای تغییر.
اگر همسر شما هم مایل به ترک دورهمی های دوستانه هستند لازم است جرات ورزی خود را تقویت کنند. شما به عنوان همسر ایشان از اکسیر احترام و اقتدار دهی غافل نشوید، فراهم آوردن جایگزین مناسب برای این دورهمی ها و پر کردن وقت خانواده با برنامه ریزی مفرح و ایجاد محیط شاد و جذاب سهم زیادی در رسیدن شما به این هدف دارد.
در پایان متذکر می شوم که کنترلگری و مچ گیری دقیقا روی دیگر این مساله است که شما را از همسرتان دور و رسیدن به این مقصود را سخت تر می کند.

موفق باشید 💐


♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️


@hamsaranekhoob
#عدم_ثبات_نوجوان
#ضعف_درسی

سلام خدا قوت.من
از شوهرم بخاطر اعتیادش 3 سال هست که جدا شدم و حضانت پسرم بعهده خودم بوده.الان 16 سالش هست و خیلی تصمیماتش رو عوض میکنه هر هفته یه نقشه برا زندگیش میریزه. یبار وسایل ورزشی میگیره ویبا میخواد درس بخونه ....الان پایه درسیش خیلی ضعیفه وعلوم انسانی میخونه بعد امتحاناشو نداده که تابستون درس بخونه علوم تجری بخونه

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما خواهر گرامی :
در پاسخ به سؤال شما باید عرض شود که با بیان شما به نظر می رسد که علت تغییر مداوم فعالیت ها عدم آگاهی فرزند شما از استعداد ها و ظرفیت های خود می باشد. لازمه حل این مسأله سنجش استعداد ایشان است. توصیه می شود که در اولین فرصت ممکن به یک مرکز مشاوره معتبر مراجعه فرمائید تا فرزند شما در فرآیند استعداد سنجی قرار گیرد. شاید دلیل اصلی ضعف در تحصیل هم همین مسأله باشد که این مشکل هم در فرآیند استعداد سنجی مشخص خواهد شد .

ارتباط خود را با ایشان صمیمی کنید و ارتباط کلامی خود را تقویت کنید

فضای دوستانش را بررسی کرده و نظارت کافی داشته باشید. همچنین دوستان خوبی را به جمع دوستانش اضافه بفرمایید تا تاثیر بهتری از آنها بگیرد

در مورد ضعف درسی و تغییر رشته حتما نیاز به مشاوره تحصیلی دارند که هم شیوه های مطالعه و برنامه ریزی آموزش داده شود و هم بهترین تصمیم در مورد ادامه مسیر تحصیلی گرفته شود

مشغولیت های هدفمندی برای ایشان ایجاد کنید و اوقات بیکاری را به حداقل برسانید

به هیچ عنوان با ایشان تند برخورد نکنید و در یک فضای دوستانه و صمیمی در مورد حیطه های مختلف صحبت کنید و به هیچ عنوان حیطه ای را از روی اجبار بیان نکنید.

از اطرافیان قابل اعتماد برای ارتباط و گفتگو با ایشان، که مورد قبول فرزندتان هستند کمک بگیرید تا راهنمایی های خوبی داشته باشند

🔻پیشنهاد می کنیم کلاس تربیت صحیح نوجوان استاد پوراحمد را استفاده فرمایید

از خداوند متعال توفیق تربیت فرزندانی سالم و صالح و سربازانی برای امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف برای شما آرزومندیم.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#لجبازی_فرزند
#دزدی_کردن

سلام وقت بخیر من یک پسر ده ساله دارم که به شدت لجباز ه واز هیچ قانونی پیروی نمیکنه این لجبازی در خصوص درس خواندن تکالیف مدرسه و رفتارش وهمه موارد مشهوده تازگی مقداری پول توی خونه گم شده بود که متوجه شدم پسرم برداشته و بدون اجازه برای کل بچه های کوچه خوراکی خریده و وسایل بازی ولی بعد کنکاش خودش گفت اشتباه کردم و کار من بوده من هم تنها تنبیهی که تونستم براش بزارم که کلٱ حق ندارند تو کوچه برود و باید کار کنه وخسارت رو پس بده براش تسبیح گرفتم تا دانه کشی کنه ولی هنوز کار نکرده خسته شده و حاضر به همکاری نیست ممنون میشم راهنماییم کنید

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

عرض سلام و ادب احترام محضر شما

در پاسخ به بخش ابتدایی سؤال شما یعنی لجبازی کودکتان باید عرض شود، فرزند شما در سنی قرار دارد که مسأله لجبازی در این سن زیاد به چشم می خورد. اما باید نسبت به این مرحله اقدامات لازم را انجام داد.
اولا زمانی که با چنین مواردی از سوی فرزند خود مواجه می شوید، ابتدا خشم خود را مدیریت نمائید.
دوما نسبت به تصمیمات متعارف که ضرری برای شما و کودکتان ندارد با او مخالفت نکنید. منع زیاد نسبت به رفتارهای کودک شدت لجبازی های او را افزایش می دهد.
برخی فعالیت هایی که شرایط آن فراهم نیست، جایگزین آن را به کودک پیشنهاد دهید. مثلا کودک علاقه به توپ بازی داخل اتاق را دارد اما شرایط برای چنین بازیی در این مکان فراهم نیست. شما می توانید به کودک پیشنهاد دهید که به جای توپ از بادکنک استفاده نماید. با این روش هم به خواست کودک اهمیت داده شود و هم شما به هدفتان رسیده اید.
در صورت کوتاهی در انجام وظایف خود مانند انجام ندادن تکالیف مدرسه نباید زیاد به او تذکر داد. یک مرتبه به او تکالیفش را یادآوری نمایید و در صورت عدم انجام آن با معلم او صحبت کنید که با او برخورد لازم را داشته باشند. و می توانید از محرومیت های چون عدم بازی با دوستان و غیره که مورد علاقه کودک هستند نیز استفاده نمایید.
نقش پدر را نیز در این زمینه جدی بگیرد و از او بخواهید که به صورت جدی تذکرات و پیامدهای رفتار نامناسب او را گوشزد نماید.
در تصمیم گیری ها از کودک خود نیز نظر خواهی کنید و با صحبت با ایشان قانون و تنبیه لحاظ شود.

