TG Telegram Group Link
Channel: دیده بان حقوق حیوانات
Back to Bottom
@ARWIR.mov
3.3 MB
نجات روباهی که چند روز در چاه گرفتار بود توسط عمو رسول-مرد چاهکن-توابع سردشت

منبع:
@defendersofiranianleopard
کانال رسمی #دیده_بان_حقوق_حیوانات
@ARWIR
در اینستاگرام:
instagram.com/animalrightswatch/
Forwarded from 👑ايران زمين👑
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دسته گل جديد از شرداري😡😡😡
اين بار در شهريار، شهرداري و دهياري دارن با اسلحه سگاي بيچاره رو ميكشن!
از بين جنازه سگها صداي ناله هم شنيده ميشه😔😔
لطفا منتشر كنيد

@vatanam_iran
Forwarded from Pazudharma
امارات متحدهء عربي نگهداري گونه هاي غيربومي بعنوان حيوان خانگي را غيرقانوني اعلام كرد.
اين قانون جديد نگهداري و مالكيت "هرگونه حيوان وحشي و رام شده اما خطرناك" را ممنوع كرده است.
ممنوعیت و جریمه نیم میلیارد تومانی برای نگهداری حیوانات وحشی در امارات:
http://arw.ir/?p=63626


کانال رسمی #دیده_بان_حقوق_حیوانات
@ARWIR
در اینستاگرام:
instagram.com/animalrightswatch/
با تحویل داوطلبانه اسلحه‌های شکارچیان دامغانی؛
"تفنگ‌کُشان"به شهر هفت‌هزار ساله رسید

http://arw.ir/?p=63631

کانال رسمی #دیده_بان_حقوق_حیوانات
@ARWIR
در اینستاگرام:
instagram.com/animalrightswatch/
آيا جذب پرندگان وحشى به سمت دام با پخش فايل صوتى صداى پرندگان توسط اسپيكرهاى شارژى را ميتوان صيد سنتى ناميد؟

و يا روش صيدى كه انواع پرندگان مهاجر را به صورت بيشمار روزانه قتل عام ميكند و << پانزده سال >> قدمت دارد صيد سنتى به حساب ميايد!؟

اساسا آيا تاراج حيات وحش را ميشود به عنوان سنت ديرينه جا زد؟

آيا در گذشته فريزهاى صندوقى براى نگهدارى گوشت ده ها هزار پرنده وحشى در كل سال وجود داشته؟

از دروغ شاخدار قدمت دويست ساله اين بهره كشى از طبيعت هم فاكتور بگيريم به نظر شما مردم منطقه فريدونكنار و سرخرود در گذشته به چه ميزان گوشت پرنده مصرف ميكردند؟

آيا در گذشته هم از استان هاى مجاور براى بازار حيات وحش كُشى فريدونكنار پرنده مياورند؟


آيا پديده احداث باغ پرندگان در گذشته هم در همه استانها مثل حال حاضر
افتخار شهرداريها بوده است؟

آيا در گذشته ٦٠ درصد تالابها و درياچه هاى كشور مبدل به بيابان و منشاء ريزگرد شده بودند و چهل درصد ديگر نيز 20 تا 80 درصد پسروى كرده بودند؟

در كجاى دنيا سراغ داريد زمانى كه UNICEF - FAO - UNEP- CMS كنوانسيون رامسر و ... بارها اعلاميه ميدهند به دليل تأييد و بروز آنفولانزاى فوق حاد پرندگان مردم دست به پرندگان مهاجر نزنند در ١٥٠ كيلومترى پايتخت يك كشور قانون بُرش نداشته باشد و به واسطه مماشات و دوستى خاله خرسه مسئولين محلى و استانى كه اهل همان منطقه هستند و رابطه مالى و خويشاوندى را بر وظيفه انسانى و قانونى خود ارجح ميدانند، چوب در تنور عده اى مفت خور و قاچاق چى ريخته شود و سلامت و قانون اساسى يك كشور را به مسخره بگيرند و وجهه يك ملت را به واسطه موارد مذكور در جهان تخريب كنند؟

مگر در شرع ما مالى كه با تلاش و زحمت بدست نيامده باشد و يا مغاير با قانون بدست آمده باشد حرام نيست؟ پس چطور عده اى با توجيه فقر به جاى خوردن نان بازويشان در پر آب ترين و توريستى ترين منطقه كشور، انفال و ميراث طبيعى جهانى را تاراج ميكنند و با آن براى خودشان تجارت راه انداخته اند؟

فايل زير ⬇️ حاصل تلاشى چند ساله است مفيد براى دوستانى كه مايلند بدانند در سياه چاله پرندگان مهاجر كه متاسفانه در شمال كشور ماست چه ميگذرد.

استفاده از مطالب و عكس ها كاملا بلامانع است.

سپاس از توجه شما
سرپرست تيم
محمدعلى الله قلى
فیلم مستند: روایت مستندی از نسل کشی پرندگان مهاجر در کشورمان
ناشنیده‌ها و نادیده‌های نسل کشی در فریدونکنار به روایت «محمدعلی»
آیا بی‌صید و شکار این پرندگان، دخل و خرج مردم منطقه نمی‌چرخد؟ آیا روش‌های صید و شکار منصفانه، صیانتی و منطبق با قانون و سنت است؟ آیا شکارگاه‌ها و دامگاه‌ها با گردنکشی سودجویان حراست نشده و بازدید از آن‌ها ممکن و امور جاری در آن‌ها، به روال طبیعی است؟ مستند «زمستان؛ فصل آخر» به نظر اینقدر قدرت دارد که این سؤالات و ابهامات و پرسش‌های مشابه را پاسخ گوید و روشنمان کند، چرا از صید و شکار پرندگان مهاجر در تالاب‌های شمالی کشور، به ویژه در فریدونکنار، با نام نسل کشی یاد می‌کنیم.

به گزارش «تابناک»، از کراس تا شب دام، از پرورش مرغابی‌های طعمه تا درخت کاری در محل‌های خاص و پیرایش هدفمند شاخ و برگ درختان برای فریب پرندگان، هر سال شمار بسیاری از پرندگانی که هزاران کیلومتر از نقاط شمالی کره زمین تا تالاب‌های شمالی کشورمان مهاجرت می‌کنند، دیگر مسیر بازگشت را نمی‌بینند و زمستان کشورمان، فصل آخر زندگی شان را تشکیل می‌دهد؛ فصلی که به رغم کوتاه بودن اینقدر دردناک است که آرزو کنیم کاش هرگز آغاز نشود.

به رغم آنکه بار‌ها و بار‌ها از اتفاقات شومی که بر سر راه انواع پرندگان مهاجر زمستانی در تالاب‌های شمالی کشورمان، به ویژه در فریدونکنار می‌آید شنیده‌ایم، باز شاید درک درستی از این موضوع نداشته باشیم که چه اتفاقی در آن دیار در جریان است که آوازه دردناک بودن آن اینقدر فراگیر شده و حتی کاری کرده امثال وزیر دادگستری و دیگر دولتمردان در سفر استانی به آن دیار، خواستار ایجاد تغییرات در این باره شوند؟
آیا به راستی صید و شکاری که در فریدونکنار و تالاب‌های پیرامونش رخ می‌دهد، تا آنجا لجام گسیخته و بی‌سر و سامان است که نگران کننده به نظر برسد؟ پس نقش نهادهای نظارتی و حفاظتی چون سازمان محیط زیست در این میان چیست؟ نقش مسئولان محلی، ضابطان قضایی و ... چه؟ آیا همه اتفاقات شوم در سایه نظارت مسئولان، پنهانی صورت می‌گیرد و کسی از وقوعشان با خبر نیست؟

شاید این پرسش ها به ذهن شما هم خطور کرده باشد و حتی علاوه بر آن، ابهامات بسیار دیگری در این باره داشته باشید که در این صورت بهترین کار این است که به مستندی که در این تهیه شده بنگرید و بعد از شنیدن سخنان شکارچیان، صیادان و منتقدانشان و همچنین آشنایی به شیوه‌های صید و شکار در این منطقه، به زیر و بم ماجرا کاملا آشنا شده و بتوانید درباره اتفاقی که در آن دیار در حال وقوع است، قضاوت کنید.

مستندی که به روایت «محمد علی» از آنچه در فریدونکنار و پیرامونش در حال وقوع است تکیه دارد؛ به روایت فردی که سال هاست دل در گرو حفظ حیات وحش دارد و مأموریت خود را در خریداری پرندگانی که زنده صید شده‌اند، تیمار و نگهداری شان و در ‌‌نهایت‌‌ رها نمودشان در پایان فصل مهاجرت یافته تا شاید به این وسیله بتواند نسل برخی شان را از انقراض برهاند؛ موضوعی که ظاهرا نه شکارچیان و صیادان از خطرات همراه با آن آگاهند و نه هیچ یک از مسئولان محلی و کشوری که اگر غیر از این بود، حالا فریدونکنار به مانند دهه‌های پیش بهشت پرندگان بود، نه قتلگاه و پایان مسیر زندگی بسیاری شان!