در پاسخ به بخش دوم سؤال شما (بدون اجازه پول برداشتن) هم باید عرض شود که ابتدا رفتار پرخاشگرانه نسبت به این موضوع نداشته باشید و از کودک خود چرایی این رفتارش را جویا شوید. این راهکار کمک می کند که شما از انگیزه کودک برای چنین رفتاری آگاه شوید و اقدامات لازم را انجام دهید؟
در گام بعدی شما باید نیازهای اساسی کودکتان را تأمین نماید که کودک برای بدست آوردن آنها دست به چنین رفتارهای نزند. عدم تأمین نیازهای منطقی کودک گاهی او را به سمت چنین اعمالی سوق می دهد. پول توجیبی یکی از این نیازهاست.
اما اینکه پول تو جیبی به چه کیفیتی به کودک داده شود باید به نکات زیر توجه نمایید.
پول تو جیبی یکی از نیازهای کودکی که پول را می شناسد و ارزش آن را می داند است. لذا باید این نیاز کودک تأمین شود و الا منجز به برداشتن پول بدون اجازه می شود. شما می توانید ابتدا یک قُلک یا حساب بانکی برای کودک خود باز کنید و عابر بانک نیز برای آن تخصیص دهید و از کودک خود بخواهید که پول هایش در آن ذخیره نماید. اما این شرط را لحاظ نمایید که مصرف کردن آن باید با اجازه و مشورت والدین باشد.
مطلب دیگر مربوط به نحوه ی اختصاص پول به کودکتان است. والدین باید توجه داشته باشند دادن پول یا امتیاز به کودک بدون انجام فعالیتی او را به سمت پرتوقع شدن و راحت طلبی سوق خواهد داد. لذا باید پول توجیبی در قبال انجام فعالیتی باشد که از کودک درخواست شده. این نکته را هم باید توجه داشت که فعالیت متناسب با توانمندی کودک باشد. نکته دیگر اینکه فعالیت باید غیر از وظایف و مسئولیت های او باشد( فعالیت هایی مثل خرید نان ، جارو کردن و ... ). به طور مثال تکلیف جزء وظایف او محسوب می شود لذا نباید به واسطه ی انجام تکلیف به کودک پاداش داد. لذا پول توجیبی بدون فعالیت به کودک نمی دهیم. میزان پول توجیبی هم باید به تناسب انجام فعالیت باشد نه بیشتر و نه کمتر تا کودک متوقع بار نیاید.
در گام بعد باید نظارت بر انتخاب دوستان کودک داشت. ممکن است پیشنهاد برداشتن پول از خانه توسط دوستان او صورت گرفته باشد.

🗯 ادامه پاسخ در پیام بعدی👇
🗯ادامه پاسخ سوال قبل👇

این نکته را هم مد نظر داشته باشید که دوستان کودک از لحاظ اقتصادی کفویت با او داشته باشند. گاهی رقابت در این مسأله منجز به چنین رفتارهای از سوی کودک می شود.
از پدر خانواده کمک گرفته شود که با کودک خود به صورت جدی صحبت کند. زیرا نقش پدر به عنوان یک نیروی بازدارنده کمک شایانی به رفع این مشکل خواهد داشت. پدر باید با رعایت عزت نفس کودک پیامدهای بد ناشی از تکرار این رفتار را به کودک گوشزد نماید .


محرومیت موقت از فعالیت های لذت بخش به عنوان پیامد رفتار بد مؤثر خواهد بود. اما این محرومیت ها نباید زیاد به طول بیانجامد. این تنبیه که برای کودکتان مد نظر قرار دادید بسیار خوب است اما نباید طولانی باشد.
مورد دیگر اینکه حساب پول خود را داشته باشید و به نحوی در خانه رفتار کنید که کودک بداند شما از میزان و مقدار پول در کارت یا خانه آگاهی دارید.
عزت نفس کودکتان را حفظ نماید و او را مورد تکریم و احترام قرار دهید که این امر مانع از انجام رفتارهای نابهنجار کودک خواهد شد. نیکو صدا زدن نام ، مثلا آقا محمد ، فاطمه خانم و... بدرقه کردن کودک و ....از مصادیق ارتقاء عزت نفس کودک به شمار می آیند .

معنویت کودکتان را افزایش دهید . دوستان مذهبی ، شرکت در مراسمات مذهبی ، حضور در مسجد و .... نیز به رفع این رفتار کمک خواهد کرد .
بیان پیامدهای رفتار در قالب قصه ، فیلم و .... نیز به این مسأله کمک خواهد نمود .
در پایان کتابی خدمت شما معرفی می شود که می توانید مهارت اقتصادی را به کودک خود بیاموزید.

نکته آخر اینکه حتما بازی و فضای عاطفی با فرزند را افزایش دهید.

به امید تربیت فرزندانی سالم و صالح

🔻پیشنهاد می کنیم کلاس تربیت صحیح کودک استاد پوراحمد را استفاده فرمایید

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#ترس_از_خوردن_مشروب

سلام وقتتون بخیر..نامزدی هستم انقدی نامزدمو محدودکردم برارفتوامدبا اقوامش، رفیقاش،بیرون رفتن با خانوادش ،تفریح رفتنش ک همش استرس دارم شک میکنم ک نکنه اینکارایی ک گفتم نکنه انجام بده و پنهان کنه از من یا بخاطر ک بحثمون نشه دروغ بگه.قبلن هرازگاهی مشروب میخورده ومن کلامخالف مشروب هستم نزاشتم بخوره تو این مدته واون گفته تامن رضایت کامل نداشتع باشم نمیخوره ولی خیلی دوس داره بخوره و منتظره ک بزارم برا اینم میترسم بخوره ولی بهم دروغ بگه.چیکارکنم بایدبزارم بخوره؟چیکارکنم راهنماییم کنید نمیدونم چرا انقد حساس شدم😔حتی بامامانوخواهرشم ک حرف بزنه ب هم میریزم


🌹پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇


🌹بسم الله الرحمن الرحیم 🌹

سلام و وقتتون بخیر.

🟢 ابتدائا سعی کنید که به همسرتان اعتماد داشته باشید و از بکن نکن افراطی بپرهیزید.


🟢 اگر ایشان تمایل به خوردن مشروب دارد، باید این میل در ایشان درمان و به صورت کامل ترک گردد و در صورتی می توانید به ادامه ی ارتباط با ایشان ادامه بدهید که ایشان حتما توسط یک متخصص درمان و این عامل را به صورت کامل کنار بگذارند.