ببینید وقتی با شیوه گره زدن پرندگان صید شده آشنا شدید و دریافتید چه اتفاقات شوم و چه دردی در راستای این گره زدن به پرندگان تحمیل می‌شود، وقتی به درختانی که کاشته می‌شوند تا دامگاه شده و به شکل خاصی پیراسته شده تا پرندگان را ببلعند، وقتی دام‌هایی را دیدید که هیچ پرنده ریز و درشت، حلال گوشت و حرام گوشتی از شرشان خلاصی ندارد، هنگامی که با پرچین کردن اطراف دامگاه‌ها و اعتراض صیادان به حضور عکاسان، فیلم برداران حتی خبرنگاران رسانه ملی (و حتی ماموران محیط زیست و در مواردی، ماموران انتظامی!) و صحنه‌هایی از این دست در فیلم مواجه شدید، قضاوت کنید که محمدعلی و هم گروهانش درست می‌گویند یا صیادانی که اولویتشان، به دام انداختن پرندگان بیشتر است؟!
باز هم پخت «نان و مارمولک» باعث نگرانی و ترویج #خرافات شده:
https://goo.gl/hq2Blw
مارمولک سم و سیانور ندارد!

کانال رسمی #دیده_بان_حقوق_حیوانات
@ARWIR
در اینستاگرام:
instagram.com/animalrightswatch/
Forwarded from زمین برای همه 🌍
🐘🐅پس از 36 سال مبارزه فعالان حقوق حیوانات, سیرک رینگلینگ امریکا پس از 146 سال فعالیت در ماه مِی سال جاری تعطیل خواهد شد و حیوانات بسیاری از درد و رنج نجات پیدا خواهند کرد.

🌍زمین برای همه @tefasir
فریاد درختان بریده خیابان ولی عصر به مناسبت روز هوای پاک:

من روزی یک درخت بودم...

بیست و نهم دیماه، روز هوای پاک گرامی باد.



کانال رسمی #دیده_بان_حقوق_حیوانات
@ARWIR
فریاد درختان بریده خیابان ولی عصر به مناسبت روز هوای پاک:

من روزی آشیان پرندگان بودم...

بیست و نهم دیماه، روز هوای پاک گرامی باد.



کانال رسمی #دیده_بان_حقوق_حیوانات
@ARWIR
@ARWIR.mp4
11.3 MB
فیلمی از صید و قاچاق پرندگان شکاری به کشورهای حاشیه خلیج فارس و شکار پرندگان آبزی و کنار آبزی در زیستگا های جنوبی کشور
سکوت مسوولان در برابر تغذیه دستی حیات وحش سبب درگیری "تازه فعالان محیط زیست" در فضای مجازی شده است.

کانال رسمی #دیده_بان_حقوق_حیوانات
@ARWIR
در اینستاگرام:
instagram.com/animalrightswatch/
Forwarded from حفاظت محیط زیست
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📽📽📽 فیلم: خانمی که ۴ بچه گرگ را بزرگ کرده و پس از ۲ سال به دیدنشان می رود. عکس العمل گرگ ها را ببینید...

@Doechannel 🐕🐕🐕
⬆️⬆️⬆️ کانال تلگرامی سازمان محیط زیست با انتشار ویدیوها و عکسهای که مروج رفتار غیر اصولی با حیات وحش است به دنبال ترویج چیست؟

⛔️⛔️⛔️ گرگ هایی که در این فیلم دیده می شوند، رفتار طبیعی و ترس از بشر ندارند و این فقط یک مفهوم دارد: خانمی که آنها را بزرگ کرده آنها را با سگ و گربه اهلی اشتباه گرفته و نتیجه چنین رفتار غلطی است! کم نیستند افراد و مراکزی که حیات وحش را از سر خودخواهی و گرفتن عکس های یادگاری و نمایشی بغل می کنند، نوازش می کنند و انتشار رسمی چنین ویدیوهایی مروج چنان رفتاری است.

⛔️ "افراد مطلع" در کشورهایی که رفتار مردم و مسوولان با حیات وحش اصولی است، حتی در اسارتگاه های وحش هم چنین رفتاری انجام نمی دهند.
HTML Embed Code:
2024/06/15 05:14:06
Back to Top