🟢 شک داشتن به همسر خودش می تواند عاملی برای لجبازی ایشان در برخورد با شما باشد.

🟢 کلاس هنر زن بودن ۱ و ۲ از جناب آقای محسن پور احمد خمینی را گوش بفرمایید.


ان شاءالله موفق باشید.

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#دودلی_در_ارتباط_با_خواستگار

دختر ۱۷ ساله هستم و چند ماه پیش با خواستگاری صحبت کردم یک جلسه و چون در موقعیت روحی خوبی نبودم و همچنین صحبت هایی از خانواده ایشون بنده رو آزرده بود جواب منفی دادم اما الان بعد از چند ماه خانواده ایشون با مادرم تماس گرفتن و یک دلیل قابل قبول برای رد کردنشون از سمت بنده میخوان و درخواست دارن که جلسات بیشتری صحبت کنیم و فکر میکنن مشکل بنده مشکل مالی هست.. چکار کنم جلسه بعدی هم صحبت کنم یا برای رد کردن چه جوابی بدم چون سنم کم هست ممکنه خواستگار بهتری هم داشته باشم

🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇


🌹بسم الله الرحمن الرحیم 🌹

سلام و وقت شما بخیر.

🟢در ارتباط با مسئله ای که فرمودید باید دقت کنید که شما باید ملاک ها و معیارهای خودتان‌ را داشته باشید و طبق آن دست به انتخاب صحیح همسر بزنید.


🟢 اگر شرایط روحی خوبی ندارید به فکر اصلاح آن بوده و حال خودتان را خوب کنید؛ در این زمینه می توانید با یک روان شناس امین و معتقد صحبت کنید.


🟢 خواستگاری روند مرتبط با خودش را دارد. برای افزایش اطلاعات و آگاهی خودتون صوت های آموزشی کلاس انتخاب صحیح همسر از جناب آقای محسن پور احمد خمینی را گوش بفرمایید.


کتاب های مطلع مهر از جناب آقای امیر حسین بانکی پور فرد و کتاب نیمه ی دیگرم از جناب آقای محسن عباسی ولدی را مطالعه بفرمایید.

ان شاءالله موفق باشید.

💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#تعامل_با_خانواده_همسر

سلام‌خسته‌نباشید.خانمی‌هستم‌پدرم‌وهمسرم‌مدتی‌بعدازعقدماپول‌گذاشتن‌مضاربه‌مقداری‌ازپول‌برای‌همسرم‌ومابقی‌برای‌پدرم‌هست‌همسرم‌بااین‌پول‌هم‌قسط‌وام‌های‌خودمان‌رامی‌دهدهم‌پدرم رامشکل‌من‌اینجاست‌پدرگاه‌وبی گاه پول‌طلب‌می‌کندحالاچه‌پانصد‌تومان‌چه صدمیلیون‌وسوالی‌هم‌نمی‌کندکه‌آن هزینه‌رانیازداریدیانه‌هزینه‌هایی‌که طلب‌می‌کنندبیش‌ازسهمشان‌است‌و می‌شودکه‌همسرم‌پولی‌راپس‌انداز می‌کندکه‌برای‌خودش است‌پدرم‌سرهر مسائلی‌که‌نیازش‌می‌شودبازهم‌میگویدکه‌فلان‌مقداربه‌حسابشان‌واریزشودنمیپرسدمیخواهی‌خودت‌لازم‌نداری‌میخاستم‌بدانمچگونه‌رفتاری‌مناسب‌است‌که‌اینگونه‌رفتارنکند

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇

🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

با سلام خدمت شما خواهر گرامی

💢 در رابطه با موضوعی که مطرح کردید بهتر است همسر شما تمام حساب و کتابها مثل مقدار سرمایه اولیه، قسط ها، میزان سهم هر فرد و.... ریز به ریز یادداشت و مکتوب کنند و سرِ ماه با پدر محترم تصفیه حساب داشته باشند. به این ترتیب سهم و میزان درآمد هر کس مشخص هست و در صورت نیازِ بیشتر در قسمت قرض ثبت می شود.

💢 اگر تعامل به این صورت باشد تکلیف هر کس مشخص هست و پدر گرامی هم با دقت بیشتر هزینه کردهای خود را مدیریت خواهند کرد.

سربلند و پیروز باشید 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب💠

@hamsaranekhoo
#نوجوانی
#تقویت_اعتماد_به_نفس_نوجوان


سلام خدا قوت؛
فرزندم نوجوانه و خیلی حساس، متاسفانه از ظاهر خود راضی نیست و البته حقم داره چون از نعمت زیبایی کمی برخورداره،وقتی گله و شکایت میکنه چه عکس العملی باید داشته باشم،اگه یه مشکل داشت میتونستم متقاعدش کنم ولی طفلک مشکلاتش زیاده و منم نمیتونم کاری کنم چون ارثی است و کاری از من برنمیاد،کمکم کنید که بتونم برخورد خوبی باهاش داشته باشم.
التماس دعا


🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇

🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

با سلام خدمت شما مادر گرامی

این دغدغه مندی شما در رابطه با تربیت درست و صحیح فرزندتان قابل تقدیر و ستایش است.👌

💢 همانطور که مستحضرید دوره‌ی نوجوانی دوره‌ی حساس و مهمی هست که دقت و ظرافتِ بیشترِ والدین را می طلبد.

💢 در رابطه با موضوعی که مطرح کردید توجه داشته باشید که زیبایی امری نسبی هست و هر کسی براساس اولویت های ذهنیِ خود و تاثیر محیط، تعریفی از این مقوله دارد، چه بسا کسی یا چیزی در نگاه فردی زیباترین و در نگاه فرد دیگری کاملا عادی به نظر می آید. پس اینکه فرمودید فرزندم از نعمت زیبایی کمی برخوردار است امری سلیقه ای و شخصی است که از فردی به فرد دیگر متفاوت است، پس سعی کنید دیدگاه خود را در این زمینه اصلاح کنید و آن دیدگاه صحیح را به فرزندتان نیز انتقال دهید.

💢اما اقداماتی که می توانید برای کمک به فرزندتان انجام دهید:
.
💢 در وهله‌ی اول حساسیت خود را به این موضوع کم کرده و فرزندتون رو همانطور که هست بپذیرید و دوست داشته باشید و این مهر و محبت خود را براساس نیاز فرزندتون تنظیم کنید نه به میزان تحقق انتظار و توقعات خودتون. مهر و محبت خود را به بهانه‌ها و روشهای مختلف به ایشان بروز دهید تا او احساس ارزشمندی و دوست داشتنی بودن داشته باشد.

💢 شما به عنوان مادر و کسی که تجربه دارد اجازه ندهید این تفکرِ اصالتِ زیبایی در فرزندتان ریشه پیدا کند بالعکس وقتی او از ظاهر خود انتقاد می کند از ویژگیهای مثبت،نقاط قوت و توانمندی‌های او تعریف کنید تا او دچار احساس خود کم بینی نشود.

💢 به او کمک کنید تا استعداد های خود (ورزشی، علمی، هنری، مهارتی) را پیدا کرده و آنها را رشد داده و شکوفا سازد.
با تقویت مهارت ها، اعتماد به نفس و عزت نفس او را بالا ببرید تا احساس رضایت درونی داشته باشد.

💢 در عمل به او ثابت کنید که ارزش هر انسانی بستگی به میزان ایمان و معرفت او دارد نه لباس و ظاهر و جایگاهِ قراردادیِ او، البته خود شما باید به این اعتقاد داشته باشید که اثرگذار باشد در غیر اینصورت شعار صِرف اثرگذار نخواهد بود.

💢 چه بسیار دیده ایم که فردی زیباست اما هیچ هنر، مهارت یا جاذبه ای ندارد و به خاطر اخلاق بد یا رفتارهای نامناسب و اشتباه او افراد از او طرد شده اند و چه بسا افرادی با ظاهر عادی بسیار جذاب و دلنشین هستند.

💢 پس سعی کنید نظام ارزشی فرزندتون رو درست شکل بدید و هر آنجه دوام و قوام دارد را به عنوان ارزش برای او تثبیت کنید مثل ارزش‌های والای انسانی، نه امور فنا پذیر و مقطعی مثل زیبایی ظاهری، یا مال و ثروت .

سربلند و پیروز باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#خرجی_دادن_به_همسر

سلام خانومی هستم که 10ساله ازدواج کردم همسرم بهم خرجی نمیده میگه باسه تا بچه من نمیتونم برسونم لطفا راهنمایی کنیید
.


بسم الله الرحمن الرحیم


پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی

سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی.


شما به عنوان یک خانم نیاز هست که هفتگی ،ماهیانه و...یک مبلغی را به عنوان خرجی از همسرتان دریافت کنید اما اینکه همسر شما توجیح نیستن نسبت به این موضوع را باید بررسی کنیم.

۱.آیا ایشان آگاهی ندارند؟
_در این مورد شما باید در یک شرایط صمیمی و عاطفی چنین درخواستی را از ایشان داشته باشید که مبلغی هرچند کم را برای انجام یک سری امورات منزل در اختیار شما قرار دهند.برایشان مثال بزنید که ممکنه من بیرون از منزل یک هزینه ی ضروری و واجب به وجود بیاد و من باید بتونم همون لحظه هزینه رو پرداخت کنم و منتظر نباشم تا شما برسید .این کار به من اعتماد به نفس میده و دائم برای هزینه های کوچک زحمتی برای شما ایجاد نمیشه .(این مطالب را با آرامش خدمت همسرتان بیان کنید)

۲.واقعا ایشان مشکل مالی دارد؟
_در این مورد بخواهید مبلغی را در اختیار شما قرار دهند تا پس انداز کنید هر چند کم باشد و واقعا چند ماه مقداری از هزینه را که پس انداز شده تحت نظر ایشون برای امورات واجب منزل هزینه کنید تا به صورت عینی شاهد این ماجرا باشند.

۳.پیش زمینه ذهنی مناسبی از خرجی دادن ندارند ؟

این موضوع را باید بررسی کنید که چرا و چه اتفاقاتی در گذشته افتاده و با کمک یک مشاور این موضوع را حل و فصل کنید .

۴.مشکل رابطه ای دارید و ایشان پذیرش حرفی از سمت شما را ندارند؟

_در این مورد که بسیار مهم هست و درموارد ی که قبلا هم ذکر شد قطعا تاثیر گذار خواهد بود سعی کنید رابطه ی خودتون رو بهبود ببخشید تا کلام شما نفوذ بیشتری داشته باشد و برای بهبود رابطه خم میتوانید با یک درمانگر زوج و استفاده از ویس های #هنرزن_بودن بهره ببرید .


برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم 🌹

کانال تربیتی همسران خوب

@hamsaranekhoob
#مهارت_کلامی


سلام
خانمی هستم ۳۳ ساله که دو فرزند دارم. در کنار همسرم خوشبختم.
اما یک موضوعی ناراحتم میکنه که ایشون اشتیاقی برای شنیدن حرفهای زنانه من ندارن. مثلا وقتی من بیرون از خانه باشم و مسایلی پیش بیاد که بخوام تعریف کنم گوش شنوایی براش نیست چون براشون حایز اهمیت نیست. وقتی هم من در مورد چیزی بپرسم در حد یه جمله کوتاه جواب میدن. خیلی ناراحتم که باهم حرفی برای گفتن نداریم. چند سالی هست که شادابی و اعتماد بنفسم رو تو خونه از دست دادم اما در جمع دوست و فامیل شادم.


بسم الله الرحمن الرحیم


پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی


سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی.

به طور کلی خانمها در مهارت های کلامی نسبت به آقایون سر آمد هستن و اغلب زبان عشق خانمها نیز کلام است اما در مرد ها این مهارت و زبان عشق کمتر است و مدل های دیگه خود را نشان می‌دهد.
این دلیل بر خوب بودن یا بد بودن فرد نیست و یک تفاوت فردی است که باید در زندگی به آن احترام گذاشته شود.

برای این که این موضوع موجب ناراحتی و دلخوری نباشد باید با همسرتان مطرح کنید کاملا با احترام و در یک شرایط عاطفی مناسب و در مورد نیاز هاتون با هم گپ و گفت داشته باشید .

شما سعی کنید از پرگویی کردن و صحبت کردن در مورد مسائلی که چندان مورد علاقه ی ایشان نیستند بپرهیزید.
کلام ها و جملات کوتاه را جایگزین کلام بلند کنید مثلا برای توضیح یک مسئله سعی کنید خلاصه و فقط در حد اشاره به به اصل موضوع مطلب را بیان کنید.
گاهی برایشان بنویسید ،تایپ کنید و ویس های کوتاه بدهید .
در مورد بدیهیات خیلی صحبت نکنید .
مقدمه چینی نکنید سریع سراغ اصل مطلب بروید .

روی رابطه ی زوجی خود کار کنید و برای بهبود این رابطه از ویس های هنر زن بودن بهره بگیرید.

برای حل شدن بهتر مشکل و اینکه همسر شما هم با زبان عشق شما و نیاز شما بهتر آشنا شوند حتما از یک زوج درمانگر کمک بگیرید.

برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.

کانال تربیتی همسران خوب

@hamsaranekhoob
#سیگار_کشیدن_همسر
سلام وقت شما بخیر
من خانمی ۳۲ ساله هستم ۳ ساله که ازدواج کردم...
مشکلی ک هست اینه که متوجه شدم همسرم سیگار میکشن، البته قبلا هم شک کرده بودم اما مطمئن نبودم و این قضیه من و خیلی ناراحت میکنه و به شدت حساسم روی این مسئله و وقتی حرفش شد میگه عادت کردم ...خیلی کمه ولی نمیتونم بزارم کنار...من زمان ازدواج ب ایشون گفتم ک سیگار خط قرمزمنه اما الان زیر پا گداشتن عهدشون رو...چه کار باید بکنم ک بزارن کنار؟راهنمایی کنید ممنون میشم

🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکارخانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر محترم
اینکه مسئله ی سیگار خط قرمز شماست و روی آن حساس هستید کاملا قابل درک است و اینکه در زمان قبل از ازدواج مطرح کردید هم درست است و بهتربود که همسرشما از همان ابتدا این مسئله را به شما می گفتند.
اما ممکن است که ایشان انقدر به شما علاقمند بوده اند که نمیخواسته اند شما را از دست بدهند و به همین دلیل آن را برای شما بازگو نکرده اند.
الان زندگی مشترک شما شروع شده و سه سال از آن گذشته است و بنظرم باید از آن محافظت و مراقبت کنید مبادا این موضوع سیگار که کاملا هم حق دارید بابتش ناراحت باشید،خدای نکرده صفا و صمیمیت بین شما را خدشه دار کند.
همین که به دنبال پیداکردن راهی برای ترک دادن ایشان هستید واقعا عالی و شایسته ی تقدیر است.
اول از هرچیز این را بدانید که واقعا ترک سیگار کار خیلی سختی است چون هم فرد را دچار وابستگی روحی میکند و هم جسمی و ترک کردن آن اراده ای قوی میخواهد.
بنظرم کاری که شما باید انجام بدهید کار کردن روی رابطه ی خودتان است که گرم و صمیمی باشد و ایشان اقتدار لازم را از شما دریافت کنند و درنتیجه فقط به این دلیل که شما آن را دوست ندارید شروع به ترک کنند.
فکر میکنم برای شروع دوره ی هنر زن بودن را گوش کنید و کمی که ارتباط گرم تر و صمیمی تر شد وارد گفتگو شوید و خواسته ی خود را مطرح کنید.
قبل و بعد از مطرح کردن درخواست خود از ایشان تعریف و تمجید کنید و از خوبی هایشان بگویید.
ان شاءالله با صبوری و تلاش به خواسته ی خود میرسید.
جهت دریافت راهنمایی بیشتر از مشاوران امین کانال بصورت تلفنی مشاوره بگیرید.
ان شاءالله موفق و موید باشید.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#افسردگی_و_بیکاری_همسر
سلام وقتتون بخیر خانمی هستم 3ساله ازدواج کردم و بچه هم ندارم همسرم از همون سال اول ازدواج درگیر افسردگی بوده الان حالش بهتره و دارو مصرف میکنه روحیش خوب شده کلا سه چهار ساعت داخل خونه اس همش بیرونه اما برای سرکار رفتن بهونه میاره هرکاری که بهش معرفی میشه میگه من نمیتونم انجام بدم حوصله اش ندارم اینکار برام سخته یا میگه صبر کن من یکاری میکنم من واقعا خسته شدم
با هر زبونی بگید بهش گفتم با مهر محبت حتی با دعوا خودمم دنبال کار گشتم اما به هیچ نتیجه ای نرسیدم هنر زن بودن 1و 2 هم گوش دادم
کمکم کنید واقعا از طعنه های اطرافیان از فکر کردن هر روز به مشکلات خسته ام

🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکارخانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر محترم
خداراشکر که همسرتان به لحاظ مسئله ی افسردگی نسبت به اوایل ازدواج بهترشده اند.
اینکه دوره ها را گوش کرده اید خیلی خوب است و ان شاءالله بتوانید نکات گفته شده را به کار ببندید.
یک سوال که برای بنده پیش آمد این است که باتوجه به اینکه همسرتان کار نمی کنند هزینه های زندگی را از کجا تامین می کنید؟آیا پدرتان یا شخص دیگری به شما کمک می کند؟
اگر از جایی حمایت مالی می شوید ممکن است همسرتان واقعا به این فکر نیفتند که کاری را شروع کنند چون مهم و حیاتی نیست و ضرورتی ندارد.
همچنین اگر خودتان هم مشغول به کار شوید همین تاثیر را خواهد داشت.بنظرم با توجه به شرایطی که وجود دارد خودتان مشغول به کار نشوید و در امر مخارج اقتصادی دخالتی نکنید تا همسرتان خودشان کم کم دست به کار بشوند.
اگرکاری هست که به آن علاقه دارند یا توان انجام آن را دارند تشویقشان کنید که هرچه زودتر شروع کنند.
بنظرم خوب است که ایشان بطور مرتب به مشاور متعهد مراجعه کنند.
سعی کنید زیاد اطرافیان را در مسائل زندگی دخالت ندهید،سفره ی دلتان را باز نکنید و اگر سوالی پرسیدند خیلی مختصر و مفید و کلی جواب بدهید و تا میتوانید بحث را عوض کنید.
تمرکز خود را بر بهبود زندگی بگذارید و زیاد دغدغه ی راضی کردن اطرافیان را نداشته باشید.کسی که یاور و مونس شما میتواند باشد همسرشماست نه هیچکس دیگر پس تا میتوانید آبرو و شخصیت اورا حفظ کنید و به او اقتدار بدهید و در این راه صبور باشید.
مشکلات را زیاد مرور نکنید که از زندگی دلسردتان می کند.قطعا همسرتان خوبی هایی هم دارد به آنها هم فکر کنید.همانطور که مشکل افسردگی بهتر شده بقیه مشکلات هم میتوانند حل شود.
دوره ی رضایت از زندگی از استاد پوراحمد هم میتواند گزینه ی خوبی برای گوش کردن و استفاده برای شما باشد.
به این فکر کنید که همسرتان میتوانست ویژگیهای بدتری داشته باشد که اصلا برایتان قابل تحمل نباشد ولی خداراشکر آنگونه نیست.
برای آرامش خود و همسر از معنویات در زندگی غافل نشوید.
برنامه ای برای شادی داشته باشید مثل حضور در دل طبیعت یا پیاده روی در پارک یا...
در صورت نیاز و صلاح دید میتوانید از خدمات مشاوره تلفنی مموعه همسران خوب نیز بهره مند شوید.
ان شاءالله موفق و موید باشید.


🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹

@hamsaranekhoob
#جدا_خوابی_شوهر

سلام . خانم هستم ،۱۲سال ازدواج کردیم،چند مدتی هست که همسرم نسبت به رابطه تمایلی نداره یا اگر هم که تمایل پیدا کنه سعی میکنه خودش رو بگیره به دلیل اینکه مثلا حال حمام کردن ندارم و... واینکه دوس داره تنها رو تخت بخوابه میگه راحترم طوری که میگه یا تو اینجا بخواب یا من! و میگه تو پیش بچها بخواب خواستی بیای تواتاقم پایین بخواب خودش رو از ما جداکرده، دیر به دیر هم که گاهی رابطه داریم خشن برخورد میکنه بایه توقعاتی! خودش میگه بعد رابطه کمرم درد
چکارکنم🌹

🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر محترم
برای حل این مسئله ابتدا باید آن را ریشه یابی کرد.
دقیقا چه مدت است که روحیه اینگونه پیدا کرده اند؟
شروع آن از کجا بود؟
آیا ناراحتی یا مسئله ای بین شما پیش آمد؟
آیا انتظار برآورده نشده ای دارند یا بدلیلی از شما دلخورند؟
بنظر میرسد کلید حل این مشکل بحث اقتدار باشد.
آیا آن اقتدار لازم را در طول روز به ایشان میدهید؟
یعنی مثلا از نظر بحث احترام چه در جلوی جمع و چه در خلوت خودتان
واگذاری تصمیمات مردانه به ایشان
آراسته بودن
خوش اخلاقی
و مصداق های دیگر اقتدار
حتما عملکرد خود را از نظر اقتداردهی بررسی کنید و هر نمره ای که کسب میکنید سعی کنید آن را ارتقا دهید.
مردان زمانی که اقتدار لازم را دریافت کنند خود به خود همسر را جذاب تر میبینند و به سمت او جذب میشوند.
همه ی ما به آموزش دیدن نیاز داریم حتی اگر نکات زیادی را بدانیم.پس به شما هم توصیه میکنم دوره ی هنرزن بودن از استاد پوراحمد را برای شروع تهیه و نکات گفته شده را بکار ببندید.
در باب ارتباط خصوصی سعی کنید درخواست از جانب ایشان باشد،انتقاد تند نکنید،و برای حمام رفتن سریع ایشان پافشاری نکنید.
باهم گفتگو کنید و سعی کنید در گفته های خودشان هم به دلیلشان برای این کار پی ببرید.
دلیل که مشخص شد سعی کنید آن را برطرف کنید.
از تاثیرات مثبت افزایش معنویت در خانه هم غافل نباشید.
در رابطه با بحث کمردرد هم جدی بگیرید و ایشان را تشویق به مراجعه به دکتر و مداوا کنید.
در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر میتوانید از مشاوران امین کانال بصورت تلفنی مشاوره بگیرید.
ان شاءالله موفق و موید باشید.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹

@hamsaranekhoob
#اعتیاد_همسر_به_فیلمهای_پورن

سلام وقت بخیر منو همسرم مذهبی هستیم همسرم از اول زندگی پورن میدید اوایل زیاد اهمیت نمیدادم بعدش دیدم رفته رفته انگار معتاد میشه بهش تذکر دادم گریه کردم و قسمش دادم نبینه برکت زندگیمون از بین میره خدا قهرش میگیره رو تربیت بچه هامون تاثیر میذاره کسیکه پورن میبینه چجور میتونه بچه خوبی و صالحی تربیت کنه دو سالی میشد چیزی ندیده بودم ولی باز دیشب دیدم نگاه کرده خیلی غصه میخورم شوهرم روزبه روز از چشم میفته نماز صبحهاشم من بیدار نکنم قضا میشه

🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر محترم
ناراحتی شما را بابت این مسئله ی مهم درک میکنم و امیدوارم بزودی مشکل شما حل شود.
ای کاش همان ابتدای ازدواج به اهمیت این موضوع پی میبردید و شرط میگذاشتید اما الان هم برای ایجاد تغییرات مثبت دیر نیست.
سعی کنید زمینه را برای ترک دادن ایشان فراهم کنید بعنوان مثال شروع کنید معنویات خود را بالاتر ببرید و کم کم جو خانه را هم معنوی تر کنید.هم برایشان دعا کنید و هم ایشان را زیرکانه با نظر دین نسبت به این موضوع آگاه کنید و هم بطور علمی از اثرات مخرب آن اطلاع کسب کنید و آرام آرام ایشان راهم آگاه کنید.
صمیمیت خود را حفظ کنید و جذابیت خود را داشته باشید که هر زمان که خواستند به سمت شما بیایند.
حتی الامکان هر امکانی که این فرصت را به ایشان میدهد که به این کار مبتلا شوند را بطور غیرمستقیم برطرف کنید مثلا تنها ماندن در خانه یا خصوصی بودن کامپیوتر یا لپ تاپ یا شرایط دیگری که وجود دارد.
اگر موافقت میکنند باهم به یک مشاور امین و متخصص مراجعه کنید.
و صبور باشید خواهرم.طول میکشد تا این عمل اعتیاد گونه ترک شود صبور باشید اما صبر فعال داشته باشید.
آرام آرام در حاشیه ی زندگی مهارت های خود را در زمینه ی سیاست های زنانه و مدیریت پنهان زندگی بالا ببرید.
برای شروع دوره ی هنر زن بودن از استاد پوراحمد را به شما توصیه می کنم.
درصورت صلاح دید میتوانید از خدمات مشاوره تلفنی مجموعه بهره مند شوید.
ان شاءالله موفق و سلامت باشید.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹

@hamsaranekhoob
#دور_شدن_همسر_از_دین

قبل ازدواج شوهرم اصلامقیدنبود،شرط ازدواجمون مقیدشدنشون بود ک قبول کردن.الان همسرم ازنظراعتقادی مقید،تحصیل کرده وازنظر رفتاری فوق العاده هستن.مشکل اینجاست که راضی شدم که ماهواره بخریم توی این ده سال همسرم روزی نیم ساعت اخبارش نگاه میکرد.متاسفانه دوسال هست ک bbc بیشتر میبینه حرفاش به همون سمت داره سوق پیدا میکنه! الان نمیدونم چیکار کنم؟مثلا با وجودی که ما باحجاب هستیم میگه همه بیحجاب شدن دیگه شرایط درست نمیشه!در مورد حجاب میگه اگر مثل قدیم که همه چادر میپوشیدن باشیم پس همه باید قاطر سوار بشن!شرایط تغییر کرده و باید به روز بود!حکومت دیکتاتوری شده!کسی رای نمیده!مهاجرت به کانادا خوبه!کسی روزه نمیگیره!و...میترسم این حرفهاروی زندگیمون و بچه ها تاثیر بد بزاره من الان باید فکر چاره باشم.

🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند:
🔸 در کل ماهواره خریدن کار بسیار ناصحیحی می باشد که از عوامل آسیب زدن به خانواده و اعتقادات و... به حساب می‌آید. شروع کنید با مهارت و احترام در مورد ضررها و آسیب‌های که ماهواره به بچه‌ها خواهد زد و اینکه حتی در زمان عدم حضور شما آنها می‌توانند از ماهواره استفاده بکنند و آسیب‌های بسیار زیادی به آنها خواهد زد صحبت کنید تا بتوانید ماهواره را از خانه و خانواده دور کنید.
🔸 برنامه‌ریزی کنید در هفته با خانواده به مکان های مذهبی مثل مسجد، امامزاده و...بروید.
🔸معنویت را در خانه افزایش دهید‌ از نماز اول وقت و پخش بلند صدای اذان در خانه غافل نشوید.
🔸 زیاد مطالعه کنید و در مورد صحبت‌های همسرتان اطلاعات کافی داشته باشید که با احترام پاسخ سوالات همسر و اعتقادات جدید او را بدهید.
🔸به او یادآوری کنید که او الگوی بچه‌ها هست و طرز فکر او بر بچه‌ها اثر خواهد گذاشت و بر آینده آنها تاثیر زیادی می گذارد.
🔸 فایل هنر زن بودن را گوش دهید.
در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#زیاد_کمک_کردن_همسر_به_خانواده

باسلام .من ده سال هست ازدواج کردم وشوهر من خیلی بیش اندازه به فکر دیگران هست .شبها تا دیر وقت کار میکنه واصلا تعطیلات نداره و والان با توجه به مشکل کاری برادارش همه اموال رافروخته وداده به برادرش تا مشکلش حل بشه و از اونجای که خیلی رودرباسی داره با برادرش میگه خیلی حق به گردنم داره واصلا هم نمیزاره من با برادرش صحبت کنم برای حساب کتاب میترسه یه بار از دستمون ناراحت بشه و خیلی فکر خیال منو اذیت میکنه بلاخره زحمت ده سال زندگی هست برای اینده بچه ام واز اونجای که قبلا باهم شریک هم بودیم بعددوسال جدای هنوزحساب دقیق روشن نشده بخاطر همین رودرباسی بودن همسرم این بردارشوهرم نمیگم نمیده ولی دوست دارم معامله طوری باشه که هر دوطرف راضی باشن به نظر شما من بردارشوهرم طوری که همسرم نفهمه حساب روشن کنم مشکلی پیش میاد.

🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند:
🔸 شما نباید در مقابل همسرتان بایستید بلکه باید با مهارت کنار او باشید تا او حرف شما را بهتر بپذیرد.
🔸در یک نامه با رعایت قواعد نامه نگاری و در ابتدا صحبت از خوبی‌ها و ویژگی‌های خوب او دغدغه خود را بنویسید و در جیب لباسش بگذارید تا او در تنهایی یا سر کار آن را بخواند.
🔸 اگر بزرگی در فامیل هست از او بخواهید که با همسرتان صحبت کند.
🔸نگران نباشید اگر پر از استرس و اضطراب باشید به غیر از آسیب زدن به زندگی و خانواده‌تان اتفاق بهتری نخواهد افتاد پس به همسرتان اعتماد کنید و کنار او باشید و در این همراه بودن حرف خود را با احترام به او منتقل کنید.
🔸اگر همسرتان تمایلی ندارند که شما با برادرش صحبت کنید این کار را انجام ندهید.
🔸 فایل هنر زن بودن را گوش دهید.
در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید .
💠کانال تربیت همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
.
.
#چگونگی_انتقادبه_همسر

سلام و عرض ادب
ببخشید همسرم در جمع خیلی عذر می خوام باد گلو میزند و من خیلی خجالت می کشم و اذیت میشم ولی خجالت میکشم باهاشون این حساسیتم را مطرح کنم الان پسرم هم که بزرگ شده از من خواسته این مطلب را بهشون گوشزد کنم و حس می کنم اگه زودتر گفته بودم لازم نبود پسرم گوشزد کنه

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

☘️ سلام علیکم ☘️

همیشه و در همه حال حرفتان را بزنید و نظرتان را بیان کنید و لو اینکه کسی گوش نکند یا حتی ناراحت شود.

در باره موضوعی که گفتید به راحتی می توانید بعد از گفتن یک یا چند نقطه مثبت از همسرتان ، در باره آن موضوع صحبت کنید و بعد هم یکی دیگر از نقاط مثبت ایشان را بگویید.

موفق باشید.

@hamsaranekhoob
.
.
#حاشیه_های_همسر

سلام خانمی ۲۷ ساله
هستم.پسرم۵سالشه.یکساله متوجه شدم شوهرم بادختری که کارآموزش بوده ارتباط داره.متاسفانه روابط انحرافی داشتن و من عکس ها و پیامهاشون رو دیدم.
این مدت چندین بارهمسرم گفته منو میخواد ولی نمیدونه چجوری از این مخمصه رهابشه.چندماهه متوجه بیماری ام اس همسرم شدم و باعث شده مراعات و صبوری بیشتری کنم.همسرم عاشق این دختره و هرچی اون میگه انجام میده. نمیدونم چجوری از شر اش خلاص بشم.همسرم کلی بدهی بابت مخارج این دخترداره.باکمک مشاوردینی و وکیل صحبت کردم اما دروغ هاش حل مشکل رو سخت می‌کنه.چه چاره ای کنم؟

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

☘️ سلام علیکم ☘️

همسرتان خودش باید تصمیم بگیرد و اراده کند و از این کارش دست بردارد.

تا خود او نخواهد ،شما نمی توانید برای او کاری انجام دهید.

همسرتان را به حال خود رها کنید تا خودش از این کار دست بردارد.

با زبان و عشوه گری و همراه با هنرمندی او را به سمت خود جذب کنید.

موفق باشید.

@hamsaranekhoob
.
.
#برداشتن_بچه

سلام و عرض ادب
خانمی ۴۱ ساله هستم،کارشناس پرستاری ولی خانه دار_همسرم ۴۲ ساله،کارشناس ارشد کامپیوتر و دبیر هنرستان_یک فرزند دختر ۷ساله داریم( سرمایه زیادی نداریم و مستاجریم) فرزند اول پسر رو موقع زایمان از دست دادم و باردای دوم هم نافرجام بود،بارداری سومم خیلی سخت و پر استرس بود که دخترم متولد شد..من و همسرم دوست داریم تو اضافه کردن یاران امام زمان شریک باشیم ولی متاسفانه به دنبال مشکلات زیادم دچار حملات پانیک شدم و تحت درمان هستم،زندگی نسبتا آرامی داریم ولی تو شرایط سخت مثل بیماری یا بارداری حملات پانیک بهم فشار میاره به خاطر همین بارداری مجدد برام سخته ..قصد داریم کودکی رو به فرزندی قبول کنیم.لطفا راهنمایی بفرمایید آیا با شرایط ما این کار درسته؟بچه با چه جنسیتی و چه سنی مناسبتره؟

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

☘️ سلام علیکم ☘️

💐به شما خواهر محترم تبریک میگم بابت این فکر زیبا و هدف والایی که دارید؛

تربیت نسلی مهدوی وظیفه همه ماست.

اگر قرار است فرزندی بیاورید بهتر است کسی باشد که بتواند با دخترتان همبازی باشد یعنی از نظر سن و سال نزدیک به سن و سال دخترتان باشد.

از نظر جنسیتی برای اینکه طعم پسر دار بودن را هم بچشید ،پسر باشد بهتر است .

همه آنچه بنده گفتم به کنار، لازم است حتماً قبل از انجام این کار ، احکام شرعی محرم و نامحرمی را بپرسید و به آن واقف شوید.
بنابر فرض آوردن پسر، او به شما و دخترتان نا محرم است و اگر هم دختر باشد به همسرتان.
بنابر این ابتدا حکم شرعی این کار را بررسی کنید بعد اقدام نمایید.

مطلب بعدی که پرسیدید درباره شرایط فعلی که دارید ، از آنجا که رابطه خوبی با همسرتان دارید و زندگی خوبی دارید به نظر می آید مشکلی وجود نداشته باشد.


موفق باشید .

@hamsaranekhoob
.
.
.
.
#دل_دادگی_جوان

سلام وقت بخیر
من ۳۸ سال دارم که فرزند بزرگم دختره که ۵ ماه دیگه ۱۸ سالش تمام میشه دخترم کلاس هشتم بود که براش گوشی گرفتیم و در فضای مجازی با پسری هم سن خودش آشنا شد و باهم چت میکردن وقتی فهمیدم گوشی رو تا مدتی ازش گرفتم و گفت که دیگه تکرار نمیشه و دوباره گوشی رو بهش میدادم و تا الان که حدود ۳ تا چهار ساله وقتی گوشی دراختیارشه باز هم در ارتباط هستن و الان که فهمیدم گوشی رو ازش گرفتم و دیدم که حتی عکس از بدنشون هم برا هم میفرستادن و هنوز هم میگه که اون منو میخواد و بعدا میاد خواستگاریم و میگه گوشی رو بده تا بهش پیام بدم تا به مامانش بگه تا بهت زنگ بزنه چون خودش قبلا گفت شماره مامانتو بده تا مامانم بهش زنگ بزنه
نمیدونم چکار کنم لطفا راهنماییم کنید.

🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

☘️ سلام علیکم ☘️

✔️خیلی خوبه که شما خواهر محترم به مشاوره اقدام کردید و بدانید هر مشکلی نه یک راه حل بلکه چندین راه حل می تواند داشته باشد.

✔️دختر شما ۱۸ سال دارد و دیگر در سن بچگی نیست و به شدت نیاز به همراهی ، پشتیبانی و حمایت دارد.

✔️او دل داده طرف مقابل شده ؛
پس خود شما یا دخترتان با طرف مقابل یا خانواده شان تماس بگیرید و اجازه بدهید برای خواستگاری بیایند.

✔️با این کار شما با دخترتان همراهی کرده آید و توانسته اید دل او را به طرف خود متمایل کنید.

✔️طبیعی است پروسه ی خواستگاری شرایط خاص خود را دارد:

۱.قاعدتاً نیاز به تحقیق دارد.
۲.نیاز به پسند و تایید اطرافیان دارد.
۳.نیاز به مهریه و جهیزیه دارد.

علاوه بر اینکه خیلی وقت ها پسرها دروغ می گویند و فقط قصد کامجویی دارند و اصلا قصد ازدواج ندارند و ممکن است عقب بکشند.

✔️نتیجه اینکه در هر صورت شما با این کار توانسته اید دخترتان را به سمت خود جذب کنید و در این فرصت تصمیم عاقلانه ای بگیرید.
پیشنهاد می کنم حتماً با یک مشاور در ارتباط باشید تا ان شاء الله با دقت بهتری کار را بتوانید ادامه دهید.

موفق باشید.

@hamsaranekhoob
HTML Embed Code:
2024/06/26 14:47:40
Back to Top